OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Másnál is szarakodik a T-Home?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Boldog Húsvétot! Aztán jól tunkoljátok tele a főtt tojásaitokkal a vendégeket!

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
yeah, van avatarodHöri
mert bátor vagyok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
de már korábban is megtanulhattam volna, hogy minden szarkasztikus megjegyzés után kötelezően a teljes szmájlikészletet fel kell használni a félreértések elkerülése végettJJ
így van, mehetsz a sarokba kukoricára térdepelni, közben pedig elgondolkodhatsz a világ dolgain 😊 😐 😕 😀 :o 😉 :/ 😛 😂 :mad: :rolleyes: :cool:

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
yeah, van avatarod

több mint 13 éve
attól hogy téged meg a bowl.hu Empedoklészének nevezlek, még nem leszel az

azért is írtam oda, hogy index, nehogy valakit megtévesszen a szvasztikára tett érces hasonlatom, de már korábban is megtanulhattam volna, hogy minden szarkasztikus megjegyzés után kötelezően a teljes szmájlikészletet fel kell használni a félreértések elkerülése végett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Én arra ugrok rá, hogy Sai Babát az indiai Hitlernek nevezed.
Az égvilágon semmi köze Hitlerhez, az, hogy az index ilyen szerencsétlen képet választott az ő bakijuk.

több mint 13 éve
tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJ
Ezt a Hitleres dolgot te nézted be. Mi köze lenne hozzá?Sobri Jóska
teljesen tisztában vagyok, hogy a nácik a közép-ázsiai árjáktól vették a horogkeresztes jelet és adtak neki teljesen más értelmezést, szinte vártam hogy erre valaki (valaki = Sobri) ráugorjon

---
több mint 13 éve
Ezt a Hitleres dolgot te nézted be. Mi köze lenne hozzá?

több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
😀 😀 😀
több mint 13 éve
tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltam

---
több mint 13 éve
Azért az érdekelne, hogy mitől lenne Sai Baba az indiai Hitler?
Tudtommal a vallási bizniszben utazott és nem a politikaiban, valamint sokkal inkább befogadó alapvetésekre építette a szektáját, mint kirekesztőre.
Ha az index fotónál a szvasztika tévesztett meg, az Indiában más jelentéssel bír, mint Európában.
Én nem rajongok az ilyen csodatévőkért, vallási tébolyt terjesztőkért, de azért Hitlerhez hasonlítani elég meredek.
http://www.kristalyakademia.hu/tanitasok/sai_baba_tanitasai

több mint 13 éve
Ez meg ki a franc, JJ? 😀JC6
az indiai hitler
amúgy index címlap, főcikk alatti hír

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez meg ki a franc, JJ? 😀
több mint 13 éve
hiába állította határozottan a nagy "csodatevő", nem élte meg a tervezett 96 évet

---
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Stitch, a PMet nem kaptad meg?? 😮

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
stitch90 256
Hali! Kellene egy kis segítség. Olyan weboldalt keresek(igen kerestem és keresem már egy darabja google-n), ahol ilyen (Húsvéti) köszön(t)őlap sémák vannak és ki lehetne tölteni. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!

Minden kedves fórumozónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Veszprémben láttam egy Pats sapit Márc. 15. utcai csarnokban, gondolom a jegyzőkönyv író srác volt a tulaja. (Gondoltam rákérdezek, de túlságos lefoglalt csapatom égése 😛 )Gabesz92
Erről jut eszembe, hogy a hétfői ergonómia zh-ról valaki Packers sapiban ment ki és egy Wazzu pulcsi is szembejött velem valamelyik nap. Nem innen volt valaki esetleg valamelyik?

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Veszprémben láttam egy Pats sapit Márc. 15. utcai csarnokban, gondolom a jegyzőkönyv író srác volt a tulaja. (Gondoltam rákérdezek, de túlságos lefoglalt csapatom égése 😛 )

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nah újjal találkoztam amerikaifocis-szinkron terén. Az Office című sorozatban épp most hívták Shaun Alexandert hátvédnek 😊
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
még annyi, hogy ha az örsön kijössz a metróból akkor balra le az aluljáróba és átellenesen végig, a trolik a sugár/ikea előtti részről indulnak (just for sure)gabtsi
Ezt nagyon köszi. Magamat ismerve tuti hogy másfele indulnék el.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Akinek van facebook-ja, és k.varendes, az lécci szavazzon a húgomék tablójára itt 😀
Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola (Székesfehérvár) (Igen, röviden ASS 😛)
12/A

Kösz! 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
még annyi, hogy ha az örsön kijössz a metróból akkor balra le az aluljáróba és átellenesen végig, a trolik a sugár/ikea előtti részről indulnak (just for sure)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Köszi-köszi.
Egyébként a www.utvonalterv.hu -t használd, ne a BKVset.tenorx
Ez valóban jobbnak tűnik.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Megnéztem BKV útvonaltervezővel, de mivel nem feltétlen a bizalmam az ilyenekben, így meg is kérdezném...

A Déli pu.-tól a XIV. kerületi Vezér u.-ig kell majd eljutnom heti egyszer.

Ez úgy a legegyszerűbb, hogy a Stadionokig 2-es metró, majd onnan a Mályva u.-ig 130-as busz, majd onnan gyalog a Vezér u.-ig?Mikey
Hihi ott lakom.

Szal a metróval elmész az Örsig és ott felszállsz a 82 trolira. Az végig megy a vezér utcán.