OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Te külön kategória vagy.. 😛Azért az NFL-es wallomra meg a Polamalu sigemre kapott 12 likeot nem mondanám kevésnek.Matthew99viccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeokbriareos
több mint 13 éve
Azért az NFL-es wallomra meg a Polamalu sigemre kapott 12 likeot nem mondanám kevésnek.viccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeokbriareos
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Azért emiatt nem fogok bánatomban siránkozni.Mindjárt gondoltam.peteytalán mert a norvégok tényleg a Való Világ?peteyNálam ugyan nem.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mindjárt gondoltam.Nálam ugyan nem.Sobri JóskaÉn írok VV pr-t minden héten, volt már vagy 10 minimum.talán mert a norvégok tényleg a Való Világ?petey
Összesen nem kaptam annyi lájkot rájuk, mint amennyit egy sima standard cigányozós hsz. kap a gyűlölködjünkben. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Nálam ugyan nem.talán mert a norvégok tényleg a Való Világ?peteynem én írok VV PR-t 😛haromtÉn írok VV pr-t minden héten, volt már vagy 10 minimum.
Összesen nem kaptam annyi lájkot rájuk, mint amennyit egy sima standard cigányozós hsz. kap a gyűlölködjünkben. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
talán mert a norvégok tényleg a Való Világ?Én írok VV pr-t minden héten, volt már vagy 10 minimum.Hát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛Dömenem én írok VV PR-t 😛haromt
több mint 13 éve
Mi van likevadász?Hát azért a siggyártóknak eléggé mennek a likeok, de ők meg is érdemlik.tenorxÉs a Szabaoltók nem?adam8
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hát azért a siggyártóknak eléggé mennek a likeok, de ők meg is érdemlik.tenorxÉs a Szabaoltók nem?
több mint 13 éve
Én írok VV pr-t minden héten, volt már vagy 10 minimum.nem én írok VV PR-t 😛haromtnyihaha utólértem hörit userkarmában 😛haromtHát úgy nem nehéz ha minden 2. hszetek arra megy, hogy lájkoltassátok. 😛Döme
Összesen nem kaptam annyi lájkot rájuk, mint amennyit egy sima standard cigányozós hsz. kap a gyűlölködjünkben. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
magad is ellene vagy a like rendszernek akkor meg minek meg azoknak is problemassa tenni a hasznalatat aki rendesen hasznalnak ? a random nyomogatokat mar egy 10 mps beallitassal is kilehet szurni de igy nem tudok mindent +olni ami valoban megerdemelne.ha nem lenne a kib 60 mp akkor en tolnam a +t minden ilyenre de nem fogok csak emiatt varni.ez is bizonyítja a rendszer helyességét, mely a megfontolt és átgondolt lájkolásra nevel
eleg volt 1x amikor lelkiismeretesen vegigplusszoltam az osszes prospectismertetot.Fake
JJ
/ pl : ritkan jarok abban a topicban es van egymas alatt 8 hsz ami siman kierdemelne. most akkor varjak legalabb 7 percet h ezt megtehessem ? /
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
OMG, most találtam 😀http://index.hu/belfold/2011/03/28/dajcstomiban_megtalalta_a_kifejezo_stilust_deutsch/
sry ha volt...
több mint 13 éve
Én ateista vagyok, szóval irány a National Academy of Sciences!
több mint 13 éve
ez is bizonyítja a rendszer helyességét, mely a megfontolt és átgondolt lájkolásra nevelJJ már leírta, szabát kell oltani, meg cigányozni 😀 Ha lenne valós értéke, akkor gsn minden belinkelt cikke kb. 50-60nál kellene, hogy legyen.tenorxha nem lenne a kib 60 mp akkor en tolnam a +t minden ilyenre de nem fogok csak emiatt varni.
eleg volt 1x amikor lelkiismeretesen vegigplusszoltam az osszes prospectismertetot.Fake
És akkor elvonatkoztatva a karmától.ha megkérdeznek azt mondom én is vallásos vagyok, közben csak hívő panteista 😊
Azért ez nem semmi adat.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
És akkor elvonatkoztatva a karmától.Azért ez nem semmi adat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
JJ már leírta, szabát kell oltani, meg cigányozni 😀 Ha lenne valós értéke, akkor gsn minden belinkelt cikke kb. 50-60nál kellene, hogy legyen.tenorxha nem lenne a kib 60 mp akkor en tolnam a +t minden ilyenre de nem fogok csak emiatt varni.
eleg volt 1x amikor lelkiismeretesen vegigplusszoltam az osszes prospectismertetot.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eltűnt a like-om 😀 😀köszi 😀
kérek egy dislike gombot 😀
több mint 13 éve
jó kis miss presstin alltime kedvenc sig 😀na pont akartam is mondani, hogy valamelyik nap nézegettem nfl.hu-t, aztán ott a csöcsök, itt meg a benga állatok 😀Wyattviccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeokbriareos
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na pont akartam is mondani, hogy valamelyik nap nézegettem nfl.hu-t, aztán ott a csöcsök, itt meg a benga állatok 😀viccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeokbriareos
több mint 13 éve
Akkor még nem váltom be a karmámat.oké, de amatőr, két jó kis kurva max biszex legyen, kül annyira nem mókás 😛Wyattha thaiföldi, akkor tenorx-nak ő jár
http://www.youtube.com/watch?v=sk0E_LMiVnkJJ
Deny: Persze, nyomtam is rá.
több mint 13 éve
Bria jelenlegi sigjei is megérdemlik, hidd el 😀Hát azért a siggyártóknak eléggé mennek a likeok, de ők meg is érdemlik.tenorxviccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeokbriareos
több mint 13 éve
Hát azért a siggyártóknak eléggé mennek a likeok, de ők meg is érdemlik.viccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeokbriareos
több mint 13 éve
oké, de amatőr, két jó kis kurva max biszex legyen, kül annyira nem mókás 😛Wyattha thaiföldi, akkor tenorx-nak ő jár
http://www.youtube.com/watch?v=sk0E_LMiVnk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
viccek, sigek, cigányozás, szabaoltás a menőWyattsigért nem hiszem h nagyon mennének likeok
több mint 13 éve
Mekkora amatőr... jól van Pistike, leülhetsz. Piros pontot most nem kapsz. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Mért rontod el a játékot? Én őszintén vártam egy gyanútlan usert 😂