OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
...az sem volt a híradók hírei közt amikor kb három éve izraeli tank kilőtt egy reuterses terepjárót.Izrael megvédi a polgárait! És helyesen teszik! Nyírják ki az összes terroristát (akik civileket használnak pajzsnak, csak egyik hírforrás sem említi meg), dögöljön meg az összes!!! Rohadékok...JC6igen, a világsajtó pont arról ismert, hogy arabpárti lenne
több hsz-t nem szeretnék látni a témábanJJ
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Izrael megvédi a polgárait! És helyesen teszik! Nyírják ki az összes terroristát (akik civileket használnak pajzsnak, csak egyik hírforrás sem említi meg), dögöljön meg az összes!!! Rohadékok...JC6igen, a világsajtó pont arról ismert, hogy arabpárti lenne
több hsz-t nem szeretnék látni a témában
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Te meg mi a fenéről beszélsz? Én voltam ott, láttam mik történnek! De persze ezt mondhatom egy olyannak, aki elvből elutasít mindenfajta tényállást az üggyel kapcsolatban és okosságokat böfög be a gép elől, alapvető információk hiányában.megbérmálkozzak. Aki komolyan betartja a Bibliát az kb. úgy él mint a zsidók Izraelben.Láttál olyat a Bibliában, hogy módszeresen ki kell írtani a palesztinokat?GRAFI
eaglesmcnabb
És akkor még én vagyok a zsidóbérenc meg mittudomén hogy ilyeneket írok...megáll az ember esze! Olyat nem is mondok, hogy Izraelnek joga van a Földhöz, a legősibb könyv szerint, amiben nem találok palesztinára vagy palesztin népcsoportra utaló jelet.
Izrael 1947-től folyamatos nyomás alatt van, ellenben minden háborút megnyert az a kis ország a rájuk egyszerre támadó hatalmak ellen...
Nem tudom neked milyen érzés lenne nap, mint nap fenyegetettségben élni, hogy 1 millió arab el akar pusztítani verbálisan, de csak pár százezer folyamodik tettlegességhez. Amikor bármelyik nap, bármelyik percében a házadra, iskoládra, autódra vagy a buszodra hullhat egy rakéta. És még nem beszéltem a mocskos terrorista cselekményekről, amikor terhes anyukákat lőnek szét a kocsiban, a gyerekekkel együtt és pályaudvarokat, buszmegállókat robbantanak öngyilkos ARAB (palesztin) merénylők!!!
Izrael megvédi a polgárait! És helyesen teszik! Nyírják ki az összes terroristát (akik civileket használnak pajzsnak, csak egyik hírforrás sem említi meg), dögöljön meg az összes!!! Rohadékok...
több mint 13 éve
Persze, a halál közeledtével mindenkinek kell "biztosíték". 😊 Ezt mondom, erre van a vallás, hogy biztosítékot adjon arra, hogy nem a semmibe veszünk, hanem a Mennybe/újjászületünk.. 😊fetomyNem feltétlen kell vallás. Mint mondtam, én nem vagyok vallásos, csak hívő. A vallásokkal az a bajom, hogy azokat emberek irányítják, és ők úgy beszélnek a hitről, ahogy a szájuk íze/érdekeik kívánják. + amit a nevükben végeztek emberirtást, kegyetlenkedést, álszent képmutatást, azt nem veszi be a gyomrom.
több mint 13 éve
Nyilván nem ezen cselekedetükre gondoltam. 😀megbérmálkozzak. Aki komolyan betartja a Bibliát az kb. úgy él mint a zsidók Izraelben.Láttál olyat a Bibliában, hogy módszeresen ki kell írtani a palesztinokat?GRAFI
eaglesmcnabb
a római katolikus témába meg nem megyek bele, ha JC6 így gondolja amit írt, hát tegye, legyen az ő baja 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fogalmam nincs, hogy kell, csak találgatokvicces ez a twitter, feldobom a Tulsa új ismertetőjének a linkjét, erre bejelöl Tulsa városának legismertebb szemorvosa, beírom, hogy a Minnesota-Duluth lett a jégkorongbajnok, erre elkezd követni Duluth városának hírportálja...JJlátoma retweet még nem megy zökkenőmentesen 😛Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vicces ez a twitter, feldobom a Tulsa új ismertetőjének a linkjét, erre bejelöl Tulsa városának legismertebb szemorvosa, beírom, hogy a Minnesota-Duluth lett a jégkorongbajnok, erre elkezd követni Duluth városának hírportálja...JJlátoma retweet még nem megy zökkenőmentesen 😛
több mint 13 éve
vicces ez a twitter, feldobom a Tulsa új ismertetőjének a linkjét, erre bejelöl Tulsa városának legismertebb szemorvosa, beírom, hogy a Minnesota-Duluth lett a jégkorongbajnok, erre elkezd követni Duluth városának hírportálja...
---
több mint 13 éve
megbérmálkozzak. Aki komolyan betartja a Bibliát az kb. úgy él mint a zsidók Izraelben.Láttál olyat a Bibliában, hogy módszeresen ki kell írtani a palesztinokat?
