OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Edmund HillaryJonah Lomu Világa legismertebb egykori rögbise
Denis Hulme szintén Forma 1 világbajnok
illetve minden idők legeslegnagyobb filmje, a Hullajó, is Új-Zélandi 😛
több mint 13 éve
A Zéland amúgy nem angolból, hanem hollandból ered 😊És Bruce McLaren is onnan való.
több mint 13 éve
Russell Crowle asszem új-zélandi, de lehet auszi. De Peter Jackson biztosan új-zélandi, ezért is rendezte ott többek között a mesés természeti körülmények mellett a Gyűrűk Urát.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Ja, várj, nálam ott kezdődik egy híresség, akiről tíz átlagemberből, legalább öt hallott már.
több mint 13 éve
Na de komolyan, nem csinálunk egy "Mi történt veled ma?" topikot? 😊Stephen Paea
Új-Zéland titka, az első kosarazás és a világ legérdekesebb embere. Mindez egy bejegyzésben, most csak $0.99-ért. 😀
http://majomszotyi.blog.hu/2011/03/28/a_vilag_legerdekesebb_embereMaka
több mint 13 éve
Maka
2 760
Na de komolyan, nem csinálunk egy "Mi történt veled ma?" topikot? 😊 Új-Zéland titka, az első kosarazás és a világ legérdekesebb embere. Mindez egy bejegyzésben, most csak $0.99-ért. 😀
http://majomszotyi.blog.hu/2011/03/28/a_vilag_legerdekesebb_embere
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Előtte/közbe/utána elfogyasztották a napi kis vodka adagjukat, szerintem ki sem zakkantak a meg a szokott rutinból. :cool:
több mint 13 éve
egy TU-154M - miután az elektronikája teljesen megadta magát - kényszerleszállást hajtott végre a tajgában, egy kis falusi reptéren + a kifutó utáni tajgás részen. senki sem sérült meg, csak a repülőgép és a gép. viszont egy kis bütykölés után - hat hónap - újra repül a madár. hihetetlen a történet és a felvételek is.Tanulságos történet. Máshol ilyen nem történhet, csak az oroszoknál. Érdemes megnézni a landolás utáni videókat is. Az emberek nem nagyon pánikolnak. Voltak akik elmentek gombát szedni. 😀
http://egekura.nolblog.hu/archives/2011/03/27/A_romma_tort_Tupoljev_csodas_ujjaszuletese_-_Megsem_vegezheti_a_Tajgan/DiamondsHead44
több mint 13 éve
egy TU-154M - miután az elektronikája teljesen megadta magát - kényszerleszállást hajtott végre a tajgában, egy kis falusi reptéren + a kifutó utáni tajgás részen. senki sem sérült meg, csak a repülőgép és a gép. viszont egy kis bütykölés után - hat hónap - újra repül a madár. hihetetlen a történet és a felvételek is. http://egekura.nolblog.hu/archives/2011/03/27/A_romma_tort_Tupoljev_csodas_ujjaszuletese_-_Megsem_vegezheti_a_Tajgan/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Már vagy két hete - mióta az amerikaiak órát állítottak, és az időjárás is kitavaszodotott - mindig úgy éreztem magam a nap bármely szakában, mintha már jóval előrébb járna az idő, és mindig döbbenten vettem tudomásul, hogy még csak ennyi van. Végre átállították itt is, szóval jó lesz ez, bár őszintén szólva megint olyan vagyok, mint a mosott szar, szóval nem sokat érzek belőle. Látom, mindjárt dél lesz, de az érzetem még mindig előrébb tart 1-2 órával, lehet nem ez volt a bajom, vagy csak több órával kellett volna előretekerni, még most sem az igazi. 😊
több mint 13 éve
😂 de hülye vagyok, jézusom 😀úú, de fura most, hogy 5 perccel ezelőtt néztem rá az órára, és akkor még 1:55 volt.. ugye már 3:06 vanHurkaAkkor nem csak 1 órát álított át a géped, hanem +6 percet is 😀😀pc_x
több mint 13 éve
úú, de fura most, hogy 5 perccel ezelőtt néztem rá az órára, és akkor még 1:55 volt.. ugye már 3:06 vanHurkaAkkor nem csak 1 órát álított át a géped, hanem +6 percet is 😀😀
több mint 13 éve
úú, de fura most, hogy 5 perccel ezelőtt néztem rá az órára, és akkor még 1:55 volt.. ugye már 3:06 van
több mint 13 éve
Kéne valami am.focis téma éjfélig sig battlere, szóval jön a sablonszöveg: ha valaki szép új siget szeretne úgy, hogy még válogathat is, küldje el az alany nevét nekem PM-ben. Kösz!RataxesMent PM
több mint 13 éve
Kéne valami am.focis téma éjfélig sig battlere, szóval jön a sablonszöveg: ha valaki szép új siget szeretne úgy, hogy még válogathat is, küldje el az alany nevét nekem PM-ben. Kösz!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://velvet.hu/sztori/2011/03/26/szornyuvolt/19 évesnek Audi A6-os, ez igen.
bocs, ha már volt.
több mint 13 éve
Egy leárnyékolt router mögé is el lehet dugni az IP-t.... Vannak olyan programok amik öt percenként IP címet váltanak....
több mint 13 éve
új IP címről bármelyik bannolt vissza tud jönni.gondolom az mindenkinek feltűnt, hogy dns-t nem kell adni a regisztrációnál 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom megprobaltak 😀IP cím alapján is lehet tiltani...apeszosJó de ha reggelt új nickkel az új fórumon azt úgy se tudjátok ti sem nem?Cowboykarcsisot ha a regin azt sem 😀Fake
edit : amugy gondolom idaig mar nem jutott a dolog
lebanoltak 1 evre egy bizonyos geprol koltozes stb majd kicsit kevesebb mint 1 ev utan regeltem ujra 😊
ha mar a b tema nyilvanos gondolom ez is belefer ...
több mint 13 éve
IP cím alapján is lehet tiltani...sot ha a regin azt sem 😀Fakejó hát sobri ..b.., de ezt mi már tudjuk régen vele is meg lett beszélve, pedig anno örökös bant kapott 😛 ennyi.haromtJó de ha reggelt új nickkel az új fórumon azt úgy se tudjátok ti sem nem?Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sot ha a regin azt sem 😀jó hát sobri ..b.., de ezt mi már tudjuk régen vele is meg lett beszélve, pedig anno örökös bant kapott 😛 ennyi.haromtJó de ha reggelt új nickkel az új fórumon azt úgy se tudjátok ti sem nem?Cowboykarcsi
több mint 13 éve
jó hát sobri ..b.., de ezt mi már tudjuk régen vele is meg lett beszélve, pedig anno örökös bant kapott 😛 ennyi.haromtJó de ha reggelt új nickkel az új fórumon azt úgy se tudjátok ti sem nem?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
másnak is ótvar lassú a fórum, vagy csak nekem?haromtelőfordul, hogyk.valassú, de most per pill tökéletes 😊
több mint 13 éve
itt pörög
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
másnak is ótvar lassú a fórum, vagy csak nekem?