OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is erre gondoltam.Akkor Buci ezt is elbaszta, rossz érdekérvényesítő képességű ügyvédet választott.Fellebbezés nem lesz, hanem van.
Azért azt hittem, hogy bár bűnös lészen, de egy felfüggesztettel megússza.
Bár ugye ez még nem jogerős, tuti lesz fellebbezés.Sobri Jóska
Az ügyvéden általában rohadtul kevés múlik. A tényállás vitathatatlan, csak az enyhítő körülményeket mantrázhatja. A bírók érzelmeire hatni a védőbeszéddel szinte lehetetlen. Ha a fővároson belül csinálja, akkor lehet, hogy jobban megússza, mert a Pest megyei bírók hírhedten keményen mérnek. Aztán az sem mindegy, hogy visszaeső. A maradandó fogyatékosság okozása is szopás.
Egyébként jó érdekérvényesítő képességű ügyvéd az, aki a megfelelő méretű bankjegyköteget, a megfelelő helyre juttatja.vadibandi
És ez nem rohadtul kevés.
Ha a Bárándy védi is elítélik szerinted?
Mármint letöltendőt kap?
Oké, nem egzakt a kérdés, de kötve hiszem.
Meg lehetett volna ezt úszni, a keret is meg lett volna rá, de elbénázták.
több mint 13 éve
Akkor Buci ezt is elbaszta, rossz érdekérvényesítő képességű ügyvédet választott.Fellebbezés nem lesz, hanem van.
Azért azt hittem, hogy bár bűnös lészen, de egy felfüggesztettel megússza.
Bár ugye ez még nem jogerős, tuti lesz fellebbezés.Sobri Jóska
Az ügyvéden általában rohadtul kevés múlik. A tényállás vitathatatlan, csak az enyhítő körülményeket mantrázhatja. A bírók érzelmeire hatni a védőbeszéddel szinte lehetetlen. Ha a fővároson belül csinálja, akkor lehet, hogy jobban megússza, mert a Pest megyei bírók hírhedten keményen mérnek. Aztán az sem mindegy, hogy visszaeső. A maradandó fogyatékosság okozása is szopás.
Egyébként jó érdekérvényesítő képességű ügyvéd az, aki a megfelelő méretű bankjegyköteget, a megfelelő helyre juttatja.
több mint 13 éve
Akkor Buci ezt is elbaszta, rossz érdekérvényesítő képességű ügyvédet választott.Azért azt hittem, hogy bár bűnös lészen, de egy felfüggesztettel megússza.
Bár ugye ez még nem jogerős, tuti lesz fellebbezés.
több mint 13 éve
Természetese udvariasan megkérem, hogy vegye le a szemüvegét, majd megfejelem, mint könyvelő a számlatömböt.a tárgyalóteremben is csavargatod a fejeket mint a focipályán? 😛haromtbiztos őt is kirendelték mert szegény csóró Stohlnak nem volt pénze saját ügyvédre 😛haromtUtánanéztem, tényleg a volt évfolyamtársam, Péchy Kristóf az. Egyébként tényleg halk szavú, hihetetlenül udvarias srác (persze hozzám képest mindenki udvarias).Polgári perben már küzdöttünk egymás ellen.vadibandi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a tárgyalóteremben is csavargatod a fejeket mint a focipályán? 😛Utánanéztem, tényleg a volt évfolyamtársam, Péchy Kristóf az. Egyébként tényleg halk szavú, hihetetlenül udvarias srác (persze hozzám képest mindenki udvarias).Polgári perben már küzdöttünk egymás ellen.vadibandiindex tudósításból: "Védőbeszéd: Az ügyvéd nagyon halkan beszél. Az egész tárgyalás alatt alig szólalt meg. Nem akarnak vivatkozni a vádbeszédben elhangzottakkal. Nehezen kivehető, hogy mit mond az ügyvéd, de nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy “Igen, igen, csomó rossz dolgot csinált, de most már tényleg, tényleg nem fog többet ilyet”."biztos őt is kirendelték mert szegény csóró Stohlnak nem volt pénze saját ügyvédre 😛haromt
Hát vadibandi, lehet jó haverod, de nem túl agilis ügyvéd. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Utánanéztem, tényleg a volt évfolyamtársam, Péchy Kristóf az. Egyébként tényleg halk szavú, hihetetlenül udvarias srác (persze hozzám képest mindenki udvarias).Polgári perben már küzdöttünk egymás ellen.index tudósításból: "Védőbeszéd: Az ügyvéd nagyon halkan beszél. Az egész tárgyalás alatt alig szólalt meg. Nem akarnak vivatkozni a vádbeszédben elhangzottakkal. Nehezen kivehető, hogy mit mond az ügyvéd, de nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy “Igen, igen, csomó rossz dolgot csinált, de most már tényleg, tényleg nem fog többet ilyet”."biztos őt is kirendelték mert szegény csóró Stohlnak nem volt pénze saját ügyvédre 😛haromt
több mint 13 éve
