OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
az igen, nem sok olyan videóval találkoztam amit se VLC se KM nem játszott volna le normálisan...konkrétan eggyel se 😀letöltöttem..ebben is ugyanolyan. :/Amadeus91Tudna valaki segíteni? Letöltöttem egy meccset, de a VLC-ben szaggat, nem is megy gyakorlatilag, a MP, Real Player, Quick Time lejátssza, de a hang elcsúszik, az emberek meg totál lassított felvétel módon mozognak. Mp4 formátum. Mit csináljak?Amadeus91km playerJJ
|
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
letöltöttem..ebben is ugyanolyan. :/Tudna valaki segíteni? Letöltöttem egy meccset, de a VLC-ben szaggat, nem is megy gyakorlatilag, a MP, Real Player, Quick Time lejátssza, de a hang elcsúszik, az emberek meg totál lassított felvétel módon mozognak. Mp4 formátum. Mit csináljak?Amadeus91km playerJJ
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
vagy media player classic
több mint 13 éve
Tudna valaki segíteni? Letöltöttem egy meccset, de a VLC-ben szaggat, nem is megy gyakorlatilag, a MP, Real Player, Quick Time lejátssza, de a hang elcsúszik, az emberek meg totál lassított felvétel módon mozognak. Mp4 formátum. Mit csináljak?Amadeus91km player
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Tudna valaki segíteni? Letöltöttem egy meccset, de a VLC-ben szaggat, nem is megy gyakorlatilag, a MP, Real Player, Quick Time lejátssza, de a hang elcsúszik, az emberek meg totál lassított felvétel módon mozognak. Mp4 formátum. Mit csináljak?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jaja ez ott van a szeren. viszont sajnos nemtok szavazni 😕
több mint 13 éve
szaba
10 551
Sziasztok!Na ilyen póló kell nekem 😀
Egy szivességet kérnék. Ha van pár percetek, akkor nézzétek meg és szavazzatok egy pólótervemre a következő oldalon:
http://www.threadless.com/submission/338373/Sweet_Tooth
Ha lehet, akkor az 5-ös szavazat mellett 😀, rakjatok egy $ jelet az I'd buy it as a tee mellé is. :rolleyes:
Előre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és szavaz! :cool:Pizsama
több mint 13 éve
Sziasztok!Egy szivességet kérnék. Ha van pár percetek, akkor nézzétek meg és szavazzatok egy pólótervemre a következő oldalon:
http://www.threadless.com/submission/338373/Sweet_Tooth
Ha lehet, akkor az 5-ös szavazat mellett 😀, rakjatok egy $ jelet az I'd buy it as a tee mellé is. :rolleyes:
Előre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és szavaz! :cool:
több mint 13 éve
szaba
10 551
Mikor azt hinnéd, hogy ennél már nincs lejjebb, mindig rájössz, hogy DE VAN 😀hát ez kész 😀JJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...Lévén, hogy nem humor volt, hanem egy baki JJ-től, lépjünk is túl rajta.Sobri Jóska
petey
több mint 13 éve
Sobri, ne légy hülye... ez nem baki volt, hanem egy kis poén... 😮
több mint 13 éve
hát ez kész 😀Lévén, hogy nem humor volt, hanem egy baki JJ-től, lépjünk is túl rajta.Sobri Jóskatudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...
petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Lévén, hogy nem humor volt, hanem egy baki JJ-től, lépjünk is túl rajta.tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...
petey
több mint 13 éve
Maka
2 760
Az órabért még megbeszéljük.Ismét elmélkedtem a nőkről.A konklúzió nagyon el lett találva 😊 ha nem haragszol azt használnám is aláírásbanCowboykarcsi
http://majomszotyi.blog.hu/2011/04/27/mesebeli_lofasz
A múltkori tépés történetét direkt nem linkeltem be, hátha megtalálnak a kevésbé liberális gondolkodásúak.Maka
több mint 13 éve
Ismét elmélkedtem a nőkről.A konklúzió nagyon el lett találva 😊 ha nem haragszol azt használnám is aláírásban
http://majomszotyi.blog.hu/2011/04/27/mesebeli_lofasz
A múltkori tépés történetét direkt nem linkeltem be, hátha megtalálnak a kevésbé liberális gondolkodásúak.Maka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...
több mint 13 éve
Maka
2 760
Ismét elmélkedtem a nőkről.http://majomszotyi.blog.hu/2011/04/27/mesebeli_lofasz
A múltkori tépés történetét direkt nem linkeltem be, hátha megtalálnak a kevésbé liberális gondolkodásúak.
több mint 13 éve
egy lightos pogo 😀Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.catattackhát azééééért :cool: 😀pc_x
több mint 13 éve
Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.catattackhát azééééért :cool: 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.
több mint 13 éve
+1...😊esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsi10. után már unalmasBébé
több mint 13 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsiegs 😀
|
több mint 13 éve
szaba
10 551
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!CowboykarcsiEjj, te aztán magadba is locsoltál ezt-azt. :rolleyes:
több mint 13 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsi10. után már unalmas
több mint 13 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen