OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Blogbejegyzésem a vizsgaidőszakról, a titokzatos lánykáról, egy koncertről, illetve a nyárvárásról. Tudjátok, szokásos továbbgörgetés. 😊

http://majomszotyi.blog.hu/2011/05/20/alakulacio

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nem mertem Zene topicba tenni mert annak nem nevezhető: Azért ez elég gázos...
http://www.youtube.com/watch?v=KJbbE05KxwU&NR=1

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Egyik jobb, mint a másik, mindig van esély munkaügyi pert nyerni 😂

http://index.hu/kulfold/2011/05/17/szeket_kert_a_torpe_kirugta_a_starbucks/

http://index.hu/bulvar/2011/05/15/biroi_engedellyel_maszturbalhat_a_brazil_konyvelo/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én toltam egyet

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Kéne három focis téma sig battle-re... Az ötletek PM-ben jöhetnek nekem!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nekem most pont jól jött ki,az érettségi pénzből tudom fizetni a kezdő részletet (20k) a havit meg majd muter fizeti 😀 az előfizetéses mobil nekem meg kötelező
és az IP67-es szabványú Defy is nekem való,mert nem vagyok túl mobilbarát felhasználó,rendszeresen leejtem őket és általában nagyon rossz helyre esnek 😊Newman
nekem is előfizetés, és persze részletre. csak nekem nem fizeti anya a részleteket 😕 (úgy gyanúsan iphone lenne belőle :lol😊Szobi22
3000 ft/hónapos részletekre van,nettel együtt
szerintem az türhető,mondjuk könnyen beszélek 😀Newman
írtam pm-et

több mint 13 éve
nekem most pont jól jött ki,az érettségi pénzből tudom fizetni a kezdő részletet (20k) a havit meg majd muter fizeti 😀 az előfizetéses mobil nekem meg kötelező
és az IP67-es szabványú Defy is nekem való,mert nem vagyok túl mobilbarát felhasználó,rendszeresen leejtem őket és általában nagyon rossz helyre esnek 😊Newman
nekem is előfizetés, és persze részletre. csak nekem nem fizeti anya a részleteket 😕 (úgy gyanúsan iphone lenne belőle :lol😊Szobi22
3000 ft/hónapos részletekre van,nettel együtt
szerintem az türhető,mondjuk könnyen beszélek 😀

több mint 13 éve
nekem is előfizetés, és persze részletre. csak nekem nem fizeti anya a részleteket 😕 (úgy gyanúsan iphone lenne belőle :lol😊

több mint 13 éve
na,megjött a Defy,eddig nagyon tetszik
Angry Birds :cool: 😀Newman
defy nekem is bejön az alapján, amit olvastam, csak az ára 😕. galaxy ace lesz ebből nagyon gyanúsan
Szobi22
és az IP67-es szabványú Defy is nekem való,mert nem vagyok túl mobilbarát felhasználó,rendszeresen leejtem őket és általában nagyon rossz helyre esnek 😊

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
szvsz a nokia ott kúrta el, hogy sok rétegtelefont akart csinálni, és sokáig nem lehetett úgy venni mondjuk 30-40 rúgóért egy olyan középkategóriás készüléket tőlük, hogy abban a kornak (és nem mellékesen a konkurenseknek) megfelelő minden funkció rendben benne legyen. Azt szerettem bennük, hogy a többi gyártóhoz képest koherens, átlátható és logikus menürendszerük volt, amit egy Ericsson vagy egy Siemens sokáig nem mondhatott el magáról.atapapa
pedig az 5110 volt az ami a korában mindent magánbafoglalt elérhető árért.
na és persze embert is lehetett vele ölni 😀 akkoriban a leges legjobb telefon volt minden tekintetben

a nokia akkor vesztette el a fonalat, amikor jött a nagy váltás a mobiltechnológiában 2008 körül. nem tudott semmit lépni az apple és az android kihívására. erőltette a láthatóan nagyon nagyon elavult symbiant, ami kétségtelenül átlátható és stabil, de lassú és rettenetesen elmaradott a java-val.haromt
nem a hőskorszakról beszélek, az 5110 teljesen rendben volt, ahogy a nagytesó 6110 is. hanem amikor már alapelvársássá kezdett válni a jól kezelhető naptár, a kamera, mp3, stb.

