OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Ma kiderült, hogy az egyik csoporttársam együtt járt oviba konquerorral. Hihetetlen, milyen kicsi a világ, az internet, egy homokozó és egy egyetem össze tud kapcsolni három különböző embert 😀Rajna
😂 😂

kicsoda? és ez hogy jött elő? 😀 én vagyok a téma Corvinuson (is)? 😛 😀 vannak ismerőseim ott, de volt ovistársról nemtudtam 😊konqueror
Asszem általánosba is együtt jártatok, Biának hívják. Csak láttam, hogy facebookon barik lettetek és rákérdeztem 😀Rajna
ő az

látod engem mindenhol ismernek 😛
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Ma kiderült, hogy az egyik csoporttársam együtt járt oviba konquerorral. Hihetetlen, milyen kicsi a világ, az internet, egy homokozó és egy egyetem össze tud kapcsolni három különböző embert 😀Rajna
😂 😂

kicsoda? és ez hogy jött elő? 😀 én vagyok a téma Corvinuson (is)? 😛 😀 vannak ismerőseim ott, de volt ovistársról nemtudtam 😊konqueror
Asszem általánosba is együtt jártatok, Biának hívják. Csak láttam, hogy facebookon barik lettetek és rákérdeztem 😀

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
én csak akkor tudtam elaludni ha egy bizonyos micimackó nálam voltkristof
http://media.photobucket.com/image/stewie+and+rupert/AT_408/457225421_l.jpg%3Ft%3D1193152469&imgrefurl=http://s208.photobucket.com/albums/bb2/AT_408/%3Faction%3Dview%26current%3D457225421_l.jpg
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ami viszont kajak durva facebookon sokan megörökítik h akkor rohadt mód utáltam a délutáni alvást most meg kurva jól jönne 😊kristof
én kétszer aludtam az oviban, minden más alkalommal azt néztem mások miért nem alszanak 😀

egyszer azért, mert akkor volt a szülinapom (btw, minnyá ittvan, írjátok majd tele a FB falam menőségből 😛 ígérem nemtörlöm 😛 ) és mellémrakták a csokitortám sárkányos marcipánfigurával 😊 másik alvásom meg véletlen volt

ja és vízipókcsodapókos oviágyam volt, kurvakemény voltam 😛

(egész sok mindenre emlékszem mégiscsak 😊 )konqueror
én csak akkor tudtam elaludni ha egy bizonyos micimackó nálam volt. nélküle soha de azért vele se mindig. azt nem szerettem mikor mondjuk csendbe voltam de nyitva volt a szemem és ezért basztak le. ovis alvásról am mindig az jut eszembe h ha vihar volt meg villám meg hasonlók a lányok h féltek bebújtak a takaró alá stb én pedig rohadt keménynek éreztem magam amiért nem fostam 😀 (mondjuk lehet az voltam, emlékszem volt aki sírt is ilyenkor 😀)
btw ezenkívül még kurva sok más minden is felgyülemlett itt az agyamban majd holnap betalálok vmi ovis havert aztán nosztalgiázok vele 😛
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
ami viszont kajak durva facebookon sokan megörökítik h akkor rohadt mód utáltam a délutáni alvást most meg kurva jól jönne 😊kristof
én kétszer aludtam az oviban, minden más alkalommal azt néztem mások miért nem alszanak 😀

egyszer azért, mert akkor volt a szülinapom (btw, minnyá ittvan, írjátok majd tele a FB falam menőségből 😛 ígérem nemtörlöm 😛 ) és mellémrakták a csokitortám sárkányos marcipánfigurával 😊 másik alvásom meg véletlen volt

ja és vízipókcsodapókos oviágyam volt, kurvakemény voltam 😛

(egész sok mindenre emlékszem mégiscsak 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én egyszer körbekörbe szaladgáltam a homokozó körül, erre pofáncsípett egy méh 😀 egész nap sírtam, viszont így extra adag gesztenyés kifli dukált a hősi halottnak :love: másszor meg bebasztam az állam valami betonba, azóta is megvan a nyoma

ezenfelül az maradt meg, hogy igencsak silány koszt jutott a fejlődő szervezetünknek, kedvencem volt az üres odaégett palacsinta kiterítve. meg mikor állítólag reklamáltam, hogy az én zsömlémből kiesett a belevaló, közbe meg csupán nem volt pénz, és üres zsemle volt a kaja. utána szülők küldtek be kaját

