NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényém
több mint 14 éve
ezt jónak mondod 😂 😂Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?Gabesz92Miért nem nyomja már a Sport TV?
Remek újévi közvetítések voltak.
több mint 14 éve
😀 Nekem is itt van lassan a két éves évforduló 😛nyilván. két nappal előttem regeltvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )konqueror
több mint 14 éve
😀 ha nem húzok bele az User karmátok lassan több lesz mint a hsz.-aim száma 😀nyilván. két nappal előttem regeltvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )konqueror
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
nyilván. két nappal előttem regeltszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromtazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristofvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonqueror
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristof
több mint 14 éve
voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊
több mint 14 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorelég zsenge vagy még 😛 😀
több mint 14 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊
több mint 14 éve
Taylornak tegnap volt meccse. Ezek már a 16 közé jutásért folynak. Természetesen The Power is sikerrel vette az akadályt.
több mint 14 éve
Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?
több mint 14 éve
Ha valakit érdekel és ráér, cirka fél óra kezdődnek PDC Darts VB második fordulójának meccsei. A www.dartsonline.hu -n lehet követni élőben. Jó kis összecsapások lesznek már délután is..
14.10pm Adrian Lewis v Robert Thornton
15.25pm Andy Smith v Gary Anderson
16.45pm Terry Jenkins v Mark Walsh
20.10pm Simon Whitlock v Vincent Van Der Voort
21.25pm Raymond Barneveld v Colin Osborne
22.45pm Mensur Suljovic v Wes Newton
több mint 14 éve
Én győrben láttam Steelers sapkát srácot, de nem nagyon csodálkoztam, hisz ezek a Sharks-os arcok elvetemültek 😂
több mint 14 éve
Pár perce a gyenesi buszmegállóban láttam egy Packers sapkás fiatalurat, lehet hogy Green bay-ből jött mert igen csak lengén volt öltözve, ahhoz képest, hogy -8 van odakint. 😀 Talán innen valaki?
több mint 14 éve
Most megy a Meseautó.Háát így néhány dolog egész más megvilágításba kerül Stohllal kapcsolatban. 😂 😂 😂
több mint 14 éve
De.Túlértékeltelek. De egyébként nem Al Jasmi/Aljasmi/Al Jesmire gondoltál? 😀F.SchleckŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleckmás írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀Höri
a 8 órási selejtezők nagyon későn voltak már nekem, nehezen ment a hallás 😀
több mint 14 éve
Túlértékeltelek. De egyébként nem Al Jasmi/Aljasmi/Al Jesmire gondoltál? 😀más írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀HöriAl-DzsazriHöriŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleck
több mint 14 éve
más írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀Al-DzsazriHöriŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleck