OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
"Az "előkelő idegennel" egészen addig lehet költetni előkelő idegensége megvásárlására, amíg csak van neki valamije.briareos
Lásd pl. a Pillangó című filmben Louis Dega karaktere.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of Green
nem tudom, milyen fajtára gondolsz, de nekem szerdán sérült meg az ujjam (pont az ujjpercnél) elég csúnyán, de szerencsére nem tört el, és az orvos javasolta a Diclofenacot. Azóta használom, és iszonyú sokat javult.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of Green
Nekem is bokámmal volt gond és a fastumgél tökéletes volt rá.
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
"Az "előkelő idegennel" egészen addig lehet költetni előkelő idegensége megvásárlására, amíg csak van neki valamije. Még ő maga is méltányos és helyes megoldásnak találja, hogy ezúton egy előkelő idegenhez méltatlan viták és pitizések nélkül mentességhez lehet jutni a lealacsonyító közszolgálati zárka-munkálatok alól. Aztán ha már nem tud fizetni, kénytelen lesz elgondolkodni rajta, hogy előkelő-e és idegen-e még, mert ettől kezdve meg kell csinálnia mindent, ami alól korábban mentességet vásárolt magának. Mindegy, hogy ő hogyan gondolkodik magáról. Hogy kevésbé előkelőnek és kevésbé idegennek tartja-e már magát, vagy még nem, ha nem tudja megfizetni az árát, kénytelen "inkognitóba" vonulni. Mire szembe mer nézni a ténnyel, hogy börtönviselt lett, akkorra a többiek már régen csak mint "csicskát" emlegetik" – írja Dr. Végh József kriminálpszichológus a Szégyenbélyegek című tanulmányában.

A Velvet által megkérdezett volt elítélt, Döme, megerősítette a tanulmányban említett "fizetést" a börtönön belül és hozzátette, ha Stohl Andrásnak szerencséje van, keresnek neki valakit, aki megvédi.

ilyen egy igazi raiders fan

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Szerintem meg tök mindegy börtönbe megy e.
- A társadalomnak se lesz jobb, hiszen Andris 5 évig úgyse vezet, és így irreleváns, hogy ebből mennyit hol tölt. Sobri Jóska
A közügyektől, a foglalkozástól és a járművezetéstől való eltiltást nem lehet letudni sitten ücsörgéssel, mert az eltiltás kezdő időpontja a szabadlábra helyezés napja.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ez vót-e már:
http://www.youtube.com/watch?v=rCtA9uGtBE4 ? Adidas Fantastic All Show.

(voltam ilyenen talán tavaly a budai várban, bár ott "amatőr" filmek versenyeztek, de a dobogós versenyzők már igen komoly filmeket gyártottak. iszonyat komoly live-ban.)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Ez mekkora! A régi jégkorong kapusokat továbbra sem tartom normálisnak és az ukrán meccset, most is megkönnyeztem. 😊Schleck
Fateréknak közvetítenem kellett telefonon. Mekkora élmény volt istenem :rolleyes: :cool:
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kösz,hogy szóltatok, mielőtt kitöröltétek az egész aláírást... Még jó, hogy mindenki másnak lehetett...
több mint 13 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Kiba jó lett az új hoki VB reklám. a hideg futkározik a hátamon 😊

http://www.youtube.com/watch?v=qSYh2pBi5fo&feature=player_embeddedpetey
Ez mekkora! A régi jégkorong kapusokat továbbra sem tartom normálisnak és az ukrán meccset, most is megkönnyeztem. 😊Schleck
Dettó.
Nagyon jó kis promó, így is alig várom már a VB-t, de ez most pláne rápörgetett.
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

http://www.youtube.com/watch?v=qSYh2pBi5fo&feature=player_embeddedpetey
Ez mekkora! A régi jégkorong kapusokat továbbra sem tartom normálisnak és az ukrán meccset, most is megkönnyeztem. 😊

több mint 13 éve
JasW New Orleans Saints 53
Aki más településen nem érdekelt, az szavazzon legyen szíves Küngösre! Minden kis szavazat sokat számít! Köszönöm szépen! 😊

http://kozosen.hu/php/kozosen-a-gyermeketkeztetesert-aprilis.php?szavazas
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Tőlem aztán annak tartasz aminek csak akarsz. Ennyire liberális és toleráns vagyok. 😊Sobri Jóska
örülj neki, de mivel nem mindenki az sztem felesleges ezt állandó jelleggel és mindenkivel tudatnodkristof
Szerintem nem, hisz' biztos nem árt. De tudomásul veszem, hogy te nem így gondolod.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Csak szerintem rohadt idegesítő és gyerekes dolog ez az áprilisi tréfa? Tököm tele van, hogy mindenhol ezeket a gagyi álhíreket lehet olvasni.Sebii
Teljes mértékben egyet értek. Fészbúkon ki is fejtettem a véleményemet még délután és kapott jó pár likeot úgyhogy nem vagyunk egyedül...
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Csak szerintem rohadt idegesítő és gyerekes dolog ez az áprilisi tréfa? Tököm tele van, hogy mindenhol ezeket a gagyi álhíreket lehet olvasni.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kíváncsi vagyok hány ismerősöm fogja még benyalni, hogy a világvégééig számolom vissza a napokat msnen.
több mint 13 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
...fetomy
ha már offtopik: mekkora alkarja van Avrilnek ezen a képen 😮 😂Szobi22
persze, mert túl magas az aláírás.