Egry úti óvoda, those were the dayskonqueror
az fasza, én református óvodába jártam, ahol olyan jól belém nevelték a hitet h azóta is ateista vagyok 😊 ami még vicces ezzel kapcsoltban h semmilyen káromkodást nem tanultam ott így az iskola első hete alatt gyűjtött szóanyag okozott még furcsa történéseket 😀
am jó hely volt, szerettem, mert közel volt és biciklivel/motorral/rollerrel (aktuális menőségi faktortól függően) mehettem :cool: ami viszont kajak durva facebookon sokan megörökítik h akkor rohadt mód utáltam a délutáni alvást most meg kurva jól jönne 😊

szerk. sorry JJ, nem te vagy idős hanem én fiatal 😊 de 7 év azért 7 év 😛
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Gáz hogy én az oviból egyetlen csajra emlékszek, és neki is csak a keresztnevére? Biztos a bölcsi miatt van, túl sok az információ abból a korai időszakból.Tomeee
szerintem az, én rengeteg dologra emlékszek az ovis éveimből 😊JJ Tiller
nekem jóval közelebb van...kristof
hát kapd be wazze 😛 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Gáz hogy én az oviból egyetlen csajra emlékszek, és neki is csak a keresztnevére? Biztos a bölcsi miatt van, túl sok az információ abból a korai időszakból.Tomeee
nekem jóval közelebb van, de én is sok mindenre emlékszem, persze ilyen full lényegtelen meg hülyeséges sztorik. emberekből már kevesebb maradt meg sajna :Skristof
én egyszer körbekörbe szaladgáltam a homokozó körül, erre pofáncsípett egy méh 😀 egész nap sírtam, viszont így extra adag gesztenyés kifli dukált a hősi halottnak :cool: másszor meg bebasztam az állam valami betonba, azóta is megvan a nyoma

ezenfelül az maradt meg, hogy igencsak silány koszt jutott a fejlődő szervezetünknek, kedvencem volt az üres odaégett palacsinta kiterítve. meg mikor állítólag reklamáltam, hogy az én zsömlémből kiesett a belevaló, közbe meg csupán nem volt pénz, és üres zsemle volt a kaja. utána szülők küldtek be kaját

Egry úti óvoda, those were the days
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
egy csaj, csak keresztnévvel? 😛 tipikus ovi love-ot érzek 😀

én amúgy kb senkire 😀 na most majd Rajna kiokosít 😀konqueror
én emlékszem 4 emberre is kristálytisztán + ugye az ikertestvéremre, az már 5... sztem az évek során leöntött alkoholmennyiség is nagy hatással van ki hány emberre emlékszik 😊 a te esetedben kicsit többre tippelek mint az átlag 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
na most majd Rajna kiokosít 😀konqueror
hopphopp, facebook alapján megvan 😉 nemrég jelöltem be 😀

ha jóra gondolok akkor azt a csajt mondjuk inkább úgy ismerem kisgyerekkoromból, hogy szüleink spanok voltak, és így adódtak a zsenge gyermekkori közös programok. szóval nem pont oviból ismerős, pláne mivel fiatalabb. viszont vele a highschool is egyezett (Vetési nevezetű, Höri ezen mindig megszakad 😀 )

ezúton is üdvözletemet küldöm neki 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem jóval közelebb van, de én is sok mindenre emlékszem, persze ilyen full lényegtelen meg hülyeséges sztorik. emberekből már kevesebb maradt meg sajna :S
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
egy csaj, csak keresztnévvel? 😛 tipikus ovi love-ot érzek 😀

én amúgy kb senkire 😀 na most majd Rajna kiokosít 😀
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
szerintem az, én rengeteg dologra emlékszek az ovis éveimből 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Tomeee 753
Gáz hogy én az oviból egyetlen csajra emlékszek, és neki is csak a keresztnevére? Biztos a bölcsi miatt van, túl sok az információ abból a korai időszakból.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
😂 😂

kicsoda? és ez hogy jött elő? 😀 én vagyok a téma Corvinuson (is)? 😛 😀 vannak ismerőseim ott, de volt ovistársról nemtudtam 😊
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Ma kiderült, hogy az egyik csoporttársam együtt járt oviba konquerorral. Hihetetlen, milyen kicsi a világ, az internet, egy homokozó és egy egyetem össze tud kapcsolni három különböző embert 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lájkeaglesmcnabb
Kurva eső.... Na akkor majd pénteken...tenorx
de kár hogy elmarad..

biztos élvezetes az hogy lámpákat kapcsolgatnak 😀Joci
közel sem midnegy hogy hogyan kapcsolgatják azokat 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Holnap aki tud jöjjön a Lágymányosi hídhoz, 9től kezdődik a Schönherz Mátrix!
Valami ilyesmire lehet számítani, csak már színesben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kvFYVz8-xmItenorx
lájkeaglesmcnabb
Kurva eső.... Na akkor majd pénteken...tenorx
de kár hogy elmarad..

biztos élvezetes az hogy lámpákat kapcsolgatnak 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Hurka, nem kaptál tőlem pm-et, amiben a 3. heti tippjáték eredménysora van???
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Nyilván jobban lobbizik és naprakészebb információikkal rendelkezik egy olyan polgármester, aki a parlamentben is ül, már csak azért is, mert vélhetően a párthierarchiában is feljebb van, nagyobb a tekintélye, stb.
De szerintem összességében nem fog rosszul járni az ország, ha egy politikus csak egy posztot vihet. Majd kiépít más információs csatornákat, és talán komolyabb munkára fogja ösztönözni, ha nincs mögötte egyéb pozícióként más védőháló.

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
A kilépésekkel se fognak több pénzhez jutni a településeik, sőt.
Inkább az lesz a probléma, hogy 4 év múlva a mostani 260 fideszes képviselőből legjobb esetben marad majd 120. Ezért a 120 helyért brutális csaták lesznek majd, amit Orbán talán még tud kezelni, de az szerintem már neki is sok lesz, amit a parlamentből kieső, elvben megyei, helyi szinten erős emberek küzdeni fognak a megmaradt önkormányzati posztokért.
És ezen az se fog sokat segíteni, hogy várhatóan 2014-től - lenyúlva a Jobbik ötletét - tiltani fogják a politikusi posztok halmozását.atapapa
Ez a posztok halmozásának amúgy tiltása amúgy hülyeség (nem csak szerintem). Azok az önkormányzatok, aminek a vezetője egy parlamenti képviselő (="minőségibb" politikus), jobban működnek, mint azok, ahol nem. Szóval ez egy igen eszes húzás lenne 😊. Mindenesetre lehet, hogy megkönnyítenék vele a saját helyzetüket (kisebb harc), tehát ez fog történni.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A kilépésekkel se fognak több pénzhez jutni a településeik, sőt.
Inkább az lesz a probléma, hogy 4 év múlva a mostani 260 fideszes képviselőből legjobb esetben marad majd 120. Ezért a 120 helyért brutális csaták lesznek majd, amit Orbán talán még tud kezelni, de az szerintem már neki is sok lesz, amit a parlamentből kieső, elvben megyei, helyi szinten erős emberek küzdeni fognak a megmaradt önkormányzati posztokért.
És ezen az se fog sokat segíteni, hogy várhatóan 2014-től - lenyúlva a Jobbik ötletét - tiltani fogják a politikusi posztok halmozását.

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Megnéztem a részletes eredményeket a választásról nálunk.
a kerületi önkörmányzatba 14 egyéni kerületből lehetett bekerülni.
Vicces módon mind a 14et MSZP-s nyerte így a kerületi közgyűlés totálisan ellentétes az országgal
14 MSZP, 4 Fideszes, 1-1 Jobbik-LMP 😀
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀haromt
Modndjuk szerintem nem emiatt. Tekintve, hogy várható volt, hogy agyonnyerik magukat -> ez nem annyira jó ám nekik, mivel több helyre nem fog pénz jutni. Nem véletlenül mondták előre, hogy a jövőben ellentétek várhatóak a párton belül, kilépésekre számítanak. Mindenki majd a saját területéért - kis szemtédombjáért fog majd lobbizni, pénzt akarnak majd szivattyúzni, de nem fog jutni "sok" helyre . . .

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Holnap aki tud jöjjön a Lágymányosi hídhoz, 9től kezdődik a Schönherz Mátrix!
Valami ilyesmire lehet számítani, csak már színesben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kvFYVz8-xmItenorx
lájkeaglesmcnabb
Kurva eső.... Na akkor majd pénteken...
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 247 — Saturday Night Lights
Megnéztem a részletes eredményeket a választásról nálunk.
a kerületi önkörmányzatba 14 egyéni kerületből lehetett bekerülni.
Vicces módon mind a 14et MSZP-s nyerte így a kerületi közgyűlés totálisan ellentétes az országgal
14 MSZP, 4 Fideszes, 1-1 Jobbik-LMP 😀
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀haromt
A régi klasszikus:
-Van sziget a Vörös-tengerben?
- Igen, Nyugat-Berlin.

Mára hangszerelve:
-Van sziget a Sárga-tengrben?
- Igen, Angyalföld.vadibandi
Ti is sziget vagytok nem? Kispest meg Erzsébet.
Jó nem annyira mint mi de akkor is.haromt
Egy sziget van Budapesten, Csepel, szűkebb pátriárkám 😊, az is narancs lett. Mondjuk örülök, hogy vége a tizenhat év szoci semmittevésnek és szabadrablásnak, kár, hogy az itteni Nenyi-olvasókörből sem nézek ki többet.

Más: apró elemzés arról, hogyan szabták át fideszék az önkormányzati választási rendszert.

A 33 +1 fős Budapesti Közgyűlés választásán a négy
pártra leadott szavazatok száma:

Fidesz MSZP LMP Jobbik
302566 178507 67082 54765

Ezért rendre
16,56 9,77 3,67 és 2,997487 mandátum
járna. Persze 0,67 képviselő nincs, bár
néhányan biztosan szívesen megnéznék, amint
az LMP-lista negyedik helyezettjét, Hanzély Ákost
beküldik egy darabolós bűvészhez, hogy
szeletelje le a Közgyűlésbe küldendő
kétharmadot.
Szóval a töredék mandátumokat is valakinek oda kell
adni, amire többféle módszer van. 2006-ig erre
a módosított Sainte-Laguë módszert alkalmazták.
E szerint minden pártnál egy táblázat első
sorába be kell írni a kapott mandátumok számát,
a következőbe annak harmadát, majd ötödét, hetedét stb.
A mandátumokat ezután úgy osztjuk, hogy megkeressük
a táblázatban szereplő legnagyobb számot, és amelyik
párt oszlopában szerepel ez, az kap egy mandátumot.
Ez után következik a második legnagyobb szám, és így
tovább, amíg ki nem osztottuk az összes mandátumot.
A módszer talán az egyik legigazságosabb a töredék
mandátumok elosztásakor, van emellett egy olyan
tulajdonsága, hogy az egynél egy kicsivel kevesebb
mandátumra jogosult törpe pártoknak is nagy valószínűséggel
ad egy mandátumot. (Ezt a ,,szörnyű'' tulajdonságát
annó Kuncze Gáborék azzal küszöbölték ki, hogy az
első sorba nem a mandátumok számát, hanem annak kétharmadát
kellett írni. Ezért módosított Sainte-Laguë módszer.)

Aztán jött a Nemzeti Együttműködés kormánya, és egy
kicsit ezen is módosított. A megyei közgyűlések esetén
csak annyi változott, hogy a módosított helyett az
eredeti Sainte-Laguë módszert kell alkalmazni. (Kunczét
eltöröltük.) Viszont a Budapesti Közgyűlés esetén nagyobb a változás.
A korábbi egységes eljárás helyett csak Budapesten a
d'Hondt módszert kell alkalmazni, ami annyiban különbözik
a Sainte-Laguë-től, hogy nem hárommal, öttel, hanem
kettővel, hárommal, stb. kell osztani. Vajon miért
ez a kivételezés? Nos, a d'Hondt módszer a nagyok felé
húz. Hajlamos arra, hogy a töredék mandátumokat összegyűjtse,
és egyben a legnagyobbnak adja, főleg akkor, ha van
egy nagy és sok kicsi.
És ez most be is következett. Az LMP 2/3 mandátuma
átvándorolt a Fideszhez, és így az LMP-nek csak 3, nekik pedig
17 helyük lett, amivel éppen elkerülték a patthelyzetet,
pedig a 4 évvel ezelőtti szabályok szerint azt a mandátumot
a Lehet Más a Politika kapta volna.
A fiúk ezt nagyon kiszámolták.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)