OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Rövid itteni jelenlétem alatt viszont azt tapasztaltam hogy JC6 nagy bajban lenne 😂 (bocsi :😛)
több mint 13 éve
Persze, szegény meddig dolgozott, hogy végre megint +ban legyen 😀tenorxte is küzdöttél azért rendesen 😛
több mint 13 éve
Persze, szegény meddig dolgozott, hogy végre megint +ban legyen 😀
több mint 13 éve
...főleg hurkának 😀Tömeges harakiri lenne, ha végre valamelyik admin kiszedné a karmát 😛tenorxazt nem lehet, a negatív karma visszaállítása lenne poénos húzásJJ
több mint 13 éve
Aki akarja írja át a rangját user karma végtelenre és ő nyert. Ez sztem rendkívül fontos értékmérő, minden embert ez alapján kéne megítélni. Mondjuk mész a boltba, kapsz kedvezményt, vagy téged vesznek fel PR managernek, minden csaj (akinek pap-papné) téged imád kötelezően minden kedden, ilyesmik.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Tömeges harakiri lenne, ha végre valamelyik admin kiszedné a karmát 😛tenorxazt nem lehet, a negatív karma visszaállítása lenne poénos húzás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tömeges harakiri lenne, ha végre valamelyik admin kiszedné a karmát 😛
több mint 13 éve
szókincsfejlesztés lájkért: genocídiumnem én tervezem az etnikumok eltüntetését 😛HöriHát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛Dömenem én írok VV PR-t 😛haromt
Ez az User Kharma ez a virtuális fasza az embereknek? 😛Hanninem, az a hsz szám
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez az User Kharma ez a virtuális fasza az embereknek? 😛
több mint 13 éve
nem én tervezem az etnikumok eltüntetését 😛nem én írok VV PR-t 😛haromtnyihaha utólértem hörit userkarmában 😛haromtHát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛Döme
több mint 13 éve
az én 700+-om az igazi teljesítmény 😉 de büdös cigányozok pár sort, elküldöm a rákba szabát, és máris jobban járok mintha hülye ncaa csapatismertetőkről vagy sping game-ekről írnék 😊nyihaha utólértem hörit userkarmában 😛haromtHát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛Döme
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem én írok VV PR-t 😛nyihaha utólértem hörit userkarmában 😛haromtHát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛Döme
több mint 13 éve
nyihaha utólértem hörit userkarmában 😛haromtHát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛
több mint 13 éve
nyihaha utólértem hörit userkarmában 😛haromtmegunták az emberek, hogy a tengerbe hordják a vizet
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyihaha utólértem hörit userkarmában 😛
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Váczi az hatalmas volt mikor leigazolt ide a megyébe levezetni az egyik csapathoz,játszottam egyszer ellene.Félidőbe megyünk be az öltözőbe,ő megáll a korlátnál, viszik neki a cigit,a 15 perc alatt elnyomott 3mat aztán kezdődhetett a 2. félidő 😀Galát nem szidni mert azért ban jár. Senki nem tudott olyan cselsorozatokat az ötös sarkán mint ő. Lehet hogy nem tudott és nem is akart futni, de 1000000x nagyobb játékos volt a tudása alapján mint akik jelenleg a válogatottban sztárkodnak.haromtAzé' Váczit nem űberelte 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
De.Galát nem szidni mert azért ban jár. Senki nem tudott olyan cselsorozatokat az ötös sarkán mint ő. Lehet hogy nem tudott és nem is akart futni, de 1000000x nagyobb játékos volt a tudása alapján mint akik jelenleg a válogatottban sztárkodnak.haromtAzé' Váczit nem űberelte 😊eaglesmcnabb
És ha a focit 2x2 méteres pályán játszották volna, ő lett volna az új Pelé.
