OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
JA, te most éppen azt próbálod megmagyarázni, hogy nincs olyan hogy tesco zrt? Akkor hajrá, sok sikert hozzá 😂Nem, azért vagy a hülye, ha mindenképp annak akarod magad érezni, mert azt hiszed van olyan, hogy tesco zrt, és ő az ellenség. (Egyébként se téged, se nagymutert nem kötelezi senki, hogy ott vásároljon. Vásároljon kis magyar boltokban, támogassa a magyar kereskedőket.)Tehát akkor ki "az az ember" aki "szemrebbenés nélkül" eladja a virslit ennyiért?sutianap leírta.: A Tesco Zrt.
Nevezd meg.
Definiáld.
Ne vádaskodj összevissza, mert semmi értelme, csak a saját tudatlanságodat reklámozod vele.Sobri Jóska
Én vagyok a hülye hogy x+n-edjére leállok veled vitázni. Sajnos nem tanulok a hibáimból...eaglesmcnabb
Emberek vannak, beosztásokban, pozíciókban. A tesco nem egy saját akarattal létező entitás.
Ezért áruld el, hogy ott ki dönti el, hogy direkt, rútul a leárazott virslit a pénztárgépeknél még ne árazzák le?
Ki az az ember?
A pénztáros?
Osztályvezető?
Marketinges?
Áruházvezető?
Még feljebb valaki?
Egyéb?
Ki?Sobri Jóska
Részemről téma ITT lezárva!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem, azért vagy a hülye, ha mindenképp annak akarod magad érezni, mert azt hiszed van olyan, hogy tesco zrt, és ő az ellenség. (Egyébként se téged, se nagymutert nem kötelezi senki, hogy ott vásároljon. Vásároljon kis magyar boltokban, támogassa a magyar kereskedőket.)sutianap leírta.: A Tesco Zrt.Kurvára leszarom hogy személy szerint ki basz át. Lehet hogy hogy nekik szart sem ér az a 200 ft, de ha a 70 éves öreganyám elmegy a boltba bevásárolni, akkor lehet hogy ő megérzi azt a 200 ft-ot. És igen, lehet hogy csak otthon veszi észre, hogy mennyit is fizetett azért a kurva virsliért. És igen, a te szemedben ő egy hülye, mert nem ellenőrizte le azt a kurva bizonylatot, hogy valóban annyiért árulják-e a virslit amennyiért hirdetik. De ha ezt ők igen is megtehetik, akkor tulajdonképpen felesleges felcímkézni a termékeket, majd kiderül a kasszánál hogy mennyibe kerül nem?Tehát akkor ki "az az ember" aki "szemrebbenés nélkül" eladja a virslit ennyiért?
Azzal meg végképp ne gyere hogy ki szorul rá és ki nem. Nem mindig az csal aki kurvára rászorulna. Elárulom neked, hogy pl. a bolti lopások nagy részét nem olyan emberek követik el, akik rászorulnak. 😉eaglesmcnabb
Nevezd meg.
Definiáld.
Ne vádaskodj összevissza, mert semmi értelme, csak a saját tudatlanságodat reklámozod vele.Sobri Jóska
Én vagyok a hülye hogy x+n-edjére leállok veled vitázni. Sajnos nem tanulok a hibáimból...eaglesmcnabb
Emberek vannak, beosztásokban, pozíciókban. A tesco nem egy saját akarattal létező entitás.
Ezért áruld el, hogy ott ki dönti el, hogy direkt, rútul a leárazott virslit a pénztárgépeknél még ne árazzák le?
Ki az az ember?
A pénztáros?
Osztályvezető?
Marketinges?
Áruházvezető?
Még feljebb valaki?
Egyéb?
Ki?
több mint 14 éve
a tesco zrt. vagy mi, mert vele üzletelsz. S igenis csalás és megtévesztés a folyamatos occsósági reklám, holott nem az. Nem egy virslit adnak el így, hanem ezret, tízezret, százezret. Valószínű nehéz lenne az itt felvázoltak szerint bizonyítani a szándékosságot, mer biztos "valami mulasztás" lenne. Hogyne tudnád az árakat a kofánál veszel max. öt-tíz dolgot, de supermercatoban nagybevásárlásnál egyszerűen követhetetlen. S persze mehet a lózung duma a marketingesek védelméről, azt azért elismerhetnéd, hogy nagyon sokszor épp a határt pécézik ki, ami még elviselhető és védhető a tények ferdítésében.Két kérdésem lenne:
Füllentettem bocs, ja kéccázforint :osutianap
1, Ki kényszerít, hogy a tesco-ban vásárolj?
