OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Hagy?tenorx
Hagyjatok valami hsz-t, ami segít neki 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hagy?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Facebook: "Ha neked van a LEGJOBB PÁROD a világon, aki szeret, vigyáz rád, tedd ki te is és légy Rá nagyon büszke, hogy a Tiéd ♥"

Kérnék erre egy remek szinonimát, mert hulla fáradt vagyok gondolkozni is. Had (elnézést) tegyem ki, cinkelve a sok majmot...
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
egyik csoporttársam nővérével álmodtam,úgy hogy még életemben nem is találkoztam vele,ilyen se volt még...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Félve kérdezem meg, de sikerült rákattintani arra a szar facebook vírusra?
Ez az "OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!! " mer akkor valszeg az lesz az.tenorx
Én nem kattintottam semmi ilyesmire. Nem szokásom.

Ellenben frissítettem az avastot (magát a programot, nem a vírusdefiníciókat) és most már nem jelez be.
több mint 13 éve
Ez az "OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!! " mer akkor valszeg az lesz az.tenorx
Megkérdeztem osztálytársamtól, neki sikerült...van valami ismert módszer a gyógyításra?shawnka
Hát az ESET pár napon belül szokta hozzá frissíteni a NOD32t, egyébként nem tudom.
De innen is gratulálok hozzá 😊
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Megkérdeztem osztálytársamtól, neki sikerült...van valami ismert módszer a gyógyításra?
több mint 13 éve
Ez az "OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!! " mer akkor valszeg az lesz az.
több mint 13 éve
"Megnyugtató" hogy nem csak nálam van jelen ez a gond. :/
több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Help me!

Bekapcsoltam a laptopomat, és az avast bejelzett mindenféle vírust, trójait, miegyebet netezés közben Facebooknál, gmailnél, és kvázi minden hirdetést tartalmazó oldalnál.
Átvizsgáltattam vele a gépet, és talált is 21 fertőzött fájlt, amit kitöröltettem vele.
Újraindítottam, ugyanúgy bejelzi a vírusokat, de az újbóli átvizsgálásnál már nem talált fertőzött fájlt.

Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?Mikey
format c

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Help me!

Bekapcsoltam a laptopomat, és az avast bejelzett mindenféle vírust, trójait, miegyebet netezés közben Facebooknál, gmailnél, és kvázi minden hirdetést tartalmazó oldalnál.
Átvizsgáltattam vele a gépet, és talált is 21 fertőzött fájlt, amit kitöröltettem vele.
Újraindítottam, ugyanúgy bejelzi a vírusokat, de az újbóli átvizsgálásnál már nem talált fertőzött fájlt.

Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?Mikey
osztálytársam 20 perce írt rám, ugyanezzel a problémával. Neki 1285 fertőzött fájlt talált, holott eddig nem volt semmi gond.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Help me!

facebookot nekem is tiltja, de a fórumot nem, az meg elég nekem 😛

szerk. már a twitter és eredmenyek.com se jó
több mint 13 éve
Help me!

Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy mi lehet a probléma és a megoldás?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.haromt
Nincs igazad.
Nézz utána érceknek és ásványkincseknek (kis segítség: pl. lítium).Gogo
azokat ki lehet bányászni ólomköpenybe öltözve, vagy robotokkal is 😛

nincs értelme az emberi életnek ezeken a helyeken. mindig csak a baj van velük
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.haromt
Nincs igazad.
Nézz utána érceknek és ásványkincseknek (kis segítség: pl. lítium).Gogo
Akkor járulékos veszteség. 😀
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nincs igazad.
Nézz utána érceknek és ásványkincseknek (kis segítség: pl. lítium).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
atomot oda sokat. nem lennének se terroristák és a zsidóknak sem kellene annyira a terület.
úgy sincs ott semmi.

látom nem tudod értékelni az életet a maga természetességében 😀

jóttene végre egy precízen bevezetett alkoholtilalom 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
atomot oda sokat. nem lennének se terroristák és a zsidóknak sem kellene annyira a terület.
úgy sincs ott semmi.

afganisztánnal hasonlóan vagyok. senkinek nem hiányozna a 100000 hektár mákföld, amin kívül, csak felrobbanó bokrok és aberrált idióták vannak ott. semmi a világ számára hasznos cucc nincs.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Fenébe, látom egy elszólásom másfél oldal flame-et generált. 😀szaba
Egy fórumnak ez a lényege nem? 😛
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Fenébe, látom egy elszólásom másfél oldal flame-et generált. 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Te honnan tudtad, hogy Vastag Csabi fogja nyerni az X-faktort, vagy hogy Olivér visszamegy a villába? 😉Sobri Jóska
hát "enyhe" különbséget érzek azért, de mindegy 😊fetomy
Pedig nincs érdemi különbség.
Annyi a hasonlóság, hogy nem csak a hivatalos csatornákon áramlanak hírek, és ahogy az izraeli hadsereg keményebb fellépései se kerülnek fel a hírportálokra, ugyanúgy a palesztin terroristák civileket "alkalmazó" akciói se.
Ha van ismerősöd pl. Izraelben tőle hallhatsz cifra dolgokat, pro és kontra is.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Te honnan tudtad, hogy Vastag Csabi fogja nyerni az X-faktort, vagy hogy Olivér visszamegy a villába? 😉Sobri Jóska
hát "enyhe" különbséget érzek azért, de mindegy 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Te honnan tudtad, hogy Vastag Csabi fogja nyerni az X-faktort, vagy hogy Olivér visszamegy a villába? 😉

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Függetlenül a témától, bírom az ilyet, hogy "csak nem említi egy hírforrás sem" 😀 akkor mégis az honnan tudja, aki ezt mondja? 😊fetomy
Update: megtaláltam.
http://www.guardian.co.uk/media/2008/apr/17/middleeastthemedia.television

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Függetlenül a témától, bírom az ilyet, hogy "csak nem említi egy hírforrás sem" 😀 akkor mégis az honnan tudja, aki ezt mondja? 😊