OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak pár megjegyzés (nem olvastam végig minden beírást):Lehet finnyáskodni, de a WSOP Main Event egyrészt egyértelműen sportesemény (ESPN közvetíti, minden média, szervezet akként kezeli), másrészt a legnagyobb pénzdíjú sportesemény a világon, valamint a liveblogokat, streameket többen követik a világon, mint mondjuk egy NHL döntőt.
A krikett Twenty20 az angolszász világban nagyobb presztizsű, mint a soccer vb döntő.
Soccerből az FA-kupa sorozat/döntő lehet érdekes. Meg talán a BL (BEK) döntő.
Indycar a helyszínen legnézettebb sportesemény az USA-ban, egy versenyen többen vannak, mint bármi máson.
K1 Grand Prix távol-keleten nagyon népszerű, a küzdősportok csúcsrendezvénye.
Sajnos a nehézsúlyú box most halódik, de egy címegyesítő meccs 2 igazi gigász között nem kis érdeklődésre tartana számot.
Ausztráliában a State of Origin mindent visz.
Jéghokiból a Winter Classic egy szintén érdekes esemény, de inkább hagyományai nagyok, mint presztizse.
És esetleg még a londoni/new yorki marathon.
több mint 13 éve
és míg a soccer BL-döntőt az egész világon közvetítik és nézik, a libertadores-kupa fináléja jóval "kisebb" térségre korlátozódikJJa wikipedia szerint 135 országban közvetítik.
több mint 13 éve
a Kentucky Derby miért előzi meg az Epsom Derbyt ? kis túlzással előbb rendezték, minth az USA létrejött vna.gabtsia Kentucky Derby a Triple Crown része, az epsomiról kevesebbet hallhatsz
ha lóverseny, akkor szerintem 10-ből 9 embernek elsőként a Kentucky Derby ugrik be, de javítsatok ki, ha tévedek
és míg a soccer BL-döntőt az egész világon közvetítik és nézik, a libertadores-kupa fináléja jóval "kisebb" térségre korlátozódik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ennyi erővel teniszből RG, USOpen, AusOpen, kerékpárból Giro és Vuelta is, stb....sztem ha már VB döntő és BL döntő is ott van, akkor gondoltam felvetem őket, de úgy látszik szentségtörés volt...sryDivatsoccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbDivatEzek miért vetekednének a FIFA VB-vel?Black_Adder
És a végére egy átláthatatlan, követhetetlen szar lesz belőle.
Minden sportágból csak a legnagyobb kerüljön egy ilyen listára szvsz. És amit JJ írt, abból az jött le, h ő is így akarja... A FIFA VB döntő mellé ezek meg nagyon nem férnek be...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mondjuk ha van BL döntő, akkor Copa Libertadores döntő is lehetne (vagy egyik se). Attól függ a presztízse és hagyománya, hogy melyik kontinensről nézzük.sztem ha már VB döntő és BL döntő is ott van, akkor gondoltam felvetem őket, de úgy látszik szentségtörés volt...sryDivatsoccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbDivatEzek miért vetekednének a FIFA VB-vel?Black_Adder
több mint 13 éve
Nem volt az, de ahogy látom, JJ minden globális sportból a csúcsot akarja összeírni, ami klub- és válogatott soccerban a BL és a VB. Mondjuk esetleg a klub-világbajnokság beleférne, ha komolyan vennék 😊sztem ha már VB döntő és BL döntő is ott van, akkor gondoltam felvetem őket, de úgy látszik szentségtörés volt...sryDivatsoccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbDivatEzek miért vetekednének a FIFA VB-vel?Black_Adder
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
sztem ha már VB döntő és BL döntő is ott van, akkor gondoltam felvetem őket, de úgy látszik szentségtörés volt...srysoccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbDivatEzek miért vetekednének a FIFA VB-vel?Black_Adder
|
több mint 13 éve
a Kentucky Derby miért előzi meg az Epsom Derbyt ? kis túlzással előbb rendezték, minth az USA létrejött vna.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Lehet hogy csak a hangulat teszi, ami még tv-n keresztül is mindig fantasztikus szokott lenni, és mégis klubok helyett nemzetek versengenek egymással, ami nálam mindig ad pluszt a mókához.Amúgy egy jégkorong VB (döntő) esetleg?DoMEgy olyan sportesemény, amelyre a legjobbak szinte sosem mennek el, mert éppen az NHL rájátszásában érdekeltek?Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Amúgy egy jégkorong VB (döntő) esetleg?DoMEgy olyan sportesemény, amelyre a legjobbak szinte sosem mennek el, mert éppen az NHL rájátszásában érdekeltek?
több mint 13 éve
JJ!jogos, a krikett-, rögbi-, jégkorong-vb döntőket viszont kihagyom
A Tour de France-nál továbbra is feleslegesnek érzem a szakasz kikötését. Olyan, mintha az NBA vagy NHL döntőnél azt írnánk, hogy 7. meccs, vagy soccer VB döntőre, hogy tizenegyes párbaj.
Amúgy egy jégkorong VB (döntő) esetleg?DoM
Igor ötleteiből a Vasaloppet és a Hawaii Ironman bekerült, a síugráson agyalok most, meg persze jöhetnek még a további tippek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tavaly óta történelmi jelentőségű:MLS Cup Final
😀
több mint 13 éve
Krikett vb ?
több mint 13 éve
JJ!A Tour de France-nál továbbra is feleslegesnek érzem a szakasz kikötését. Olyan, mintha az NBA vagy NHL döntőnél azt írnánk, hogy 7. meccs, vagy soccer VB döntőre, hogy tizenegyes párbaj.
Amúgy egy jégkorong VB (döntő) esetleg?
több mint 13 éve
sakk vb 😛Bébésőt, Albuquerque International Balloon Fiesta vagy Bassmaster Classic
sajnos a látványosság is ugyanolyan fontos, és hogy ne arról vitázzunk, sport-e egyáltalán
síugráshoz nem értek, azt meg kellene szavaztatnom 😊
---
több mint 13 éve
sakk vb 😛
több mint 13 éve
soccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbDivatez komoly? az El Clásico-t is kihagyom, mert akkor meg kellene említenem vagy 40 NCAA rivalizálást, ráadásul Real-Barcából minimum kettő van egy évben, ez is kizáró ok
afrika kupát egy Kentucky Derby-vel egy lapon emlegetni maga a szentségtörés, a Daytona 500-n gondolkoztam még, de az Indy 500 nagyobb múltra tekint vissza
---
több mint 13 éve
soccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbDivatEzek miért vetekednének a FIFA VB-vel?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
soccer eb, copa america, afrika kupa? talán még klub-vbha már snooker, akkor én a curling vb-t is belevenném.
|
több mint 13 éve
Wengen vagy Kitzbühel között nem tudok dönteni, de valamelyik mindenképpen beférne szvsz4sánc? bár nem vagyok oda a sportért, de azért az is jelentős esemény.Jaja, nem jutott eszembe, de a négysánc tényleg jó ötlet. Alpesí síből pedig tényleg beférne Kitzbühel szerintem.Schleck
Amúgy Alpesi síelést szívesen látnék a listán, de te ítéled meg minek van ott a helye és minek nincs
szerk: snooker+1Black_Adder
Valami küzdősport sztem beférne még, mondjuk a WrestlemaniaPredatorAbsoluteSPORTról volt szó 😛
Nascar idénnyitó daytonai futama is sztem illeszkedne ide, talán a planicai sírepülő verseny, Sydney-Hobart, Poker vb, ElClassico talánHabiEl Clásico!!! Légyszi tanuljátok már meg. Ja és ide semmi esetre se.
Poker vb szintén nem sport ahogy a WWE-se.
Nascar beférhetne, csak akkor lassan túlsúlyba kerülnének a motorsporok. De szvsz daytona>indy500
több mint 13 éve
Wrestlemania nem sportesemény. Szórakoztató műsör az egész WWE.
több mint 13 éve
Valami küzdősport sztem beférne még, mondjuk a Wrestlemania, és még valami MotoGP futam.
több mint 13 éve
Nascar idénnyitó daytonai futama is sztem illeszkedne ide, talán a planicai sírepülő verseny, Sydney-Hobart, Poker vb, ElClassico talán
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én még a Tour de Ski-t javaslom. Bár az csak az északi országokban nézett.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ami még beugrott.. ebből mondjuk az első kettőt, esetleg hármat javaslom 😊-Iditarod
-Hawaii Ironman
-Vasaloppet
-Il Palio/Palio di Siena
-pamplonai bikafuttatás
-X-games
-Koshien
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)