a symbian juthatott volna jobb sorsra is, ha nem lustul el a nokia, jobban fejlesztenek, nem szarnak a kompatibilitási problémákra és nem forgácsolják szét az erőforrásaikat.
De ez csak egy dolog, mert az eladott telók nagy többsége még ma sem okostelefon, és őket hidegen hagyják az oprendszerek küzdelmei. Enélkül is megvan a nokiák fogyatékossága, még ha - saját tapasztalat alapján - jó hardvert is csinálnak.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
törppilla soha nem szült. törppapa szült mindenkit, mert hermafrodita volt.haromt
Nem.
A törpöket senki se szülte, se T-Pappa, se T-Peella, ők mind egyszerre teremtődtek, a törpuniverzum keletkezésének pillanatában, egyfajta ősrobbanásszerűen, első időpillanatban semmi, második időpillanatban kész a törpuniverzum, benépestíve a kis huncut kékségekkel.
Ez a hivatalos törp teremtéselmélet.
Aki megkérdőjelezi az törperetnek, nem is mondom ez milyen következményekkel járhat.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Nekem csak Nokiám volt eddig, 3310,3330,6230, most egy E71 😀 A 6230-ast közel 7 évig használtam, nem egyszer volt leejtve, szétrepült szegénykém néhányszor, de nagyon strapabíró, csak aksit kellett benne cseréltetni.gamerkr
A Nokia 6230i szerintem is a legjobb telefon, amit valaha készítettek. Én kb 5 évig nyűttem, és még mindig az a tartaléktelefonom (tehát kiszámíthatatlan ideje megvan), és az égvilágon semmi baja.
Ő a király:

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
törppilla soha nem szült. törppapa szült mindenkit, mert hermafrodita volt.
több mint 13 éve
😂
beteg vagy fetomy

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na, végre valaki elmés volt, és kimondta az igazságot a törpökről!!!!!!! Nekem is van pár forradalmi ötletem a megjelenő motívumokról:

Először is a fehér sapka. Egyértelmű utalás a ku klux klánra, ami tökéletesen mutatja rasszizmusukat. Ezen kívül ott vannak a társadalmak különböző szereplői, pl. a király törpapa, akit más színű ruházata jelez, hogy ő magasabb rendű a többieknél, Aztán találkozunk szellemi fogyatékos törppel, művészekkel és pszichopata robbantgatóssal. Utóbbi jelenség igen érdekes, ugyanis kirgiz tengerbiológusok asszisztenseinek egy csoportja bebizonyította, hogy ennek hatására rengeteg belga csecsemő kezdte el felrobbantgatni a barátait dinamit illetve C4-es segítségével. Ráadásul Tréfi - az arab hitvilágban Trefi Trefidabadi - volt az al-kaida alapítójának ösztönzője, ötletadója is.
Komoly problémát okoztak a törpök azzal is, hogy sosem jártak wcre. Csecsemők milliói tartották vissza a székletüket egészen addig, míg a felgyülemlett fekália vissza nem jött a nyelőcsövükön, szétmarva azt, ami miatt később elhaláloztak.
Hókuszpók karaktere is egyértelmű jelzéseket ad. Teljesen fekete ruházata, és a macskájával való beszélgetése nyilvánvaló jelzés arra, hogy a feketék elmeháborodottak akik állatokkal beszélgetnek, és feltett szándékuk elpusztítani a törpök által képviselt emberiséget.
Ha már a macska szóba jött, több ezer macskát vetett alá egy kőbányai villanyszerelőkből és benzinkutasokból álló csoport, kirgizisztáni laboratóriumukban annak a kísérletnek, melynek során a macskákkal végignézettek több részt is a meséből. Megfigyelésük egyértelmű: kivétel nélkül mindegyik macska megvadult, és minden fehér nadrágos és-vagy sapkás emberre rátámadtak.
De térjünk vissza a törpökre. Szintén minden kétséget kizáró helyzetet eredményez Törpilla jelensége. Az egyetlen nőstény szereplő utal arra, hogy a nők a társadalom lényegtelen részei, és a társadalom a legminimálisabb női létszámmal is teljesen működöképes tud lenni. Törpilla szerepe egyértelműen az utódok szülése. A törpök rendre megtermékenyítik Törpillát, aki világra hozza azok gyermekeit, fenntartva így a társadalmat. A nők drasztikus elnyomásán kívül Törpilla karaktere millió gyermeknek adott erős lökést a prostituáltság felé, hiszen a rajongók számára az volt látható, hogy Törpillán megy át az egész falu.
Végezetül pedig szólni kell a gomba házakról, hiszen azok teljesen nyilvánvalóan pénisz motívumok, melyek az erős szexualitást hangsúlyozzák. Egy, szváziföldi bantu pék által összehívott testület vizsgálatok millióival bizonyította, hogy több kisgyermek próbált feldugni a péniszébe mini-törp figurákat, mondván a mesében is ott laknak.
több mint 13 éve
Angry Birds :cool: 😀Newman
defy nekem is bejön az alapján, amit olvastam, csak az ára 😕. galaxy ace lesz ebből nagyon gyanúsan

