OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
cigókÉn szoktam 😀 Főleg borsodot említve 😀szabaGermán =/= német 😊szabade.
még a norvégokat és a svédeket kicsit lehet basztatni, de a többi az tiszta német.
itt sem beszélsz külön nemzetként a baranyaiakról vagy a borsodiakrólharomt
több mint 13 éve
szaba
10 550
Én szoktam 😀 Főleg borsodot említve 😀de.és az osztrák az mi? német.Germán =/= német 😊szaba
Akár csak a dán, holland, norvég, svéd meg a fél belga és svájci.haromt
még a norvégokat és a svédeket kicsit lehet basztatni, de a többi az tiszta német.
itt sem beszélsz külön nemzetként a baranyaiakról vagy a borsodiakrólharomt
több mint 13 éve
tudom, de egyébként épp a határon született 😊Nem tudom, hogy a Hitleres dolgot vetted-e annak, de nem kritika volt, csak kihagyhatatlan "poén" 😊fetomyő amúgy nem német volt, hanem osztrák. just FYIbriareos
meg amúgy német politikus volt, csak minimális változatást akartam eszközölni az idézett szövegben 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de.és az osztrák az mi? német.Germán =/= német 😊szaba
itt sem beszélsz külön nemzetként a baranyaiakról vagy a borsodiakról
több mint 13 éve
szaba
10 550
és az osztrák az mi? német.Germán =/= német 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és az osztrák az mi? német.Akár csak a dán, holland, norvég, svéd meg a fél belga és svájci.
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy a Hitleres dolgot vetted-e annak, de nem kritika volt, csak kihagyhatatlan "poén" 😊fetomyő amúgy nem német volt, hanem osztrák. just FYI
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy a Hitleres dolgot vetted-e annak, de nem kritika volt, csak kihagyhatatlan "poén" 😊fetomynem vettem semmit. csak szóltam előre hogy ne merje senki egy rossz szóval illetni itt Jasmint 😛
tudom hogy egy napon született MF-rel és ez jó dolog. ez is mutatja hogy ő kiválasztott 😛
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy a Hitleres dolgot vetted-e annak, de nem kritika volt, csak kihagyhatatlan "poén" 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aki szidni meri itt blümchent, az örökös bant kap!!!!hiába énekli utána nekem, hogy "Bitte gib mir noch zeit!" nem lesz rám hatással.
Jasmin a 20.századi zenetörténet egyik legnagyobbja
több mint 13 éve
meghallgattam virágocskát, és lehet valami ebben a reinkarnáció dologbanMa van a születésnapja egy olyan híres német személynek, aki megmutatta, hogy mi az előadó művészet csúcsa, és szuggesztív személyisége a mikrofon mögül szinte hipnotizálta a tömegeket.Ma van a születésnapja egy olyana híres német személynek, aki megmutatta, hogy mi a szónoklás csúcsa, és szuggesztív személyisége a mikrofon mögül szinte hipnotizálta a tömegeket.
HB Blümchen!vadibandi
HB Hitler! 😛😀fetomy
több mint 13 éve
Egyébként a www.utvonalterv.hu -t használd, ne a BKVset.attól függ hogy a vezér úton hova mész, ugyanis picsa hosszú út.gabtsi28/b. (Fene se gondolta, hogy ennyit számíthat a pontos hely. Ráadásul ezt megadva csak bambán néz az útvonaltervező...)
A Stez által írt megoldás szimpatikusnak tűnik így elsőre.Mikey
több mint 13 éve
Ma van a születésnapja egy olyan híres német személynek, aki megmutatta, hogy mi az előadó művészet csúcsa, és szuggesztív személyisége a mikrofon mögül szinte hipnotizálta a tömegeket.Ma van a születésnapja egy olyana híres német személynek, aki megmutatta, hogy mi a szónoklás csúcsa, és szuggesztív személyisége a mikrofon mögül szinte hipnotizálta a tömegeket.
HB Blümchen!vadibandi
HB Hitler! 😛😀
több mint 13 éve
Ma van a születésnapja egy olyan híres német személynek, aki megmutatta, hogy mi az előadó művészet csúcsa, és szuggesztív személyisége a mikrofon mögül szinte hipnotizálta a tömegeket.HB Blümchen!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Köszi szépen mindhármatoknak.
több mint 13 éve
cím alapján ez a fogarasi sarok, stez megoldása jó lesz, pont a sarkon áll meg a 82es (tippem szerint fogarasi a megálló neve is)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
attól függ hogy a vezér úton hova mész, ugyanis picsa hosszú út.gabtsi28/b. (Fene se gondolta, hogy ennyit számíthat a pontos hely. Ráadásul ezt megadva csak bambán néz az útvonaltervező...)
