NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 571
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=oA7avXEBO8M&feature=player_embedded ez mi? :o :o
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valaki tud valami programot vagy plugint amivel a justin.tv .t tudom nézni folyamatosan és nem kell fizetni ?Tocajelenleg ha jól tudom ilyen segédprogram nincs. keress más alternatívát (atdhe, myp2p, veetle, google)
több mint 14 éve
Valaki tud valami programot vagy plugint amivel a justin.tv .t tudom nézni folyamatosan és nem kell fizetni ?
több mint 14 éve
szaba
10 543
RIP papám. Nagy komcsi volt, gondoltam h okt. 23-án adja be a kulcsot 😕 Mondjuk már az utóbbi pár héten nagyon szar bőrben volt, jobb így neki. 😕
több mint 14 éve
Köszi de akkor valószínűleg a videoval van a gond mert letöltöttem de ez sem játssza le.Mindegy.http://download.chip.eu/hu/FLV-Player-1.3_153097.htmlHöriVLC sztem tuti elviszi.Divatnem játssza le a VLCCowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
http://download.chip.eu/hu/FLV-Player-1.3_153097.htmlnem játssza le a VLCCowboykarcsiTudja valaki hogy az flv formátomu videot milyen codecel tudnám lejátszani?CowboykarcsiVLC sztem tuti elviszi.Divat
több mint 14 éve
nem játssza le a VLCTudja valaki hogy az flv formátomu videot milyen codecel tudnám lejátszani?CowboykarcsiVLC sztem tuti elviszi.Divat
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Tudja valaki hogy az flv formátomu videot milyen codecel tudnám lejátszani?CowboykarcsiVLC sztem tuti elviszi.
|
több mint 14 éve
Tudja valaki hogy az flv formátomu videot milyen codecel tudnám lejátszani?
több mint 14 éve
Mármint ez nálunk Győrben így van, itt pár éve megszűnt.nem igaz, mert nálunk az eltén is 12 félév a maxJJ Tiller12 felev tamogatott.A rendszer szerint (nálunk Győrben ez működik tavaly óta már), plusz két félévben lehetsz támogatott, mint a kiírás szerint a szak. A 12 félév az egy 3-4 éve szűnt meg elvileg.deny79
Most is le lehet csuszni allamirol akar az elso ev utan, csak helyettuk be is kerulnek allamilag tamogatott helyre a jol tanulo koltsegteritesesek.barney
több mint 14 éve
nem igaz, mert nálunk az eltén is 12 félév a maxA rendszer szerint (nálunk Győrben ez működik tavaly óta már), plusz két félévben lehetsz támogatott, mint a kiírás szerint a szak. A 12 félév az egy 3-4 éve szűnt meg elvileg.deny79Csak a 8 félév után kell fizetnedharomt12 felev tamogatott.
Most is le lehet csuszni allamirol akar az elso ev utan, csak helyettuk be is kerulnek allamilag tamogatott helyre a jol tanulo koltsegteritesesek.barney
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A rendszer szerint (nálunk Győrben ez működik tavaly óta már), plusz két félévben lehetsz támogatott, mint a kiírás szerint a szak. A 12 félév az egy 3-4 éve szűnt meg elvileg.Csak a 8 félév után kell fizetnedharomt12 felev tamogatott.
több mint 14 éve
Csak a 8 félév után kell fizetnedharomt12 felev tamogatott.
Most is le lehet csuszni allamirol akar az elso ev utan, csak helyettuk be is kerulnek allamilag tamogatott helyre a jol tanulo koltsegteritesesek.
több mint 14 éve
jelenleg asszem 8 félév államilag finanszírozott annak akit arra vettek fel. Teljesítményfüggetlenül amíg ki nem rúgják. Márpedig azt kurva nehéz elérni hogy kirúgjanak. Csak a 8 félév után kell fizetnedharomtváltozó.
láttam már olyat is, ahol az ideális képzési idő félévszámának duplája is még támogatottnak számít.
(ide akarok visszamenni 😀 )
több mint 14 éve
Valamit csináljatok már a piros kalapos csávóval. Teleszpemeli a fórumot. 😀😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lécci töltsétek ki a fejlécben található kérdőívet. Nektek 1 perc de nekünk fontos lenne. Köszi
több mint 14 éve
ha fizeti akkor mindegy. én most csak az állami költség csökkentés miatt mondtam ezt(Öcsémnek mintha 4 félév után kellett volna fizetni. De mindegy, ő lehet hogy spéci eset volt, a sport sok idejét elvitte)
jelenleg asszem 8 félév államilag finanszírozott annak akit arra vettek fel. Teljesítményfüggetlenül amíg ki nem rúgják. Márpedig azt kurva nehéz elérni hogy kirúgjanak. Csak a 8 félév után kell fizetnedharomt
Ha csak a költségeket nézzük, akkor nem rossz az ötleted, bár az utóbbi években eléggé levitték az államilag támogatott alapképzési létszámot
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha fizeti akkor mindegy. én most csak az állami költség csökkentés miatt mondtam eztazért tényleg van néhány (kinek mennyi) tárgy, amiből akkor is kurva nehéz átmenni ha az ember készül rá vagy jár órára. Főleg azért, mert általában a világon semmi köze az adott szakhoz. Vagy reformálják meg a tanrendet is, hogy ne kelljen pszichológiát meg HR-t tanulni annak, akinek nincs köze hozzá.HöriPersze, nekem is volt olyan tárgyam, ahol UV-időszakban tartott vizsgán az egész évfolyam jelen volt, és nem csak elsőben.
A nem törzstárgyakkal kapcsolatos számonkérés rendszerét viszont lehetne könnyíteni, ezt elismerem.
Maradjon ez a mennyiségű államilag finanszírozott hallgatószám. De csak az első 2 szemszterre. Utána viszont csak x átlag fölött maradhassanak az emberek államilag finanszírozva. Ha ezt nem érik el akkor go to költségtérités vagy menjen amerre lát. A tehetsétségesek/szorgalmasok számra legyen csak állami finanszírozás, a lusták/ostobáknak ne.haromtEz szerintem már most is így van (lehet nem mindenhol), ha jól rémlik az öcsémet is így csapták át fizetősre a Számviteli Fősulin
Ezzel csak az a gond, hogy a létszám nem fog csökkeni (nem is csökkent), mert akinek ideje-pénze engedi az továbbra is ott ragad a rendszerben és azoktól szívja el a levegőt, akik tanulnának, akikkel van értelme komolyan foglalkozni.
atapapa
jelenleg asszem 8 félév államilag finanszírozott annak akit arra vettek fel. Teljesítményfüggetlenül amíg ki nem rúgják. Márpedig azt kurva nehéz elérni hogy kirúgjanak. Csak a 8 félév után kell fizetned
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az előbb a Magyar ATV-n volt egy zene, az '56-os forradalom emlékére. Nem tudjátok véletlenül a címet/előadót? Sajnos későn kapcsoltam oda... 😕
több mint 14 éve
azért tényleg van néhány (kinek mennyi) tárgy, amiből akkor is kurva nehéz átmenni ha az ember készül rá vagy jár órára. Főleg azért, mert általában a világon semmi köze az adott szakhoz. Vagy reformálják meg a tanrendet is, hogy ne kelljen pszichológiát meg HR-t tanulni annak, akinek nincs köze hozzá.HöriPersze, nekem is volt olyan tárgyam, ahol UV-időszakban tartott vizsgán az egész évfolyam jelen volt, és nem csak elsőben.
A nem törzstárgyakkal kapcsolatos számonkérés rendszerét viszont lehetne könnyíteni, ezt elismerem.
Maradjon ez a mennyiségű államilag finanszírozott hallgatószám. De csak az első 2 szemszterre. Utána viszont csak x átlag fölött maradhassanak az emberek államilag finanszírozva. Ha ezt nem érik el akkor go to költségtérités vagy menjen amerre lát. A tehetsétségesek/szorgalmasok számra legyen csak állami finanszírozás, a lusták/ostobáknak ne.haromtEz szerintem már most is így van (lehet nem mindenhol), ha jól rémlik az öcsémet is így csapták át fizetősre a Számviteli Fősulin
Ezzel csak az a gond, hogy a létszám nem fog csökkeni (nem is csökkent), mert akinek ideje-pénze engedi az továbbra is ott ragad a rendszerben és azoktól szívja el a levegőt, akik tanulnának, akikkel van értelme komolyan foglalkozni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Höri, nem mondanám ezt, ha a felsőoktatás tömegesítésével nem zuhant volna nagyot a a színvonal.maga a feltevés hogy szeretnék csökkenteni a hallgatók létszámát az nem rossz elképzelés.
A módszer tipikusan fideszes lenne amúgy: tudjuk hogy egy rakás olyan ember gyötri magát a felsőoktatásban, aki az életben nem fog a "szak"területén dolgozni, de valószínűsíthetően olyan területen se, ahol szigorúan megkövetelik a diplomát, viszont nem akarunk létszámot korlátozni, mivel korábban azt mondtuk, hogy tanuljanak minél többen
Inkább szigorítunk a kihullási rostán, és focizzák ki az egyetemek azokat, akik vagy lusták, vagy más okból nincs idejük tanulni, vagy az első éveket a középiskolában el nem sajátított anyagok korrepetálásra használnák.atapapa
de a megoldási javaslat rossz szerintem. Én már sokszor leírtam hogy én mit tennék
Maradjon ez a mennyiségű államilag finanszírozott hallgatószám. De csak az első 2 szemszterre. Utána viszont csak x átlag fölött maradhassanak az emberek államilag finanszírozva. Ha ezt nem érik el akkor go to költségtérités vagy menjen amerre lát. A tehetsétségesek/szorgalmasok számra legyen csak állami finanszírozás, a lusták/ostobáknak ne.
Na jó azért persze megszüntetnék jó pár intézményt is illetve korlátoznám a létszámot.
több mint 14 éve
Höri, nem mondanám ezt, ha a felsőoktatás tömegesítésével nem zuhant volna nagyot a a színvonal.tisztában vagyok vele, hogy mennyi a léhűtő, találkoztam elegendővel + valamennyire én is az voltam 😀
A módszer tipikusan fideszes lenne amúgy: tudjuk hogy egy rakás olyan ember gyötri magát a felsőoktatásban, aki az életben nem fog a "szak"területén dolgozni, de valószínűsíthetően olyan területen se, ahol szigorúan megkövetelik a diplomát, viszont nem akarunk létszámot korlátozni, mivel korábban azt mondtuk, hogy tanuljanak minél többen
Inkább szigorítunk a kihullási rostán, és focizzák ki az egyetemek azokat, akik vagy lusták, vagy más okból nincs idejük tanulni, vagy az első éveket a középiskolában el nem sajátított anyagok korrepetálásra használnák.atapapa
de azért tényleg van néhány (kinek mennyi) tárgy, amiből akkor is kurva nehéz átmenni ha az ember készül rá vagy jár órára. Főleg azért, mert általában a világon semmi köze az adott szakhoz. Vagy reformálják meg a tanrendet is, hogy ne kelljen pszichológiát meg HR-t tanulni annak, akinek nincs köze hozzá.
több mint 14 éve
Höri, nem mondanám ezt, ha a felsőoktatás tömegesítésével nem zuhant volna nagyot a a színvonal. A módszer tipikusan fideszes lenne amúgy: tudjuk hogy egy rakás olyan ember gyötri magát a felsőoktatásban, aki az életben nem fog a "szak"területén dolgozni, de valószínűsíthetően olyan területen se, ahol szigorúan megkövetelik a diplomát, viszont nem akarunk létszámot korlátozni, mivel korábban azt mondtuk, hogy tanuljanak minél többen
Inkább szigorítunk a kihullási rostán, és focizzák ki az egyetemek azokat, akik vagy lusták, vagy más okból nincs idejük tanulni, vagy az első éveket a középiskolában el nem sajátított anyagok korrepetálásra használnák.
több mint 14 éve
Micsoda e-mailt kaptam 😀 Tárgy: "Jelszó Feltörés és Emo Szex" 😀 Szóval aki szeretne emoszexet vagy jelszavakat feltörni, szóljon, adom a linkeket 😀fetomyÉn is hallottam már, hogy egyre profibbak manapság ezek a célzott reklámot generáló algoritmusok. 😉