NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az SPről nekem továbbra is a South Park jut eszembe 😛tenorx
nekem is, facebook-ról loptam ezt 😉
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Az SPről nekem továbbra is a South Park jut eszembe 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azok a régi szép idők:
- Amikor a villába nem beszavaztak, hanem ettek vele.
- Amikor az SP még South Parkot jelentett.
- Amikor a celeb szót a beszédhibások használták a szelep helyett.
- Amikor a roma szóról Olaszország fővárosa jutott eszünkbe.
- Amikor csak a libák mondták, hogy Gá Gá.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.
😀
Erre bejön egy kék képernyő mindenféle üzenet nélkül, és újraindul. Majd kiírja, hogy váratlan meghibásodás történt.

WTH?!Mikey
zárlatos lesz a cucc
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jól hangzik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 270 — no es importante
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.
😀
Erre bejön egy kék képernyő mindenféle üzenet nélkül, és újraindul. Majd kiírja, hogy váratlan meghibásodás történt.

WTH?!Mikey
szar a hangkártya, haldoklik az alaplap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
😀

WTH?!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
vagy Tímea, ha netán jány lenne

Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀konqueror
Nem mondasz hülyeséget. 😀 Simán elmehetnél írónak is akár, egy ilyen sztorival. 😀Vadkender
majd beleírlak

te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
1, kikérem magamnak h bárkit segítsek
2, pláne eagles fant 😀

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 270 — no es importante
öröm lesz nézni Lucky Luck vergődését a Fidesz-Bowlon 😀eaglesmcnabb
topicot tévesztettél, ez max a viccek közé mehetne 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
öröm lesz nézni Lucky Luck vergődését a Fidesz-Bowlon 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
ajánlhatnátok valami jó álláskereső portált..... 😊

@KJuraszik
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of Green
A UPC és a "csak nekem" szóösszetétel kizárólag a "csak nekem jó a UPC" verzióban lehet valósághű.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kellene gyorsba két téma a sig battle-re... Akinek van ötlete hogy milyen siget szeretne hordani, az küldje át PM-ben az elképzeléseit 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Ehhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂Vadkender
ehh? ezt konqueror írtaLittle Jarry
😂 😂 😂 hoppá. ez eléggé Epic Fail.Vadkender
csak szar(ul elsült humorbonbon)
több mint 14 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
majd beleírlak

te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
Ehhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂Vadkender
ehh? ezt konqueror írtaLittle Jarry
😂 😂 😂 hoppá. ez eléggé Epic Fail.

Vadkender on Twitter
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majd beleírlak

ehh? ezt konqueror írta
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Nálam T-Home van, és semmi gond nincs
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nálunk hálisten semmi baja(kopkop)

|
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of Green
Nem csak.. 😕
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
csak nekem retekszar a netem? UPC...

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Segítséget kérnék!
.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/

előri is köszi.Laki
MP3.Convert.Masterapeszos
neked is köszönöm apeszos 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Segítséget kérnék!

előri is köszi.Laki
MP3.Convert.Master
több mint 14 éve
catattack 3 520
Na végre nem egy cigó a Magyarországon 2011-ben elsőszülött gyerek! 😊Bruce
Hivatalosan...
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Segítséget kérnék!

előri is köszi.Laki
Manapság már nem nagyon tudom, hogy ez mihez kéne, de minden valamire való cd/dvd író program tud ilyet. Olyat keress, hogy zene cd készítése vagy valami ilyesmi. Sőt az alap Windows Media Playerben is benne volt azt hiszem vagy 5 éve, mikor legutóbb használtam. 😀F.Schleck
Igen tudott ilyet a Nero 9 😀
köszöntem.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Segítséget kérnék!

előri is köszi.Laki
Manapság már nem nagyon tudom, hogy ez mihez kéne, de minden valamire való cd/dvd író program tud ilyet. Olyat keress, hogy zene cd készítése vagy valami ilyesmi. Sőt az alap Windows Media Playerben is benne volt azt hiszem vagy 5 éve, mikor legutóbb használtam. 😀