NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://ize.hu/comments.php?post_id=17175 😀eaglesmcnabb
http://en.wikipedia.org/wiki/Principality_of_Sealand

Population: 2 😂
Van saját pénzük is 😀szaba
Egyik órán idén nekünk erről kellett vitázni, kettéosztották a társaságot, az egyik szerint roszág másik szerint nem. Mi nyertünk mert szerintem ez király hely, szeretnék nagykövet lenni :cool:Rajna
Egy ország (állam) attól ország(állam), hogy a többi állam elismeri annak.

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott

Van saját pénzük is 😀szaba
Egyik órán idén nekünk erről kellett vitázni, kettéosztották a társaságot, az egyik szerint roszág másik szerint nem. Mi nyertünk mert szerintem ez király hely, szeretnék nagykövet lenni :cool:

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 882

Van saját pénzük is 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
http://ize.hu/comments.php?post_id=17175 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Vagy Flickr.
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Csináltam jópár fotót a lányomról.
Van pár ismerősünk aki meg szeretné nézni,de nem iwiwezik vagy facebookozik.
Hová tegyem fel ahol meg tudják nézni és nem kell meghívó meg tudjafaszom?
Valami nagyon egyszerű kellene ahol egy mappában lenne az egész.Bazzani
Vagy amit Bria mondott azon kívül kepfeltoltes.hu és elküldöd neki a linket?

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Valami nagyon egyszerű kellene ahol egy mappában lenne az egész.Bazzani
photobucket

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Valami nagyon egyszerű kellene ahol egy mappában lenne az egész.

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Egy subba kommentben van hozzá fordítás:

Ismeretlen - vélhetően hallucinogén - szer hatása alatt jelent meg munkahelyén. A vásárlókat "ökörként és sertésként" emlegette. Miután az egyik vásárló panaszt tett, azt mondta neki "szopj le egy narvált, te genetikai selejt". A vevőszolgálatról áthelyeztük pizzát szeletelni, ahol üzeneteket írt a vásárlóknak a "pi" természetével kapcsolatban. Ingerültté vált, mikor csak 46 tizedesjegyig tudott visszaemlékezni a "pi" értékére. Mikor hazaküldtük, lávatorta-tésztát kent az arcára, és azt ordítozta "Rick James vagyok, kurvák!" A mai napra nem osztottuk be egyik műszakra sem.
Stb-stb.

(Igen, tudom, nem mindenhol tükörfordítás, de így jobban hangzik.)

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
muhaha 😀

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
(Most lehet nagyon homály leszek) 😂

De hol lehet megnézni azt, hogy tavaly az egyes mesterszakokra mennyi volt a bekerülési ponthatár? Ugye a max az 100 pont...
Mert sehol sem találom, és kéne...
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Jútyúb L!

Amerika új szenzációja: Ted Williams

Jelenleg a Cleveland Cavaliers announcere, de állítólag megkörnyékezte az NFL Films is. 😊gyeek
Volt már 😛tenorx
Terjed mint a futótűz. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Jútyúb L!

Jelenleg a Cleveland Cavaliers announcere, de állítólag megkörnyékezte az NFL Films is. 😊gyeek
Volt már 😛
több mint 14 éve
Jútyúb L!

Jelenleg a Cleveland Cavaliers announcere, de állítólag megkörnyékezte az NFL Films is. 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
http://bombagyar.hu/index.php?post=1033
Lehet nem baromság után kéne szörfölni a neten hanem tanulni. De hát ha ez nem volt még, és jól mondta Einstein: "Két a dolog van a világon ami végtelen. Az univerzum és az emberi hülyeség, de az előbbiben nem vagyok biztos."
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=keGsH6C_4CQ&feature=player_embedded mekkora arc az ember 😀
több mint 14 éve
Más... majdnem. Mi a szar van a jútyúbbal? Először a jelszavam firtatják a "biztonságom" érdekében, aztán betesz egy olyan loopba ahonnan bárhova klikkelek nem lehet kijutni.

több mint 14 éve
Sejtettem, hogy divat héterkedni a Zeitgeiston és meg is kell lépni, érvelésem leggyengébb láncszeme. Lehet rajta röhögni, mert egy utópista LSD tripnek tűnhet. Nekem is vannak kivethető részek benne, de olyan dolgokra is rávilágít ugyanakkor amik amúgy szőnyeg alatt maradnának. Mondjuk ez a fasisztázás hogy jön ide? A rendező ateista réjdzsének szól? Én speciel azt meszűröm és leszarom. Ha valaki tud jobb linket mutatni a pénzrendszer összesküvés-elmélet szerű berendezkedéséről, akkor nyitott vagyok rá (a flamelés meg párezer kilométer kábel túloldalán nem nem tud felingerelni). Megkérdeztem pár közgazdász ismerősömet az első 20 perc valóságtartalmáról és a válaszok szerint ez egy könnyen feldolgozható de pontatlan modellje a valós mintának. Az információ alapú pénzkészletek már önmagukban azt sugallják, hogy az átlagember valójában Monopoly zsetonért gürizik, aminek az értéke egy válsággal a szarpapírral válhat egyenértékűvé. Magyarországot gyakorlatilag az államadósság kontroll alatt tartja, és bárki joggal feldobhatja fel a kérdést, hogy miért is kell egy többszörösen visszafizetett adósságot továbbra is törleszteni. (Amúgy az a szóbeszéd, hogy Kína megvenné az államadósságot, érdekes scenario lenne...) Lehet hogy holnap én is a műanyagkártyámmal fogok kenyeret venni, de attól még ugyanúgy átbaszásnak, kizsákmányolásnak és alapvetően igazságtalannak vélem ezt a rendszert, hosszútávon pedig igyekszem minél távolabb kerülni tőle.

több mint 14 éve
pár hete volt már betéve

de télleg jó 😊konqueror
Nem láttam :/ De nekem most két környezettan tétel között valóságos felüdülés volt 😛
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
pár hete volt már betéve

de télleg jó 😊
több mint 14 éve
Kedves fórumozók kik a felsőoktatásban töltitek mindennapjaitok, tudjátok mi az a vizsgaidőszak. Ajánlom figyelmetekbe a következő blogbejegyzést. Én jót nevettem rajta 😀

http://lohere.net/ikm/index.php/Vizsgaid%C5%91szak

Ízelítő:

"A vizsgaidőszak a szemeszter azon része, amikor BAZDMEG NEM ÉRTED HOGY NEM ÉREK RÁ A FASSÁGAIDRA MOST, TE MIÉRT ÉRSZ ENNYIRE KURVÁRA RÁ?"

"Kétféle vizsga van: írásbeli és szóbeli.

Előbbi olyan, akár a szex: van eleje, közepe és vége. Előjátékkal kezdődik, mely a legfontosabb része a vizsgának: előnyös pozíciót kell magadnak szerezni, ahonnan lehet puskázni. Így a darwinista természetes szelekciónak engedelmeskedve kegyetlen határozottsággal utat törsz magadnak (értsd: átrombolsz társaidon), majd akrobatikus mozdulattal beugrasz középtájékra, az előadóba. Miután betereltek titeket birkamódra egy gecynagy terembe, elkezdődik a lényegi rész. Az írásbeli arról szól, hogy még a seggedbe is cetliket dugsz, és különleges képességed használatával (egyszerre figyelni a tanárra, hogy észre ne vegyen, a kérdésre és a puskára) megpróbálod kitölteni a dolgozatot. Igen ám, de még kevés tanulás után is rájössz, hogy bizony a cetlik tartalma és a kérdések valahogy nem vágnak egybe. Pedig biztos vagy benne, hogy ezt adta le órán, illetve ezek a válaszlehetőségek voltak a jegyzetmegosztó oldalon. De te balga, hát nem tudtad, hogy a tanár nem azt kérdezi vissza, amit leadott előadáson? Nem baj, ha még csak elsős vagy, bizonyára nem sajátítottad el az egyetlen képességet, aminek hasznát veszed az egyetemen: olvasni a tanár agyában. "
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én múltkor eszméletlen boldog lettem, mikor felfedeztem, hogy le lehet tiltani csak adott személyek kiírásait, ezzel nincs sértődés, hogy töröltél, de én se olvasok szarokat.deny79
Azt hogyan lehet? A sajátomon megtettem, az asszony is igényelné, de egyszerűen nem találom a funkciót újra.GRAFI
Ha ráviszed a "posztra" az egeret, akkor a jobb felső salokban lesz egy x, ahol ki tudod lőni a személy kiírásait.tenorx
az egyén adatlapján van olyan, hogy letiltás. gondolom az is ugyanez ha nem akarod megvárni, hogy írjon 😀

több mint 14 éve
Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleck
Azért annyi haszna volt, hogy sikerült a legjobb időpontra felvennem a műszaki angolt, ami úgy kompletten betelt (asszem 18. voltam a 20ból, szóval mák volt)

Grafi: szívesen.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én múltkor eszméletlen boldog lettem, mikor felfedeztem, hogy le lehet tiltani csak adott személyek kiírásait, ezzel nincs sértődés, hogy töröltél, de én se olvasok szarokat.deny79
Azt hogyan lehet? A sajátomon megtettem, az asszony is igényelné, de egyszerűen nem találom a funkciót újra.GRAFI
Ha ráviszed a "posztra" az egeret, akkor a jobb felső salokban lesz egy x, ahol ki tudod lőni a személy kiírásait.tenorx
Király vagy. Köszi
több mint 14 éve
Ha ráviszed a "posztra" az egeret, akkor a jobb felső salokban lesz egy x, ahol ki tudod lőni a személy kiírásait.