Törpikék meg: nem sok dolgot tartok szánalmasabbnak, mint gyerekesékbe minden szart belemagyarázni. de tessék, írnak a könyvéről, meg is fogják venni sokan, szóval bejött. pl. Hókuszpók basztatásáról: ha jól emlékszem (ráadásul pont tegnap botlottam bele egy részbe - az biztos, hogy bugyuta, de pont ennyi) Hókuszpók baszogatja őket állandóan. én is zabos lennék tőle.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ehhez külön fegyverviselési kellett anno. Fateromnak volt, ő teniszütőnek becézte 😀visi_b
17 évesen kurva büszke voltam rá. annyi előnye volt a mostaniakkal szemben, hogy manapság ha nem hallgatok zenét a telefonon akkor sokszor oda kell nyúlnom a zsebemhez, hogy nem-e hagytam el a telefonom.
Ezzel nem voltak ilyen gondjaim 😀 Feltünt volna ha 3 kilóval kevesebbet cipelek és nem töri el semmi éppen a combom 😊

de viszont benne voltam kb az első 1000 vodafone előfizetőben ezzel a telefonnal. volt vagy 120 forintos percdíj, de ott volt az ultimate dolog, a 3 másodpercezés, mert ugye az első 3 mp-ben nem számoltak. kurva sok beszélgetést folytattunk így. kicsit körülményes volt, de legalább ingyen 😀
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
remélem még nem volt 😀 😀
http://www.nol.hu/mozaik/antiszemitak_lennenek_a_hupikek_torpikek_Joci
A Szmörfök rajzolója, Peyo bevallottan marxista volt, Törpapa szakálla árulkodó 😊, ezt a nácit nemtom honnan vette a szerző.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Angry Birds :cool: 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
nem hívtam téglának csak azt mondtam hogy kurva nehéz volt 😛

a tégla az az ericsson A1018 volt. 6 centis antennával 😀
haromt
Ehhez külön fegyverviselési kellett anno. Fateromnak volt, ő teniszütőnek becézte 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem hívtam téglának csak azt mondtam hogy kurva nehéz volt 😛

a tégla az az ericsson A1018 volt. 6 centis antennával 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
na és persze embert is lehetett vele ölni 😀 akkoriban a leges legjobb telefon volt minden tekintetben
haromt
haromt, nem kevered a 2110-essel? Az 5110-es (vagy valami nagyon hasonló számozású) kifejezetten kicsi volt, ütés- víz- és porállónak mondott (kék) műanyagházban.tomi-tomi
nem. A 2110 az original Nokia tégla volt. ez már egy kicsit újabb, kisebb de iszonyatosan nehéz volt. Viszont bírta is vagy 1,5 hétig az aksija 😀
ő az 5110.
haromt
Tényleg! Na, de ezt téglának hívni?! Nehéznek, tényleg nehéz volt. S még lehetett hozzá kapni nagyobb kapacitású és dupla vastag aksit is!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
remélem még nem volt 😀 😀
http://www.nol.hu/mozaik/antiszemitak_lennenek_a_hupikek_torpikek_

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szvsz a nokia ott kúrta el, hogy sok rétegtelefont akart csinálni, és sokáig nem lehetett úgy venni mondjuk 30-40 rúgóért egy olyan középkategóriás készüléket tőlük, hogy abban a kornak (és nem mellékesen a konkurenseknek) megfelelő minden funkció rendben benne legyen. Azt szerettem bennük, hogy a többi gyártóhoz képest koherens, átlátható és logikus menürendszerük volt, amit egy Ericsson vagy egy Siemens sokáig nem mondhatott el magáról.atapapa
haromt
haromt, nem kevered a 2110-essel? Az 5110-es (vagy valami nagyon hasonló számozású) kifejezetten kicsi volt, ütés- víz- és porállónak mondott (kék) műanyagházban.tomi-tomi
nem. A 2110 az original Nokia tégla volt. ez már egy kicsit újabb, kisebb de iszonyatosan nehéz volt. Viszont bírta is vagy 1,5 hétig az aksija 😀
ő az 5110.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
haromt
haromt, nem kevered a 2110-essel? Az 5110-es (vagy valami nagyon hasonló számozású) kifejezetten kicsi volt, ütés- víz- és porállónak mondott (kék) műanyagházban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)