OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 753
RTL Klub híradójának is van aztán színvonala.Sztárgólya, meg fészekharc, meg hú meg izé.
Mondjuk, jobban belegondolva, jó érzéssel tölt el, hogy ez az egyik legfontosabb hír az országban. Mert ebből kiindulva minden szép és jó.
több mint 13 éve
Sobri ennyi erővel az embereket elgázoló, és megölő srácot se kéne lecsukni, mert ha lecsukják ha nem nekünk nem lesz jobb. Elég hülye felfogás ez. Aki bűnös kapja meg a méltó büntetését.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
- Tulajdonképpen csak neked, és azoknak az embereknek lesz jobb, akikben valami írigység, vagy elfojtott bosszúvágy munkál, mert ők elégedetten mondhatják, hogy "Na megkapta amit érdemel a szemét állatja!".Sobri, kár hogy ez a pár mondatod lenullázta az amúgy jó postot. Miért kell mindig prejudikálni hogy ki milyen, miközben te meg állandóan küzdesz az "általánosítás" ellen? Nem értelek :/
Szóval miattad megy börtönbe Stohl Buci, ez a konklúzió. 😊
Mert amúgy értelme, hogy bevonul semmi más nincs, csak hogy te örülhess.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az elején hülyeségnek tartottam, de már kezdtem megkedvelni 😊 Mondjuk dislike nélkül nem sok értelme volt az igaz, meg jó lett volna, ha nem anoním. Azért nem kötöm fel magam, ha véglegesen megszűnik, de sztem alapvetően nem volt rossz ötlet bevezetni.A like(/dislike) rendszert meg állítsátok vissza 😊 nem volt még időm elolvasni,h mi volt a problem (annyira nincs is kedvem), de sztem jobb volt úgy.SzeszeMiért hiányzik? Teljesen jó ez így....apeszos
több mint 13 éve
Az én szempontomból tök mindegy természetesen, hogy börtönt kap vagy nem börtönt. Hülyének hülye marad-e, azt nem tudhatom. Viszont kissé több ideje lenne "megbánni". Jelenleg a lekiismeretfurdaláson, az esetleges kártérítésen, meg az ügyvéd díján más kárát nem nagyon látta még a dolgoknak, mert ugyanúgy nyomul a tv-ben, rádióban, színházban. Azért egy börtönben töltendő esztendő kissé visszavetné az anyagi javakat is. És azért az eléggé nagy büntetés. Szóval menjen csak szépen.- Tulajdonképpen csak neked, és azoknak az embereknek lesz jobb, akikben valami írigység, vagy elfojtott bosszúvágy munkál, mert ők elégedetten mondhatják, hogy "Na megkapta amit érdemel a szemét állatja!".
Szóval miattad megy börtönbe Stohl Buci, ez a konklúzió.
Te pont így működsz, csak más kontextusban. Bárki bármit ír, neked muszáj végletekig az ellenkezőjéhez ragaszkodnod.
több mint 13 éve
...ha ezt nekem írtad, akkor nagyon nem vágom, mi van..
Mert amúgy értelme, hogy bevonul semmi más nincs, csak hogy te örülhess.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Szerintem meg tök mindegy börtönbe megy e.- A károsultaknak ettől nem lesz jobb, nem lehet a dolgot nem megtörténtté tenni. Az öreg fószer lábában örökre bennmarad a sín.
- Stohlnak nem lesz jobb, ugyanolyan hülye marad. Ha valaki ennyire tufa, hogy a havi 2 mila fölötti fizetéséből nem képes egy 10 rugós bérsofőrt hívni a saját agya segítségével, az ebből a 21 hónapból se fog tanulni.
- A társadalomnak se lesz jobb, hiszen Andris 5 évig úgyse vezet, és így irreleváns, hogy ebből mennyit hol tölt. Ha Bali szigetén üldögélne se vezetne kevésbbé, mintha a sitten ül, vagy ha otthon, de nem vezet. Tehát Bucika jelenlegi társadalmi veszélyessége nulla. Statuálás szempontjából is nulla a jelentősége a büntetésnek, hiszen emiatt az ítélet miatt egy ember se lesz, aki bebaszva ne próbálna meg hazavezetni, ha ezt így szokta. Az a tény, hogy Stohl sitten van, nem fog visszatartani senkit, ebben biztos vagyok.
- Nekem se lesz jobb, hiszen nekem tök mindegy. Nem emiatt alszok jól/rosszul.
