OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szvsz a nokia ott kúrta el, hogy sok rétegtelefont akart csinálni, és sokáig nem lehetett úgy venni mondjuk 30-40 rúgóért egy olyan középkategóriás készüléket tőlük, hogy abban a kornak (és nem mellékesen a konkurenseknek) megfelelő minden funkció rendben benne legyen. Azt szerettem bennük, hogy a többi gyártóhoz képest koherens, átlátható és logikus menürendszerük volt, amit egy Ericsson vagy egy Siemens sokáig nem mondhatott el magáról.atapapapedig az 5110 volt az ami a korában mindent magánbafoglalt elérhető árért.
na és persze embert is lehetett vele ölni 😀 akkoriban a leges legjobb telefon volt minden tekintetben
a nokia akkor vesztette el a fonalat, amikor jött a nagy váltás a mobiltechnológiában 2008 körül. nem tudott semmit lépni az apple és az android kihívására. erőltette a láthatóan nagyon nagyon elavult symbiant, ami kétségtelenül átlátható és stabil, de lassú és rettenetesen elmaradott a java-val.
több mint 13 éve
Nekem csak Nokiám volt eddig, 3310,3330,6230, most egy E71 😀 A 6230-ast közel 7 évig használtam, nem egyszer volt leejtve, szétrepült szegénykém néhányszor, de nagyon strapabíró, csak aksit kellett benne cseréltetni.
több mint 13 éve
szvsz a nokia ott kúrta el, hogy sok rétegtelefont akart csinálni, és sokáig nem lehetett úgy venni mondjuk 30-40 rúgóért egy olyan középkategóriás készüléket tőlük, hogy abban a kornak (és nem mellékesen a konkurenseknek) megfelelő minden funkció rendben benne legyen. Azt szerettem bennük, hogy a többi gyártóhoz képest koherens, átlátható és logikus menürendszerük volt, amit egy Ericsson vagy egy Siemens sokáig nem mondhatott el magáról.
több mint 13 éve
Tudom, anno még én ajánlottam neked valamelyik topicban JJ.tenorxattól, hogy a te hsz-edet idézem, még nem közvetlenül neked, csak és kizárólag neked megy a válasz 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tudom, anno még én ajánlottam neked valamelyik topicban JJ.
több mint 13 éve
Az E51 is kurva jó telefon, van is egy elfekvőben, mert lecseréltem a Galaxy Semre, backupnak tökéletes, ha ezzel történne valami (ne történjen).tenorxmajdnem egy az egyben olyan, mint az e52
abszolút nem bántam meg, hogy sok pénzt rááldoztam, szerintem tökéletes telefon, néhanapján még filmeket, sorozatokat (persze nem látványos akciósakat) is nézek rajta, pdf olvasó, quickoffice, minden van benne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én a samsungra esküszöm. Az első telóm volt egy Sagem MC 3000-em, vagy 10 éve. Azt cseréltem le Samsung D500-ra, csúsztathatóság ellenére semmi gondom nem volt vele, aztán 2-3 év után váltottam D600-ra. Annak az elmúlt 1-2 évben lett annyi baja, hogy 1-2 gombot jobban kell nyomni, de már évek óta tesómé. Arról iphonera váltottam pár éve, abszolút top telefon, imádtam a wifijét, e-mailját, netezési lehetőségét, plusz a 8 giga tárhelyét a zenéknek. Azt is csak azért cseréltem vissza a D600-ra meg egy nagyon fasza MP4-re, mert már nem használtam ki, csak telefon-sms-zene funkcióra, az MP4 meg sokkal nagyobb volt tárhelyben. Aztán az agyonhasználás (napi 5-6 óra kb. folyamatos telefonálás) kikezdte a D600 hangszóróját, ezért most F480-am van szintén Samsung. Igazából nem tudom van-e jobb márka, de nekem minden szempontból megfeleltek, amire nekem kellett tökéletesek voltak, ajánlom is mindenkinek aki telefont akar venni 😛Egyetlen bajom a samsunggal, hogy nem jackes, viszont van hozzá átalakító, amivel jack is lesz, meg headset is, úgyhogy fasza 😊
több mint 13 éve
Az E51 is kurva jó telefon, van is egy elfekvőben, mert lecseréltem a Galaxy Semre, backupnak tökéletes, ha ezzel történne valami (ne történjen).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem most W395öm van, mert a D750-emet elhagytam. A legmenöbb telefon volt, sőt még most is az. A W395 zenehallhatásra, meg telefonálásra megfelel. Mi kell még?Duffkonkrétan használhatatlan a billentyűzete, egy nap után cöcögött az egész szerkezet a szétcsúsztathatóság miatt. Arról nem is beszélve hogy ugye nem lehet sima jackes fülessel használni ami egy walkman cuccnál elég gáz.
több mint 13 éve
Négy mobilom volt eddig, mind a 4 Nokia, a mostani is az. Amire egy telefon kell azt maximálisan kielégíti, és még SOHA nem kellett szervizbe vinnem egyiket sem. Nekem megfelel :cool:HanniNekem is csak Nokiám volt. Kurva egyszerű kezelni, nem hibásodik meg, mi értelme van váltani?
Jó mondjuk én csak SMS-re és beszélgetésre használom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Duff
3 133
Igen mondjuk az manapság jó dolog már. De hát most nézem 50rugo, egy E52-es... Megyek gyorsan veszek is 3at belőle... 😀Nekem most W395öm van, mert a D750-emet elhagytam. A legmenöbb telefon volt, sőt még most is az. A W395 zenehallhatásra, meg telefonálásra megfelel. Mi kell még?Duffsokadik vizsgámon segít át az e52-esem 😊JJ
több mint 13 éve
Nekem most W395öm van, mert a D750-emet elhagytam. A legmenöbb telefon volt, sőt még most is az. A W395 zenehallhatásra, meg telefonálásra megfelel. Mi kell még?Duffsokadik vizsgámon segít át az e52-esem 😊
---
több mint 13 éve
Duff
3 133
Én is Nokia buzi voltam anno. Bár most is az van, de csak mert megélhetési bűnözés áldozata lettem.Nekem most W395öm van, mert a D750-emet elhagytam. A legmenöbb telefon volt, sőt még most is az. A W395 zenehallhatásra, meg telefonálásra megfelel. Mi kell még?
Ezek voltak eddig:
Nokia: 5110 (imádtam. Cirka fél kiló volt, de az oldschool kígyó a legjobb játék evör), 3410 (az első antenna nélkülim. két évet szenvedett velem, a legdurvább partyidőszakomban), 3100 (ezt csak használtam nem is az enyém volt), 6020(részegen elhagytam/ellopták), C3-00(ez van most)
Ericsson: A1018 (az első. igazi tégla), K610 (a kedvenc. még mindig megvan.), W395 (a leghasználhatatlanabb)
Siemens: C35 (miközben be volt dugva a töltőbe, úgyis lemerült)
LG: GT540 (RIP 😕 )
visszagondolva ez 11 év alatt kurva sok, bár ebből kettő is ismeretlen helyen végezte.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is Nokia buzi voltam anno. Bár most is az van, de csak mert megélhetési bűnözés áldozata lettem.Ezek voltak eddig:
Nokia: 5110 (imádtam. Cirka fél kiló volt, de az oldschool kígyó a legjobb játék evör), 3410 (az első antenna nélkülim. két évet szenvedett velem, a legdurvább partyidőszakomban), 3100 (ezt csak használtam nem is az enyém volt), 6020(részegen elhagytam/ellopták), C3-00(ez van most)
Ericsson: A1018 (az első. igazi tégla), K610 (a kedvenc. még mindig megvan.), W395 (a leghasználhatatlanabb)
Siemens: C35 (miközben be volt dugva a töltőbe, úgyis lemerült)
LG: GT540 (RIP 😕 )
visszagondolva ez 11 év alatt kurva sok, bár ebből kettő is ismeretlen helyen végezte.
több mint 13 éve
Négy mobilom volt eddig, mind a 4 Nokia, a mostani is az. Amire egy telefon kell azt maximálisan kielégíti, és még SOHA nem kellett szervizbe vinnem egyiket sem. Nekem megfelel :cool:HanniAz első 4 nekem is. Ez le is fedett kb 12 évet!!
Viszont pár éve vettem egy Samsungot, nem okostelefon, kábé semmit se tud, viszont amire használom, azt sokkal praktikusabban, gyorsabban, jobban csinálja, mint a Nokiák.
Ez végülis semmit se jelent, azon kívül, hogy amíg nem váltasz nem tudhatod, hogy más jobb lenne, rosszabb, vagy ugyanolyan.
több mint 13 éve
Négy mobilom volt eddig, mind a 4 Nokia, a mostani is az. Amire egy telefon kell azt maximálisan kielégíti, és még SOHA nem kellett szervizbe vinnem egyiket sem. Nekem megfelel :cool:
több mint 13 éve
a nokiának kell valamit tennie, mert ahoz képest hogy 5 éve full első volt a mobil piacon, már mindenki lassan megelőzi a hagyományos gyártók közül.Azért a lassan mindenki megelőzi eléggé túlzás. A csóróbb országokban még mindig a Nokia A telefon. És bevétel szempontjából lehet nem állnak a legjobban, de biztos vagyok benne, hogy még mindig az egyik legtöbb eladott telefonnal rendelkeznek.
Most még időben léphetnek, mert valljuk be őszintén kurva sok hibája van még az androidnak, az Apple meg az ára miatt sok helyen kurvára nem rúghat labdábaharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a nokiának kell valamit tennie, mert ahoz képest hogy 5 éve full első volt a mobil piacon, már mindenki lassan megelőzi a hagyományos gyártók közül. Most még időben léphetnek, mert valljuk be őszintén kurva sok hibája van még az androidnak, az Apple meg az ára miatt sok helyen kurvára nem rúghat labdába
több mint 13 éve
Megmutatja a Microsoft, hogy még mindig nekik van a legtöbb pénzük, és nem akarnak többet ülni a Windowson 😀Szerintem, nem biztos.... megint elcseszte a pozicionálást az MS :/ Azért az az m7 hiába ügyes, még egyáltalán nincs kész... szóval pl nekem aki dolgozni akarok, és haladni, egyáltalán nem megoldás....még! Persze a Nokia s-nél csak jobb lehet!!!
Tényleg jót fog tenni a piacnak szerintem.tenorx
több mint 13 éve
Megmutatja a Microsoft, hogy még mindig nekik van a legtöbb pénzük, és nem akarnak többet ülni a Windowson 😀Tényleg jót fog tenni a piacnak szerintem.
több mint 13 éve
az mondjuk komoly lenne, pláne hogy pár napja a skype-ot is bekelebezték...ja, nekem is az jutott eszembe róla, hogy lehet, várnom kéne még az új mobillal. csak azért nem 2 hónap lesz, mire beindul rendesenSzobi22A Microsoft, úgy fest a Nokiát is megveszi. omnomnomszerintem ez jót fog tenni a mobilpiacnak. az áraknak mindenképpen.
http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/05/17/a_microsoft_megveszi_a_nokiat/Szobi22
így 3 gigacég gyilkolhatja egymást.haromt
---
több mint 13 éve
toplistát csak úgy lehet felállítani, ha minden egyes tagját ismerjük? amúgy ebben nem téved, a lírójos cézár igazi kultkaja pestenJJ+1
haha, de rég voltam. tudom hova megyünk ma kajálni a csajommal.
btw
a leroy pest/experss kaja házhoz szállítását ajánlom figyelmetekbe. nem különösebben drága, de eszméletlenül finom és gusztusos is.
http://leroyexpress.hu/
több mint 13 éve
a microsoft eddig semmit nem mutatott,a win7-et nagyon sokan szidjákaz új telóm holnap érkezik meg,a Motorola Defy mellett döntöttem,pont egy ilyen strapabíró android kell nekem 😊
több mint 13 éve
A Microsoft, úgy fest a Nokiát is megveszi. omnomnomnem biztos, hogy hagyják neki, a cikk nem foglalkozik vele, de az EK versenyjog nem szokta hagyni a könnyelmű fúziókat, volt erre is bőven példa, meglátjuk mi lesz belőle. másrészt volt benne egy ilyen lol is, Microsoft készpénzének 80 százaléka adózási okokból Európában parkol,-számlapénz akart ez lenni
http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/05/17/a_microsoft_megveszi_a_nokiat/Szobi22
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát nem. de a Nokia-nak ez nagyon kellett mert egyébként végük lenne. Bár kétségtelen hogy eddig nem sok mindent mutatott a mikrofos a mobiloknál, legalább is sehol nincs a w7mobil az androidhoz és ájfónhoz képest.egyelőre én most akarok szerezni újra androidot, mert hiányzik 😊 a win7 maradjon csak a gépemen