OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Hallottátok? Két kamionnal kellett kihúzni.gyeekAz e-penisemet a szádból? 😀
több mint 13 éve
Hallottátok? Két kamionnal kellett kihúzni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
oké, de amatőr, két jó kis kurva max biszex legyen, kül annyira nem mókás 😛
több mint 13 éve
Jaja, my e-penis is bigger then yours.aztán mit csinálsz velük? nézed? 😀Wyatt8596-os virtuális bréje van ne idegesíts már 😀Hanni
több mint 13 éve
aztán mit csinálsz velük? nézed? 😀Wyatt8596-os virtuális bréje van ne idegesíts már 😀
szerk:És máris nőtt 😂
több mint 13 éve
mondjuk ez így f*szság,a spontán leosztás nagyobbat ütJeee, most már nyugodtan mehetek felvenni a 324 karmáért járó leszbikus thaiföldi ikerlányokat!
amikor egyértelmű,hogy mire megy ki a játék,akkor nem szoktak kapni az emberek
bár erre úgyis kapsz,úgyhogy örülhetsz 😛Newman
több mint 13 éve
mondjuk ez így f*szság,a spontán leosztás nagyobbat ütamikor egyértelmű,hogy mire megy ki a játék,akkor nem szoktak kapni az emberek
bár erre úgyis kapsz,úgyhogy örülhetsz 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A VV egy kalap szar. Értelme 0 😀
több mint 13 éve
Majd Jewman, hogy igaza legyen 😀Na erre ki dobja be az első poénlikeot? :cool:Hanniszerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....NewmanJewman buzi vagy.tenorx
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
jó taktika, ha nem jön be, akkor igazad volt, és jól jártál, ha nem jön be, kapsz lájkot, és beszóltálwin-win 😀
több mint 13 éve
Na erre ki dobja be az első poénlikeot? :cool:szerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....NewmanJewman buzi vagy.tenorx
több mint 13 éve
szerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....NewmanJewman buzi vagy.
több mint 13 éve
bocsánat 😀kikérem magamnak, a VV topicot messze elkerülömJJez nem igaz, VV fikázásom pl. soha nem aratott osztatlan sikert a fórumozók körébenJJakkor bizonyos emberek leoltása,VV fikázás a VV topikban nem túl nyerő ötlet,mert akik még likeolnák is ezt,azok nem néznek be abba a topikba 😀
a VV-t amúgy sem illik,túl nagy a rajongótábora 😀Newman
akkor ez valami súlyos félreértés lehetett,minimum 2 likenak kellett volna repülnie arra 😀
több mint 13 éve
kikérem magamnak, a VV topicot messze elkerülömakkor bizonyos emberek leoltása,VV fikázás a VV topikban nem túl nyerő ötlet,mert akik még likeolnák is ezt,azok nem néznek be abba a topikba 😀szerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....Newmanez nem igaz, VV fikázásom pl. soha nem aratott osztatlan sikert a fórumozók körébenJJ
a VV-t amúgy sem illik,túl nagy a rajongótábora 😀Newman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
pedig az se para, valamelyiket szidod (nem az egészet) és máris lájk 😀
több mint 13 éve
akkor bizonyos emberek leoltása,VV fikázás a VV topikban nem túl nyerő ötlet,mert akik még likeolnák is ezt,azok nem néznek be abba a topikba 😀szerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....Newmanez nem igaz, VV fikázásom pl. soha nem aratott osztatlan sikert a fórumozók körébenJJ
a VV-t amúgy sem illik,túl nagy a rajongótábora 😀
több mint 13 éve
szerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....Newmanez nem igaz, VV fikázásom pl. soha nem aratott osztatlan sikert a fórumozók körében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
haha, ezt lájkolom, két dolog miatt is:
1. beérsz 😛
2. ne tudd meg, hogy amikor még volt az ősidőkben dislike, mennyit küzdöttem, hogy +1-be legyek 😀 😀JC6
😀
viccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattKifelejtetted az eredménykövetőt és Venturát 😂
több mint 13 éve
szerintem nem csak szabaoltásnál kap az ember sok +-t,bárkit leoltasz,már repül is....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rövid itteni jelenlétem alatt viszont azt tapasztaltam hogy JC6 nagy bajban lenne 😂 (bocsi :😛)Hannihaha, ezt lájkolom, két dolog miatt is:
1. beérsz 😛
2. ne tudd meg, hogy amikor még volt az ősidőkben dislike, mennyit küzdöttem, hogy +1-be legyek 😀 😀
több mint 13 éve
Én az egész rendszert teljesen fosnak tartom, így +okkal is, meg +-okkal is. Ha nem anonym lenne akkor talán lenne valami értelme, de így totál semmi.világosan itt van előttem,amikor hangot is adtál annak,hogy miért kapsz annyi dislike-ot :rolleyes:Newmante is küzdöttél azért rendesen 😛NewmanHát ha te úgy gondolod, akkor biztos.tenorx
JJ már leírta, szabát kell oltani, meg cigányozni 😀 Ha lenne valós értéke, akkor gsn minden belinkelt cikke kb. 50-60nál kellene, hogy legyen.
több mint 13 éve
világosan itt van előttem,amikor hangot is adtál annak,hogy miért kapsz annyi dislike-ot :rolleyes:Hát ha te úgy gondolod, akkor biztos.tenorxPersze, szegény meddig dolgozott, hogy végre megint +ban legyen 😀tenorxte is küzdöttél azért rendesen 😛Newman
több mint 13 éve
Hát ha te úgy gondolod, akkor biztos.Persze, szegény meddig dolgozott, hogy végre megint +ban legyen 😀tenorxte is küzdöttél azért rendesen 😛Newman