OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Rögbiből pedig a World Cup (4 évente), vagy a Six Nations meccsek közül valamelyik inkább, talán Angol-Francia? Bár ez nehéz kérdés..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
IPL Final, a világ egyik legnagyobb nézettségű sporteseménye és az El Clásico, mintegy szimbolizálva a klasszikus soccer rivalizálásokat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én a darts VB döntőjét is belevenném. Hatalmas show, király hangulat. És sok országban nagyon népszerű.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Alpesiből sztem a Wengeni abfahrt (lesiklás) a csúcs.. mégha Kitz "történelmibb" is, a Lauberhorn-on is rendeznek versenyt a 30-as évek óts.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
eseményekre vagyok kíváncsi, nem sportokra
szívem szerint a mai lacrosse NCAA-döntőt is hozzávenném, de most az "ikonikus" sporteseményeket szeretném összeszedni
a darts vb-döntőt is beleírnám, csak nem érzem kihagyhatatlannak, a snooker vagy a négysánc esélyes a beválogatásra 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
4sánc? bár nem vagyok oda a sportért, de azért az is jelentős esemény.
Amúgy Alpesi síelést szívesen látnék a listán, de te ítéled meg minek van ott a helye és minek nincs

szerk: snooker+1Black_Adder
Jaja, nem jutott eszembe, de a négysánc tényleg jó ötlet. Alpesí síből pedig tényleg beférne Kitzbühel szerintem.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
4sánc? bár nem vagyok oda a sportért, de azért az is jelentős esemény.
Amúgy Alpesi síelést szívesen látnék a listán, de te ítéled meg minek van ott a helye és minek nincs

szerk: snooker+1

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Snooker VB döntő? 😛
vagy csak nálam van elől a fontossági rangsorban? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a Weltklasse jó tipp, a Tournál kompromisszumot kellett találnom, de akkor melléírom még a királyetapot is (noha ennek megítélése szubjektív)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Egyébként a Touron miért az utolsó szakasz? Annak a sportértéke nem túl nagy számomra.Schleck
+1

Az utolsó szakasz onnan simán lehagyható. Az America Kupánál meg inkább a (3-4 évente) megjelölés a helyes, mert gyakran változik a versenykiírás függvényében.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Atlétika VB? Vagy esetleg, ha nem akarsz vb-t, akkor a zürichi Weltklasse, mint az év legnagyobb egynapos versenye. Egyébként a Touron miért az utolsó szakasz? Annak a sportértéke nem túl nagy számomra.

több mint 13 éve
csinálni akarok egy sportnaptárat, mert sehol nem találtam ehhez hasonlót
tehát a világ legnagyobb és legnépszerűbb sporteseményeit gyűjteném össze, de tényleg minden sportágnak csak a krémjét, rövid ismertetőkkel, és aktuális dátumokkal (természetesen a tradíciók nyomnak a legtöbbet a latba)

ezeket szedtem össze, kihagytam valamit?

Masters Tournament
Ryder Cup (2 évente)
Kentucky Derby
Epsom Derby
Indy 500
Wimbledon, férfi döntő
BL-döntő
Soccer vb-döntő (4 évente)
Super Bowl
Rose Bowl
Monaco GP
AFL Grand Final
Tour de France
Challenge Cup döntő
NBA Finals
Stanley Cup
MLB World Series
The Ashes (2 évente)
Le Mans-i 24 órás autóverseny
The America's Cup (3-4 évente)
Weltklasse Zürich
Vasaloppet
Hawaii Ironman
X Games
The Boat Race - Oxford vs. Cambrige
Vierschanzentournee
WSOP November Nine
+ Nyári és Téli Olimpia (4-4 évente)

---
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
"Szerencsétlen gyerekek karrierje ezzel egy életre le van írva. Elég ha az állásinterjún megkérdezik, hogy hova járt iskolába és mire kimondja már el is van könyvelve szellemi fogyatékosnak. Hát nem irigylem a pecsétkészítőt..." 😂 😂
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez voltmár? 😀

