OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Hagy?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Facebook: "Ha neked van a LEGJOBB PÁROD a világon, aki szeret, vigyáz rád, tedd ki te is és légy Rá nagyon büszke, hogy a Tiéd ♥"Kérnék erre egy remek szinonimát, mert hulla fáradt vagyok gondolkozni is. Had (elnézést) tegyem ki, cinkelve a sok majmot...
több mint 13 éve
egyik csoporttársam nővérével álmodtam,úgy hogy még életemben nem is találkoztam vele,ilyen se volt még...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Félve kérdezem meg, de sikerült rákattintani arra a szar facebook vírusra?Én nem kattintottam semmi ilyesmire. Nem szokásom.
Ez az "OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!! " mer akkor valszeg az lesz az.tenorx
Ellenben frissítettem az avastot (magát a programot, nem a vírusdefiníciókat) és most már nem jelez be.
több mint 13 éve
Hát az ESET pár napon belül szokta hozzá frissíteni a NOD32t, egyébként nem tudom.Félve kérdezem meg, de sikerült rákattintani arra a szar facebook vírusra?Megkérdeztem osztálytársamtól, neki sikerült...van valami ismert módszer a gyógyításra?shawnka
Ez az "OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!! " mer akkor valszeg az lesz az.tenorx
De innen is gratulálok hozzá 😊
több mint 13 éve
Félve kérdezem meg, de sikerült rákattintani arra a szar facebook vírusra?Megkérdeztem osztálytársamtól, neki sikerült...van valami ismert módszer a gyógyításra?
több mint 13 éve
Félve kérdezem meg, de sikerült rákattintani arra a szar facebook vírusra?Ez az "OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!! " mer akkor valszeg az lesz az.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"Megnyugtató" hogy nem csak nálam van jelen ez a gond. :/
több mint 13 éve
85
363
Help me!format c
Bekapcsoltam a laptopomat, és az avast bejelzett mindenféle vírust, trójait, miegyebet netezés közben Facebooknál, gmailnél, és kvázi minden hirdetést tartalmazó oldalnál.
Átvizsgáltattam vele a gépet, és talált is 21 fertőzött fájlt, amit kitöröltettem vele.
Újraindítottam, ugyanúgy bejelzi a vírusokat, de az újbóli átvizsgálásnál már nem talált fertőzött fájlt.
Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?Mikey
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Help me!osztálytársam 20 perce írt rám, ugyanezzel a problémával. Neki 1285 fertőzött fájlt talált, holott eddig nem volt semmi gond.
Bekapcsoltam a laptopomat, és az avast bejelzett mindenféle vírust, trójait, miegyebet netezés közben Facebooknál, gmailnél, és kvázi minden hirdetést tartalmazó oldalnál.
Átvizsgáltattam vele a gépet, és talált is 21 fertőzött fájlt, amit kitöröltettem vele.
Újraindítottam, ugyanúgy bejelzi a vírusokat, de az újbóli átvizsgálásnál már nem talált fertőzött fájlt.
Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?Mikey
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Help me!facebookot nekem is tiltja, de a fórumot nem, az meg elég nekem 😛
szerk. már a twitter és eredmenyek.com se jó
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Help me!Bekapcsoltam a laptopomat, és az avast bejelzett mindenféle vírust, trójait, miegyebet netezés közben Facebooknál, gmailnél, és kvázi minden hirdetést tartalmazó oldalnál.
Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azokat ki lehet bányászni ólomköpenybe öltözve, vagy robotokkal is 😛afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.haromtNincs igazad.
Nézz utána érceknek és ásványkincseknek (kis segítség: pl. lítium).Gogo
nincs értelme az emberi életnek ezeken a helyeken. mindig csak a baj van velük
több mint 13 éve
szaba
10 550
Akkor járulékos veszteség. 😀afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.haromtNincs igazad.
Nézz utána érceknek és ásványkincseknek (kis segítség: pl. lítium).Gogo
több mint 13 éve
afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.haromtNincs igazad.
Nézz utána érceknek és ásványkincseknek (kis segítség: pl. lítium).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
atomot oda sokat. nem lennének se terroristák és a zsidóknak sem kellene annyira a terület.látom nem tudod értékelni az életet a maga természetességében 😀
úgy sincs ott semmi.
afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.haromt
jóttene végre egy precízen bevezetett alkoholtilalom 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
atomot oda sokat. nem lennének se terroristák és a zsidóknak sem kellene annyira a terület.úgy sincs ott semmi.
afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.
több mint 13 éve
Fenébe, látom egy elszólásom másfél oldal flame-et generált. 😀szabaEgy fórumnak ez a lényege nem? 😛
több mint 13 éve
szaba
10 550
Fenébe, látom egy elszólásom másfél oldal flame-et generált. 😀
több mint 13 éve
Pedig nincs érdemi különbség.Te honnan tudtad, hogy Vastag Csabi fogja nyerni az X-faktort, vagy hogy Olivér visszamegy a villába? 😉Sobri Jóskahát "enyhe" különbséget érzek azért, de mindegy 😊fetomy
Annyi a hasonlóság, hogy nem csak a hivatalos csatornákon áramlanak hírek, és ahogy az izraeli hadsereg keményebb fellépései se kerülnek fel a hírportálokra, ugyanúgy a palesztin terroristák civileket "alkalmazó" akciói se.
Ha van ismerősöd pl. Izraelben tőle hallhatsz cifra dolgokat, pro és kontra is.
több mint 13 éve
Te honnan tudtad, hogy Vastag Csabi fogja nyerni az X-faktort, vagy hogy Olivér visszamegy a villába? 😉Sobri Jóskahát "enyhe" különbséget érzek azért, de mindegy 😊
több mint 13 éve
Te honnan tudtad, hogy Vastag Csabi fogja nyerni az X-faktort, vagy hogy Olivér visszamegy a villába? 😉
több mint 13 éve
Függetlenül a témától, bírom az ilyet, hogy "csak nem említi egy hírforrás sem" 😀 akkor mégis az honnan tudja, aki ezt mondja? 😊fetomyUpdate: megtaláltam.
http://www.guardian.co.uk/media/2008/apr/17/middleeastthemedia.television
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Függetlenül a témától, bírom az ilyet, hogy "csak nem említi egy hírforrás sem" 😀 akkor mégis az honnan tudja, aki ezt mondja? 😊