- Tulajdonképpen csak neked, és azoknak az embereknek lesz jobb, akikben valami írigység, vagy elfojtott bosszúvágy munkál, mert ők elégedetten mondhatják, hogy "Na megkapta amit érdemel a szemét állatja!".
Szóval miattad megy börtönbe Stohl Buci, ez a konklúzió. 😊
Mert amúgy értelme, hogy bevonul semmi más nincs, csak hogy te örülhess.
több mint 13 éve
Remélem, hogy börtönbe megy. Mást már simán bevarrtak volna ilyenért. Azért az aranyos volt tőle, mikor nyilatkozta, hogy reméli első fokon lezárul az ügy, és egy felfüggesztettel elégedett lenne.GRAFIteljesen egyetértek azzal, hogy lecsukják ezért, viszont én pont azt gondoltam/éreztem, hogy más megúszta volna kevesebbel/felfüggesztettel. persze ha ez lenne az általános büntetés, az király lenne.
amúgy meg vicces, hogy pont a hétvégén láttam Stohl első olyan alakítását, amiből nem a ripacs, hanem a színész jött le 😛
több mint 13 éve
A like(/dislike) rendszert meg állítsátok vissza 😊 nem volt még időm elolvasni,h mi volt a problem (annyira nincs is kedvem), de sztem jobb volt úgy.SzeszeMiért hiányzik? Teljesen jó ez így....
több mint 13 éve
Remélem, hogy börtönbe megy. Mást már simán bevarrtak volna ilyenért. Azért az aranyos volt tőle, mikor nyilatkozta, hogy reméli első fokon lezárul az ügy, és egy felfüggesztettel elégedett lenne.
több mint 13 éve
Ez igaz, de ettől még nem minden úgy történik, ahogy szajkózzák.Bár nem vagyok jogász, de meglepő lenne/lett volna, ha ezt megússza börtön nélkül, főleg h manapság egyfolytában a zéró toleranciát szajkózzák, ahogy erre a bíró is utalást tett. Sztem ez a kevezménnyel 21 hónapos (jó magaviselettel 3/4ig lesz bent) börtön még inkább Stohlra nézve kedvező döntés, a tényeket nézve az egyik serpenyő tele van a másikban szinte semmi nincs...Szerinted kizárt volt ebben a perben a felfüggesztett?Sobri JóskaPassz.vadibandi
A like(/dislike) rendszert meg állítsátok vissza 😊 nem volt még időm elolvasni,h mi volt a problem (annyira nincs is kedvem), de sztem jobb volt úgy.Szesze
Én arra kérdeztem rá, hogy vajon volt e egyértelmű magas szándék a hülye lesittelésére, vagy azért ha a bevett csatornákat rendesen, vagy a szokottnál jobban megolajozzák, akkor egy szigorú, de felfüggesztett ítélet vehető lett volna e.
És vadibandi meg is válaszolta. 😊
Like meg nem kell, így azért ír valaki, hogy mondjon valamit, nem azért, hogy gyűjtögessen valamit, aminek semmi értelme nincs.
több mint 13 éve
Bár nem vagyok jogász, de meglepő lenne/lett volna, ha ezt megússza börtön nélkül, főleg h manapság egyfolytában a zéró toleranciát szajkózzák, ahogy erre a bíró is utalást tett. Sztem ez a kevezménnyel 21 hónapos (jó magaviselettel 3/4ig lesz bent) börtön még inkább Stohlra nézve kedvező döntés, a tényeket nézve az egyik serpenyő tele van a másikban szinte semmi nincs...Passz.vadibandiAz öreg Bárándy elaludt volna a tárgyaláson két percen belül. A tudása, ha van is még esetleg, messze nem naprakész, csak a múltjából él.Én nem a tudására gondolok, hanem a kapcsolataira.
Ha több vádlott és védő van, akkor a többiek arra szoktak fogdást kötni, hogy mennyi idő kell, hogy bealudjon.
Viszont a "gyönyörű" másfél négyzetméteres portréképe ott lóg a kétszintes Szent István körúti irodájának tárgyalójában.
A bírók nem szoktak megilletődni a nagy nevektől a védői fronton.vadibandi
Láttam a képét az irodájában, mikor voltunk nála, és el is intézett, intéztetett olyan dolgot, amit reálisan nem lehetett volna, így azt mondom, lehet már nem egy pörgettyű, de amiért a pénzt kapja, azt meg is oldja.
