OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jézusom, hova került az érzékeny, keresztény lelkem 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Szopi, szopi 5 dollár. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ExeDu7cC-vE&feature=relatedGRAFI
Van ott azért abban az 5 dodóban fáki is, nem csak száki. 😊

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szopi, szopi 5 dollár. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ExeDu7cC-vE&feature=related
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Hát azért nem gondoltam volna, hogy egyszer a bowl.hu fórumán tudnék magamnak kurvát szerválni. 😛FViktor93
ott még nem tartunk, a felhasználók között szerintem nem nagy a kínálat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát azért nem gondoltam volna, hogy egyszer a bowl.hu fórumán tudnék magamnak kurvát szerválni. 😛FViktor93
Csak pesten van több tízezer. Mindenhol tudsz, hidd el. 😊

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát azért nem gondoltam volna, hogy egyszer a bowl.hu fórumán tudnék magamnak kurvát szerválni. 😛
több mint 13 éve
azért a 10 az átlagos ár inkább.haromt
Pedig már nem, hidd el.
Persze elsőre bemondják sokan, de már ők se hiszen benne, hogy ennyiért el is megy valaki.Sobri Jóska
előbb mondtad h csak szopatsz nem dugsz.
ergó másról beszélsz mint tibibriareos
De azért szeretek általánosan tájékozott lenni. 😊
6-8-ért is bevállalja rengeteg egyetemista csaj, akik nem is hirdetnek direktbe.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
Pedig már nem, hidd el.
Persze elsőre bemondják sokan, de már ők se hiszen benne, hogy ennyiért el is megy valaki.Sobri Jóska
előbb mondtad h csak szopatsz nem dugsz.
ergó másról beszélsz mint tibi

több mint 13 éve
Pedig már nem, hidd el.
Persze elsőre bemondják sokan, de már ők se hisznek benne, hogy ennyiért el is megy valaki.

több mint 13 éve
akkor tuti nem, mert az a haverom akinek "új" van, most adta el pár hete (berendelt helyette egy 12-es modellt) a másiknak meg fekete 68-as van

több mint 13 éve
A szokásos tégla szín. És az új.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért a 10 az átlagos ár inkább.
több mint 13 éve
hát nem biztos h övé volt, mert srác németországban van épp.
évjárat, szín?

több mint 13 éve
Bria. Spanodnak német rendszámos a Chargere? Vagy nem jól rémlik, hogy van ?GRAFI
igen és igen. miért?briareos
Gondolom azt láttuk a Nyugatinál tegnap Fucuval. Nem túl sok szaladgál belőle, és német rendszáma volt (ráadásul valami egyedi szerintem), gondoltam megkérdem. Élőben teljesen más egy ilyen vas, fél méterről.
több mint 13 éve
múltkor pimpert keresett valaki a felhasználók között, tessék, most már az is vanJJ
Csak hobbipimper, nem professional. 😊

több mint 13 éve
Bria. Spanodnak német rendszámos a Chargere? Vagy nem jól rémlik, hogy van ?GRAFI
igen és igen. miért?

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
múltkor pimpert keresett valaki a felhasználók között, tessék, most már az is van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bria. Spanodnak német rendszámos a Chargere? Vagy nem jól rémlik, hogy van ?
több mint 13 éve
kösz nem

több mint 13 éve
Nagyon kedvező az ár/érték arány! 😂
Kimondottan a lakásba feljárós dolog felől érdeklődtem, mert ismerőseim belefutottak már érdekességekbe. Majd rápillantok arra az oldalra, mert érdekelnek ezek a történetek. 😛
Kipróbálni nem akarom. Nincs rá keret. Mindig ezt mondogatom magamnak!catattack
Érdekességek mindig vannak, pont az a jó a dologban, nem csak a szimpla ejakuláció. 😊
Régebben 10-12 volt egy óra (mármint ez volt a standard, kilengések mindkét irnyba mindig vannak), most visszament kb 6-8-ra. Tiszta 90es évek végi árak.
És így az ember megismerheti az egész várost, szinte nincs olyan kerület, tájék, ahol ne jártam volna ezügyben, szóval még városismereti előnyei is vannak. 😊Sobri Jóska
6-8 azért elég alap csomag, semmi NFVSZbriareos
Pedig de. Ne hagyd, hogy lehúzzanak.
Bár én kurvánál a dugást skippelem, de mostanában még 4-5ért is megy a nfvsz.
Mondom, tiszta időutazás az árképzés, annyi lány van.
(Legutóbbi sztori, 2 nő, kb másfél óra, nfvsz kétszer, 10 rugóért, és mindkettő végig aktív volt. Ha érdekel PM-ben küldök számot.)

több mint 13 éve
idegen nyelveken jól beszélő, munkát kereső emberek dobhatnak pm-et nekem.
nem vicc.

több mint 13 éve
Kimondottan a lakásba feljárós dolog felől érdeklődtem, mert ismerőseim belefutottak már érdekességekbe. Majd rápillantok arra az oldalra, mert érdekelnek ezek a történetek. 😛
Érdekességek mindig vannak, pont az a jó a dologban, nem csak a szimpla ejakuláció. 😊
Régebben 10-12 volt egy óra (mármint ez volt a standard, kilengések mindkét irnyba mindig vannak), most visszament kb 6-8-ra. Tiszta 90es évek végi árak.
És így az ember megismerheti az egész várost, szinte nincs olyan kerület, tájék, ahol ne jártam volna ezügyben, szóval még városismereti előnyei is vannak. 😊Sobri Jóska
6-8 azért elég alap csomag, semmi NFVSZ

több mint 13 éve
És így az ember megismerheti az egész várost, szinte nincs olyan kerület, tájék, ahol ne jártam volna ezügyben, szóval még városismereti előnyei is vannak. 😊

több mint 13 éve
catattack 3 520
Kipróbálni nem akarom. Nincs rá keret. Mindig ezt mondogatom magamnak!
több mint 13 éve
Mik a tapasztalataid ezekkel a hölgyekkel kapcsolatban? Hallottam érdekes sztorikat...catattack
Mármint a kurvákkal kapcsolatban?
Nekem főként jók, mivel tapasztalt vagyok, nem megyek akárhova, tudom, hogy miért megyek, tudom, azt miként kapom meg, nem tűnök madárnak, de valóban bele lehet sodródni mókás és érdekes sztorikba.
Ha még kezdő vagy e téren, de próbálkozgatnál, akkor innen érdemes elindulnii: http://www.beszamolok.com/lap/cimlap/index.php
sok lányról van beszámoló, vagyis olyan harcostársak irománya, aki már járt a helyszínen, és megosztja tapasztalatait.
Most nagyon kedvező az ár/érték arány, minden olcsóbb, mint 3-4 évvel ezelött.