OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
catattack 3 520
Elég nehéz örülni a szeretetnek ha két napja nem ettél.
Mindenbe bele lehet magyarázni a jót,csak mondjuk kérdezz már meg egy afrikait,hogy mennyire örül az "ameddig a szem ellát" kertnek.Bazzani
Senki nem írt ilyesmit. Másról beszélsz te és én is.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Érdekes dolog ez. A szegény ember azért gürcöl, vállal másodmelót, hogy meg tudja teremteni az alapvető szükségleteket a családjának. A szegény ember lenne képes arra, hogy igazán szeressen, mert hát neki nincs egyebe. Viszont ideje sincs a törődésre.
A tehetősebbek esetében más a felállás. Azok már nem azért dolgoznak, hogy a megélhetést biztosítani tudják, hanem, hogy többet tudjanak összeharácsolni. A realitásérzéküket teljesen elveszítve küzdenek, mert azt hiszik, hogy le vannak csúszva és a mindennapi kenyérre valót keresi meg.catattack
Elég nehéz örülni a szeretetnek ha két napja nem ettél.
Mindenbe bele lehet magyarázni a jót,csak mondjuk kérdezz már meg egy afrikait,hogy mennyire örül az "ameddig a szem ellát" kertnek.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tud valaki kódolt wifihez kódtörő progit?JSanyo
ilyen nekem is jöhet pmben, bár kétlem h van ilyen :/
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
tud valaki kódolt wifihez kódtörő progit?

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
http://www.youtube.com/watch?v=hT9lOVoEmTA&NR=1

😀 Csak ahogy Nikki Sixx mondta: "Minden ribanc egyformán ostoba. Csoda, hogy a cipőjüket be tudják kötni, annyira hülyék. Néha azt hiszem, vennem kéne egy felfújható guminőt. Azonos intelligenciaszint, műanyag és levegővel teli..."

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 242 — Giants fan
Érdekes dolog ez. A szegény ember azért gürcöl, vállal másodmelót, hogy meg tudja teremteni az alapvető szükségleteket a családjának. A szegény ember lenne képes arra, hogy igazán szeressen, mert hát neki nincs egyebe. Viszont ideje sincs a törődésre.
A tehetősebbek esetében más a felállás. Azok már nem azért dolgoznak, hogy a megélhetést biztosítani tudják, hanem, hogy többet tudjanak összeharácsolni. A realitásérzéküket teljesen elveszítve küzdenek, mert azt hiszik, hogy le vannak csúszva és a mindennapi kenyérre valót keresi meg.catattack
A tanulság: mindenki megszopta 😊
több mint 14 éve
catattack 3 520
A tehetősebbek esetében más a felállás. Azok már nem azért dolgoznak, hogy a megélhetést biztosítani tudják, hanem, hogy többet tudjanak összeharácsolni. A realitásérzéküket teljesen elveszítve küzdenek, mert azt hiszik, hogy le vannak csúszva és a mindennapi kenyérre valót keresi meg.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Igen ez egy hangzatos mondat, ugye hogy a pénz nem boldogít, meg hogy az igazi gazdagság nem pénzben mérhető, hanem a szívünkben, amit elég sokan szentül hisznek, mégsem aszerint élnek. Ja nagy igazság, csak kb. senki nem veszi komolyan...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
most találtam, megosztom veletek, szerintem jó:

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.
- Nos, mit gondolsz erről az útról?
- Nagyon jó volt, apa!
- Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
- Igen.
- És mit láttál meg mindebből?
- Azt, apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te és anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.
Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
- Köszönöm apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.konqueror
Ez ilyen hit-gyülis cucc, nem? 😊Rataccess
nem 😀 viccek között találtam 😂 pedig szerintem nem az 😊konqueror
Van valóság alapja. Főleg az utolsó két gondolatnak.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.
- Nagyon jó volt, apa!
- Igen.
- Azt, apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te és anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.
Ez ilyen hit-gyülis cucc, nem? 😊Rataccess
nem 😀 viccek között találtam 😂 pedig szerintem nem az 😊
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan

- Nagyon jó volt, apa!
- Igen.
Ez ilyen hit-gyülis cucc, nem? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

- Nagyon jó volt, apa!
- Igen.
- Köszönöm apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

a jo sportagvalaszton korultekintoen irjak meg a tablakat 😀Fake
igazából azért van, mert WTF és ITF szervezet van a sportágon belül

de kurvanagy ez így 😀 😀
több mint 14 éve
szittes 95 — Patriots fan
Nem jött be!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

a jo sportagvalaszton korultekintoen irjak meg a tablakat 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Ma éjszaka azt álmodtam, hogy Briával voltam osztálykirándulások természetesen busz hátuljában ültünk. Egyik pillanatban egy csaj ledobta a pólóját és elkezdett pózolni Briának, miközben ő fotózta. Megkérdeztem a csajt, hogy miért mutogatja a melleit neki, úgy, hogy az egész busz látja? Annyit válaszolt, hogy Bria fotóművészként mutatkozott be neki és azt igérte, hogy sikeressé teszi! 😀catattack
Ebben az a vicces, hogy van benne realitás 😀szaba
csak az van benne 😀
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
Ma éjszaka azt álmodtam, hogy Briával voltam osztálykirándulások természetesen busz hátuljában ültünk. Egyik pillanatban egy csaj ledobta a pólóját és elkezdett pózolni Briának, miközben ő fotózta. Megkérdeztem a csajt, hogy miért mutogatja a melleit neki, úgy, hogy az egész busz látja? Annyit válaszolt, hogy Bria fotóművészként mutatkozott be neki és azt igérte, hogy sikeressé teszi! 😀catattack
true story 😂

több mint 14 éve
Ebben az a vicces, hogy van benne realitás 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ma éjszaka azt álmodtam, hogy Briával voltam osztálykirándulások természetesen busz hátuljában ültünk. Egyik pillanatban egy csaj ledobta a pólóját és elkezdett pózolni Briának, miközben ő fotózta. Megkérdeztem a csajt, hogy miért mutogatja a melleit neki, úgy, hogy az egész busz látja? Annyit válaszolt, hogy Bria fotóművészként mutatkozott be neki és azt igérte, hogy sikeressé teszi! 😀
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
segitsetek rajtam, tyt-re kellene meghivo. 😕

@KJuraszik
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
na ki fogadna el ilyen szobát? 😛 "the man's bedroom"
http://www.youtube.com/watch?v=qW9I-kpZJ8Ekonqueror
Ez pont ma volt a Comedyn reggel 😀Drip
én délután láttam, azért raktam be

a biliárdos failure nekem is feltűnt elsőre 😛 és egy kiéhezett hottie cheerledér valóban felválthatná a sótlan feka bartendert
több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ez pont ma volt a Comedyn reggel 😀

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nem rossz, mondjuk a fekete felszolgálót lecserélném a Chearleaders topic valamelyik szereplőjére. Ja, és a billiárd asztal túlsó végéből nem lehet lökni 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=qW9I-kpZJ8E
több mint 14 éve
Én nem vagyok tériszonyos, de ez már nem arról szól sztem, ha az-e vki. Erre születni kell. Ki kell kapcsolni az agyat.