OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
életben nem banoltam senkit dühből v személyes okokból.gyerekek.Ja, azt most ide beír 20 ember, aztán gyanúsan kevesebben lesznek a regisztrált tagok, néhányan meg nem írnának többé... 😀fetomy
ha szeretnétek h lelépjek, jelezzétek.
volt nfl.hu pre briareos, biztos meglesz post briareos isbriareos
baddzsiónak is szegecs lett a veszte annó.
több mint 13 éve
szerintem kapott egy aranyos kis bant kb 100 évig 😀arra is mi történt vele? 😀briareosNa, újabb fogadás 😀 Mibe fogadsz JC? 3 rekesz sörben? 😀briának azért vannak ellenségei
Bria, légy kemény, írd be 😀 Max te is beírod, hogy gondolkodtál és maradsz mégis 😀
(Egyébként meggyőződésem, hogy igaz már csak a poén miatt is, egy 10+ esetleg összejöhetne (no meg Jc6 haverjai miatt 😀), de hogy 30+ egy adminnak/modnak sem jönne össze, az hótziher...fetomy
pl norbertobaggio barátunkra sok mindenki emlékszik 😛Newman
több mint 13 éve
Nekem alapvetően semmi bajom veled JC6 de szerintem most jobb lenne - még ha ideiglenes időre is - ha csendeben lennél és nem rontanád még jobban a megmaradt renomédat.Mert ezzel hogy még neki állsz vagdalkózni Briaval csak ezt éred el.Várd meg szépen amíg ez lecsendesül és pár nap múlva már senki nem fog ezzel foglalkozni.Cowboykarcsiörökre ráragadt a dolog 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze, hogy kapna. csak néhány személy többet is hozzá tesz a közösséghez, mint [random spanyol soccercsapat] aktuális játékának elemzése, és északi szomszédaink állandó védelme.Höride legalább vállalom a felelősséget a tetteimért és beismerem ha hibázok! hogy miért írom ezt? mert amikor feszültséget szítok, veszekedek, szidok, pár percre rá már komolyan bocsánatot kérek, főleg, ha személyeskedésbe megy át...
Denver Broncos - kivéve amikor OFF szezon van.
Film.
Soccer.
Gyűlölködjünk.
Off topik.
Viccek.
néha kosár, kézi, stb.
Nem értem, hogy egy ilyen közösséghez mit kell még hozzátenni? Adott egy fórum, ahol segítséget kérsz, segítenek (én is segítettem már - hű, minő meglepő), ahol viccelődnek, ahol komoly témákról beszélgetnek.
Azon kívül, hogy spanok vagytok és összejártok páran, másra nem tudok gondolni, mint hogy a "közösség építésére".
több mint 13 éve
gyerekek.Ja, azt most ide beír 20 ember, aztán gyanúsan kevesebben lesznek a regisztrált tagok, néhányan meg nem írnának többé... 😀
volt nfl.hu pre briareos, biztos meglesz post briareos isbriareos
több mint 13 éve
arra is mi történt vele? 😀Na, újabb fogadás 😀 Mibe fogadsz JC? 3 rekesz sörben? 😀briának azért vannak ellenségei
Bria, légy kemény, írd be 😀 Max te is beírod, hogy gondolkodtál és maradsz mégis 😀
(Egyébként meggyőződésem, hogy igaz már csak a poén miatt is, egy 10+ esetleg összejöhetne (no meg Jc6 haverjai miatt 😀), de hogy 30+ egy adminnak/modnak sem jönne össze, az hótziher...fetomy
pl norbertobaggio barátunkra sok mindenki emlékszik 😛Newman
több mint 13 éve
gyerekek.Nem, ő tényleg lelépne. Aztán másnap visszajönne, és beírná, hogy "ja úgy gondoltam, hogy most lelépek, holnap jövök.." 😀fetomyle is lépnék 😛briareosMajdnem elhittem 😂Hanni
volt nfl.hu pre briareos, biztos meglesz post briareos is
több mint 13 éve
Meggyőztél! 😉Hát, ha elgondolkodik és van egy kis büszkesége, akkor szerintem egyértelmű mi a helyes döntés.PocsDe. Betartod, amit ígértél 😛PocsÉs hogy ellenőrzöd, hogy gondolkodik?Sanco
több mint 13 éve
Nem, ő tényleg lelépne. Aztán másnap visszajönne, és beírná, hogy "ja úgy gondoltam, hogy most lelépek, holnap jövök.." 😀le is lépnék 😛briareosMajdnem elhittem 😂Hanni
Newman: Tudom én is, bria pont nem az a mindenki kedvence típus (mondjuk ilyenből itt sok van 😀), de nem igazán hiszem, hogy egy admin kapna 30 lájkot azért, hogy húzzon el...