child please!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
...fetomy
ha már offtopik: mekkora alkarja van Avrilnek ezen a képen 😮 😂

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sobri: Az általánosítás az általánosítás. Elbújtathatod te szépséges köntösbe, hogy te nem általánosítasz, hanem konklúziót vonsz le, de ilyen alapon akkor a cigányozók is pl. konklúziót vontak le. Abból, hogy azok mit tettek/tesznek... Viszont mindkettő egyértelműen hülyeség, mert általánosítás...
több mint 13 éve
catattack 3 520
2 hét tömény babázás után most sikerült net elé ülni. Nem hittem volna, hogy az ember ilyen kevés alvással is eddig képes húzni...
KO
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tőlem aztán annak tartasz aminek csak akarsz. Ennyire liberális és toleráns vagyok. 😊Sobri Jóska
örülj neki, de mivel nem mindenki az sztem felesleges ezt állandó jelleggel és mindenkivel tudatnod
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

http://www.youtube.com/watch?v=qSYh2pBi5fo&feature=player_embedded

több mint 13 éve
- Tulajdonképpen csak neked, és azoknak az embereknek lesz jobb, akikben valami írigység, vagy elfojtott bosszúvágy munkál, mert ők elégedetten mondhatják, hogy "Na megkapta amit érdemel a szemét állatja!".
Szóval miattad megy börtönbe Stohl Buci, ez a konklúzió. 😊
Mert amúgy értelme, hogy bevonul semmi más nincs, csak hogy te örülhess.Sobri Jóska
Sobri, kár hogy ez a pár mondatod lenullázta az amúgy jó postot. Miért kell mindig prejudikálni hogy ki milyen, miközben te meg állandóan küzdesz az "általánosítás" ellen? Nem értelek :/petey
Szvsz kijárna már Sobrinak egy okostojás rang. 😛 😂 (ne vedd fel)Greengo
Tőlem aztán annak tartasz aminek csak akarsz. Ennyire liberális és toleráns vagyok. 😊

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
- Tulajdonképpen csak neked, és azoknak az embereknek lesz jobb, akikben valami írigység, vagy elfojtott bosszúvágy munkál, mert ők elégedetten mondhatják, hogy "Na megkapta amit érdemel a szemét állatja!".
Mert amúgy értelme, hogy bevonul semmi más nincs, csak hogy te örülhess.Sobri Jóska
Sobri, kár hogy ez a pár mondatod lenullázta az amúgy jó postot. Miért kell mindig prejudikálni hogy ki milyen, miközben te meg állandóan küzdesz az "általánosítás" ellen? Nem értelek :/petey
Szvsz kijárna már Sobrinak egy okostojás rang. 😛 😂 (ne vedd fel)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
...
ha ezt nekem írtad, akkor nagyon nem vágom, mi van..Szobi22
GRAFI-nak írtam, csak mire megírtam közéképződött pár hsz.
De mindenkinek írtam, aki szerint fasza, hogy Buci bevonul a böribe.

Sobri ennyi erővel az embereket elgázoló, és megölő srácot se kéne lecsukni, mert ha lecsukják ha nem nekünk nem lesz jobb. eaglesmcnabb
Pontosan.
És ha tisztában vagy azzal, hogy a börtönből kikerülők közül hányan kerülnek vissza, és hányan "bánják meg" tetteiket, akkor megdöbbentő adatokhoz jutsz.
Manapság a börtön a leginkább arra jó, hogy egyfajta bűnöző-fősuliként az addigi lúzer, lebukott bűnelkövetők hatékonyabb bűnözőkké váljanak.
Más társadalmi haszna bizonyítottan nincs, és azt meg nem nevezném haszonnak, hogy xy ezentúl nem 2 betörés után bukik le, hanem 22 után.

Nem prejudikáltam, hanem levontam egy következtetést. Lehet, hogy a következtetés hibás, erről lehet beszélni, de nekem helyénvalónak tűnik, ezért bátorkodtam leírni.
Valamint pont, hogy nem általánosítok, hanem ez, amit írtam sokkal inkább személyeskedés, csak a hsz. elejéről lemaradt GRAFI hsz.-ének quote-olása.