OFF topik

31 feliratkozó

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Valaki nem tud innen viszonylag olcsó balatoni szállást 10-15 fő részére?
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
OMG Felvett egy csaj msn-en majd megvádolt hogy én szexeltem vele, pedig biztos hogy nem. Ben Roetlishbergernek érzem magam....adam8
3 kattintás... 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
OMG Felvett egy csaj msn-en majd megvádolt hogy én szexeltem vele, pedig biztos hogy nem. Ben Roetlishbergernek érzem magam....adam8
látod, ezért nem szabad msnezni

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
direkt írtam vádoltot mert a csaj kib*szott ronda 😀

szerk.: de tudom hogy hazudik, mert csak részeg voltam nem hülye 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Megvádolt? 😀 Na erre kíváncsi vagyok.. 😊
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
OMG Felvett egy csaj msn-en majd megvádolt hogy én szexeltem vele, pedig biztos hogy nem. Ben Roetlishbergernek érzem magam....

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 772 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/12/nemzetkozi_mokazas

HARMADIK NAP.Maka
Rohadt jók ezek a cliffhangerek.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://videa.hu/videok/kreativ/charlie-chaplin-idoutazoja-idoutazo-mobil-telefon-4izVVkg4a75KmhRY#b

Neebaaassz. 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Tegnap elmentünk strandolni Keszthelyre. Kocsit a parkolóba hagytuk. Este mentünk vissza, mit látok! Minkét első ablak csutkán le volt engedve. :rolleyes:
Szerencsére nem tűnt el semmi, és még egy kézzel írt cetli is várt az ülésen, hogy máskor jobban figyeljek.Zolika
Keszthelyen nincsenek erősen túlpigmentált norvég vendégmunkások? :oapeszos
Francokat nincsenek, csak napközben bújkálnak. De nekem pár éve egy-egy este alatt nem egyszer tűnt el pár dolog, volt, hogy szimplán a sál a kabátból csak, de volt, amikor lakáskulcs (jó, hogy még a régi volt zsebemben felejtve). Szóval óriási mákja volt Zolikának.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Tegnap elmentünk strandolni Keszthelyre. Kocsit a parkolóba hagytuk. Este mentünk vissza, mit látok! Minkét első ablak csutkán le volt engedve. :rolleyes:
Szerencsére nem tűnt el semmi, és még egy kézzel írt cetli is várt az ülésen, hogy máskor jobban figyeljek.Zolika
Keszthelyen nincsenek erősen túlpigmentált norvég vendégmunkások? :o
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
Szerencsére nem tűnt el semmi, és még egy kézzel írt cetli is várt az ülésen, hogy máskor jobban figyeljek.

több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/12/nemzetkozi_mokazas

HARMADIK NAP.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
én szerintem sose láttam wonder woman részt, de a hozzá gyártott fan artok jó cuccokat hoznak elő
http://th07.deviantart.com/fs25/300W/f/2008/106/8/d/Wonder_Woman_by_Kerong.jpg

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 772 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/11/csak_szopatunk

Második nap.

Konq, zseni vagy.Maka
Ez a fickó nem semmi. Második nap csinál cliffhangert egy nyaralási naplóbejegyzés végére. 😊

hiányolom a leírásból az Adrianne Palicki be nem rendelt pilot megemlítését 😀Höri
azmiaz?! 😀Danna
akartak idén egy sorozatot csinálni a wonder womanből, de nem kapott berendelést.
Palicki lett volna a főszereplő, akinek az FNL miatt van fotball kötődése.
Mondjuk sokkal rondább volt fekete hajjal, mint Tyraként.Höri
Csak a vizualitás kedvéért így nézet volna ki. (A gatya nagy hülyeség volt, egy olyan korban aminek a jelligéje az is lehetne hoogy "sex sells"....)
http://justjared.buzznet.com/2011/03/18/adrianne-palicki-wonder-woman-first-look/
több mint 14 éve
Danna - Wonder Woman. Na, egy női karakter, felüdülés. Danna mellett ugyan vannak még elvétve női userek, de igazán aktívnak ő mondható, főleg igaz ez a twitterre. Így ő lesz Wonder Woman. Mivel tudom, hogy nem tudja, ki ő, ezért most mondom neki, hogy nézzen utána. (Danna, nézz utána 😊 ). Arról nincs tudomásom, hogy Dannának van-e ostora, ha van, akkor a hasonlóság teljes és tökéletes.shawnka
hiányolom a leírásból az Adrianne Palicki be nem rendelt pilot megemlítését 😀Höri
azmiaz?! 😀Danna
akartak idén egy sorozatot csinálni a wonder womanből, de nem kapott berendelést.
Palicki lett volna a főszereplő, akinek az FNL miatt van fotball kötődése.
Mondjuk sokkal rondább volt fekete hajjal, mint Tyraként.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ekkora vihar már rég nem volt itt,ahogy hallottam az egész város áramellátását kinyírta ... 😀Newman
nagyon remélem, hogy erre jön, és éppen annyit csitul, hogy az áram megmarad 😀
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/11/csak_szopatunk

Második nap.

Konq, zseni vagy.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ekkora vihar már rég nem volt itt,ahogy hallottam az egész város áramellátását kinyírta ... 😀

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Danna - Wonder Woman. Na, egy női karakter, felüdülés. Danna mellett ugyan vannak még elvétve női userek, de igazán aktívnak ő mondható, főleg igaz ez a twitterre. Így ő lesz Wonder Woman. Mivel tudom, hogy nem tudja, ki ő, ezért most mondom neki, hogy nézzen utána. (Danna, nézz utána 😊 ). Arról nincs tudomásom, hogy Dannának van-e ostora, ha van, akkor a hasonlóság teljes és tökéletes.shawnka
azmiaz?! 😀
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Konqueror kolléga nyomatékos kérésére osztom meg veletek ezt az elveszett gyöngyszemet, amit januárban valamiért nem publikált. Viszont most eszébe jutott, és elküldte 😀
Danna - Wonder Woman. Na, egy női karakter, felüdülés. Danna mellett ugyan vannak még elvétve női userek, de igazán aktívnak ő mondható, főleg igaz ez a twitterre. Így ő lesz Wonder Woman. Mivel tudom, hogy nem tudja, ki ő, ezért most mondom neki, hogy nézzen utána. (Danna, nézz utána 😊 ). Arról nincs tudomásom, hogy Dannának van-e ostora, ha van, akkor a hasonlóság teljes és tökéletes.
shawnka
Előszöris köszi Konq h gondoltál rám, puszi. 😊 Tessék visszatolni az nózidat legalább twitterre. 😛
Jelentem utánanéztem, igaz némi apró probléma egyből akadt, Wonder Woman fekete hajú, én meg szőke, de ennyi baj legyen. 😀
Ostorom meg nincs, de ha lenne se árulnám el. 😉 :cool:
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Hülye vagy konq! 😀
De köszi,hogy benne vagyok.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Aquamant még bírom is 😛 Asszem ma még profilt változtatok. 😀szaba
Csináljak hozzá siget?Matthew99
Ebből: 😀
Rataxes
Inkább erre gondoltam:

😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Csináljak hozzá siget?Matthew99
Ebből: 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Csináljak hozzá siget?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 280
Aquamant még bírom is 😛 Asszem ma még profilt változtatok. 😀