drága manapság a kokain 😊index tudósításból: "Védőbeszéd: Az ügyvéd nagyon halkan beszél. Az egész tárgyalás alatt alig szólalt meg. Nem akarnak vivatkozni a vádbeszédben elhangzottakkal. Nehezen kivehető, hogy mit mond az ügyvéd, de nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy “Igen, igen, csomó rossz dolgot csinált, de most már tényleg, tényleg nem fog többet ilyet”."biztos őt is kirendelték mert szegény csóró Stohlnak nem volt pénze saját ügyvédre 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
index tudósításból: "Védőbeszéd: Az ügyvéd nagyon halkan beszél. Az egész tárgyalás alatt alig szólalt meg. Nem akarnak vivatkozni a vádbeszédben elhangzottakkal. Nehezen kivehető, hogy mit mond az ügyvéd, de nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy “Igen, igen, csomó rossz dolgot csinált, de most már tényleg, tényleg nem fog többet ilyet”."biztos őt is kirendelték mert szegény csóró Stohlnak nem volt pénze saját ügyvédre 😛
több mint 13 éve
index tudósításból: "Védőbeszéd: Az ügyvéd nagyon halkan beszél. Az egész tárgyalás alatt alig szólalt meg. Nem akarnak vivatkozni a vádbeszédben elhangzottakkal. Nehezen kivehető, hogy mit mond az ügyvéd, de nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy “Igen, igen, csomó rossz dolgot csinált, de most már tényleg, tényleg nem fog többet ilyet”."Hát vadibandi, lehet jó haverod, de nem túl agilis ügyvéd. 😊
több mint 13 éve
The Truth Will Set You Free
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/2011/03/31/stohl_andras_birosagi_targyalasa/Nem sok sikerrel. 😊
Ha másodfokon így marad, akkor megy Stohl a dutyiba.
Ha jól látom a fotókon, akkor a cimborám védte.vadibandi
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/2011/03/31/stohl_andras_birosagi_targyalasa/Ha másodfokon így marad, akkor megy Stohl a dutyiba.
Ha jól látom a fotókon, akkor a cimborám védte.
több mint 13 éve
Ti mind betegek vagytok. 4 oldalt kellett visszaolvasnom.Te vagy a beteg, hogy megtetted 😊 (én reggel az első után inkább feladtam 😊)
😂GRAFI
több mint 13 éve
Ti mind betegek vagytok. 4 oldalt kellett visszaolvasnom. 😂
több mint 13 éve
Akkor még jó, hogy nemvagyok rajongó 😛😀Az egy kicsit odébb van, ti kultúrbarbárok 😛 Az off topic csak egy retardált légpisztoly a realityhez képest 😛😀fetomyAlekosz-fan 😛, a Való Világ rajongás a legnagyobb kultúrsznobság a világon 😀Dzsokijuing
JC6 majd jelentkezik a következőbe, és reklámozza majd mindenkinek, hogy az ő hszét egyszer 25-en lájkolták a bowl.hu-n 😛
több mint 13 éve
No offense: JC szereplése is elég kiszavazó show szerűre sikeredett 😀
több mint 13 éve
Az egy kicsit odébb van, ti kultúrbarbárok 😛 Az off topic csak egy retardált légpisztoly a realityhez képest 😛😀fetomyAlekosz-fan 😛, a Való Világ rajongás a legnagyobb kultúrsznobság a világon 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Az egy kicsit odébb van, ti kultúrbarbárok 😛 Az off topic csak egy retardált légpisztoly a realityhez képest 😛😀
több mint 13 éve
Ezért megérte felkelnem 😂Már megérte.....
Összeesküvés-elmélet: JC6, Bria és tsai titokban összefogtak, hogy az Off topik hsz-számban lenyomja a realittyet.Dzsokijuing
több mint 13 éve
HanniEzért megérte felkelnem 😂
Összeesküvés-elmélet: JC6, Bria és tsai titokban összefogtak, hogy az Off topik hsz-számban lenyomja a realittyet.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Mer Klauszmann Viktor nincs itt regelve, hogy figyelmeztesse.rákérdezel pénzkeresés helyett? rutintalan.HöriMár megvetted az A-t.olcsó húsnak híg a leveJJ
D nincs, L van:
_ L C _ _ _ _ _ _ A _ _ _ _ A L _ _ _Sobri Jóska
több mint 13 éve
nem kockáztathattam a nagyszerű főnyereményt, hogy elvigye másrákérdezel pénzkeresés helyett? rutintalan.HöriMár megvetted az A-t.olcsó húsnak híg a leveJJ
D nincs, L van:
nekem volt szerencsekerék-társasjátékom is, amiről mindig egy szegény fogyatékos ismerősöm ugrik be, akivel úgy játszottam, hogy megmutattam neki a megoldást, majd utána kezdtük el forgatni a betűket...
feladványt nem adok fel, olvassatok sok ncaa-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
rákérdezel pénzkeresés helyett? rutintalan.Már megvetted az A-t.olcsó húsnak híg a leveJJ
D nincs, L van:
több mint 13 éve
Hé srácok már megvan fejtve 😀 Én a 2 L-ért hány micsodát kapok? 😀