OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Bria kicsit upgradeli a skilleket és problem solved. :cool:
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Jó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.diverdoc
na tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀petey
kéne még építész, lányfuttató, bróker, meg pár tudós 😊pc_x
Épületgépész jelen! A lányfuttatóra én is kíváncsi lennék... 😀
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of Green
Jó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.diverdoc
na tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀petey
kéne még építész, lányfuttató, bróker, meg pár tudós 😊

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of Green
na tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Ment egy pm tőlem.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Jó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Iszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛szaba
Kiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀Rajna
Szerintem valakinek meg is volt... :cool:catattack
Csak 2 arcot ismerek, akikre érvényes ez a kitétel. 😀
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Iszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛szaba
Kiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀Rajna
Szerintem valakinek meg is volt... :cool:catattack
\o.

Bár nem mutatkozott be...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
feketenadalyto balzsam. gyogyszertarban lehet kapni.
izuleti gyulladasra zuzodasra kisebb izomserulesre meg hasonlo nyavalyara sztem abszolute megfelelo.
naponta 3x kenjed vele plusz a szobi altal javallott jegeles.
sztem ha 3-4 nap utan semmi javulas akkor azon mar csak a doktor tud segiteni.Fake
valóban a fekete nadálytő az egyik legjobb, ha nem segít, akkor nálam az activon-gél a jolly joker, tudom ajánlani mindkettőt.

child please!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem valakinek meg is volt... :cool:
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Kiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
feketenadalyto balzsam. gyogyszertarban lehet kapni.
izuleti gyulladasra zuzodasra kisebb izomserulesre meg hasonlo nyavalyara sztem abszolute megfelelo.
naponta 3x kenjed vele plusz a szobi altal javallott jegeles.
sztem ha 3-4 nap utan semmi javulas akkor azon mar csak a doktor tud segiteni.
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Nekem használt a Lioton gél amikor több lábujjam összezúzódott.Duff
nekem is használt már sokszor de most valahogy erre nem nagyon jó.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Mondom, hogy nekemse volt fogalmam róla 😀 Vivás műsorvezető állítólag, de most biza betör a celebvilágba mert összejött a bencével a Nekedvalóból meg Spvel duettezhet a TV2-n. Karrierjének jelenlegi állásá a legaprób részletig végighallgattam Kelenföldtől a Róna tucáig.Rajna
Jó-jó, én nem is mondtam, hogy te ismered őt. 😊 😛
Áááá, így már értem. Tuti befutó akkor. 😛
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nekem használt a Lioton gél amikor több lábujjam összezúzódott.
több mint 13 éve
Iszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛
több mint 13 éve
Mondom, hogy nekemse volt fogalmam róla 😀 Vivás műsorvezető állítólag, de most biza betör a celebvilágba mert összejött a bencével a Nekedvalóból meg Spvel duettezhet a TV2-n. Karrierjének jelenlegi állásá a legaprób részletig végighallgattam Kelenföldtől a Róna tucáig.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hazafelé hipercölöb Iszak Esztivel utaztam a buszon, ment épp Nagy Duett felvételre. Én se ismertem eddig, de mivel félórán át hallgattam ahogy mellettem pofázik SP-ről a telefonban, meg hogy milyen királyok lesznek, már szinte magaménak érzem a "sikereit".Rajna
Úristen! Már féllábbal a koporsóban érzem magam! Ki a halál az az Iszak Eszti?vadibandi
Nyugi, én alig múltam 21, és én se hallottam még soha erről a csajról. 😊 😂 Ki ez?
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Hazafelé hipercölöb Iszak Esztivel utaztam a buszon, ment épp Nagy Duett felvételre. Én se ismertem eddig, de mivel félórán át hallgattam ahogy mellettem pofázik SP-ről a telefonban, meg hogy milyen királyok lesznek, már szinte magaménak érzem a "sikereit".Rajna
Úristen! Már féllábbal a koporsóban érzem magam! Ki a halál az az Iszak Eszti?

több mint 13 éve
Hazafelé hipercölöb Iszak Esztivel utaztam a buszon, ment épp Nagy Duett felvételre. Én se ismertem eddig, de mivel félórán át hallgattam ahogy mellettem pofázik SP-ről a telefonban, meg hogy milyen királyok lesznek, már szinte magaménak érzem a "sikereit".

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
az a baj hogy nekem sincs fogalmam nagyon 😀 mivel az orvos a szokásos borogassa-kenegessével elküldött 😀
de köszi a tippeket kipróbálom őket 😊

így most utána néztem a krémeknek és amit Gabesz írt arra esett a választásom 😊Hall Of Green
pedig nekem is ezt mondta az orvos, azzal a különbséggel, hogy a borogatás "népi gyógyászat", és inkább jegelést javasol, szóval lehet, hogy az neked is működne. mindenesetre jobbulást 😊

több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
a Richtofit szerintem a legjobbJJ
igazából az a gond, hogy fogalmunk sincs, mi q gond, ezért a 3 krém, amit írtunk, mind teljesen más jellegűSzobi22
az a baj hogy nekem sincs fogalmam nagyon 😀 mivel az orvos a szokásos borogassa-kenegessével elküldött 😀
de köszi a tippeket kipróbálom őket 😊

így most utána néztem a krémeknek és amit Gabesz írt arra esett a választásom 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
a Richtofit szerintem a legjobbJJ
igazából az a gond, hogy fogalmunk sincs, mi q gond, ezért a 3 krém, amit írtunk, mind teljesen más jellegű

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Egy igazi kézilabdás a Salonpas gél-t használja. 😛 Bűzlesz tőle mint az állat, de használ. Legalábbis nekem, a bokasérülésemre jó volt. 😉

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
a Richtofit szerintem a legjobb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal