OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Holnap aki tud jöjjön a Lágymányosi hídhoz, 9től kezdődik a Schönherz Mátrix!
Valami ilyesmire lehet számítani, csak már színesben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kvFYVz8-xmItenorx
lájk

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Holnap aki tud jöjjön a Lágymányosi hídhoz, 9től kezdődik a Schönherz Mátrix!
Valami ilyesmire lehet számítani, csak már színesben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kvFYVz8-xmI
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://index.hu/belfold/2010/okvalasztas/a_fuggetlen_kepviselo_egyszeruen_cigany/
Bármibe lefogadom, hogy több szavazatot kapott volna, ha vállalja a MACIFÉSZ tagságát. 😀 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ilyet én még nem tapasztaltam. Be voltam jelentkezve MSN-ben, és olvastam egy Jimbo Fisher interjút. Miután azt elolvastam, átváltottam az MSN-re, hogy haveromnak írjak, erre az MSN lefagy, és elkezd sípolni a laptopom. Amint sikerült bezárnom, abbamaradt a sípolás.

Tudtam én, hogy az MSN egy utolsó fostalicska, mert korábban is fagyott már le, de ez a sípolás ez nekem új....Mikey
nekem mostanában ha kijelentkezek akkor visszajelentkezik magától 😛

viszont ha felveszek valakit akkor automatikusan letiltja 😀 Bria szerint védi őket 😂konqueror
Nekem meg csak az marad felvéve, akit a saját gépemről vettem fel. Pár hónapig nem volt jó a saját gépem, a fenti gépet használtam, majd mikor ismét a saját, lenti gépemen léptem be, nem voltak fent azok, akiket esetleg még fentin vettem fel. 😀

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Ilyet én még nem tapasztaltam. Be voltam jelentkezve MSN-ben, és olvastam egy Jimbo Fisher interjút. Miután azt elolvastam, átváltottam az MSN-re, hogy haveromnak írjak, erre az MSN lefagy, és elkezd sípolni a laptopom. Amint sikerült bezárnom, abbamaradt a sípolás.

Tudtam én, hogy az MSN egy utolsó fostalicska, mert korábban is fagyott már le, de ez a sípolás ez nekem új....Mikey
nekem mostanában ha kijelentkezek akkor visszajelentkezik magától 😛

viszont ha felveszek valakit akkor automatikusan letiltja 😀 Bria szerint védi őket 😂
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 732

Tudtam én, hogy az MSN egy utolsó fostalicska, mert korábban is fagyott már le, de ez a sípolás ez nekem új....
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Igen, a játék nem véletlenül végigvihetetlen... 😀😀fetomy
de JJ nem tartozik a "pórnép" kategóriába 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Régen volt "világszara" játék linkelve: http://internetjatek.hu/game/953/Donkey-Kong.html

Nagyon jó. A szint ultragigahard, vagyis a pórnép számára végigvihetetlen a játék ^^fetomy
na ezt figyelj, így lettt igazán nehéz 😛 😂

beragdt egy hordó a kezdő pozícióhoz, így már el se tudom kezdeni a játékot, mert azonnal meghalok 😀

JJ Tiller
😂
Igen, a játék nem véletlenül végigvihetetlen... 😀😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ez mekkora szar 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Régen volt "világszara" játék linkelve: http://internetjatek.hu/game/953/Donkey-Kong.html

Nagyon jó. A szint ultragigahard, vagyis a pórnép számára végigvihetetlen a játék ^^fetomy
na ezt figyelj, így lettt igazán nehéz 😛 😂

beragdt egy hordó a kezdő pozícióhoz, így már el se tudom kezdeni a játékot, mert azonnal meghalok 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Nagyon jó. A szint ultragigahard, vagyis a pórnép számára végigvihetetlen a játék ^^
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Nem vagyok naiv, az országgyűlési választásra akár kerülethatártól függetlenül is lehet átrajzolni a választókerületeket, csak az önkormányzati választás miatt meg nem fognak kerületeket összevonni.

Biztos vagyok benne hogy jól mennek a kerület dolgai, ha jól tudom tavasszal is jóval több szavazatot kapott listán a Fidesz, mint az MSZP, de egyéniben a polgármester vitte a körzetet.

Abban már nem vagyok biztos, hogy ez egy személynek vagy egy kisebb csoportnak köszönhető. Angyalföld jó helyen van, jó adottságai vannak, ugyanilyennek tekintem Pesten a kilencedik kerületet is, ahol emberemlékezet óta egy eszdéeszes vezette a kerületet, de most már - függetlenként - kibukott. Ott is hatalmas rehabilitációk történtek, dőlt a pénz Demszkytől. De ugyanez van Budaörssel, remek adottságú település, csak elkúrni lehetett volna a dolgokat valamilyen begyepesedett agyú polgármesterrel, aki ellenállt volna minden beruházásnak. Ott is egy szadis volt az élen, most újraválasztották valami civilszervezetben.

Az összevonásokra visszatérve, azt én simán elképzelőetetőnek - és racionális döntésnek - tartanám, ha Angyalföld bizonyos részeit egy belvárosi nagy kerülethez csatolnák, mondjuk a Dózsa György útig, az attól kívülre eső részből Újpesttel meg a XV. kerület M3-tól keletre eső részéből összedobnának egy új kerületet.
Persze ez egy lokálpatriótának szentségtörés, de ha harmadolják majd a kerületek számát, akkor simán történhet ilyen is.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne légy naiv ata. Úgy lesznek összevonva, hogy ahol nem nyert a fidesz azokat beolvasztják olyanba ahol igen.

Meggyesi se jöjjön. Igazából őt is utálom. Sőt az egész MSZPt utálom, de az itteni gárdájuk nagyon jól működik 16 éve. Szerintem Dr.Tóth Józsefnek az tenne a legjobbat ha kilépne a picsába. Lehet angyalföld prolinegyedezni, de kb egész budapesten itt volt az egyik legnagyobb az új lakásépítési hullám, ergo a legtöbb új betelepülő is, akik aztán tuti nem prolik, + kipucolták a rákba a cigányputrikat, mégis minden választáson simán nyert TJ. Csak nem azért mert jól csinálja a dolgokat és nem keveredik látványos korrupciós ügyekbe? (nem mondom hogy nem korrupt mert minden politikus az)
több mint 14 éve
ezek után népszavazást fogok kezdeményezni hogy elszakadjunk Narancsiától 😛
Angyalföldi SZSZK néven 😛haromt
szeretnéd, Narancsia ledózerolja a kerületet és csinálunk belőle egy nagy városligetet, focipályákkal, nagy pecatóval, golfpályával és Gyurcsánysimogatóval 😛atapapa
gyúrcsány nem kell ide. Utálom mint a szart. haromt
Te igen. Medgyessy is ott lesz, majd a golflabdákat szedegeti (Magyar Narancs: A golfozó népet szolgálom 😛 )

Azt még nem sokan tudják szerintem, hogy ha lesznek kerület-összevonások, milyen elv szerint hajtják majd végre:
terület, népességszám, népsűrűség, infrastruktúra, stb.
Ha csak 7-8 kerületet fognak csinálni, akkor biztos hogy a 13. ker. se marad érintetlen.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Erzsébeten így is a Fidesz fog irányítani, Kispesten meg az van, mint Szegeden, patthelyzetatapapa
szeretnéd, Narancsia ledózerolja a kerületet és csinálunk belőle egy nagy városligetet, focipályákkal, nagy pecatóval, golfpályával és Gyurcsánysimogatóval 😛atapapa
gyúrcsány nem kell ide. Utálom mint a szart. De a törpe se tegye be ide a lábát szerintem.
Ha kerülethatárokat akar változtatni a kisgeci akkor én baszom a fejéhez a molotovkoktélt.
Vonja össze a sok belvárosi szart amire semmi szükség, de ez itt egy jól működő önálló egység.
több mint 14 éve
Erzsébeten így is a Fidesz fog irányítani, Kispesten meg az van, mint Szegeden, patthelyzetatapapa
szeretnéd, Narancsia ledózerolja a kerületet és csinálunk belőle egy nagy városligetet, focipályákkal, nagy pecatóval, golfpályával és Gyurcsánysimogatóval 😛

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
ezen nagyon megakadt a szemem

http://www.maestropizza.hu/kep.php?fn=kepek/1283760300.jpg

Hawaii, California, Miami, Big Ben, Titan, Florida, Michigan, Dalton ( 😂 )

milyen sok futball (főleg NCAA) utalás 😛konqueror
aha, csak pl. a Michigan e-vel van írva, ami bár még mindig jobb, mint az eredménykövetőben előforduló Mitchigen, de azért égő 😛JJ Tiller
igen, nekem nem volt szívem úgy leírni 😛

azért valld be, megdobbant a szíved a sok college csapat láttán 😊 Dalton a legjobb 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Angyalföldi SZSZK néven 😛
több mint 14 éve
Erzsébeten így is a Fidesz fog irányítani, Kispesten meg az van, mint Szegeden, patthelyzet

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a részletes eredményeket a választásról nálunk.
a kerületi önkörmányzatba 14 egyéni kerületből lehetett bekerülni.
Vicces módon mind a 14et MSZP-s nyerte így a kerületi közgyűlés totálisan ellentétes az országgal
14 MSZP, 4 Fideszes, 1-1 Jobbik-LMP 😀
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀haromt
A régi klasszikus:
-Van sziget a Vörös-tengerben?
- Igen, Nyugat-Berlin.

Mára hangszerelve:
-Van sziget a Sárga-tengrben?
- Igen, Angyalföld.vadibandi
Ti is sziget vagytok nem? Kispest meg Erzsébet.
Jó nem annyira mint mi de akkor is.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Vicces módon mind a 14et MSZP-s nyerte így a kerületi közgyűlés totálisan ellentétes az országgal
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀haromt
A régi klasszikus:
-Van sziget a Vörös-tengerben?
- Igen, Nyugat-Berlin.

Mára hangszerelve:
-Van sziget a Sárga-tengrben?
- Igen, Angyalföld.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante

milyen sok futball (főleg NCAA) utalás 😛konqueror
aha, csak pl. a Michigan e-vel van írva, ami bár még mindig jobb, mint az eredménykövetőben előforduló Mitchigen, de azért égő 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

milyen sok futball (főleg NCAA) utalás 😛
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
gameday van srácok! 😛

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)