OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorxHolnaptól napi 10 viccet nyomok be :rolleyes:
Írjátok át nekem Stezét 😀
több mint 13 éve
Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?semmire, eredeti célja szerint a fórumokón gyakran használt +1-ezést váltaná fel, de mint oly sok korszakalkotó találmányt, ezt is félreértelmezték...
Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1.5 Orakpo az áraMatthewsra van igényem GM-ben, ha már mindent az userekért 😛Stezbria megsértődött 😀nem 😀
szerk.: és akarja a franc, hogy menj el 😛tenorx
csak tényleg mindent a userekekért, ha erre van igénybriareos
több mint 13 éve
akkor kérem törölni az eddigi user karmámat 0-ra 😀Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx
Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!
több mint 13 éve
Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem arról van itt szó, hanem, hogy tényleg bannolni akartak, csak más névvel voltam bejelentkezve...Azta q..JC6Akkor eladod Matthewst nekem ugye?Stez
JJ kérlek ments meg, jó leszek, eskü 😛
több mint 13 éve
Azta q..JC6Akkor eladod Matthewst nekem ugye?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azta q..
több mint 13 éve
besegítettem 😊bria megsértődött 😀nem, csak érezhetően komoly kampányt indított be, hogy megelőzzön lájkszámban, jön is fel rendesen 😛
de sebaj, még van vagy 40 megiratlan ncaa-s csapat, jóindulattal kettes átlaggal számolva és egy tőlem is érkező mártírkodással bebiztosítom magamnak az ezret és akkor minden célomat elértem e világonJJ
több mint 13 éve
felülírom Ventúráraha tényleg megyek, JC6-nak adom át a teametbriareosMatthewsra van igényem GM-ben, ha már mindent az userekért 😛StezÉn akkor PWillt kérném.tenorx
több mint 13 éve
ha tényleg megyek, JC6-nak adom át a teametÉn akkor PWillt kérném.tenorxnem 😀Matthewsra van igényem GM-ben, ha már mindent az userekért 😛Stez
több mint 13 éve
Én Del cap space-ét az enyém mellé 😀 Vagy abba nincs beleszólása? :/Én akkor PWillt kérném.tenorxnem 😀Matthewsra van igényem GM-ben, ha már mindent az userekért 😛Stez
Bár kétlem. Ő Bria 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
az a lényeg, hogy ha harmincan szavaznak rá, hogy húzzál el, akkor valamit igen szarul csinálszHöriPetey félreértette a dolgot, azért szavazott. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
bria megsértődött 😀nem, csak érezhetően komoly kampányt indított be, hogy megelőzzön lájkszámban, jön is fel rendesen 😛
de sebaj, még van vagy 40 megiratlan ncaa-s csapat, jóindulattal kettes átlaggal számolva és egy tőlem is érkező mártírkodással bebiztosítom magamnak az ezret és akkor minden célomat elértem e világon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én akkor PWillt kérném.Matthewsra van igényem GM-ben, ha már mindent az userekért 😛Stezbria megsértődött 😀nem 😀
több mint 13 éve
Matthewsra van igényem GM-ben, ha már mindent az userekért 😛bria megsértődött 😀nem 😀
több mint 13 éve
Hoogyne, eltűnne vagy 5 hsz-em és 15 lájkom, azt nem élném túl 😕StezHa törlöd a hsz-t a karmád ugyanannyi marad mint előtte. Én már kipróbáltam 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
bria megsértődött 😀nem 😀
csak tényleg mindent a userekekért, ha erre van igény
több mint 13 éve
Hoogyne, eltűnne vagy 5 hsz-em és 15 lájkom, azt nem élném túl 😕
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cowboykarcsi: köszönöm a jó tanácsot, de ezt már nem mosom le magamról. Amúgy is, nem nagyon tetszik, hogy pár ember felsőbbrendűnek érzi magát és a földbe döngöli a másikat (most nem magamra értem) verbálisan, itt a fórumon.De ez van. Kitartok a végsőkig, csapataimmal, amíg fel nem morzsolnak, és ki nem tiltanak. Persze próbálok jól viselkedni ezek után, de sajna Bria szemében már ott vagyok, mint szálka. Nem akarok örök rettegésben élni itt a fórumon, nem lehetne törölni az elmúlt 4-5 oldalt? 😀 😀
több mint 13 éve
bria megsértődött 😀szerk.: és akarja a franc, hogy menj el 😛
több mint 13 éve
na szóval:aki szeretné h kotródjak:
ide iratkozzon fel:
-
több mint 13 éve
az a lényeg, hogy ha harmincan szavaznak rá, hogy húzzál el, akkor valamit igen szarul csinálszpersze, hogy kapna. csak néhány személy többet is hozzá tesz a közösséghez, mint [random spanyol soccercsapat] aktuális játékának elemzése, és északi szomszédaink állandó védelme.Höride legalább vállalom a felelősséget a tetteimért és beismerem ha hibázok! hogy miért írom ezt? mert amikor feszültséget szítok, veszekedek, szidok, pár percre rá már komolyan bocsánatot kérek, főleg, ha személyeskedésbe megy át...JC6