OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedly
Nem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorx
Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛Rataccess
Elismerem a Steelerst.Nagy frencsájz, nagy történelemmel, vasfüggöny stbstb ,de nem szeretem őket.
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.

Egyébként ha lenne rendelés a footballfanaticsről, én mindenképp beszállnék, mert végre vannak új cuccok a Ducks szekciójánál is.F.Schleck
én voltam bizony, JJ jól emlékszik. 😊

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Urak, ha valaki hozzáértő véleményezné, nagyon megköszönném. Fizetős tárhelyet szeretnék az oldalunknak egyéb okok miatt (sebesség, elérhetőség stb...), de nagyon nem vagyok otthon a tárhely témában. Szóval szerintetek ez milyen ajánlat?
A tárhelycsomag magában foglal 3Gb tárhelyet, 30Gb havi adatforgalmat, 10 e-mail cím és 10 aldomain létrehozási lehetőséget, 1db adatbázist, PHP és MySQL használatot, valamint teljes értékű Control Panelt, ahol a tárhely karbantartható.
Ja, és ez 1000 Hu. Ft. domain-el együtt.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛Höri
Kolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊Rataccess
igen, tenorx a Lions élén a Kolb, Brohm, John Parker Wilson trióban látja a bizniszt 😛Höri
Steelersen nevelkedtem, nem kell QB. Amúgy Kolb és Brohm is bejöhet még 😀
Amúgy meg van franchise fullbackem, Soldi már felajánlotta érte Timmonst + és még valami picket, hogy ne legyen lehúzás szaga 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛Höri
Kolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊Rataccess
igen, tenorx a Lions élén a Kolb, Brohm, John Parker Wilson trióban látja a bizniszt 😛

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. Pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛Rataccess
Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕tenorx
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛

több mint 14 éve
Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕tenorx
Mi lenne ha valamilyen úton módon Mike a Steelers kezdőjébe kerülne? 😛

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedly
Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. Pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛Rataccess
Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕
több mint 14 éve
Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
A mai House MD epizódban egy D-lineman a beteg. 😊Mikey
OLineman volt

"vedd le a kezed az irányítómról" címszóval adott palacsintát egy safety-nek.Höri
Hm. Ez esetben én valami mást néztem. 😐
több mint 14 éve
Nem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕
több mint 14 éve
A mai House MD epizódban egy D-lineman a beteg. 😊Mikey
OLineman volt

"vedd le a kezed az irányítómról" címszóval adott palacsintát egy safety-nek.

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Mike Tomlinék úgyis meggyógyítják 😀

több mint 14 éve
A mai House MD epizódban egy D-lineman a beteg. 😊
több mint 14 éve
Legutóbbi vasárnap, Ravens @ Bengals. 😊Mikey
Mindkét csapat szimpatikus. Ez jó lesz. Köszönöm.
több mint 14 éve
Legutóbbi vasárnap, Ravens @ Bengals. 😊
több mint 14 éve
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 361 — no es importante
Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorx
annyi Oregon cucc van, mint a rohadás, minden második sportbutik kirakatában lehet találni.
dolgozik a nike.Höri
Én csak a sárga track&field-es pólóból láttam eddig. Ha nem ilyen hülye színbe lett volna, vettem is volna egyet. De erre kimondottan Oregon football volt rá írva.

JJ: Nem emlékszel véletlenül, hogy valami hasonló lett volna: http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Oregon_Ducks_T-Shirts/Oregon_Ducks_Black_2010_Team_Issue_T-shirt ?F.Schleck
nem ez volt, de hasonló

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀

persze eddig senki se tudta, hogy ez mi az, még a BCS nagydöntő napján a Longhorns pulcsis gyerek sem 😕Höri
Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorx
annyi Oregon cucc van, mint a rohadás, minden második sportbutik kirakatában lehet találni.
dolgozik a nike.Höri
Én csak a sárga track&field-es pólóból láttam eddig. Ha nem ilyen hülye színbe lett volna, vettem is volna egyet. De erre kimondottan Oregon football volt rá írva.

JJ: Nem emlékszel véletlenül, hogy valami hasonló lett volna: http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Oregon_Ducks_T-Shirts/Oregon_Ducks_Black_2010_Team_Issue_T-shirt ?

több mint 14 éve
mindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀

persze eddig senki se tudta, hogy ez mi az, még a BCS nagydöntő napján a Longhorns pulcsis gyerek sem 😕Höri
dolgozik a nike.Höri
az más, Szobit azért mondtam, mert ő tőlem rendelt egy fekete Ducks pólót 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.F.Schleck

dolgozik a nike.

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life

lehet hogy Szobi voltJJ Tiller
v uzsidoboz

több mint 14 éve

lehet hogy Szobi voltJJ Tiller
Az meglehet, mert ők is a Qba járnak GTKsként.
több mint 14 éve
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.F.Schleck

lehet hogy Szobi volt

---