több mint 13 éve
Galát nem szidni mert azért ban jár. Senki nem tudott olyan cselsorozatokat az ötös sarkán mint ő. Lehet hogy nem tudott és nem is akart futni, de 1000000x nagyobb játékos volt a tudása alapján mint akik jelenleg a válogatottban sztárkodnak.haromtAzé' Váczit nem űberelte 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Galát nem szidni mert azért ban jár. Senki nem tudott olyan cselsorozatokat az ötös sarkán mint ő. Lehet hogy nem tudott és nem is akart futni, de 1000000x nagyobb játékos volt a tudása alapján mint akik jelenleg a válogatottban sztárkodnak.
több mint 13 éve
Az uruguayi Dzurják Csöpi? Csak a Vasas-ban játszott a 90-es évek első felében.Galaschek nagy spíler volt! Ha elhagyta a kezdőkört, azonnal rátört a szédülés! 😂Wynton Rufer-t megalázta a Vasas az intertoto kupában. Jován Robi-val, Váczi Zolival, Galával.haromtÉs én ott voltam élőben 😊
Jean-Claude Mbemba, Sirinbekov, Coco-Aires Washington (LOL) és Babócsy akkor már nem játszott a Vasasban, de a felejthetetlen Galaschek, Szilveszter, Juhár trió még aktív volt. Ez volt a legvége, amikor még jártam Vasas meccsre. 😊
De Jovánra nem emlékszem, szerintem akkor már ő sem tolta.
És szerintem Rufer se volt itt, se a két nagy brémai kedvencem Borowka és Legat, egyedül az osztrákra emlékszem, de neki meg a neve nem ugrik be most.
szerk: meg is van a meccs: http://www.magyarfutball.hu/de/merkozes/2485 Herzog volt az osztrák.Sobri Jóska
Coco-Aires pedig nem a Bp.Volán nagyágyúja volt?Sanco
Minden hazai meccsen kint voltam, még mindig látom ahogy a nagy megindulásoktól, és befékezésektől "dús hajába tép a szél". 😊
több mint 13 éve
Galaschek nagy spíler volt! Ha elhagyta a kezdőkört, azonnal rátört a szédülés! 😂Neki sikerült elkövetnie a 700 méteres futóteljesítményt egy NB1-es meccsen 😂
Sanco
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Galaschek nagy spíler volt! Ha elhagyta a kezdőkört, azonnal rátört a szédülés! 😂Wynton Rufer-t megalázta a Vasas az intertoto kupában. Jován Robi-val, Váczi Zolival, Galával.haromtÉs én ott voltam élőben 😊
Jean-Claude Mbemba, Sirinbekov, Coco-Aires Washington (LOL) és Babócsy akkor már nem játszott a Vasasban, de a felejthetetlen Galaschek, Szilveszter, Juhár trió még aktív volt. Ez volt a legvége, amikor még jártam Vasas meccsre. 😊
És szerintem Rufer se volt itt, se a két nagy brémai kedvencem Borowka és Legat, egyedül az osztrákra emlékszem, de neki meg a neve nem ugrik be most.
szerk: meg is van a meccs: http://www.magyarfutball.hu/de/merkozes/2485 Herzog volt az osztrák.Sobri Jóska
Coco-Aires pedig nem a Bp.Volán nagyágyúja volt?
több mint 13 éve
Wynton Rufer-t megalázta a Vasas az intertoto kupában. Jován Robi-val, Váczi Zolival, Galával.haromtÉs én ott voltam élőben 😊
szerk: meg is van a meccs: http://www.magyarfutball.hu/de/merkozes/2485 Herzog volt az osztrák.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wynton Rufer-t megalázta a Vasas az intertoto kupában. Jován Robi-val, Váczi Zolival, Galával.
több mint 13 éve
És az Egykoron harcosok voltak, Lee Tamahori rendezte, főszereplő a késöbb a Star Wars-ban is felbukkanó Temuera Morrison, mint Boba Fett apja.Valamint mikor még néztem soccert, akkor Wynton Rufer, a "Kiwi" erősítette a Werder Bremen-t.
És ugye a kiwimadár is csak Új-Zélandon él.