NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
http://www.youtube.com/watch?v=DWiZp96BD6M&feature=related Bartos Cs István véleménye a nőkről 8 perc-től. Ennél keményebben még senkit nem hallottam beszélni róluk 😀eaglesmcnabb
ez kész ez a csávó 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve
mighty8 34 — The Rebels' C
http://www.youtube.com/watch?v=DWiZp96BD6M&feature=related Bartos Cs István véleménye a nőkről 8 perc-től. Ennél keményebben még senkit nem hallottam beszélni róluk 😀eaglesmcnabb
Ez döbbenetesm én is pont ezekre jöttem rá
hát a 3 vagy 4 az erősen jóindulatú mert 3 az
- minket gecire untató, minden kreativitást nélkülöző monoton szar lelketlen házimunkák
- fiúból férfi érlelése
- pina

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kicsit úgy érzem itt sokan frusztráltak kicsit 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
http://www.youtube.com/watch?v=DWiZp96BD6M&feature=related Bartos Cs István véleménye a nőkről 8 perc-től. Ennél keményebben még senkit nem hallottam beszélni róluk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
kell nekem fél háromig aludni, hogy aztán még ilyenkor se legyek egyáltalán fáradt 😕 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve
a nők meg ezalatt szépek
érdekes egy világ ezmighty8
minden sikeres férfi mögött van egy nő, aki jól járt.gabtsi
ja meg még egy pár térdel előtte, és ha a férfi tényleg sikeres, akkor a mögötte álló nő nem veszi őket észre, csak érzi, azt meg könnyedén ki lehet magyarázni

több mint 14 éve
a disznós dolog után meg nem értem miért beszélgetsz csúnya nőkkel, okafogyottnak érzem a dolgotmighty8
ezt nem igazán értem.
Nekem nem a csúnya nőkkel van bajom. Rengeteg normális, értelmes csúnya nőt ismerek, viszont az nehogy má' ne legyen idegesítő, hogy valaki sík hülye, veled veszekszik hülyeségeken, és még csúnya is.eaglesmcnabb
Az lehet itt az igazi gond, hogy felengeded a nőt a saját szintedre, amit nem szabad megtenni
http://www.libri.hu/konyv/a-csodalatos-kutyadoki.html
http://www.libri.hu/konyv/szuperdada-1.html
próbáld meg itt a kutya és a gyerek helyére a nőt helyettesíteni
döbbenetes, hogy mennyire működik a dolog

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a nők meg ezalatt szépek
érdekes egy világ ezmighty8
minden sikeres férfi mögött van egy nő, aki jól járt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
a disznós dolog után meg nem értem miért beszélgetsz csúnya nőkkel, okafogyottnak érzem a dolgotmighty8
ezt nem igazán értem.
Nekem nem a csúnya nőkkel van bajom. Rengeteg normális, értelmes csúnya nőt ismerek, viszont az nehogy má' ne legyen idegesítő, hogy valaki sík hülye, veled veszekszik hülyeségeken, és még csúnya is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Már amelyik... idegesítő, amikor olyan csaj magyaráz neked, és veled veszekszik, aki nem elég hogy sík hülye, még csúnya is.
Persze vannak kivételek, de a nagyja ilyen sajnos.eaglesmcnabb
van kutyád?mighty8
nyilván majd takarítom a szart utána meg etetem fölöslegesen 😀
Mi falun csak disznót tartunk, abból legalább van valami hasznunk 😉 😂eaglesmcnabb
ez tökéletes hozzáállás
csak azért kérdeztem mert az igen hülyén néz ki ha a férfinek a kutyája magyaráz meg veszekszik, szóval ilyen esetben sem a kutya a hibás
a disznós dolog után meg nem értem miért beszélgetsz csúnya nőkkel, okafogyottnak érzem a dolgot

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
disznó > nő

a disznó kurva sok jó dolgot ad, míg a nő csak pinát
több mint 14 éve
a nők meg ezalatt szépek
mighty8
Már amelyik... idegesítő, amikor olyan csaj magyaráz neked, és veled veszekszik, aki nem elég hogy sík hülye, még csúnya is.
van kutyád?mighty8
nyilván majd takarítom a szart utána meg etetem fölöslegesen 😀
Mi falun csak disznót tartunk, abból legalább van valami hasznunk 😉 😂

több mint 14 éve
a nők meg ezalatt szépek
mighty8
van kutyád?

több mint 14 éve
a nők meg ezalatt szépek
mighty8
Persze vannak kivételek, de a nagyja ilyen sajnos.

több mint 14 éve
különbözőek vagyunk.
vannak városépítő emberek, akik szeretnek letelepedni, házat építeni és boldogan míg meg nem haltakot játszani.
és vannak vándorok, akik folyamatosan a horizont felé tartanak és újabb és újabb területeket térképeznek fel.briareos
Mármint a férfiak ugye?
ezt én is megfigyeltem, a férfiak hihetetlenül sokszínűek
viccesek vagyunk, jófejek, lazák, de ha kell akkor komolyak bátrak és erősek
új kontinenseket fedezünk fel, új gyógyszereket kutatunk ki, háborúkat és bajnokságokat nyerünk, áttörjük a hangsebesség határát, könyveket írunk és új gondolatokat találunk ki, új alapelveket fektetünk le
a nők meg ezalatt szépek
érdekes egy világ ez

több mint 14 éve
A. B. nők?mighty8
a világon a nők két csoportra oszthatók.
Before Briareos
és
After Briareos
pillanatnyilag még az előbbi csoport a népesebb, de dolgozok a témánbriareos
Ja értem
Biztos nem találnám ki előre a válaszaikat
A nők lénye csupa izgalom, semmi sablon, semmi unalom. Komolyan nem értem azokat a férfiakat, akik képesek egy életet huzamos nőtársaság nélkül leélni...mighty8
különbözőek vagyunk.
vannak városépítő emberek, akik szeretnek letelepedni, házat építeni és boldogan míg meg nem haltakot játszani.
és vannak vándorok, akik folyamatosan a horizont felé tartanak és újabb és újabb területeket térképeznek fel.

több mint 14 éve
hm...
erről inkább az A.B. nőket kéne kérdezni... de valahogy kétlem, hogy alátámasztanák a teóriádat 😀briareos
A. B. nők?mighty8
Before Briareos
és
After Briareos
pillanatnyilag még az előbbi csoport a népesebb, de dolgozok a témánbriareos
Ja értem
Biztos nem találnám ki előre a válaszaikat
A nők lénye csupa izgalom, semmi sablon, semmi unalom. Komolyan nem értem azokat a férfiakat, akik képesek egy életet huzamos nőtársaság nélkül leélni...

több mint 14 éve
dehogyis
bria igazából tiszteli a nőket és biztos egyetért vele h vannak ők olyan jók mint mi
nem akarom elfogadni, ha nem így vanmighty8
hm...
erről inkább az A.B. nőket kéne kérdezni... de valahogy kétlem, hogy alátámasztanák a teóriádat 😀briareos
A. B. nők?mighty8
Before Briareos
és
After Briareos
pillanatnyilag még az előbbi csoport a népesebb, de dolgozok a témán

több mint 14 éve
na ezt a hsz-t lássa meg Briareos. Kapod is a Bant 😂eaglesmcnabb
dehogyis
bria igazából tiszteli a nőket és biztos egyetért vele h vannak ők olyan jók mint mi
hm...
A. B. nők?

több mint 14 éve
de bunkóóóó vaaaaaagy
egyszer ezeket meglátják a lánybarátaid és mind megszakítják veled a kapcsolatot
akkor aztán ülhetsz unatkozva egyedül...mighty8
dehogyis
hm...
erről inkább az A.B. nőket kéne kérdezni... de valahogy kétlem, hogy alátámasztanák a teóriádat 😀

több mint 14 éve
találtam egy jó idézetet Napoleontól 😊
"Women are nothing but machines for producing children." - Napoleon BonaparteJoci
de bunkóóóó vaaaaaagy
egyszer ezeket meglátják a lánybarátaid és mind megszakítják veled a kapcsolatot
dehogyis
nem akarom elfogadni, ha nem így van

több mint 14 éve
"Women are nothing but machines for producing children." - Napoleon BonaparteJoci
de bunkóóóó vaaaaaagy
na ezt a hsz-t lássa meg Briareos. Kapod is a Bant 😂

több mint 14 éve
de bunkóóóó vaaaaaagy
akkor aztán ülhetsz unatkozva egyedül...

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
"Women are nothing but machines for producing children." - Napoleon Bonaparte

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
hm. szaporodnak a flash forward események