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Persze, a halál közeledtével mindenkinek kell "biztosíték". 😊 Ezt mondom, erre van a vallás, hogy biztosítékot adjon arra, hogy nem a semmibe veszünk, hanem a Mennybe/újjászületünk.. 😊
több mint 13 éve
A legjobb hittérítő a halál. Aki csak egyszer is közelebb került a halálhoz 2cm-nél, avagy a tudomány mai állása szerint elméletileg halottnak kellene lennie, de gyakorlatilag még mindíg itt rontja a levegőt, az igen gyorsan vagy hívő, vagy vallásos ember lesz. Nagy többségben. Én is hívő ember lettem (de nem vagyok vallásos), pedig vaskalapos ateista családban nőttem fel. Apámnál nagyobb ateistát nem ismertem. Mégis ahogy idősödik, egyre inkább érdeklődik a vallások iránt....
több mint 13 éve
Egyszerűen, csak nem tudom felfogni, hogy mi a jó abban a vallásban. Mert például fetomy említette, hogy a vallás pluszt ad, stb., de szerintem a katolikus vallás nem ad semmit. Láttam már jó pár példát.JC6Miért ne adna? UGyanazt adja, mint a buddhista, a zsidó, a nemtommilyen. Mind ugyanazt adja, csak más formában: reményt. Vagy kinek mit, de mindenképpen képes adni valamit, máskülönben már nem létezne, vagy legalábbis nem lenne ekkora.
Nem tudom mit ártottak neked a katolikusok, de semmivel nem rosszabbak, mint bármely más vallás tagjai.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amit lehet Jupiternek.. 😊Sobri JóskaMondj el 10 ÜdvözlégyTimet, és 5 MiBronconkat. Aztán mehetsz fiam.
😀
több mint 13 éve
Fake nagyon elborult egy elme, nem is tudom, ő hogy képes napról napra beindítani az agyát, a testét. Legfőképpen az ujjait, amik segítségével ide írhat.Amit lehet Jupiternek.. 😊
Egyébként meg, most esett le Sobri, hogy te bizony nemi szolgáltatásokat pénzért áruló személynél keresed a boldogságot. Ez mélységesen felháborít, mint Tebowista szerzetest. Hol az önmegtartóztatás, amit isteni vezérünknek fogadtál? Hmm? Több rejtett és féltve őrzött titkot nem szeretnék megtudni sötét oldaladról, vagy a Tebow - pápa kiátkoz az egyházból.. Lesz itt nemulass 😀
szerk.: te képmutató és álszent!
😀JC6
több mint 13 éve
most ugrott be, témába vágó kötelező film: A serious man 😊Kössz a tippet! Bírom a Coen filmeket, biztos ez is tetszeni fog 😊
JJ
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
most ugrott be, témába vágó kötelező film: A serious man 😊persze, de ha kiskorodban lemetszették a fitymádat, szép hosszú pajeszt növesztettek veled, naponta ötször el kellett olvasnod a Tórát és mindenhol kipát hordanod, onnan kicsit nehezebben hátrálsz meg, mint ahogy teszem fel egy katolikus kiábrándul a vallásábólJJErről nem tudok nyilatkozni, nem éltem még át a szitut... 😊Rataxes
és ez egy enyhe célzás azoknak is, akik épp belevágnának egy végeláthatatlan trasháradatba 😉
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fake nagyon elborult egy elme, nem is tudom, ő hogy képes napról napra beindítani az agyát, a testét. Legfőképpen az ujjait, amik segítségével ide írhat.Egyébként meg, most esett le Sobri, hogy te bizony nemi szolgáltatásokat pénzért áruló személynél keresed a boldogságot. Ez mélységesen felháborít, mint Tebowista szerzetest. Hol az önmegtartóztatás, amit isteni vezérünknek fogadtál? Hmm? Több rejtett és féltve őrzött titkot nem szeretnék megtudni sötét oldaladról, vagy a Tebow - pápa kiátkoz az egyházból.. Lesz itt nemulass 😀
szerk.: te képmutató és álszent!
😀
több mint 13 éve
Fake, vagy igazad van, és akkor az agyamnak ki kellett volna kapcsolnia evolucionista szempontból, ahogy írod is, vagy nincs, és csak az előtéleteidet fogalmazod meg kulturáltnak tűnő személyeskedésbe burkoltan.Mivel az agyam még nem kapcsolt ki, ezért az utóbbi a nyertes verzió.
De mivel a személyeskedés nem szórakoztat, ezért csússz vissza az érvek mezsgyéjére, ha kommunikálni akarsz, nem csak kinyilatkoztatni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most miért hülyézel le arctalanul, névtelenül?JC6mert en nem vagyok liberalis ezert en megengedhetem magamnak. ha nem tetszik az sem hat meg de rolad akarmennyire is sajnalom az elso es ez utan a hszed utan is ugyanazt gondolom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most miért hülyézel le arctalanul, névtelenül?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en sem jarok mar templomba es nem gyakorlom a vallasomat de azert tudnotok kene nektek nagy liberalisoknak h hol a hatar. en pl meg azt nem tudom felfogni h az ilyen hulyek - mint te jc- meg h nem ongyulladtak meg sajat agyuk langolo kinjaban vagy az olyan orokke akadekoskodo es okoskodo embereknek -mint sobri- meg h birja az agya feltamasztani nap mint nap a gazdajat h folytassa ezt az on- es kornyezetrombolo magatartast amit lemuvel. mert ez egyszeruen eletszerutlen es illogikatlan -ugyanugy mint a vallas - h az evolucio x eve alatt az ilyen csokottsegeket az emberi faj miert nem birta meg levetkozni.Ok, így már világos 😊 A katolikusok meg mind homokos pedofil álszent figura 😊RataxesNe tessék kiforgatni a szavaimat 😛
Egy szóval nem mondtam, hogy nincsenek "rossz" zsidók, viszont ellenben az igaz, hogy egy szóval sem említettem, hogy bizony voltak olyan katolikus vallású emberek, akik ugyan úgy csakis jókat tettek másokkal, az országgal.
Egyszerűen, csak nem tudom felfogni, hogy mi a jó abban a vallásban. Mert például fetomy említette, hogy a vallás pluszt ad, stb., de szerintem a katolikus vallás nem ad semmit. Láttam már jó pár példát.JC6
több mint 13 éve
Ha azért zsidózol, mert valaki zsidónak születik, és ezzel találod meg, akkor rasszista vagy.Ahha értem... Akkor zsidózni zsidózhatunk? Vagy azért árnyaltabb a kép? 😊RataxesHa az egyértelmű rasszizmust tiltjátok, akkor ugye a vallásgyalázást is?SchleckElmondom mi a lényeges különbség a kettő között.
Akit a rasszizmus megtalál az NEM TEHET ARRÓL, AMIVEL MEGTALÁLJÁK. Vagyis cigánynak/magyarnak/zsidónak/négernek/kínainak/szlováknak/belgának, stb. születik, és pusztán létének ezen attribútuma miatt éri hátrányos megkülönböztetés.
A vallásgyalázás, vagy vallásossággyalázás EGY DÖNTÉS EREDMÉNYÉT ÍTÉLI MEG. Vagyis amit egy felnőtt ember felnőtt fejjel dönt, hogy mondjuk ő katolikus lesz, azt egy másik ember megbírálja ezen szerinte rossz döntése miatt.
(A vallásgyalázás az egy egész ilyen csoport -vagyis egyház, vallási közösség- döntését találja meg ezen döntése alapján.)
Vagyis amíg a rasszista olyan dologért talál meg amiről nem tehetsz, addig aki a vallásoddal talál meg, az olyan dologért talál meg, amiről tehetsz.
Ez a nagy különbség.
A tetteink megítélhetőek (bár elméletben ez az Ő dolga, nem más embereké, de emberek vagyunk, szeretünk ítéleni), a származásunk, esetleges testi fogyatékosságaink, és mindazok a dolgok amelyekről nem tehetünk pedig nem.
De persze mindenki úgy gondolja, ahogy csak akarja.Sobri Jóska
De mivel a zsidó egy vallás is, ha a zsidó vallást találod meg, mert mondjuk betegesen ortodox, teljesen életszerűtlen, idétlennek találod a ceremóniákat, stb, vagy mondjuk Sammy Davis Jr-t hülyézed le, hogy nem elég neki, hogy néger, még zsidó is lett, arra áldásom. 😊
több mint 13 éve
alap csajozási tanács ugye, hogy három témát mindenképpen kerülj: politika, vallás és összeesküvés-elméletekén alapból minden gyalázás/fikázás/gyűlölködés ellen vagyok, de hát az olvasók szava a szentJJÉn sem azért írtam mert zsidózni szeretnék, csak furának találtam az eszmecserét amire reagáltam 😊Rataxes
én ehhez tartom magam itt a fórumon is 😊
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ok, így már világos 😊 A katolikusok meg mind homokos pedofil álszent figura 😊RataxesNe tessék kiforgatni a szavaimat 😛
Egy szóval nem mondtam, hogy nincsenek "rossz" zsidók, viszont ellenben az igaz, hogy egy szóval sem említettem, hogy bizony voltak olyan katolikus vallású emberek, akik ugyan úgy csakis jókat tettek másokkal (még zsidókat is mentettek a 2. vh alatt - emelem kalapom, de tényleg!), az országgal.
Egyszerűen, csak nem tudom felfogni, hogy mi a jó abban a vallásban. Mert például fetomy említette, hogy a vallás pluszt ad, stb., de szerintem a katolikus vallás nem ad semmit. Láttam már jó pár példát.
több mint 13 éve
én alapból minden gyalázás/fikázás/gyűlölködés ellen vagyok, de hát az olvasók szava a szentJJÉn sem azért írtam mert zsidózni szeretnék, csak furának találtam az eszmecserét amire reagáltam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes