NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Jól csinálja 😊habib
jól keni 😊briareos
Jól tolja 😊szaba
Jól csapatja 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 881
http://www.flixxy.com/worlds-fastest-magician.htm

Jól adja. 😊 😀Vrijbloed
Jól csinálja 😊habib
jól keni 😊briareos
Jól tolja 😊
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Jól adja. 😊 😀Vrijbloed
Jól csinálja 😊habib
jól keni 😊

több mint 14 éve
szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛Hurka
Meg ez az új avatar is. Meg ez az új stílus is, ami az avatarral jött 😀tenorx
Fegyelmezett lettem, vagy mi? 😂
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Sztem adja 😊 Az enyém a saját postjaimat nézi 😀szaba
nem kicsit lopás, és mindig azt hiszem, hogy JJ írt valamit 😛
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Meg ez az új avatar is. Meg ez az új stílus is, ami az avatarral jött 😀
több mint 14 éve
Sztem adja 😊 Az enyém a saját postjaimat nézi 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan

Jól adja. 😊 😀Vrijbloed
Jól csinálja 😊

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Jól adja. 😊 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Inkább ide, itt többen látják
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1587655489432&oid=53844953429#&comments

Óriási.szaba
Ezt vizsgaidőszak záró bulira megtanulom :cool: 😀 Nagyon komoly
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1587655489432&oid=53844953429#&comments

Óriási.szaba
Hogy nyomja a kis feka... odabasz 😀

több mint 14 éve

Óriási.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Hát maximum jogilag, mert csomó olyan ország van, ami úgy ismer el nemországokat országoknak, hogy közben maga sem országmighty8
Mit, miért? 😊
1. Nem látok ellentmondást a hozzászólásaink között.
2. Lehet, hogy azért mert nem értem a tiedet? "csomó olyan ország van... ... (mely)maga sem ország."

Esetleg arra utalsz, hogy vannak olyan területek, melyek önálló közigazgatással, hadsereggel, lakossággal bírnak, mégsem államok (vagy mégis)? Fenntartom, hogy szükséges a nemzetközi elismerés az "országgá" váláshoz.vadibandi
Ilyen aktus volt, amikor pl Hollandia elismerte Szlovákiát, Macedónia Moldovát, Belgium Koszovót.
Ezek fokozott hamis önigazolás-keresésből táplálkozó, magukat országnak és népnek tartó csoportok frusztrációkivetülései, és magyarként kötelességünk fenntartásokkal kezelni a dolgot.mighty8
Bocsánat! Elfelejtettem, hogy te a "gyülöltellenségeink" oldalon megfogalmazott inerciarendszerben értelmezed ezeket a fogalmakat! 😊

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.gyeek
az a baj, hogy ez (számomra) gyenge utánzata Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak egyik részének 😕pc_x
"Valójában Nagy Bandó a történet megírásakor csak tudta, honnan kell meríteni 😀

A történet valójában Douglas Adamssal történt meg, az eredetit A kétség lazaca c. könyvében írja le, és ha jól emlékszem, a Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvében is feldolgozta

kovacsp69 2 days ago"

Szerintem jól csinálták meg, nem hiszem hogy a poén lenyúlása állt volna a középpontban.gyeek
Nem is erre céloztam, csak nekem az jobban tetszik, bár ha nem ismerném ez igen ötletesnek tűnne... Csak "sajnos" ismerem, de ez csak saját vélemény 😊

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.gyeek
az a baj, hogy ez (számomra) gyenge utánzata Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak egyik részének 😕pc_x
"Valójában Nagy Bandó a történet megírásakor csak tudta, honnan kell meríteni 😀

A történet valójában Douglas Adamssal történt meg, az eredetit A kétség lazaca c. könyvében írja le, és ha jól emlékszem, a Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvében is feldolgozta

kovacsp69 2 days ago"

Szerintem jól csinálták meg, nem hiszem hogy a poén lenyúlása állt volna a középpontban.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
az a baj, hogy ez (számomra) gyenge utánzata Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak egyik részének 😕

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
csak mert elűnt a videómegosztókról... már én is kerestem, mert érdekel, de nincs sehol...pc_x
nfl.comról is 😕

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Valaki be tudná linkelni az idei plays of the year video-t?Kerestem már pár helyen,de nem igazán jött össze eddig :/JoeyPorter
SB után.szaba
szerintem arra az összeállításra gondolt (ami a gridiron.blogon is fent volt), amiben 2010 legjobb playei voltak, FOX vagy ESPN csinálta... csak mert elűnt a videómegosztókról... már én is kerestem, mert érdekel, de nincs sehol...

több mint 14 éve
Valaki be tudná linkelni az idei plays of the year video-t?Kerestem már pár helyen,de nem igazán jött össze eddig :/JoeyPorter
SB után.
több mint 14 éve
mighty8 34 — The Rebels' C
Egy ország (állam) attól ország(állam), hogy a többi állam elismeri annak.vadibandi
Hát maximum jogilag, mert csomó olyan ország van, ami úgy ismer el nemországokat országoknak, hogy közben maga sem országmighty8
Mit, miért? 😊
2. Lehet, hogy azért mert nem értem a tiedet? "csomó olyan ország van... ... (mely)maga sem ország."

Esetleg arra utalsz, hogy vannak olyan területek, melyek önálló közigazgatással, hadsereggel, lakossággal bírnak, mégsem államok (vagy mégis)? Fenntartom, hogy szükséges a nemzetközi elismerés az "országgá" váláshoz.vadibandi
Ilyen aktus volt, amikor pl Hollandia elismerte Szlovákiát, Macedónia Moldovát, Belgium Koszovót.
Ezek fokozott hamis önigazolás-keresésből táplálkozó, magukat országnak és népnek tartó csoportok frusztrációkivetülései, és magyarként kötelességünk fenntartásokkal kezelni a dolgot.

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Egyik órán idén nekünk erről kellett vitázni, kettéosztották a társaságot, az egyik szerint roszág másik szerint nem. Mi nyertünk mert szerintem ez király hely, szeretnék nagykövet lenni :cool:Rajna
Egy ország (állam) attól ország(állam), hogy a többi állam elismeri annak.vadibandi
Mit, miért? 😊

Esetleg arra utalsz, hogy vannak olyan területek, melyek önálló közigazgatással, hadsereggel, lakossággal bírnak, mégsem államok (vagy mégis)? Fenntartom, hogy szükséges a nemzetközi elismerés az "országgá" váláshoz.

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Valaki be tudná linkelni az idei plays of the year video-t?Kerestem már pár helyen,de nem igazán jött össze eddig :/

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Ja, értem, kösz. Azt hittem meg lehet gyorsítani ha már viszem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.