OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Elismerem a Steelerst.Nagy frencsájz, nagy történelemmel, vasfüggöny stbstb ,de nem szeretem őket.Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛RataccessSzevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorx
több mint 14 éve
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.én voltam bizony, JJ jól emlékszik. 😊
Egyébként ha lenne rendelés a footballfanaticsről, én mindenképp beszállnék, mert végre vannak új cuccok a Ducks szekciójánál is.F.Schleck
több mint 14 éve
Urak, ha valaki hozzáértő véleményezné, nagyon megköszönném. Fizetős tárhelyet szeretnék az oldalunknak egyéb okok miatt (sebesség, elérhetőség stb...), de nagyon nem vagyok otthon a tárhely témában. Szóval szerintetek ez milyen ajánlat?A tárhelycsomag magában foglal 3Gb tárhelyet, 30Gb havi adatforgalmat, 10 e-mail cím és 10 aldomain létrehozási lehetőséget, 1db adatbázist, PHP és MySQL használatot, valamint teljes értékű Control Panelt, ahol a tárhely karbantartható.
Ja, és ez 1000 Hu. Ft. domain-el együtt.
több mint 14 éve
Steelersen nevelkedtem, nem kell QB. Amúgy Kolb és Brohm is bejöhet még 😀igen, tenorx a Lions élén a Kolb, Brohm, John Parker Wilson trióban látja a bizniszt 😛Hörilátod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛HöriKolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊Rataccess
Amúgy meg van franchise fullbackem, Soldi már felajánlotta érte Timmonst + és még valami picket, hogy ne legyen lehúzás szaga 😀
több mint 14 éve
igen, tenorx a Lions élén a Kolb, Brohm, John Parker Wilson trióban látja a bizniszt 😛látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛HöriKolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊Rataccess
több mint 14 éve
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛HöriKolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕tenorxNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorxLehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. Pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛Rataccess
több mint 14 éve
Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕tenorxMi lenne ha valamilyen úton módon Mike a Steelers kezdőjébe kerülne? 😛
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. Pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛RataccessSzevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorx
több mint 14 éve
Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorx
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Mikey
18 729
Hm. Ez esetben én valami mást néztem. 😐A mai House MD epizódban egy D-lineman a beteg. 😊MikeyOLineman volt
"vedd le a kezed az irányítómról" címszóval adott palacsintát egy safety-nek.Höri
több mint 14 éve
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕
több mint 14 éve
A mai House MD epizódban egy D-lineman a beteg. 😊MikeyOLineman volt
"vedd le a kezed az irányítómról" címszóval adott palacsintát egy safety-nek.
több mint 14 éve
Mikey
18 729
A mai House MD epizódban egy D-lineman a beteg. 😊
több mint 14 éve
Mindkét csapat szimpatikus. Ez jó lesz. Köszönöm.Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyLegutóbbi vasárnap, Ravens @ Bengals. 😊Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 729
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyLegutóbbi vasárnap, Ravens @ Bengals. 😊
több mint 14 éve
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.
több mint 14 éve
nem ez volt, de hasonlóÉn csak a sárga track&field-es pólóból láttam eddig. Ha nem ilyen hülye színbe lett volna, vettem is volna egyet. De erre kimondottan Oregon football volt rá írva.Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorxannyi Oregon cucc van, mint a rohadás, minden második sportbutik kirakatában lehet találni.
dolgozik a nike.Höri
JJ: Nem emlékszel véletlenül, hogy valami hasonló lett volna: http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Oregon_Ducks_T-Shirts/Oregon_Ducks_Black_2010_Team_Issue_T-shirt ?F.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én csak a sárga track&field-es pólóból láttam eddig. Ha nem ilyen hülye színbe lett volna, vettem is volna egyet. De erre kimondottan Oregon football volt rá írva.annyi Oregon cucc van, mint a rohadás, minden második sportbutik kirakatában lehet találni.mindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorx
persze eddig senki se tudta, hogy ez mi az, még a BCS nagydöntő napján a Longhorns pulcsis gyerek sem 😕Höri
dolgozik a nike.Höri
JJ: Nem emlékszel véletlenül, hogy valami hasonló lett volna: http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Oregon_Ducks_T-Shirts/Oregon_Ducks_Black_2010_Team_Issue_T-shirt ?
több mint 14 éve
az más, Szobit azért mondtam, mert ő tőlem rendelt egy fekete Ducks pólót 😊annyi Oregon cucc van, mint a rohadás, minden második sportbutik kirakatában lehet találni.mindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorx
persze eddig senki se tudta, hogy ez mi az, még a BCS nagydöntő napján a Longhorns pulcsis gyerek sem 😕Höri
dolgozik a nike.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
annyi Oregon cucc van, mint a rohadás, minden második sportbutik kirakatában lehet találni.Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorxKár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.F.Schleckmindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀
dolgozik a nike.
több mint 14 éve
v uzsidobozlehet hogy Szobi voltJJ Tillermindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorx
több mint 14 éve
Az meglehet, mert ők is a Qba járnak GTKsként.lehet hogy Szobi voltJJ Tillermindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorx
több mint 14 éve
lehet hogy Szobi voltÉn ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)tenorxKár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.F.Schleckmindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀
---