A suli, minek rövid neve: BKMÖIÓÁIEKSSZKEGYMIEPSZNVTGYSZIKÓÁIKSSZKEPSZGYSZI...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://hvg.hu/itthon/20110529_madl_ferenc_halalozas

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Alkoholbúcsúztató ivászat. 😕

http://majomszotyi.blog.hu/2011/05/28/szabotazs_4

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
http://comment.blog.hu/2011/05/27/a_spektrum_sorozatot_keszit_a_lathatatlan_madarfotosrol
A sráccal 4 évig együtt mentünk középbe, a mellettünk lévő koleszban lakott, ő - meglepő - az erdészetibe járt, ami egy irányban volt a Radnótival ahova én jártam. Állandóan basztattuk hogy Forrest, meg ilyen baromságok, ha tudjuk hogy sztár lesz, nyaljuk a seggét. 😊 Mondjuk már akkor is eszméletlen képeket csinált.
több mint 13 éve
Végre találtam gifet Alizeéről :cool:
http://media.moddb.com/images/groups/1/2/1803/alizee.gifCowboykarcsi
az élet apró örömei 😀

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Azóta már öregedett egy nyolcast! 😛vadibandi
most már vén kurva. bottal sem piszkálnám meg 😛haromt
Ice T nejének meg jobb a segge 😛

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azóta már öregedett egy nyolcast! 😛vadibandi
most már vén kurva. bottal sem piszkálnám meg 😛
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Azóta már öregedett egy nyolcast! 😛

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://media.moddb.com/images/groups/1/2/1803/alizee.gif

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Én csak a problémát nem értem. Az MJSZ felajánlotta, hogy beszerzik az összes szükséges cuccot, jönne a Rangers jégkészítője is besegítene... Ilyenkor milyen problémája van az Arénának?!
Már a vb alatt is szerencsétlenek voltak, de nem hittem volna, hogy sikerül még rátenni.

Mindenesetre én nem vagyok egy túlságosan hívő ember, de ha egy vallási rendezvény miatt nem fog jönni a rangers... :mad:süti
Nem amiatt nem jön hogy "vallási". Éppenséggel lehetne egy világi zenekar is, tökmindegy, a lényeg az hogy be van foglalva és arra hivatkozva mondják le hogy nem tudják megoldani mert csak. De sejtettem, hogy a keresztény rendezvény lesz majd a "balhé"... :rolleyes: és most átmegyek Sobriba mindjárt..petey
Elegen vagyunk bennem, át ne gyere.Sobri Jóska
Jézus ugyanis ezt mondta neki: "Menj ki, tisztátalan lélek ebből az emberből!" 9És megkérdezte tőle: "Mi a neved?" Az így felelt: "Légió a nevem, mert sokan vagyunk." Márk 5:8 😀

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én csak a problémát nem értem. Az MJSZ felajánlotta, hogy beszerzik az összes szükséges cuccot, jönne a Rangers jégkészítője is besegítene... Ilyenkor milyen problémája van az Arénának?!
Már a vb alatt is szerencsétlenek voltak, de nem hittem volna, hogy sikerül még rátenni.

Mindenesetre én nem vagyok egy túlságosan hívő ember, de ha egy vallási rendezvény miatt nem fog jönni a rangers... :mad:süti
Nem amiatt nem jön hogy "vallási". Éppenséggel lehetne egy világi zenekar is, tökmindegy, a lényeg az hogy be van foglalva és arra hivatkozva mondják le hogy nem tudják megoldani mert csak. De sejtettem, hogy a keresztény rendezvény lesz majd a "balhé"... :rolleyes: és most átmegyek Sobriba mindjárt..petey
Elegen vagyunk bennem, át ne gyere.Sobri Jóska
A szex vajon mi?! 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Jellemző baszki, nehogy már egy kicsit is meg kéne erőltetni magát az illetékes elvtársnak, hogy végre egy NHL-es csapat
eljöjjön és urambocsá telt ház legyen, óriási bevétellel...röhej

http://jegkorong.blog.hu/2011/05/25/az_arena_miatt_bukik_a_rangers_meccspetey

Elegen vagyunk bennem, át ne gyere.