NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikey
18 758
Másnak is belassult a fórum? Időközönként a hozzászólások frankón egyenként töltődnek be és jelennek meg. (később szokás szerint villámgyors a cucc, aztán megint belassul) Más oldallal nincs gond.Rataxesnekem a forummal semmi bajom. csak az egesz internettel. :d
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBBazd, legalább mondtál volna Adriennt 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=445929#p445929
több mint 12 éve
Másnak is belassult a fórum? A hozzászólások frankón időközönként egyenként töltődnek be és jelennek meg. (később szokás szerint villámgyors a cucc, aztán megint belassul) Más oldallal nincs gond.Rataxesmár csak pár hetet kell aludni a fórumcseréig
(bár ez szerverhiba lehet)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Másnak is belassult a fórum? Időközönként a hozzászólások frankón egyenként töltődnek be és jelennek meg. (később szokás szerint villámgyors a cucc, aztán megint belassul) Más oldallal nincs gond.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBTiéd. 😂
több mint 12 éve
bria csalódtam. Tőled valami olyasmit vártam volna,hogy "nem kell annyi ideig együtt járni vele, hogy szükség legyen használni a nevét, és akkor nincs gond" 😀
több mint 12 éve
egyszer én is leandiztam az adrienn nevű bnőmet, mentségemre szólt hogy csak 2 hete volt meg, ileltve a kezdőbetűt legalább eltaláltam 😀 Azóta Nálam Lujza néven fut az összes csaj, az elejétől úgy kell hívni és no para. 😊 Azért sok sikert JayB.Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBszép munka.
nekem van egy ehhez kapcsolódó módszerem, ugyanis dinoszaurusz korom ellenére is be szoktam pofátlankodni a helyi gimis partikra, de mivel a résztvevőknek csak az idősebb testvéreit ismerem, így minden luvnyát a vezetéknevén szólítok 😀Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 556
Te se vagy normális, csajt vezetéknéven. 😀Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBszép munka.
nekem van egy ehhez kapcsolódó módszerem, ugyanis dinoszaurusz korom ellenére is be szoktam pofátlankodni a helyi gimis partikra, de mivel a résztvevőknek csak az idősebb testvéreit ismerem, így minden luvnyát a vezetéknevén szólítok 😀Höri
JayB, mit toltál, hogy így kijött a lépés? 😀
több mint 12 éve
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBszép munka.
nekem van egy ehhez kapcsolódó módszerem, ugyanis dinoszaurusz korom ellenére is be szoktam pofátlankodni a helyi gimis partikra, de mivel a résztvevőknek csak az idősebb testvéreit ismerem, így minden luvnyát a vezetéknevén szólítok 😀
több mint 12 éve
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:JayBbazmeg 😂
alapszabály: én sosem használok neveket, mindig vmi becézgetés megy. ez alól csak az volt kivétel, amikor véletlenül zsinórban 4 vikivel jöttem össze, ott nem volt para.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nap lúzere címért indulnék, ma sikerült Vivien nevű barátnőmet le Evelinezni, erre bevágta a durcát majd egy óra mosolyszünet következett. Később próbálom megmagyarázni a dolgokat erre iylet találtam mondani hogy "ne aggódj nincs semmi féle VIVIEN". A mosolyszünet azóta tart :cool:
több mint 12 éve
ez a showyou program is elég jó, egy felületen az összes tumblren, youtubeon, twitteren, facebookon megosztott videó 😀online szociális életem újabb fontos mérföldkőhöz érkezettÖröm-bodottá. Tumblr jó dolog, csak használnom kéne sajátom végre rendesen 😊Deny
http://jjncaa.tumblr.com/ (nem, ez NEM ncaa-s!)
amilyen egyszerű, annyira tetszikJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
online szociális életem újabb fontos mérföldkőhöz érkezettÖröm-bodottá. Tumblr jó dolog, csak használnom kéne sajátom végre rendesen 😊
http://jjncaa.tumblr.com/ (nem, ez NEM ncaa-s!)
amilyen egyszerű, annyira tetszikJJ
több mint 12 éve
online szociális életem újabb fontos mérföldkőhöz érkezetthttp://jjncaa.tumblr.com/ (nem, ez NEM ncaa-s!)
amilyen egyszerű, annyira tetszik
---
több mint 12 éve
"Eltörölték a Bálint-napot ÜzbegisztánbanRajhon, a Ádám, nem?
A Bálint-nap eltörléséről az üzbég oktatási minisztérium felvilágosításért és az értékek megőrzéséért felelős hivatala adott ki egy határozatot, amely előírja, hogy február 14-én ezentúl a Dzsingisz kán leszármazottjának tartott Babur mogul emléke előtt kell tisztelegni felolvasásokkal és versekkel. Az új ünnep szellemében a hatóságok már idén betiltottak több, a Valentin-naphoz köthető programot is, köztük a népszerű üzbég énekesnő, Rajhon koncertjét is."Szabler
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
"Eltörölték a Bálint-napot ÜzbegisztánbanA Bálint-nap eltörléséről az üzbég oktatási minisztérium felvilágosításért és az értékek megőrzéséért felelős hivatala adott ki egy határozatot, amely előírja, hogy február 14-én ezentúl a Dzsingisz kán leszármazottjának tartott Babur mogul emléke előtt kell tisztelegni felolvasásokkal és versekkel. Az új ünnep szellemében a hatóságok már idén betiltottak több, a Valentin-naphoz köthető programot is, köztük a népszerű üzbég énekesnő, Rajhon koncertjét is."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
ütős puma reklámez se rossz 😀
http://www.youtube.com/watch?v=Bi7bTOSaJxAJayB
http://www.youtube.com/watch?v=MWppkZ6tgWc
több mint 12 éve
jaja, 57-ben még különböző ízesítések közül is lehetett választani 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a mocskos finlandia akció visz engem a sírba..lolkakasban 190 a vi. kerulet parasztkocsmaiban meg 220 ? 😀
több mint 12 éve
a mocskos finlandia akció visz engem a sírba..
több mint 12 éve
Így igaz, írjál bátran!van itt esetleg olyan, aki valamennyire járatos a büntetőügyekben? ha igen, megköszönném ha pm-ben megkeresne, kérdésem lenne, de így nyilvánosan nem szeretném leírni az esetet.Dubvadibandi sztem tud segíteni.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 556
van itt esetleg olyan, aki valamennyire járatos a büntetőügyekben? ha igen, megköszönném ha pm-ben megkeresne, kérdésem lenne, de így nyilvánosan nem szeretném leírni az esetet.Dubvadibandi sztem tud segíteni.
több mint 12 éve
Dub
1 019
van itt esetleg olyan, aki valamennyire járatos a büntetőügyekben? ha igen, megköszönném ha pm-ben megkeresne, kérdésem lenne, de így nyilvánosan nem szeretném leírni az esetet.
több mint 12 éve
kalózkikötőn a magyar reklám a főoldalon csak magyaroknak van, vagy van valami lényege, hogy pont a Betli Blues Band-et reklámozzák?fetomyhttp://1.hidemyass.com/ip-7/encoded/Oi8vdGhlcGlyYXRlYmF5LnNlLw%3D%3D
Csak magyaroknak.