A Stez által írt megoldás szimpatikusnak tűnik így elsőre.
több mint 13 éve
Megnéztem BKV útvonaltervezővel, de mivel nem feltétlen a bizalmam az ilyenekben, így meg is kérdezném...sőt szerintem egyszerűbb, ha már leszállsz Kelenföldön, és a gyors hetessel vagy 173-assal elrobogsz a Thököly útig
A Déli pu.-tól a XIV. kerületi Vezér u.-ig kell majd eljutnom heti egyszer.
Ez úgy a legegyszerűbb, hogy a Stadionokig 2-es metró, majd onnan a Mályva u.-ig 130-as busz, majd onnan gyalog a Vezér u.-ig?Mikey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Megnéztem BKV útvonaltervezővel, de mivel nem feltétlen a bizalmam az ilyenekben, így meg is kérdezném...Én mennék Örsig, ott ha jól emlékszem, 82-es trolival tovább, az végigmegy a Vezér utcán.
A Déli pu.-tól a XIV. kerületi Vezér u.-ig kell majd eljutnom heti egyszer.
Ez úgy a legegyszerűbb, hogy a Stadionokig 2-es metró, majd onnan a Mályva u.-ig 130-as busz, majd onnan gyalog a Vezér u.-ig?Mikey
Oda jártam egy évig suliba, illetve néhány hónapig kórházba is arra a környékre.
több mint 13 éve
attól függ hogy a vezér úton hova mész, ugyanis picsa hosszú út.szinte minden fő keresztútján (fogarassy, mogyoródi, thököly, egressy) halad valamilyen jármű így ennek függvényében választanám ki.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Megnéztem BKV útvonaltervezővel, de mivel nem feltétlen a bizalmam az ilyenekben, így meg is kérdezném...A Déli pu.-tól a XIV. kerületi Vezér u.-ig kell majd eljutnom heti egyszer.
Ez úgy a legegyszerűbb, hogy a Stadionokig 2-es metró, majd onnan a Mályva u.-ig 130-as busz, majd onnan gyalog a Vezér u.-ig?
több mint 13 éve
Ki mit gondol a legújabb hírről az UFO-kkal kapcsolatban. A mai Class Fm-en hallottam. Az FBI weboldalára felrakták, hogy tényleg UFO-k voltak Roswell-nél.http://www.storyonline.hu/vilaghir/halott_urlenyt_talaltak/32539/
Itt olvasható:
http://index.hu/tudomany/2011/04/11/ujabb_bizonyitek_az_ufok_letezesere/
És egy hozzá kapcsolódó videó amit nem tudunk eldönteni, hogy valós vagy fake:
http://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I&feature=player_embeddedVentura
És hol a fenébe van ilyenkor Bill Pullman és Randy Quaid?
Ők az egyetlen fegyverünk! 😊
több mint 13 éve
van már ideiglenes stadion, tessék, ilyen egy ideiglenes iskola---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
multitask flashgame. izzadtam, sztem nektek is tetszeni fog:
http://multiplay.hu/jatekok/ugyessegi-jatekok/multitask-2
több mint 13 éve
A bakonyi Sobri Jóska Kalandpark most 5000 forint helyett 50% kedvezménnyel, 2500 forintért kínál napijegyet!😊
Nem érdekel valakit? 😀 Életreszóló kalandok várnak a látogatókra:
- 9-12-ig Vita Sobri Jóskával a cigánykérdésről
- 12-12:30 ebéd a McDonaldsban, ajándék Kólával!
- 12:30-15:30-ig Séta Sobri Jóskával a helyi gettóban
- 15:30-9:00-ig Közvetítés a Sobri Jóska-Soldados vitáról, téma: Kinek van igaza. Szabadon tehetők fel kérdések, 2 óránként 1. Közben 23:30-0:30 között 1-1 örömlány akciós Sobri-módi csomaggal várja a jelentkezőket!fetomy
0:30-tól éjféli mise (kis csúszással) Tim Tebow kezdőbe kerüléséért, és ott évekre való megragadásáért, a résztvevők között eredeti, Jézus által dedikált Bibliákat sorsolunk ki.