Engem például senki, én a környékbeli kisboltokban szoktam főként.
2, Ki tiltja meg, hogy a "supermercato"-ban leellenőrizd, hogy mi mennyi?
Én sokban voltam, külföldön is, mindenhova ki van írva, mi mennyi. Emberi méretben, követhetően. (Biztos van elírás, hiba, tévedés, de ez sosem szándékolt, de kismmillió terméknél elkerülhetetlen, és észrevételre azonnal javítják.)
Valamint van vonalkódellenörző gép felszerelve, ahol megmutatja neked, hogy mennyi az annyi. Ha el van baszva egy árátírás, akkor az már ott kiderül.
3, Szerinted a tesco tehet róla, ha tufa vagy, és szarsz mindezekre, és többért veszel valamit, mint az ára?
több mint 14 éve
sutianap leírta.: A Tesco Zrt.Tehát akkor ki "az az ember" aki "szemrebbenés nélkül" eladja a virslit ennyiért?Hát pedig nem csaló.Kurvára leszarom hogy személy szerint ki basz át. Lehet hogy hogy nekik szart sem ér az a 200 ft, de ha a 70 éves öreganyám elmegy a boltba bevásárolni, akkor lehet hogy ő megérzi azt a 200 ft-ot. És igen, lehet hogy csak otthon veszi észre, hogy mennyit is fizetett azért a kurva virsliért. És igen, a te szemedben ő egy hülye, mert nem ellenőrizte le azt a kurva bizonylatot, hogy valóban annyiért árulják-e a virslit amennyiért hirdetik. De ha ezt ők igen is megtehetik, akkor tulajdonképpen felesleges felcímkézni a termékeket, majd kiderül a kasszánál hogy mennyibe kerül nem?
Könnyen lehet, hogy csak sima tévedés a dolog.
Tudod honnan tudom?
Hogy jártam én is így, és mikor szóltam, hogy korrigálják, azonnal megtették.
Szerinted a Tesco rászorul, hogy az amúgy kb. 30 forintba kerülő, (és 270 napos fizetési határidővel a beszállítónak kifizetett) virslivel trükközzön? Tudod mennyi a Tesco éves profitja?
Ajánlom, hogy kukkantsd meg mit jelent az a szó: csaló.
És nyugodtan megírhatod, hogy ki "az az ember" aki "szemrebbenés nélkül" eladja a virslit ennyiért?
A 80-90ezerért gályázó pénztárosnő? A szintén havi fixért robotoló húsárúosztályvezető? A kiírtásra ítélt marketingesek, akik szintén nem jutalékos, hanem fix fizetéses rendszerben dolgoznak? Az áruházigazgató, aki tán parancsba adja, hogy bár átáraztuk a virslit, de adjuk csak tegnapi áron, jól jönnek azok a plusz 200 forintok, amit a fullra zárt számlázási rendszerből biztos könnyedén kiemel? A Tesco Magyarország vezérigazgatója? Vagy ki a faszom?Sobri Jóska
Azzal meg végképp ne gyere hogy ki szorul rá és ki nem. Nem mindig az csal aki kurvára rászorulna. Elárulom neked, hogy pl. a bolti lopások nagy részét nem olyan emberek követik el, akik rászorulnak. 😉eaglesmcnabb
Nevezd meg.
Definiáld.
Én vagyok a hülye hogy x+n-edjére leállok veled vitázni. Sajnos nem tanulok a hibáimból...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ez a definíciókeresés nagy vesszőparipád, ahogy látom 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Tehát akkor ki "az az ember" aki "szemrebbenés nélkül" eladja a virslit ennyiért?Kurvára leszarom hogy személy szerint ki basz át. Lehet hogy hogy nekik szart sem ér az a 200 ft, de ha a 70 éves öreganyám elmegy a boltba bevásárolni, akkor lehet hogy ő megérzi azt a 200 ft-ot. És igen, lehet hogy csak otthon veszi észre, hogy mennyit is fizetett azért a kurva virsliért. És igen, a te szemedben ő egy hülye, mert nem ellenőrizte le azt a kurva bizonylatot, hogy valóban annyiért árulják-e a virslit amennyiért hirdetik. De ha ezt ők igen is megtehetik, akkor tulajdonképpen felesleges felcímkézni a termékeket, majd kiderül a kasszánál hogy mennyibe kerül nem?Értem hogy hülye aki megveszi 435-ért azt a virslit, amire 261 van írva, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy az az ember nem csaló, aki azt a virslit adja el szemrebbenés nélkül 435-ért, amire előtte ráíratja hogy 261. Na JJ ez Sobrinak sikerült. Innentől kezdve fölösleges bármiről is beszélni.eaglesmcnabbHát pedig nem csaló.