Szerinted kizárt volt ebben a perben a felfüggesztett?Sobri Jóska
A like(/dislike) rendszert meg állítsátok vissza 😊 nem volt még időm elolvasni,h mi volt a problem (annyira nincs is kedvem), de sztem jobb volt úgy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Esik az eső 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
több mint 13 éve
Hát még Großbergertől!szerk.: ez a hátránya, ha több oldalt nézegetek egyszerre... Petey beelőzött 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Azért ez nem ül teljesen,én Goldbergertől jobban félnék mint bucitól 😛CowboykarcsiGrossberger lesz az 😉 de ő ugye tökhülye, még kártyázni sem tud 😀
több mint 13 éve
Azért ez nem ül teljesen,én Goldbergertől jobban félnék mint bucitól 😛
😀petey
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
gsn
3 548
Lecsukják 14 évre, majdnem kivégzik, majd miután megmenekül a kivégzéstől és felmentik, mivel ártatlanul hurcolták meg, a Legfelsőbb Bíróság megfosztja az alsóbb szinten kivívott 14 millió dolláros kártérítéstől. Gyönyörű.http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/la-na-court-prosecutors-20110330,0,1730487.story
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Somos is évfolyamtársam volt. 😊Ez érdekes, mert én is mindenhol Zamencsiket találom Császárral kapcsolatban, de most dr. Somos Zoltánt cserélte le a hírek szerint.SchleckAkkor Buci ezt is elbaszta, rossz érdekérvényesítő képességű ügyvédet választott.tegnap volt hír h állítólag az RTL kötelezte h váltson ügyvédet, mert állítólag Császár Elődöt is ez a pasi védte és ugye ő csak felfüggesztetett kapott. mondjuk én nem rá emlékszem a Cs.E ügynél, nekem mintha Zamecsnik rémlene..Danna
Azért azt hittem, hogy bár bűnös lészen, de egy felfüggesztettel megússza.
Bár ugye ez még nem jogerős, tuti lesz fellebbezés.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ez érdekes, mert én is mindenhol Zamencsiket találom Császárral kapcsolatban, de most dr. Somos Zoltánt cserélte le a hírek szerint.Akkor Buci ezt is elbaszta, rossz érdekérvényesítő képességű ügyvédet választott.tegnap volt hír h állítólag az RTL kötelezte h váltson ügyvédet, mert állítólag Császár Elődöt is ez a pasi védte és ugye ő csak felfüggesztetett kapott. mondjuk én nem rá emlékszem a Cs.E ügynél, nekem mintha Zamecsnik rémlene..Danna
több mint 13 éve
Akkor Buci ezt is elbaszta, rossz érdekérvényesítő képességű ügyvédet választott.tegnap volt hír h állítólag az RTL kötelezte h váltson ügyvédet, mert állítólag Császár Elődöt is ez a pasi védte és ugye ő csak felfüggesztetett kapott. mondjuk én nem rá emlékszem a Cs.E ügynél, nekem mintha Zamecsnik rémlene..
több mint 13 éve
Passz.Az öreg Bárándy elaludt volna a tárgyaláson két percen belül. A tudása, ha van is még esetleg, messze nem naprakész, csak a múltjából él.Én nem a tudására gondolok, hanem a kapcsolataira.
Ha több vádlott és védő van, akkor a többiek arra szoktak fogdást kötni, hogy mennyi idő kell, hogy bealudjon.
Viszont a "gyönyörű" másfél négyzetméteres portréképe ott lóg a kétszintes Szent István körúti irodájának tárgyalójában.
Láttam a képét az irodájában, mikor voltunk nála, és el is intézett, intéztetett olyan dolgot, amit reálisan nem lehetett volna, így azt mondom, lehet már nem egy pörgettyű, de amiért a pénzt kapja, azt meg is oldja.
Szerinted kizárt volt ebben a perben a felfüggesztett?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az öreg Bárándy elaludt volna a tárgyaláson két percen belül. A tudása, ha van is még esetleg, messze nem naprakész, csak a múltjából él.Én nem a tudására gondolok, hanem a kapcsolataira.
Szerinted kizárt volt ebben a perben a felfüggesztett?
több mint 13 éve
Az öreg Bárándy elaludt volna a tárgyaláson két percen belül. A tudása, ha van is még esetleg, messze nem naprakész, csak a múltjából él.Ha több vádlott és védő van, akkor a többiek arra szoktak fogdást kötni, hogy mennyi idő kell, hogy bealudjon.
A bírók nem szoktak megilletődni a nagy nevektől a védői fronton.