Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=IaXLNigvmR4briareos
jo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbot
h meg mindig annyira finomnak talalja-e. pedig en ettem mar kakaos palacsintat is majonezzel. 😊
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
http://www.youtube.com/watch?v=IaXLNigvmR4

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Melyik a legjobb majonéz?Bruce
Globus :cool:Hanni
Nekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀Bruce
van. amit otthon csinalsz. nagyjabol annyi ido mint lemenni erte a sarki kozertbe.
regebben en a hellmannst ettem hetente 2-3 uveggel de sajnos mar nem kapni 😕
több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pfejjj, de utálom a majonézt. 😛
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 944 — Salus populi suprema lex esto
Heinz. Lehet venni ketchupot is, én csak azt eszek 😀tenorx
Heinz az Steelers márka, nem kell 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Heinz. Lehet venni ketchupot is, én csak azt eszek 😀
több mint 15 éve
Globus :cool:Hanni
Nekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
Globus :cool:
több mint 15 éve
Melyik a legjobb majonéz?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mai bölcs megfigyelésem:

Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/Vadkender
te is majonez fan vagy ?
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 184
Mai bölcs megfigyelésem:

Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/Vadkender
Ok. Akkor holnap kipróbálom szarral.
több mint 15 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
Mai bölcs megfigyelésem:

Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Nem tudok róla. De miért?F.Schleck
Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀tenorx
Oh, ez csakis szoftverhiba lehet. 😀 Egyébként végre nekem is sikerült megoldanom a belépést oda, nagyon balfasz voltam.F.Schleck
Hát örülök 😀 Mondjuk azt mondják vannak olyanok, akik 9-10 emberhez vannak nyilazva, szal elvileg semmi nem lesz.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Schleck basszus bent vagy progon? 😀tenorx
Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀tenorx
Oh, ez csakis szoftverhiba lehet. 😀 Egyébként végre nekem is sikerült megoldanom a belépést oda, nagyon balfasz voltam.

több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀
több mint 15 éve
Nem tudok róla. De miért?

több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Schleck basszus bent vagy progon? 😀
több mint 15 éve
Egy ideje linuxozom (egész jól megy), főleg; amióta a 10.10-es verziót nyűvöm (kevesebb a "manuális csöcsölés"). Tetszik is, nincs vele semmi gebasz, vagyis nem volt, amíg bele nem futottam egy olyan problémába, hogy nem tudom futtatni azt a nyomi apeh-os adóbevalló progis istencsapását (tavaly még vindózom volt, ott nem volt ilyen jellegű problémám).
Ezért az egy vacakért nem akarom feltenni a vindózt, és a céges gépen értelemszerűen nem csinálok "túlmagán" dolgokat. Valakinek van vmi ötlete/tapasztalata arról, hogyan futtathatnám azt a görcs keservet Linuxon (X-ubuntu 10.10)? Thx!toxique
Valami Windows emulátort esetleg?

több mint 15 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Egy ideje linuxozom (egész jól megy), főleg; amióta a 10.10-es verziót nyűvöm (kevesebb a "manuális csöcsölés"). Tetszik is, nincs vele semmi gebasz, vagyis nem volt, amíg bele nem futottam egy olyan problémába, hogy nem tudom futtatni azt a nyomi apeh-os adóbevalló progis istencsapását (tavaly még vindózom volt, ott nem volt ilyen jellegű problémám).
Ezért az egy vacakért nem akarom feltenni a vindózt, és a céges gépen értelemszerűen nem csinálok "túlmagán" dolgokat. Valakinek van vmi ötlete/tapasztalata arról, hogyan futtathatnám azt a görcs keservet Linuxon (X-ubuntu 10.10)? Thx!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyurika es Klarika bakivalogatas

http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=1494g0d5097852695d198

bazmeg miert nem folytatod ? 😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Látod Jc6, sokkal jobban jársz ha polgármester helyett vámpírnak állsz, annak legalább nem jár le a mandátuma.Höri
LOL 😀
Tudom, hogy hülyének néznek egyesek, de annyira elfáradtam a tegnapi nap alatt, hogy már ilyenek jutnak eszembe 😀 Polgármester 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Látod Jc6, sokkal jobban jársz ha polgármester helyett vámpírnak állsz, annak legalább nem jár le a mandátuma.

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Szerintem bőven elfér itt a vámpírtéma, legalábbis a kairói szellemlovas után 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sírva nevetek 😀 Ilyen nincs, komolyan mondom 😀 Annyira kész voltam, hogy be akartam írni a google-be, hogy hogyan lehetek polgármester 😀 (mert kaotikus állapotok uralkodnak "szeretett" városomban. Eljutottam a hogyan lehete-kig, mire kidobta, hogy: "hogy lehet valaki vámpír?".

http://www.google.hu/search?q=hogy+lehet+valaki+v%C3%A1mp%C3%ADr&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Beszarok, komolyan mondom 😀

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__405234-hogyan-lehet-egy-atlag-ember-vampir-van-egy-ismim-es-nagyon-gyanus-hogy-az

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-lenyek__1303105-vampir-szeretnek-lenni-tudna-segiteni-valaki-vampirok-jelentezzetek

Ez semmi 😀
Verem az asztalt az egyik hsz-en:

"Figyelj ez egyszerű.

OSTOBA VAGY!

1. Láttál 1 langyibangyi vámpír srácot moziban, és azt hiszed, hogyha vámpírosat játszol nem fog annyira viszketni a nuni.

2. Azt írtad hogy "ismim"

3. Egy átlag ember úgy lehet vámpír, ahogy egy rozmár műbutorasztalos seduxen+sör

Sajna nem leszel vámpír, de a zombivá váláshoz már nagyon jól haladsz."

Iszonyat 😀 😀 😀

szerk.: lehet a vicc topikba kellett volna?
Bocsánat.
több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Nem kell valakinek új focis sig? Kéne battle-re téma... Akinek van megfelelő témajavaslata küldje el nekem PM-ben mi lenne az 😊
szerk.: ez egyelőre sztornó, max. előjegyezni lehet már a 6. körre 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)