NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/10/19/jackass/

talán nem ebbe a topikban a helye mondjuk 😀
Steve-O cápás okosságát pont láttam, az a legdurvább szerintem

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Basszus, meg kellene valltoztatni az oldal nevet. Reggel felkelek, lemaszok a nappaliba, noiholgy lakotarsam mellettem nezi a tv-t, gondoltam megnezem a forumot. Beirtam a cimet, erre bejott valami narancssarga hatter es ereztem, hogy ez igy nem jo. Ranezek a cimre, termszetesen elirtam, es BLOW.hu szerepelt a savban. Mivel a mellettem ulo holgy nalam kb. 20 kiloval nehezebb, ezert nem akartam, hogy celzasnak vegye, fuggetlenul a reakciotol. (Pozitiv, akarja a blow-t, de tul rusnya, negativ, pofanbasz..tul eros) Hala istennek valami sajtos.hu jott be, de egy rovid pillanatra megallt bennem az uto.lotus86
rakd a kedvencek közé 😊 akkor nem rohan le a vaskos lakótárs se. viszont ha annyira erős, akkor tök8, a blowjob is akkor van vele, mikor ő akarja 😀
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Basszus, meg kellene valltoztatni az oldal nevet. Reggel felkelek, lemaszok a nappaliba, noiholgy lakotarsam mellettem nezi a tv-t, gondoltam megnezem a forumot. Beirtam a cimet, erre bejott valami narancssarga hatter es ereztem, hogy ez igy nem jo. Ranezek a cimre, termszetesen elirtam, es BLOW.hu szerepelt a savban. Mivel a mellettem ulo holgy nalam kb. 20 kiloval nehezebb, ezert nem akartam, hogy celzasnak vegye, fuggetlenul a reakciotol. (Pozitiv, akarja a blow-t, de tul rusnya, negativ, pofanbasz..tul eros) Hala istennek valami sajtos.hu jott be, de egy rovid pillanatra megallt bennem az uto.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Szücsi New York Giants 32
Ma vagyis tegnap este fele Szücsi volt az, aki Giants sapiban szakállal jött ki valamelyik BME épületből? 😊F.Schleck
Nem, nem én voltam 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ma vagyis tegnap este fele Szücsi volt az, aki Giants sapiban szakállal jött ki valamelyik BME épületből? 😊

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
http://index.hu/belfold/2010/10/18/struccgyillkossaggal_csinalnak_ki_az_allatkert_igazgatojat/

úristen 😀

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 370 — no es importante
😊

A sátáni vér visszavág: Gyilkos fegyver
John Dillon (Chuck Norris) jövőből jött kiborg, akinek egy nap elrabolják a lányát őrült szektatagok. John úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet, ebben váratlan segítsége akad egy szolgálatkész android (Samuel L. Jackson) személyében.

Közös kalandjuk során eljutnak egy gyilkos mocsárba, ahol egy rossz hírű lebuj szétverése és néhány látványos autós üldözés után találkoznak az ellenségeiket irányító gonosszal (Alan Rickman). John megküzd vele, és egy atomtengeralattjáró irányítókabinjában megvakítja egy fűrészgéppel.

Ezután hősünk felrobbant mindent maga körül. Az utolsó képsorokon azonban kiderül, hogy a film sztorija csak egy átlagos nap volt hősünknek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Uj kedvenc akciofilmem, ma estere (enyhe kepzavarok itt-ott), reg volt ilyen generatoros jatek a topicban.. a zindexrol.

A mocskos mélység visszatér: Veszélyes csapás
John Jackson (Jason Statham) sasszemű mesterlövész, aki egy nap szemtanúja lesz annak, hogy megölik a legjobb barátját agresszív űrlények. John úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet, ebben váratlan segítsége akad egy aranyos kutya (Samuel L. Jackson) személyében.
Közös kalandjuk során eljutnak egy lakatlan szigetre, ahol egy híd lerombolása és egy repülőgép-eltérítés után találkoznak az ellenségeiket irányító gonosszal (Gary Oldman). John megküzd vele, és egy atomtengeralattjáró irányítókabinjában kilyuggatja egy feszítővassal.
Ezután hősünk rájön, hogy ők ketten testvérek voltak. Az utolsó képsorokon azonban kiderül, hogy a gonosz valójában a főhős második énje.

