OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Aki lájkolja ezt a hsz-t, üdvözül.Dzsokijuing
Egy próbát megér 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Lassan facebook szint lesz 😀 Amikor a 13 évesek számokkal/színekkel/formákkal írják le a másiknak, hogy mit gondolnak/éreznek 😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
ment a lájk, ámen! 😀

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 270 — Saturday Night Lights
Aki lájkolja ezt a hsz-t, üdvözül.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Nos, mivel sok hozzászólásom kiverte pár embernél a biztosítékot, így magamba szálltam, és most közvéleményt fogok kutatni.

Ha ma éjfélig ez a hsz-em 25 vagy több like-ot kap, akkor lemondok tisztségemről, és komolyan elgondolkozom rajta, érdemes-e folytatnom bowl.hu -s fórumozásomat.

Schleck, JJ, haromt..várjatok...mindjárt kész vagyok...mindjárt...MOST! MEHET A LIKE!JC6
napi mártír?
basszameg, ha szaba írná ezt, már legalább 250-nél járnánkStez
Egyrészt én 1000-nél járnék, másrészt a Longosra toltam egyet, de sajna nem lesz meg :/
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Nyomtam egyet nehogy szar napod legyen JC :cool:petey
Várj, 25 like felett kezd el gondolkodni, hogy van-e értelme maradnia. Tehát a szavazatoddal csak eltaszítod a fórumtól 😀 Legalábbis asszem. :/ 😊Bálesz
és tényleg 😀 de legalább hozzájárulunk szerény tudásunkkal hogy JC el kezdjen gondolkodni 😉

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Nyomtam egyet nehogy szar napod legyen JC :cool:petey
Várj, 25 like felett kezd el gondolkodni, hogy van-e értelme maradnia. Tehát a szavazatoddal csak eltaszítod a fórumtól 😀 Legalábbis asszem. :/ 😊

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
helyes most regisztrálok még 98-szor 😂

több mint 13 éve
Jóó, nyomjatok nekem is 100 lájkot éjfélig és Gm játékban eladom éjfél után az első érdeklődőnek 3. körért Jake Longot 😊 😀

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Nyomtam egyet nehogy szar napod legyen JC :cool:

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Beszarok ezen a like-vadászaton 😀 Tényleg ez az értékmérő? Kétlem.

több mint 13 éve
mártír? nem neked írtak gyalázkodó PM-et, hagyjál már most az egyszer Stez...JC6
Mindezt Gera miatt... Hát megérte? 😀Hanni
Na igen.. Mert ha a mi AirSanyíííííínkról lenne szó, akkor még le is borulnék előtte 😀

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Nos, mivel sok hozzászólásom kiverte pár embernél a biztosítékot, így magamba szálltam, és most közvéleményt fogok kutatni.

Ha ma éjfélig ez a hsz-em 25 vagy több like-ot kap, akkor lemondok tisztségemről, és komolyan elgondolkozom rajta, érdemes-e folytatnom bowl.hu -s fórumozásomat.

Schleck, JJ, haromt..várjatok...mindjárt kész vagyok...mindjárt...MOST! MEHET A LIKE!JC6
Milyen tisztséged van?
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
mártír? nem neked írtak gyalázkodó PM-et, hagyjál már most az egyszer Stez...JC6
Mindezt Gera miatt... Hát megérte? 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Egy tebowista szerzetes pár hirtelenebb, meggondolatlanabb ember miatt még nem fúj visszavonulót.
Úgyhogy "az Úr Isten megsegít engem, kicsoda kárhoztatna engem?" Ézs.50:9
Ígyhát te csak " Bízzál az Úrban és jót cselekedjél; e földön lakozzál és hűséggel élj. Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit. Hagyjad az Úrra a te útadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti." Zsolt.37:3-5

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mártír? nem neked írtak gyalázkodó PM-et, hagyjál már most az egyszer Stez...
több mint 13 éve

napi mártír?
basszameg, ha szaba írná ezt, már legalább 250-nél járnánk

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
a bowl.hu-nak nem érdeke senkit eltanácsolni a fórumról, a mi célunk a minél több olvasó, fórumozó, hozzászóló

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
http://majomszotyi.blog.hu/2011/03/30/leelvezted_a_medvet

Leélveztem a medvét.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
látom senkinek sem esett le, hogy avval a hsz-el csak az új csajokat akartam hatásosan bemutatni 😛briareos
De, csak én is felhasználtam... 😉Matthew99
Ezen kívül nem is nagyon kellett bemutatni őket. Látok.....
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
látom senkinek sem esett le, hogy avval a hsz-el csak az új csajokat akartam hatásosan bemutatni 😛briareos
De, csak én is felhasználtam... 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Te külön kategória vagy.. 😛apeszos
Nem gondolom... 5-6 like bejön bárkinek egy jobban sikerült képre.Matthew99
Én nem a like-ra gondoltam..... A sig készítésre. 😊apeszos
látom senkinek sem esett le, hogy avval a hsz-el csak az új csajokat akartam hatásosan bemutatni 😛

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Srácok, cimboráimmal viccelődök holland - magyar előtt és rátértünk az olimipiai játékokra akkor-és-most témában. Öttusa. Azt mindhárman megállapítottuk, hogy ez egy katonai sport és milyen jó, hogy a magyarok is olyan nagy eredményeket értek el ebben a fontos sportágban. Viszont kiváncsi lennék az egyes véleményekre, miért épp az az 5 versenyszám alakult ki a sportágban ami -- ha már "katonai" sport (sorrend nélkül): vívás, úszás, futás, lovaglás, céllövés. Aki eltalálja mi mire jutottunk, az egy akkora lájkot kap, hogy megreped a képernyője, de legalább az egyféleképp gondolkodás miatt nagyot röhögnék. A saját végeredményem lehet nem tűnik egy nagy durranásnak, de a ti véleményetekre azért kiváncsi vagyok. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azért az NFL-es wallomra meg a Polamalu sigemre kapott 12 likeot nem mondanám kevésnek.Matthew99
Nem gondolom... 5-6 like bejön bárkinek egy jobban sikerült képre.Matthew99
Én nem a like-ra gondoltam..... A sig készítésre. 😊
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Azért az NFL-es wallomra meg a Polamalu sigemre kapott 12 likeot nem mondanám kevésnek.Matthew99
Nem gondolom... 5-6 like bejön bárkinek egy jobban sikerült képre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.