NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
asszem 3 vagy 4 éve volt érezhetőbb szilveszterkor. én akkor sem vettem észre
több mint 14 éve
Nem földrengés, csak Viktorra rászakadt a plafon a hazugságoktól.Twitter - másodperce
😊
több mint 14 éve
bezonyTatabányán megrengett a föld... Máshol hasonló tapasztalatok esetleg?RataccessFehérváron isHanni
bár mi biztos rossz helyen lakunk mert semmi nem volt.
több mint 14 éve
Most olvasom hogy 4,7-es erősségű, és Oroszlány volt a középpont... Az tőlünk kb. 15 km. Kiváncsi vagyok az oroszlányi bányászok mit élhettek át 😀Rataccesstbányai haver mondta, hogy as könyvek leestek a polcról 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Most olvasom hogy 4,7-es erősségű, és Oroszlány volt a középpont... Az tőlünk kb. 15 km. Kiváncsi vagyok az oroszlányi bányászok mit élhettek át 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Egyik haverom facebookos kiírása a földrengés után:"Elindult a Cataclysm élőben is!!!44" 😀
több mint 14 éve
Tatabányán megrengett a föld... Máshol hasonló tapasztalatok esetleg?RataccessFehérváron is
több mint 14 éve
Itt Borsodban semmi, viszont egy győri barátom írta, hogy nagyon durván rengett a házuk.
több mint 14 éve
Hűűű, ez durva volt, ilyenben még nem volt részem...
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Én pont most hívtam fel anyámékat, hogy ők éreztek e valamit, mert már azt hittem, hülye vagyok, hogy Bp belvárosában éreztem valamit, de azt hittem csak haluzok. 😊
több mint 14 éve
Tatabányán megrengett a föld... Máshol hasonló tapasztalatok esetleg?Rataccessitt a IX-ker ben a mester/viola környékén elég gyakran előfordul
több mint 14 éve
Tatabányán megrengett a föld... Máshol hasonló tapasztalatok esetleg?
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=ggzRJ7Cs1hATesómék remekműve a szalagavatójukra 😉
szerk.:
Lesz kimaradt jelenetek (bakik) videó is
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mit vétettek a csöppségek? :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szegény gyerekek...ez a szülőszobai agykárosodás.
több mint 14 éve
😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
az újságírás csúcsa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=oi2v036FoNU&feature=player_embedded Az élet rövid srácok :/
(tudom Sobri, fake az összes...)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tudja valaki a szőke hölgy nevét az atv-ből? Aki hírolvasó. Nem Ács Móni, őt ismerjük.Uzoni Eszter ha jól emlékszem, és rá gondolsz.
Nem nekem kellene, de fontos lenne. KösziJC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tudja valaki a szőke hölgy nevét az atv-ből? Aki hírolvasó. Nem Ács Móni, őt ismerjük. Nem nekem kellene, de fontos lenne. Köszi
több mint 14 éve
Nem tudom, én sima ps-sel csináltam, az eredeti honlapon meg ahogy néztem nem nagyon van focis 😊(akinek kell Tebow-s azt el küldöm, de bármilyet lehet csinálni 😀)pc_xVan valami generátor progi ezekhez? Sok sisakot simán meg lehet csinálni PS-el, de az Eagles helmet bonyolultabb, nehéz kockára hajtogatni a szárnyakat 😊Rataccess

több mint 14 éve
(akinek kell Tebow-s azt el küldöm, de bármilyet lehet csinálni 😀)pc_xVan valami generátor progi ezekhez? Sok sisakot simán meg lehet csinálni PS-el, de az Eagles helmet bonyolultabb, nehéz kockára hajtogatni a szárnyakat 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
nekem Peyton és LT (még Charger) van ilyenbőlkonquerorPeytonnál még az arányok is stimmelnek nagyjából. 😀
több mint 14 éve
nekem Peyton és LT (még Charger) van ilyenből
több mint 14 éve
nincs rajta eyeblackHörihehe, igaz, de azért mert Röfiburger-ból csináltam és teljesen kiment a fejemből, hogy azt is rakjak rá 😀 (de ha kell valakinek a "tervrajz", arra rakok 😀)