OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
+ azért a 2 rekesz sört passzold csak ide, akkor mehetne a közös GM draft 😀ezentúl nem írhatsz se a gyűlölködő, se a soccer topikba.Hörimi????? :oJC6
több mint 13 éve
😀 De szééép 😀hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Höriha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorx
több mint 13 éve
hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Nem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorxÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorxha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJ
több mint 13 éve
te mondtad, 25 like v több =>elkotródsz.ezentúl nem írhatsz se a gyűlölködő, se a soccer topikba.Hörimi????? :oJC6
mi a kérdés?
több mint 13 éve
És hogy ellenőrzöd, hogy gondolkodik?De. Betartod, amit ígértél 😛PocsJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀tenorxfigyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀JC6
több mint 13 éve
Nem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊ha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJazt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzamÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorx
csak jól esik most egy kicsit trashtalkolni a napi ncaa ismertetőírás utánJJ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezentúl nem írhatsz se a gyűlölködő, se a soccer topikba.Hörimi????? :o
több mint 13 éve
ha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorxpedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀Denyazt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De. Betartod, amit ígértél 😛figyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀JC6Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀StezJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
figyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀StezJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀tenorx
több mint 13 éve
És akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀azt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzamLOL, az admin =/= szuperhőspedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀Deny
szöveget ki lehet cserélni, de a nevet meg az időpontot nem nagyon 😀Höri
több mint 13 éve
azt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzampedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀DenySzerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarniDenyLOL, az admin =/= szuperhős
csak jól esik most egy kicsit trashtalkolni a napi ncaa ismertetőírás után
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀StezJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀
több mint 13 éve
Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀
több mint 13 éve
pedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀LOL, az admin =/= szuperhősJaja, pont most akartam írni... Így nem tudom visszavonni a likeot 😕tenorxSzerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarniDeny
több mint 13 éve
Mindig van lejjebb 😀 Kellemes emlékeket ébresztett 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 753
néha szoktam olyanokat gondolni, hogy egy szint alá nem lehet lesüllyedni,Mindig van lejjebb.
tévedtem.sapka
Szerencsére az élet mindig emlékeztet erre.
több mint 13 éve
néha szoktam olyanokat gondolni, hogy egy szint alá nem lehet lesüllyedni,tévedtem.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
a hírnevem megelőzöttSzerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarniDenykitörölted a hsz-t?Jaja, pont most akartam írni... Így nem tudom visszavonni a likeot 😕tenorx
teljesen hiteltelen vagy mostantól, nagyot csalódtamHöri
---
több mint 13 éve
LOL, az admin =/= szuperhősSzerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarniDenykitörölted a hsz-t?Jaja, pont most akartam írni... Így nem tudom visszavonni a likeot 😕tenorx
szöveget ki lehet cserélni, de a nevet meg az időpontot nem nagyon 😀
több mint 13 éve
Szerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarnikitörölted a hsz-t?Jaja, pont most akartam írni... Így nem tudom visszavonni a likeot 😕tenorx
több mint 13 éve
kitörölted a hsz-t?Jaja, pont most akartam írni... Így nem tudom visszavonni a likeot 😕