Tudod honnan tudom?
Szerinted a Tesco rászorul, hogy az amúgy kb. 30 forintba kerülő, (és 270 napos fizetési határidővel a beszállítónak kifizetett) virslivel trükközzön? Tudod mennyi a Tesco éves profitja?
És nyugodtan megírhatod, hogy ki "az az ember" aki "szemrebbenés nélkül" eladja a virslit ennyiért?
A 80-90ezerért gályázó pénztárosnő? A szintén havi fixért robotoló húsárúosztályvezető? A kiírtásra ítélt marketingesek, akik szintén nem jutalékos, hanem fix fizetéses rendszerben dolgoznak? Az áruházigazgató, aki tán parancsba adja, hogy bár átáraztuk a virslit, de adjuk csak tegnapi áron, jól jönnek azok a plusz 200 forintok, amit a fullra zárt számlázási rendszerből biztos könnyedén kiemel? A Tesco Magyarország vezérigazgatója? Vagy ki a faszom?Sobri Jóska
Nevezd meg.
Definiáld.
Ne vádaskodj összevissza, mert semmi értelme, csak a saját tudatlanságodat reklámozod vele.
több mint 14 éve
Kurvára leszarom hogy személy szerint ki basz át. Lehet hogy hogy nekik szart sem ér az a 200 ft, de ha a 70 éves öreganyám elmegy a boltba bevásárolni, akkor lehet hogy ő megérzi azt a 200 ft-ot. És igen, lehet hogy csak otthon veszi észre, hogy mennyit is fizetett azért a kurva virsliért. És igen, a te szemedben ő egy hülye, mert nem ellenőrizte le azt a kurva bizonylatot, hogy valóban annyiért árulják-e a virslit amennyiért hirdetik. De ha ezt ők igen is megtehetik, akkor tulajdonképpen felesleges felcímkézni a termékeket, majd kiderül a kasszánál hogy mennyibe kerül nem?Értem hogy hülye aki megveszi 435-ért azt a virslit, amire 261 van írva, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy az az ember nem csaló, aki azt a virslit adja el szemrebbenés nélkül 435-ért, amire előtte ráíratja hogy 261. Na JJ ez Sobrinak sikerült. Innentől kezdve fölösleges bármiről is beszélni.eaglesmcnabbHát pedig nem csaló.
Tudod honnan tudom?
Azzal meg végképp ne gyere hogy ki szorul rá és ki nem. Nem mindig az csal aki kurvára rászorulna. Elárulom neked, hogy pl. a bolti lopások nagy részét nem olyan emberek követik el, akik rászorulnak. 😉
több mint 14 éve
a tesco zrt. vagy mi, mert vele üzletelsz. S igenis csalás és megtévesztés a folyamatos occsósági reklám, holott nem az. Nem egy virslit adnak el így, hanem ezret, tízezret, százezret. Valószínű nehéz lenne az itt felvázoltak szerint bizonyítani a szándékosságot, mer biztos "valami mulasztás" lenne. Hogyne tudnád az árakat a kofánál veszel max. öt-tíz dolgot, de supermercatoban nagybevásárlásnál egyszerűen követhetetlen. S persze mehet a lózung duma a marketingesek védelméről, azt azért elismerhetnéd, hogy nagyon sokszor épp a határt pécézik ki, ami még elviselhető és védhető a tények ferdítésében. Füllentettem bocs, ja kéccázforint :o

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ez így igaz."vesszenek a marketingesek!" beírásokra (lévén ilyenkor rögtön marketingessé válok maximálisan)Sobri JóskaMondjuk általában pont az a problémája mindenkinek, hogy nem lehet beírni, hogy Vesszenek a sárgaborsófőzelékek, mert te akkor sárgaborsófőzelékké változol, és az esélyét nem adod meg annak, hogy valaki levezesse egy beírással a feszültségét.
A gyűlölködés nem jó, nem követendő és nem lesz tőle jobb semmi, ráadásul általában saját maga tehet róla. Ettől függetlenül néha jól esik kiírni, hogy a kurva anyját a sárgaborsófőzeléknek anélkül, hogy valaki még jobban felhúzná az agyunkat, mint előtte volt. Plusz jó érzés tudni, hogy megvan a lehetőségem utálni a sárgaborsófőzeléket anélkül, hogy jönne egy hittérítő, aki bemagyarázza, hogy pedig az jó, és idióta vagyok.fetomy
De egyrészt, ha valaki a saját hülyesége miatt mondjuk engem (mint marketingest) akar kiírtani, akkor azért csak reagálok rá, még mielött bennem is gyűlölködéssé fajulna a dolog, és elintézném egy "vesszenek a marketingeseket vesszenezők, grrrbrrrr!" beírással.
Úgy gondolom, hogy ez is megoldás, de kulturáltabb, civilizáltabb az, hogy értelmesen (legalábbis én annak érzem 😊 ) beírom, hogy miért nincs az adott balfaszsághoz köze egy marketingesnek se.
Remélve, hogy ezzel feloldom, megmagyarázom a szitut.
Másrészt, fórumtechnikailag, ez nem egy gyűlölködős beírásból indult.
több mint 14 éve
"vesszenek a marketingesek!" beírásokra (lévén ilyenkor rögtön marketingessé válok maximálisan)Sobri JóskaMondjuk általában pont az a problémája mindenkinek, hogy nem lehet beírni, hogy Vesszenek a sárgaborsófőzelékek, mert te akkor sárgaborsófőzelékké változol, és az esélyét nem adod meg annak, hogy valaki levezesse egy beírással a feszültségét.
A gyűlölködés nem jó, nem követendő és nem lesz tőle jobb semmi, ráadásul általában saját maga tehet róla. Ettől függetlenül néha jól esik kiírni, hogy a kurva anyját a sárgaborsófőzeléknek anélkül, hogy valaki még jobban felhúzná az agyunkat, mint előtte volt. Plusz jó érzés tudni, hogy megvan a lehetőségem utálni a sárgaborsófőzeléket anélkül, hogy jönne egy hittérítő, aki bemagyarázza, hogy pedig az jó, és idióta vagyok.
több mint 14 éve
Értem hogy hülye aki megveszi 435-ért azt a virslit, amire 261 van írva, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy az az ember nem csaló, aki azt a virslit adja el szemrebbenés nélkül 435-ért, amire előtte ráíratja hogy 261. Na JJ ez Sobrinak sikerült. Innentől kezdve fölösleges bármiről is beszélni.eaglesmcnabbHát pedig nem csaló.
Tudod honnan tudom?
A 80-90ezerért gályázó pénztárosnő? A szintén havi fixért robotoló húsárúosztályvezető? A kiírtásra ítélt marketingesek, akik szintén nem jutalékos, hanem fix fizetéses rendszerben dolgoznak? Az áruházigazgató, aki tán parancsba adja, hogy bár átáraztuk a virslit, de adjuk csak tegnapi áron, jól jönnek azok a plusz 200 forintok, amit a fullra zárt számlázási rendszerből biztos könnyedén kiemel? A Tesco Magyarország vezérigazgatója? Vagy ki a faszom?
több mint 14 éve
Bunch of pussies... :/nyilván. De ha rárakják az új árat a gépben is illene "kijavítani."
