OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyíkok vagytok, elüldözitekkonq-ot senki nem üldözte el, ha már itt tartunk. JC is maga írta ki a halálos ítéletét.
Oszt közben kinek ártott?
Először konqueror, aztán most JC, mi ennek az értelme?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Gyíkok vagytok, elüldözitekOszt közben kinek ártott?
Először konqueror, aztán most JC, mi ennek az értelme?
több mint 13 éve
pont úgy sült el ahogy akarta, kapott 25 lájkot úgy hogy nem is tett érte semmit 😀adam8na de ha nem akar segget csinálni a szájából többet nem ír ide
több mint 13 éve
pont úgy sült el ahogy akarta, kapott 25 lájkot úgy hogy nem is tett érte semmit 😀adam8ha nem tartja be a szavát, majd visszavonjuk
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
pont úgy sült el ahogy akarta, kapott 25 lájkot úgy hogy nem is tett érte semmit 😀
több mint 13 éve
eléggé máshogy sült el a dolog mint tervezteHááááh háháháháh és tényleg 😂 papíííír 😀HanniJC6, miez a szerkesztgetés 25 már nem is elég?, 23-felé érezted hogy gáz van, és 30-ra írtad? 😂sapka😂tenorx
több mint 13 éve
JC6, miez a szerkesztgetés 25 már nem is elég?, 23-felé érezted hogy gáz van, és 30-ra írtad? 😂ez de nagy 😂
most nézem meg lett a 25, szerintem 27 felé írd át 35-re 😉sapka
több mint 13 éve
Hááááh háháháháh és tényleg 😂 papíííír 😀JC6, miez a szerkesztgetés 25 már nem is elég?, 23-felé érezted hogy gáz van, és 30-ra írtad? 😂sapka😂tenorx
több mint 13 éve
JC6, miez a szerkesztgetés 25 már nem is elég?, 23-felé érezted hogy gáz van, és 30-ra írtad? 😂sapka😂
több mint 13 éve
JC6, miez a szerkesztgetés 25 már nem is elég?, 23-felé érezted hogy gáz van, és 30-ra írtad? 😂most nézem meg lett a 25, szerintem 27 felé írd át 35-re 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze mert a THG kipusztítja a szőrtüszőket 😛Urban legend. Én se szörtelenítek, max évente egyszer a lábam...szabaszaba a szőrös uszó csávókat kedveli biztos, arra biztos kapnád a lájkját 😀StezAzt úgy hívják: vízilabdás!Sanco
több mint 13 éve
látszik h sosem láttál DDR hölgyeket úsznibriareos😂
Jó, hát Szaba szavaival élve a DDR sportolóhölgy is csak urban legend. 😛
több mint 13 éve
szaba
10 549
Ment a plusz egy 😀látszik h sosem láttál DDR hölgyeket úsznibriareosUrban legend. Én se szörtelenítek, max évente egyszer a lábam...szabaÉn még ilyen úszót nem láttam!
De hiszek Neked! 😊Sanco
több mint 13 éve
látszik h sosem láttál DDR hölgyeket úszniÉn még ilyen úszót nem láttam!Azt úgy hívják: vízilabdás!SancoUrban legend. Én se szörtelenítek, max évente egyszer a lábam...szaba
De hiszek Neked! 😊Sanco
több mint 13 éve
szaba
10 549
Jó, de azért az összes vizilabdás se Kásás-szintű medve. 😛 Nyilván egy vébére vagy olimpiára nem megy el szőrösen az ember 😛 Máshol meg nem nagyon láthatsz úszást...
több mint 13 éve
Én még ilyen úszót nem láttam!Urban legend. Én se szörtelenítek, max évente egyszer a lábam...szabaszaba a szőrös uszó csávókat kedveli biztos, arra biztos kapnád a lájkját 😀StezAzt úgy hívják: vízilabdás!Sanco
De hiszek Neked! 😊
több mint 13 éve
Szép lányok 😉A neme is befolyásoló tényező.SchleckExek "olyan" képei hány lájkot érnek? 😀HanniAttól függ, hogy hogy néz ki az ex 😀tenorx
(de mielőtt bele élné valaki magát nem tudtok annyit lájkolni 😀 )
több mint 13 éve
szaba
10 549
Urban legend. Én se szörtelenítek, max évente egyszer a lábam...szaba a szőrös uszó csávókat kedveli biztos, arra biztos kapnád a lájkját 😀StezAzt úgy hívják: vízilabdás!Sanco
több mint 13 éve
szaba a szőrös uszó csávókat kedveli biztos, arra biztos kapnád a lájkját 😀StezAzt úgy hívják: vízilabdás!
több mint 13 éve
szaba a szőrös uszó csávókat kedveli biztos, arra biztos kapnád a lájkját 😀
több mint 13 éve
Valóban, ott a pont 😀A neme is befolyásoló tényező.SchleckExek "olyan" képei hány lájkot érnek? 😀HanniAttól függ, hogy hogy néz ki az ex 😀tenorx
több mint 13 éve
A neme is befolyásoló tényező.Exek "olyan" képei hány lájkot érnek? 😀HanniAttól függ, hogy hogy néz ki az ex 😀tenorx
több mint 13 éve
Exek "olyan" képei hány lájkot érnek? 😀HanniAttól függ, hogy hogy néz ki az ex 😀
több mint 13 éve
Exek "olyan" képei hány lájkot érnek? 😀