A filmcimek a legjobbak:
Sátáni csapás 3: Mocskos pokol
A végzetes vérbosszú visszavág: Veszedelmes pokol
Az aljas átok visszatér: Halálos halál
A dühöngő pokol visszatér: Veszélyes áldozat

stb, stb.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 251 — Saturday Night Lights
A moszkvai Lomonoszov Egyetem diáklányainak naptára Putyin miniszterelnök születésnapjára. Csak hogy ne legyen szar a hétfő.
http://www.huffingtonpost.com/2010/10/07/russian-students-create-e_n_754047.html

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Tomeee 753
nem tudok játszani az espn college townnal, mert hiába minden frissítés, nem hajlandó még a facebook kezdőoldala sem betöltődni... érthetetlenJJ Tiller
Nekem meg nem viszi el a gépem... 😀 csak suliból nyomom

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
nem tudok játszani az espn college townnal, mert hiába minden frissítés, nem hajlandó még a facebook kezdőoldala sem betöltődni... érthetetlenJJ Tiller
Próbáltál sütiket törölni?tenorx
Szegény Sütit mindenhonnan törölni akarják 😊Joco
mert a januári eredménykövető óta tudjuk, hogy meleg 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
😂 😂

beírtam a photobucket keresőbe, hogy Cam Newton, válasz:

Your search term probably relates to adult content. Photobucket DOES NOT host sexually explicit content.
Warning: If you are under 18 or live in an area where it is illegal for you to view explicit content try another search.

or...
Continue your Photobucket search here

Ez geciség.

több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Próbáltál sütiket törölni?tenorx
Szegény Sütit mindenhonnan törölni akarják 😊

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Próbáltál sütiket törölni?
több mint 14 éve
nem tudok játszani az espn college townnal, mert hiába minden frissítés, nem hajlandó még a facebook kezdőoldala sem betöltődni... érthetetlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
facebook nekem is szarakodik konstans mód. mostanság mindig elcsúsznak a linkelt videók miniképei, de ha ráviszem az egeret helyreáll. meg hiába állítom át, hogy a legfrissebb dolgokat mutassa a falon, csakazértis átugrik a "főbb események" nevű, szerintem totál felesleges feature-re

lehet azért vannak eme anomáliák, mert a FB tudja, hogy nem igazán szívlelem az oldalt 😛
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A fékbúkkal nekem is szórakozott pár hétig, de mióta letöltötte a legújabb flashpalyer frissítést, megjavult. Bár lehet, h merő véletlen, és nincs összefüggés.
több mint 14 éve
másnál is szórakozik a Chrome? sok oldalt egyszerűen nem tölt be rendesen...JJ Tiller
Nekem csak néha egy-egy oldalt nagyon lassan hoz be, kb 10 perc alatt. Pedig nem képekkel teletűzdeltek (pl. neptun...)deny79
nálam olyanokkal szenved, mint a facebook vagy az espn
bár az előbbi egyik böngészőn sem akar menni rendesen, egyszerűen nem értem miért...

---
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
másnál is szórakozik a Chrome? sok oldalt egyszerűen nem tölt be rendesen...JJ Tiller
Nekem csak néha egy-egy oldalt nagyon lassan hoz be, kb 10 perc alatt. Pedig nem képekkel teletűzdeltek (pl. neptun...)
több mint 14 éve
másnál is szórakozik a Chrome? sok oldalt egyszerűen nem tölt be rendesen...

---
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha már hagyma, reggelire:
http://www.netszar.com/wp-content/2010/10/xxx.JPG?ref=nf

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://velvet.hu/sztori/2010/10/14/fel_ev_utan_sem_rohad_a_mcdonalds-menu/

Finom lehet a krumpli 😂Joco
tényleg finom.

amugy a supersize me-ben a hamburger simán elrohadt 2-3 hét alatt, bár a krumpli ott se penészedett meg vagy fél évig 😐miilann
azért ez dresszing nélküli hamburger volt. Csak "hús" és zsömle.
az uborkát még ők sem tudják műanyagosítani. viszont a benne lévő "hagyma" az por alakban érkezik. Fel kell önteni vízzel és kész a kiskockákra vágott hagyma.
Ezt tapasztalatból tudom
több mint 14 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan

Finom lehet a krumpli 😂Joco
tényleg finom.

amugy a supersize me-ben a hamburger simán elrohadt 2-3 hét alatt, bár a krumpli ott se penészedett meg vagy fél évig 😐

child please!
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan

Finom lehet a krumpli 😂

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?v=gY7ibRGdl8Y&feature=player_embedded

az ubiszeletelés koronázatlan királya 😀