OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Pápá Long. :/ Legalább azt a félórát megvárhattátok volna... hátha 😀 Egyébként én is támogatom az ötletet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiUVÉGREtenorxjöhetnek a lájkokJJ
ideje volt
több mint 13 éve
Hurka most biztos nem örül, végre pluszba volt már 😀
több mint 13 éve
pedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'
több mint 13 éve
Egy korszak zárult le, kíváncsi vagyok mennyi ideig.De holnap majd jönnek a fórummal kapcsolatos kérdésekbe a dolgok, nem tudok pluszolni, mi ez?
több mint 13 éve
VÉGREtenorxjöhetnek a lájkok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azért csak lett értelme JC6 félresikerült fogadásának.
több mint 13 éve
hanem ki lett kapcsolva a like systemCowboykarcsiHolnap meg jön a revolución 😀
több mint 13 éve
anélkül is 😀2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.BáleszTudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx
Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.Sobri Jóska
több mint 13 éve
VÉGRE
több mint 13 éve
szerintemnema bannra gondolt hanem ki lett kapcsolva a like systemhárom kattintással minden probléma megoldvaJJlegyen.JC6
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
mi a baj?2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.BáleszMégse kellenek Stez lájkjai 😐Hanni
Mekis zacsi vaze
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
három kattintással minden probléma megoldvaJJlegyen.
több mint 13 éve
akkor itt az ideje felvenni egy kis karmahiteltTudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx
Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.Sobri Jóska
child please!
több mint 13 éve
2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.BáleszMégse kellenek Stez lájkjai 😐
több mint 13 éve
három kattintással minden probléma megoldva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx
több mint 13 éve
nekem csak az a bajom a likerendszerrel,hogy sokszor azt érzem,hogy néhány ember csak erre megy rá és egy normális komment helyett kapok egy ilyen "lájkolható",de értéktelen fost...
több mint 13 éve
Igen, abban több logika van. És nem lehet átszerelni már?Pontosan.tenorxsemmire, eredeti célja szerint a fórumokón gyakran használt +1-ezést váltaná fel, de mint oly sok korszakalkotó találmányt, ezt is félreértelmezték...JJaz a fő gond, hogy anonym verziót raktunk be.
normál helyeken látod a user nevét aki fel, vagy lehúz. egyből normálisan használódikbriareos
több mint 13 éve
Pontosan.az a fő gond, hogy anonym verziót raktunk be.Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?semmire, eredeti célja szerint a fórumokón gyakran használt +1-ezést váltaná fel, de mint oly sok korszakalkotó találmányt, ezt is félreértelmezték...JJ
normál helyeken látod a user nevét aki fel, vagy lehúz. egyből normálisan használódikbriareos
több mint 13 éve
de már elmúlt....az a lényeg, hogy ha harmincan szavaznak rá, hogy húzzál el, akkor valamit igen szarul csinálszHöriPetey félreértette a dolgot, azért szavazott. 😊gyeek
😀
több mint 13 éve
az a fő gond, hogy anonym verziót raktunk be.Tudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?semmire, eredeti célja szerint a fórumokón gyakran használt +1-ezést váltaná fel, de mint oly sok korszakalkotó találmányt, ezt is félreértelmezték...JJ
normál helyeken látod a user nevét aki fel, vagy lehúz. egyből normálisan használódik
több mint 13 éve
nah, én vagyok itt a fórum Vastag CsabájaTudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx