OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
kitörölted a hsz-t?teljesen hiteltelen vagy mostantól, nagyot csalódtam
több mint 13 éve
Nincs mese, rá kell küldeni Venturát JC6-ra, ő biztos szívesen találkozna vele
több mint 13 éve
Semmi különöset. Csak Részegen is kinyilatkoztatta a tanait.Valami olyasmit, hogy hagyd a fenébe a csajokat, mert csak csalódni fogsz bennük. 😛Vrijbloedemlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂briareos😂
Bevallom azóta sem értem mit próbáltál mondani nekem 😀Cowboykarcsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
mindjárt visszanézem és felidézem:😂Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛Cowboykarcsiemlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂briareos
fasom amare teis midngi elbatod megmontuk ezer hodj minden nő cak
éééh
kaputt
faszomba bem danulsz
99
pedig egyértelmű:
faszom amare te is mindig elbaszod, megmondtuk ezerszer, hogy minden nő csak...
éééh
kaputt (elbaszva, szar, gáz)--- gondolom ide az akart jönni h ribanc
faszomba nem tanulsz.
99--- nem kell magyarázni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
figyelj, még azt is bevállalom, hogy elviszem Pestre, egy közös találka helyre, megmutatni...de nem ér ennyit az egész...miilann: ne kúl sztorizzál már..JC6de hát ha egyszer hűvös történet tesó?miilann
több mint 13 éve
Valami olyasmit, hogy hagyd a fenébe a csajokat, mert csak csalódni fogsz bennük. 😛😂Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛Cowboykarcsiemlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂briareos
több mint 13 éve
az még hagyján, de andersen meséi legalább érdekelték az embertmiilannAndersen is nagy mesemondó volt... De kutya fasza ehhez képest 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
miilann: ne kúl sztorizzál már..JC6de hát ha egyszer hűvös történet tesó?
child please!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 rekesz sör?Bria: nem megyek sehova 😀JC6akarsz fogadni? 😊briareos
és amúgy ban?
több mint 13 éve
miilannAndersen is nagy mesemondó volt... De kutya fasza ehhez képest 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
😂Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛Cowboykarcsiemlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂briareos
Bevallom azóta sem értem mit próbáltál mondani nekem 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
a 3 rekesz sört mondjuk elfogadnám, mielőtt kivágnak 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miilann: ne kúl sztorizzál már..ha leírom, nem hiszitek.
ha lefényképezem, nem hiszitek.
csak úgy hiszitek el, ha megmutatom. mondtam, megmutatom. nos?
szerk.: van itt egy haverom...de a francért fogok itt magyarázkodni...
több mint 13 éve
hihető sztori...bár laza, akik arról fogadnak részegen, hogy a bowl.hu fórumon középpontba tud-e kerülni...
több mint 13 éve
Szevasztok 😀
Elértem azt, ami havernak nem sikerült - a közzé pontba kerültem 😀 Ezzel nyertem 3 rekesz finom söröcskét és 2 üveg nagyon jó portói bort. A legjobb részeg haverral fogadni, majd a fogadást leírni, aláírással (nem tudom hogy írta alá 😀) szentesíteni és egy 3. személynél őrizgetni 😊
Nem akartam átírni, de féltem, hogy nem éri el a kellő számot és veszítek, elnézést érte. Egyébként csak egy smiley-t akartam a végére, de aztán jött a kísértés, és engedtem neki... 😀
Amúgy meg, csak arról volt szó, hogy elgondolkozok fórumozzak-e tovább, amit meg is tettem, és már most rájöttem, érdemes folytatni 😀
Azért nem vagytok semmik 😀 Ismeretlen emberről írtok olyanokat, már fájt a hasam, mikor olvastam. El is mentettem pár gyöngyszemet 😊 Én nem vagyok egy besértődős fajta - bár elismerem, néha nem ez jön le. De csak szórakozni járok fel, néha balhézni, néha nevetni. Ez van. Bírlak titeket 😀 De tudni kell, hol a határ... vagyis pár ember sokat megenged magának..
Egyébként, ha benne vagytok, összeröffenhetünk egy találkozás erejéig. Felajánlom a nyereményem a kedves fórumozótársaim tiszteletére. Főleg azokéra, akik rendszeresen lehülyéztek és sértegettek 😀 😀
De komolyan mondom. Nekem nem kell. Megihatjátok nélkülem is. Csak nem tudom, azt hogy oldjuk meg. PM-ben kérek ötleteket 😊
Peace skacok 😛 és köszi 😊JC6
child please!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bria: nem megyek sehova 😀
több mint 13 éve
Na srácok, azt hiszem vonhatjuk vissza a likeokat. Én már meg is tettem.
több mint 13 éve
Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛Cowboykarcsiemlékezetes "párbeszédet" toltunk 😂
több mint 13 éve
Nekem a csúcsom az 7 vagy 8 amikor egyszer bekávézva írtam be a fórumra valami hót értelmetlen dolgot,és erre ment ennyi like 😂 ha jól tudom azt még pont Konq tette aranyköpéssé meg lehet nézni aki kíváncsi rá 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Szevasztok 😀http://www.youtube.com/watch?v=ohXI3po8hK0
Elértem azt, ami havernak nem sikerült - a közzé pontba kerültem 😀 Ezzel nyertem 3 rekesz finom söröcskét és 2 üveg nagyon jó portói bort. A legjobb részeg haverral fogadni, majd a fogadást leírni, aláírással (nem tudom hogy írta alá 😀) szentesíteni és egy 3. személynél őrizgetni 😊
Nem akartam átírni, de féltem, hogy nem éri el a kellő számot és veszítek, elnézést érte. Egyébként csak egy smiley-t akartam a végére, de aztán jött a kísértés, és engedtem neki... 😀
Amúgy meg, csak arról volt szó, hogy elgondolkozok fórumozzak-e tovább, amit meg is tettem, és már most rájöttem, érdemes folytatni 😀
Azért nem vagytok semmik 😀 Ismeretlen emberről írtok olyanokat, már fájt a hasam, mikor olvastam. El is mentettem pár gyöngyszemet 😊 Én nem vagyok egy besértődős fajta - bár elismerem, néha nem ez jön le. De csak szórakozni járok fel, néha balhézni, néha nevetni. Ez van. Bírlak titeket 😀 De tudni kell, hol a határ...
Egyébként, ha benne vagytok, összeröffenhetünk egy találkozás erejéig. Felajánlom a nyereményem a kedves fórumozótársaim tiszteletére. Főleg azokéra, akik rendszeresen lehülyéztek és sértegettek 😀 😀
De komolyan mondom. Nekem nem kell. Megihatjátok nélkülem is. Csak nem tudom, azt hogy oldjuk meg. PM-ben kérek ötleteket 😊
Peace skacok 😛 és köszi 😊JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szevasztok 😀Elértem azt, ami havernak nem sikerült - a közzé pontba kerültem 😀 Ezzel nyertem 3 rekesz finom söröcskét és 2 üveg nagyon jó portói bort. A legjobb részeg haverral fogadni, majd a fogadást leírni, aláírással (nem tudom hogy írta alá 😀) szentesíteni és egy 3. személynél őrizgetni 😊
Azért nem vagytok semmik 😀 Ismeretlen emberről írtok olyanokat, már fájt a hasam, mikor olvastam. El is mentettem pár gyöngyszemet 😊 Én nem vagyok egy besértődős fajta - bár elismerem, néha nem ez jön le. De csak szórakozni járok fel, néha balhézni, néha nevetni. Ez van. Bírlak titeket 😀 De tudni kell, hol a határ... vagyis pár ember sokat megenged magának..
Peace skacok 😛 és köszi 😊
több mint 13 éve
muszáj megjegyeznem, hogy hsz-t közvetlenül úgy tudtok idézni, ha az alábbi hivatkozásra kattintatok jobb gombbal és url másolása 😛nekem meg muszáj megjegyeznem h tudom, de a lustaság nagy úr 😛
JJ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem is volt 20+ GM-ben valami igor oltásra, meg belinkelt saját mockra. de a podcastokra is 15 körül van
több mint 13 éve
muszáj megjegyeznem, hogy hsz-t közvetlenül úgy tudtok idézni, ha az alábbi hivatkozásra kattintatok jobb gombbal és url másolása 😛---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal