OFF topik
31 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=IaXLNigvmR4briareosjo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbot
h meg mindig annyira finomnak talalja-e. pedig en ettem mar kakaos palacsintat is majonezzel. 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
van. amit otthon csinalsz. nagyjabol annyi ido mint lemenni erte a sarki kozertbe.Nekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀BruceMelyik a legjobb majonéz?BruceGlobus :cool:Hanni
regebben en a hellmannst ettem hetente 2-3 uveggel de sajnos mar nem kapni 😕
több mint 15 éve
Pfejjj, de utálom a majonézt. 😛
több mint 15 éve
Heinz az Steelers márka, nem kell 😀Melyik a legjobb majonéz?BruceHeinz. Lehet venni ketchupot is, én csak azt eszek 😀tenorx
több mint 15 éve
Melyik a legjobb majonéz?BruceHeinz. Lehet venni ketchupot is, én csak azt eszek 😀
több mint 15 éve
Nekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀Melyik a legjobb majonéz?BruceGlobus :cool:Hanni
több mint 15 éve
Melyik a legjobb majonéz?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mai bölcs megfigyelésem:te is majonez fan vagy ?
Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/Vadkender
több mint 15 éve
Mai bölcs megfigyelésem:Ok. Akkor holnap kipróbálom szarral.
Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/Vadkender
több mint 15 éve
Mai bölcs megfigyelésem:Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/
több mint 15 éve
Hát örülök 😀 Mondjuk azt mondják vannak olyanok, akik 9-10 emberhez vannak nyilazva, szal elvileg semmi nem lesz.Oh, ez csakis szoftverhiba lehet. 😀 Egyébként végre nekem is sikerült megoldanom a belépést oda, nagyon balfasz voltam.F.SchleckNem tudok róla. De miért?F.SchleckMost írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀tenorx
több mint 15 éve
Oh, ez csakis szoftverhiba lehet. 😀 Egyébként végre nekem is sikerült megoldanom a belépést oda, nagyon balfasz voltam.Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀tenorxSchleck basszus bent vagy progon? 😀tenorxNem tudok róla. De miért?F.Schleck
több mint 15 éve
Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀Schleck basszus bent vagy progon? 😀tenorxNem tudok róla. De miért?F.Schleck
több mint 15 éve
Schleck basszus bent vagy progon? 😀tenorxNem tudok róla. De miért?
több mint 15 éve
Schleck basszus bent vagy progon? 😀
több mint 15 éve
Egy ideje linuxozom (egész jól megy), főleg; amióta a 10.10-es verziót nyűvöm (kevesebb a "manuális csöcsölés"). Tetszik is, nincs vele semmi gebasz, vagyis nem volt, amíg bele nem futottam egy olyan problémába, hogy nem tudom futtatni azt a nyomi apeh-os adóbevalló progis istencsapását (tavaly még vindózom volt, ott nem volt ilyen jellegű problémám).Valami Windows emulátort esetleg?
Ezért az egy vacakért nem akarom feltenni a vindózt, és a céges gépen értelemszerűen nem csinálok "túlmagán" dolgokat. Valakinek van vmi ötlete/tapasztalata arról, hogyan futtathatnám azt a görcs keservet Linuxon (X-ubuntu 10.10)? Thx!toxique
több mint 15 éve
Egy ideje linuxozom (egész jól megy), főleg; amióta a 10.10-es verziót nyűvöm (kevesebb a "manuális csöcsölés"). Tetszik is, nincs vele semmi gebasz, vagyis nem volt, amíg bele nem futottam egy olyan problémába, hogy nem tudom futtatni azt a nyomi apeh-os adóbevalló progis istencsapását (tavaly még vindózom volt, ott nem volt ilyen jellegű problémám).Ezért az egy vacakért nem akarom feltenni a vindózt, és a céges gépen értelemszerűen nem csinálok "túlmagán" dolgokat. Valakinek van vmi ötlete/tapasztalata arról, hogyan futtathatnám azt a görcs keservet Linuxon (X-ubuntu 10.10)? Thx!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyurika es Klarika bakivalogatashttp://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=1494g0d5097852695d198
bazmeg miert nem folytatod ? 😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Látod Jc6, sokkal jobban jársz ha polgármester helyett vámpírnak állsz, annak legalább nem jár le a mandátuma.HöriLOL 😀
Tudom, hogy hülyének néznek egyesek, de annyira elfáradtam a tegnapi nap alatt, hogy már ilyenek jutnak eszembe 😀 Polgármester 😀
több mint 15 éve
Látod Jc6, sokkal jobban jársz ha polgármester helyett vámpírnak állsz, annak legalább nem jár le a mandátuma.
több mint 15 éve
Szerintem bőven elfér itt a vámpírtéma, legalábbis a kairói szellemlovas után 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sírva nevetek 😀 Ilyen nincs, komolyan mondom 😀 Annyira kész voltam, hogy be akartam írni a google-be, hogy hogyan lehetek polgármester 😀 (mert kaotikus állapotok uralkodnak "szeretett" városomban. Eljutottam a hogyan lehete-kig, mire kidobta, hogy: "hogy lehet valaki vámpír?".http://www.google.hu/search?q=hogy+lehet+valaki+v%C3%A1mp%C3%ADr&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
Beszarok, komolyan mondom 😀
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__405234-hogyan-lehet-egy-atlag-ember-vampir-van-egy-ismim-es-nagyon-gyanus-hogy-az
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-lenyek__1303105-vampir-szeretnek-lenni-tudna-segiteni-valaki-vampirok-jelentezzetek
Ez semmi 😀
Verem az asztalt az egyik hsz-en:
"Figyelj ez egyszerű.
OSTOBA VAGY!
1. Láttál 1 langyibangyi vámpír srácot moziban, és azt hiszed, hogyha vámpírosat játszol nem fog annyira viszketni a nuni.
2. Azt írtad hogy "ismim"
3. Egy átlag ember úgy lehet vámpír, ahogy egy rozmár műbutorasztalos seduxen+sör
Sajna nem leszel vámpír, de a zombivá váláshoz már nagyon jól haladsz."
Iszonyat 😀 😀 😀
szerk.: lehet a vicc topikba kellett volna?
Bocsánat.
több mint 15 éve
Nem kell valakinek új focis sig? Kéne battle-re téma... Akinek van megfelelő témajavaslata küldje el nekem PM-ben mi lenne az 😊szerk.: ez egyelőre sztornó, max. előjegyezni lehet már a 6. körre 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)