(amúgy aki eladja, az jellemzően nem tudja minden termék árát... eaglesmcnabb hsz-ére)pc_x
Nyilván nem személy szerint az eladót hibáztatom...
több mint 14 éve
Értem hogy hülye aki megveszi 435-ért azt a virslit, amire 261 van írva, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy az az ember nem csaló, aki azt a virslit adja el szemrebbenés nélkül 435-ért, amire előtte ráíratja hogy 261. Na JJ ez Sobrinak sikerült. Innentől kezdve fölösleges bármiről is beszélni.eaglesmcnabbegy piacon lecsalózhatod ezért a kofát, viszont ha dolgoztál már szupermarketben, akkor tudnod kell, hogy ez csak egy emberi/gépi hiba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bunch of pussies... :/(amúgy aki eladja, az jellemzően nem tudja minden termék árát... eaglesmcnabb hsz-ére)

több mint 14 éve
Értem hogy hülye aki megveszi 435-ért azt a virslit, amire 261 van írva, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy az az ember nem csaló, aki azt a virslit adja el szemrebbenés nélkül 435-ért, amire előtte ráíratja hogy 261. Na JJ ez Sobrinak sikerült. Innentől kezdve fölösleges bármiről is beszélni.
több mint 14 éve
Valamint annyit megjegyeznék, hogy nem szoktam személyeskedni, de az ilyen "vesszenek a marketingesek!" beírásokra (lévén ilyenkor rögtön marketingessé válok maximálisan) kötelességemnek érzek reagálni, rámutatni, hogy ki is a hülye valójában a szituban, és remélni, hogy a beírás csak egy tévedés volt, nem pedig egy rögzült hülyeség.
több mint 14 éve
de probléma lenne, mert az már személyeskedésezek szerint ha én elkezdem baszogatni mondjuk meleg Fake mestert(aki amúgy best ever és soseha tennék ilyet 😊 ) azzal semmi probléma nem lenne,mondván nem kell reagálni rá?Jocinem azért kell bannolni mert nem ért egyet egyes emberekkel,mert ez teljesen normális.azért kéne bannolni mert ahogy én vettem észre sok embernek felhúzza az agyát a kötözködésével és azzal ahogy előadja magát.legyen bármi a téma ő előadja az én vs világ című színdarabot csak azért hogy másokat bosszantson.de biztos csak én látom így a dolgokatJociés hol van leírva, hogy reagálni kell ezekre a hozzászólásokra?JJ
Sobri tipikusan gazdasági, kapitalista szemlélettel, a „nem etikus, de jogszerű" elv mentén gondolkozik, ilyen egyszerű a történet

---
több mint 14 éve
ezek szerint ha én elkezdem baszogatni mondjuk meleg Fake mestert(aki amúgy best ever és soseha tennék ilyet 😊 ) azzal semmi probléma nem lenne,mondván nem kell reagálni rá?és hol van leírva, hogy reagálni kell ezekre a hozzászólásokra?JJhát ha azért kell valakit banolni, mert nem ért egyet a fórumozók jelentős százalékával, legyen szó releváns vagy irreleváns kérdésekről, akkor fejemre hamut szórva magamat is eltávolítom a bowl.hu-rólJJnem azért kell bannolni mert nem ért egyet egyes emberekkel,mert ez teljesen normális.azért kéne bannolni mert ahogy én vettem észre sok embernek felhúzza az agyát a kötözködésével és azzal ahogy előadja magát.legyen bármi a téma ő előadja az én vs világ című színdarabot csak azért hogy másokat bosszantson.de biztos csak én látom így a dolgokatJoci
több mint 14 éve
Vagyis gondolom a feltüntetett tömeg -+10% értendő, de mivel életed közel 25000 napja alatt a -+ úgyis kiegyenlítődik, úgy kell rá tekinteni, mint a pókerben a hosszútávra.Azért ez szerintem nem teljesen így működik... Amit Te írtál példákat a méricskélős élményedből, ott úgy tűnik mindenhol több volt a termék mint kellene - és szerintem nem véletlenül, úgy sejtem az ilyen csomagolóüzemek csomagológépei (vagy csomagolómunkásai 😊 ) úgy vannak kalibrálva hogy inkább több legyen benne mint kevesebb...
Ugyanannyiszor leszel preflop allinban AA-al KK ellen, mint KK-val AA ellen.Sobri Jóska
Nyilván senki sem fog reklamálni hogy többet kapott a kelleténél, fordított esetben meg annál inkább. A szotyigyáros nyugodtan verje át magát, de engem ne 😊
+ azért kiváncsi lennék hogy hol van az a határ ahol már szerinted is gáz lenne a -10%-os hibahatár... A 10.000 ft/kilós francia sajtnál? Vagy az 50 rugós szarvasgombánál? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Tolerancia fiúk, tolerancia.Semmiféle én vs világ show-ról nincs szó, csakhát sok esetben egyszerűbb érvek nélkül besértődni, mint megnézni, és próbálni megérteni, hogy mit is magyaráz a másik.
Nem kell egyetérteni, de ha megérted mit akar, akkor rájössz, hogy nem ellened beszél, csak egy másfajta alternatívát vezet elő, és még csak meg se sértődik, ha lehülyézik, vagy mindenféle csúsztatással reagálják le amit mond.
Jelen esetben mennyi az érdemi üzenete az írásaimnak? Ennyi: ne légy hülye, nézd meg mit mennyiért veszel, állj ki magadért, reklamálj.
Ez aztán nem tűnik annyira istentől, világtól elrugaszkodott dolognak.
Arról meg a legkevésbbé se tehetek, ha sokaknak egyszerűbb a sérelmeiket dédelgetni, mint a megoldást keresni.
több mint 14 éve
és hol van leírva, hogy reagálni kell ezekre a hozzászólásokra?nem azért kell bannolni mert nem ért egyet egyes emberekkel,mert ez teljesen normális.azért kéne bannolni mert ahogy én vettem észre sok embernek felhúzza az agyát a kötözködésével és azzal ahogy előadja magát.legyen bármi a téma ő előadja az én vs világ című színdarabot csak azért hogy másokat bosszantson.de biztos csak én látom így a dolgokatJociúgysem lesz belőle semmi hagyjadJocihát ha azért kell valakit banolni, mert nem ért egyet a fórumozók jelentős százalékával, legyen szó releváns vagy irreleváns kérdésekről, akkor fejemre hamut szórva magamat is eltávolítom a bowl.hu-rólJJ

---
több mint 14 éve
nem azért kell bannolni mert nem ért egyet egyes emberekkel,mert ez teljesen normális.azért kéne bannolni mert ahogy én vettem észre sok embernek felhúzza az agyát a kötözködésével és azzal ahogy előadja magát.legyen bármi a téma ő előadja az én vs világ című színdarabot csak azért hogy másokat bosszantson.de biztos csak én látom így a dolgokathát ha azért kell valakit banolni, mert nem ért egyet a fórumozók jelentős százalékával, legyen szó releváns vagy irreleváns kérdésekről, akkor fejemre hamut szórva magamat is eltávolítom a bowl.hu-rólJJaz ilyen ..b.. hszk után úgygondolom érdemes betennem ezt a linket:úgysem lesz belőle semmi hagyjadJoci
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=264008#p264008kristof
több mint 14 éve
fetomy, a nestea 14 decije mennyivel egzaktabb, mint a naturaqua 16 decije, mondjuk?Mindkettő belül lehet a 10%-os hibahatáron, de az lenne a biztos, ha szereznél valahonnan tuti 15 deci vizet, és azzal ellenőrizgetnéd, nem?
Egyébként egyszer unalmamban míg a többiek minden szart vásárolgattak egy match-ban asszem lemértem mindent egy zöldségmérlegen, ami a kocsiban volt.
Volt ott 280 gramm szotyi a 290grammos zacskóban, 95 gramm májas a 100 grammos műanyagban, de 175 grammos pirosarany is a 160 grammosban, és 32 grammos 30 grammos balatonszelet.
Vagyis gondolom a feltüntetett tömeg -+10% értendő, de mivel életed közel 25000 napja alatt a -+ úgyis kiegyenlítődik, úgy kell rá tekinteni, mint a pókerben a hosszútávra.
Ugyanannyiszor leszel preflop allinban AA-al KK ellen, mint KK-val AA ellen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mindjárt megy pm, asszem félreértettélhát ha azért kell valakit banolni, mert nem ért egyet a fórumozók jelentős százalékával, legyen szó releváns vagy irreleváns kérdésekről, akkor fejemre hamut szórva magamat is eltávolítom a bowl.hu-rólJJaz ilyen ..b.. hszk után úgygondolom érdemes betennem ezt a linket:úgysem lesz belőle semmi hagyjadJoci
több mint 14 éve
hát ha azért kell valakit banolni, mert nem ért egyet a fórumozók jelentős százalékával, legyen szó releváns vagy irreleváns kérdésekről, akkor fejemre hamut szórva magamat is eltávolítom a bowl.hu-rólaz ilyen ..b.. hszk után úgygondolom érdemes betennem ezt a linket:úgysem lesz belőle semmi hagyjadJoci

---