OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kitörölted a hsz-t?

teljesen hiteltelen vagy mostantól, nagyot csalódtam

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Nincs mese, rá kell küldeni Venturát JC6-ra, ő biztos szívesen találkozna vele

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
emlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂briareos
😂
Bevallom azóta sem értem mit próbáltál mondani nekem 😀Cowboykarcsi
Valami olyasmit, hogy hagyd a fenébe a csajokat, mert csak csalódni fogsz bennük. 😛Vrijbloed
Semmi különöset. Csak Részegen is kinyilatkoztatta a tanait.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛Cowboykarcsi
😂
mindjárt visszanézem és felidézem:

fasom amare teis midngi elbatod megmontuk ezer hodj minden nő cak
éééh
kaputt
faszomba bem danulsz
99

pedig egyértelmű:
faszom amare te is mindig elbaszod, megmondtuk ezerszer, hogy minden nő csak...
éééh
kaputt (elbaszva, szar, gáz)--- gondolom ide az akart jönni h ribanc
faszomba nem tanulsz.
99--- nem kell magyarázni

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miilann: ne kúl sztorizzál már..JC6
de hát ha egyszer hűvös történet tesó?miilann
figyelj, még azt is bevállalom, hogy elviszem Pestre, egy közös találka helyre, megmutatni...de nem ér ennyit az egész...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛Cowboykarcsi
😂
Valami olyasmit, hogy hagyd a fenébe a csajokat, mert csak csalódni fogsz bennük. 😛
több mint 13 éve
miilann
Andersen is nagy mesemondó volt... De kutya fasza ehhez képest 😀eaglesmcnabb
az még hagyján, de andersen meséi legalább érdekelték az embert

több mint 13 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
miilann: ne kúl sztorizzál már..JC6
de hát ha egyszer hűvös történet tesó?

child please!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bria: nem megyek sehova 😀JC6
akarsz fogadni? 😊briareos
3 rekesz sör?
és amúgy ban?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
miilann
Andersen is nagy mesemondó volt... De kutya fasza ehhez képest 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
😂
Bevallom azóta sem értem mit próbáltál mondani nekem 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
a 3 rekesz sört mondjuk elfogadnám, mielőtt kivágnak 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miilann: ne kúl sztorizzál már..

ha leírom, nem hiszitek.
ha lefényképezem, nem hiszitek.

csak úgy hiszitek el, ha megmutatom. mondtam, megmutatom. nos?

szerk.: van itt egy haverom...de a francért fogok itt magyarázkodni...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
hihető sztori...
bár laza, akik arról fogadnak részegen, hogy a bowl.hu fórumon középpontba tud-e kerülni...
több mint 13 éve
Bria: nem megyek sehova 😀JC6
akarsz fogadni? 😊

több mint 13 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
Szevasztok 😀
Elértem azt, ami havernak nem sikerült - a közzé pontba kerültem 😀 Ezzel nyertem 3 rekesz finom söröcskét és 2 üveg nagyon jó portói bort. A legjobb részeg haverral fogadni, majd a fogadást leírni, aláírással (nem tudom hogy írta alá 😀) szentesíteni és egy 3. személynél őrizgetni 😊

Nem akartam átírni, de féltem, hogy nem éri el a kellő számot és veszítek, elnézést érte. Egyébként csak egy smiley-t akartam a végére, de aztán jött a kísértés, és engedtem neki... 😀

Amúgy meg, csak arról volt szó, hogy elgondolkozok fórumozzak-e tovább, amit meg is tettem, és már most rájöttem, érdemes folytatni 😀

Azért nem vagytok semmik 😀 Ismeretlen emberről írtok olyanokat, már fájt a hasam, mikor olvastam. El is mentettem pár gyöngyszemet 😊 Én nem vagyok egy besértődős fajta - bár elismerem, néha nem ez jön le. De csak szórakozni járok fel, néha balhézni, néha nevetni. Ez van. Bírlak titeket 😀 De tudni kell, hol a határ... vagyis pár ember sokat megenged magának..

Egyébként, ha benne vagytok, összeröffenhetünk egy találkozás erejéig. Felajánlom a nyereményem a kedves fórumozótársaim tiszteletére. Főleg azokéra, akik rendszeresen lehülyéztek és sértegettek 😀 😀
De komolyan mondom. Nekem nem kell. Megihatjátok nélkülem is. Csak nem tudom, azt hogy oldjuk meg. PM-ben kérek ötleteket 😊

Peace skacok 😛 és köszi 😊JC6

child please!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bria: nem megyek sehova 😀
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Na srácok, azt hiszem vonhatjuk vissza a likeokat. Én már meg is tettem.

több mint 13 éve
emlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Szevasztok 😀
Elértem azt, ami havernak nem sikerült - a közzé pontba kerültem 😀 Ezzel nyertem 3 rekesz finom söröcskét és 2 üveg nagyon jó portói bort. A legjobb részeg haverral fogadni, majd a fogadást leírni, aláírással (nem tudom hogy írta alá 😀) szentesíteni és egy 3. személynél őrizgetni 😊

Nem akartam átírni, de féltem, hogy nem éri el a kellő számot és veszítek, elnézést érte. Egyébként csak egy smiley-t akartam a végére, de aztán jött a kísértés, és engedtem neki... 😀

Amúgy meg, csak arról volt szó, hogy elgondolkozok fórumozzak-e tovább, amit meg is tettem, és már most rájöttem, érdemes folytatni 😀

Azért nem vagytok semmik 😀 Ismeretlen emberről írtok olyanokat, már fájt a hasam, mikor olvastam. El is mentettem pár gyöngyszemet 😊 Én nem vagyok egy besértődős fajta - bár elismerem, néha nem ez jön le. De csak szórakozni járok fel, néha balhézni, néha nevetni. Ez van. Bírlak titeket 😀 De tudni kell, hol a határ...

Egyébként, ha benne vagytok, összeröffenhetünk egy találkozás erejéig. Felajánlom a nyereményem a kedves fórumozótársaim tiszteletére. Főleg azokéra, akik rendszeresen lehülyéztek és sértegettek 😀 😀
De komolyan mondom. Nekem nem kell. Megihatjátok nélkülem is. Csak nem tudom, azt hogy oldjuk meg. PM-ben kérek ötleteket 😊

Peace skacok 😛 és köszi 😊JC6
http://www.youtube.com/watch?v=ohXI3po8hK0

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szevasztok 😀

Azért nem vagytok semmik 😀 Ismeretlen emberről írtok olyanokat, már fájt a hasam, mikor olvastam. El is mentettem pár gyöngyszemet 😊 Én nem vagyok egy besértődős fajta - bár elismerem, néha nem ez jön le. De csak szórakozni járok fel, néha balhézni, néha nevetni. Ez van. Bírlak titeket 😀 De tudni kell, hol a határ... vagyis pár ember sokat megenged magának..

Peace skacok 😛 és köszi 😊
több mint 13 éve
muszáj megjegyeznem, hogy hsz-t közvetlenül úgy tudtok idézni, ha az alábbi hivatkozásra kattintatok jobb gombbal és url másolása 😛

JJ
nekem meg muszáj megjegyeznem h tudom, de a lustaság nagy úr 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem is volt 20+ GM-ben valami igor oltásra, meg belinkelt saját mockra. de a podcastokra is 15 körül van
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
muszáj megjegyeznem, hogy hsz-t közvetlenül úgy tudtok idézni, ha az alábbi hivatkozásra kattintatok jobb gombbal és url másolása 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal