OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
A Microsoft, úgy fest a Nokiát is megveszi. omnomnom

http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/05/17/a_microsoft_megveszi_a_nokiat/Szobi22
szerintem ez jót fog tenni a mobilpiacnak. az áraknak mindenképpen.
így 3 gigacég gyilkolhatja egymást.haromt
ja, nekem is az jutott eszembe róla, hogy lehet, várnom kéne még az új mobillal. csak azért nem 2 hónap lesz, mire beindul rendesen

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/05/17/a_microsoft_megveszi_a_nokiat/Szobi22
szerintem ez jót fog tenni a mobilpiacnak. az áraknak mindenképpen.
így 3 gigacég gyilkolhatja egymást.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok

http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/05/17/a_microsoft_megveszi_a_nokiat/

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Lehet, hogy nem kellett volna annyira kapkodni azzal a nagy önállósodással.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110513-uj-minden-eddiginel-sokolobb-adatok-a-kongoi-nemi-eroszakrol.html
durva :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Nagyon nagy kép! 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.demotivalo.com/szereles/
az biztos hogy a ilyen közös szerelések valóban örök élmények egy apa-fiú kapcsolatban,kiskölyökként én ezeken tanultam a legjobb káromkodásokat 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
más, ez valami eszméletlen komoly

"Wall Street Journal columnist Ralph Gardner Jr. visited the Meserve-Kunhardt Foundation’s archive at SUNY Purchase in Westchester. The collection holds over 200,000 images, including the archives of two famed Life magazine photographers, Gordon Parks and Ed Clark, as well as one of the most extensive collections of Civil War photographs. Take a look around using the navigation controls and click the points to see some of the photos"

http://blogs.wsj.com/photojournal/2011/05/10/mk-foundation/JJ
Óriási.Dzsokijuing
Ez micsoda? Bölcsész FPS? 😀haromt
pontosan, és még a Stonewall Jacksonról készült fotó negatívja is látható 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

"Wall Street Journal columnist Ralph Gardner Jr. visited the Meserve-Kunhardt Foundation’s archive at SUNY Purchase in Westchester. The collection holds over 200,000 images, including the archives of two famed Life magazine photographers, Gordon Parks and Ed Clark, as well as one of the most extensive collections of Civil War photographs. Take a look around using the navigation controls and click the points to see some of the photos"

Óriási.Dzsokijuing
Ez micsoda? Bölcsész FPS? 😀
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights

Óriási.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
toplistát csak úgy lehet felállítani, ha minden egyes tagját ismerjük? amúgy ebben nem téved, a lírójos cézár igazi kultkaja pestenJJ
Ejnye, mi az, hogy ebben?!

Amúgy meg olyan sok jó hely nincs pesten, hogy az elmúlt tizeniksz évben ne lettem volna majd' mindben.

több mint 13 éve

http://blogs.wsj.com/photojournal/2011/05/10/mk-foundation/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
toplistát csak úgy lehet felállítani, ha minden egyes tagját ismerjük? amúgy ebben nem téved, a lírójos cézár igazi kultkaja pestenJJ
Szerintem igen. Legyen szó akármiről, ahhoz, hogy ki tudjuk válogatni a legjobb elemeket, amit sorba rendezzük, ahhoz ismerni kell a többi gyengébbet is.Asbee
De szerintem ezt a legtöbb esetben senki nem teljesíti. Mert oké, egy NFL erősorrend felállításánál figyelsz mind a 32 csapatra, de mondjuk, amikor azt mondod, hogy legjobb NCAA játékos, akkor számba se veszel egy csomó jelöltet, mert egyszerűen nem hallottál/olvastál/láttál róla semmit. Tény, logika alapján tudod, hogy nem lehet akkor ász, mert hallottál volna róla valamit, de nem tudhatod biztosra.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szerintem igen. Legyen szó akármiről, ahhoz, hogy ki tudjuk válogatni a legjobb elemeket, amit sorba rendezzük, ahhoz ismerni kell a többi gyengébbet is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
toplistát csak úgy lehet felállítani, ha minden egyes tagját ismerjük? amúgy ebben nem téved, a lírójos cézár igazi kultkaja pesten

---
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Leroyban evőket meg nem kell fikázni, ott van a legjobb cézársaláta a városban.Sobri Jóska
Voltál már mindenhol? 😉Asbee
Persze, hogy volt.
Jóskáról beszélünk.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A Leroyban evőket meg nem kell fikázni, ott van a legjobb cézársaláta a városban.Sobri Jóska
Voltál már mindenhol? 😉

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Vendéglátásban vagy fix a szervízdíj, vagy valahány százalék. (Bár az elöbbire nem sok példát tudnék mondani.) Na ez mindkét esetben nonszensz.
A Leroyban evőket meg nem kell fikázni, ott van a legjobb cézársaláta a városban. (De ha csak a Leroyban reggelizésre vonatkozott a fikázás, hát arra nem tudok mit mondani, reggel sosem eszem étteremben.)Sobri Jóska
két nyarat leroy étteremben húztam le, tudom miről beszélek 😛 a cézárról ne is beszéljünk, őrület

---
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
Félreértés ne essék, nem az én számlám látható a képen. 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Vendéglátásban vagy fix a szervízdíj, vagy valahány százalék. (Bár az elöbbire nem sok példát tudnék mondani.) Na ez mindkét esetben nonszensz.
A Leroyban evőket meg nem kell fikázni, ott van a legjobb cézársaláta a városban. (De ha csak a Leroyban reggelizésre vonatkozott a fikázás, hát arra nem tudok mit mondani, reggel sosem eszem étteremben.)

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mennyi ez, 125%? 😀 Kurvanagy 😀 De hát ez van szaba, ha a pincértől kérsz vizeletmintát 😛
több mint 13 éve
aki a leroyba megy reggelizni, annak egyenesen jár

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

LOLszaba
honnan tudod mi volt a szervízdíjban? Lehet itt is járt hozzá faszozás, ami valljuk be drága dolog
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551

LOL
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ókonzik vagytok. most virtuálisan hozzátok dörgöltem szaba farkát 😛haromt
Hogy jutott hozzád a virtuálfarkam?szaba
virtuálisan