több mint 13 éve
Na, újabb fogadás 😀 Mibe fogadsz JC? 3 rekesz sörben? 😀briának azért vannak ellenségei
pl norbertobaggio barátunkra sok mindenki emlékszik 😛
több mint 13 éve
Nekem alapvetően semmi bajom veled JC6 de szerintem most jobb lenne - még ha ideiglenes időre is - ha csendeben lennél és nem rontanád még jobban a megmaradt renomédat.Mert ezzel hogy még neki állsz vagdalkózni Briaval csak ezt éred el.Várd meg szépen amíg ez lecsendesül és pár nap múlva már senki nem fog ezzel foglalkozni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
naneeeee, könyvtárszak? hát ezért kérdezted? 😀 uramisten 😀én vagyok a tökéletes ellenpólusod, aki rühelli a muzikális kultúrálódást, a nem-Seagalos filmeket, a politizálást, a háborúkat, sőt még a facebook játékokat is 😀hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Hörikultúrsznob, a barbár az pont te vagy 😛JJ
de legalább van, aki ért a VV-hez meg a WWE-hez.
Az lesz a szép, ha jövőre ugyanarra a szakra fogunk járni az egyetemen 😛Höri
politizálni amúgy már nem politizálok, háborúból csak az amerikai polgárháború érdekel (az oregoni Civil War mondjuk még jobban), a facebook játékokat meg én is utálom, az ESPNU-sat presztízsből nyomom, a maddeneset mondjuk nem értem miért
de jc6 elüldözött a muzikális és a filmes topicokból, szóval már ezekben sem osztom az észt és a kultűrát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na, újabb fogadás 😀 Mibe fogadsz JC? 3 rekesz sörben? 😀Bria, légy kemény, írd be 😀 Max te is beírod, hogy gondolkodtál és maradsz mégis 😀
(Egyébként meggyőződésem, hogy igaz már csak a poén miatt is, egy 10+ esetleg összejöhetne (no meg Jc6 haverjai miatt 😀), de hogy 30+ egy adminnak/modnak sem jönne össze, az hótziher...
több mint 13 éve
ha le is süllyednék erre a szintre,te is kapnál vagy 30at, lefogadom. poén, nem poén.JC6Stez, mond a helyszínt.ha én beírnám valahova h figyeljetek x like után elgondolkodom azon h lelépjek, és jönnének a likeok és olyan reakciók amilyenek jöttek, már nem arcoskodnék itt, hanem csendben fogtam volna a bibliám és leléptem volna.briareos
Bria: nem ezt mondtam. Hanem hogy gondolkozok rajta. És nem megyek sehova.JC6
és tényleg kapnék 30-at vagy többet,
le is lépnék 😛
több mint 13 éve
persze, hogy kapna. csak néhány személy többet is hozzá tesz a közösséghez, mint [random spanyol soccercsapat] aktuális játékának elemzése, és északi szomszédaink állandó védelme.te is kapnál vagy 30at, lefogadom. poén, nem poén.JC6Stez, mond a helyszínt.ha én beírnám valahova h figyeljetek x like után elgondolkodom azon h lelépjek, és jönnének a likeok és olyan reakciók amilyenek jöttek, már nem arcoskodnék itt, hanem csendben fogtam volna a bibliám és leléptem volna.briareos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te is kapnál vagy 30at, lefogadom. poén, nem poén.Stez, mond a helyszínt.ha én beírnám valahova h figyeljetek x like után elgondolkodom azon h lelépjek, és jönnének a likeok és olyan reakciók amilyenek jöttek, már nem arcoskodnék itt, hanem csendben fogtam volna a bibliám és leléptem volna.briareos
több mint 13 éve
Hagyjátok már. Leírta, hogy az egész csak egy fogadás volt, mit nem értetek?😂
több mint 13 éve
én vagyok a tökéletes ellenpólusod, aki rühelli a muzikális kultúrálódást, a nem-Seagalos filmeket, a politizálást, a háborúkat, sőt még a facebook játékokat is 😀kultúrsznob, a barbár az pont te vagy 😛JJNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorxhagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Höri
de legalább van, aki ért a VV-hez meg a WWE-hez.
Az lesz a szép, ha jövőre ugyanarra a szakra fogunk járni az egyetemen 😛
több mint 13 éve
Stez, mond a helyszínt.ha én beírnám valahova h figyeljetek x like után elgondolkodom azon h lelépjek, és jönnének a likeok és olyan reakciók amilyenek jöttek, már nem arcoskodnék itt, hanem csendben fogtam volna a bibliám és leléptem volna.
több mint 13 éve
kultúrsznob, a barbár az pont te vagy 😛hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Höriha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez, mond a helyszínt.Bria: nem ezt mondtam. Hanem hogy gondolkozok rajta. És nem megyek sehova.
több mint 13 éve
Hát, ha elgondolkodik és van egy kis büszkesége, akkor szerintem egyértelmű mi a helyes döntés.És hogy ellenőrzöd, hogy gondolkodik?Sancofigyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀JC6De. Betartod, amit ígértél 😛Pocs
több mint 13 éve
mert az a több millió vv-néző biztos megerőltető agyi és fizikai (gyúrtam is ma, fuckyeah) tevékenységet nap-nap utánNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorxÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorxha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJ
na megyek is inkább megnézni a Híd a Kawai folyónt
---