OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Én ezt csinálnám Gyurcsánnyal is: Urnába zárnám, majd vastag anyaggal (földdel, betonnal)😀 😀konquerorMa még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕😀
talán ez:
1. A szavazás közben előforduló fontosabb események leírása:
Egy urna teteje beszakadt. Egy édesanya gyermekével jött be. A gyermek beleesett, és az urna beszakadt. Az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.H_Marko
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - írja az ATV honlapja. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.BleedingGreen
betakarnám, hogy tompítsam a hangját...
több mint 14 éve
😀 😀Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕😀
talán ez:
Egy urna teteje beszakadt. Egy édesanya gyermekével jött be. A gyermek beleesett, és az urna beszakadt. Az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.H_Marko
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - írja az ATV honlapja. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.BleedingGreen
több mint 14 éve
Elballagunk az 50 méterre lévő óvodába, amikor látom hogy az előtérben nem az ismerős szavazóköri számok vannak, ekkor jöttem csak rá hogy meg kellett volna nézni az értesítőt: áttettek minket vagy egy kilométerrel arrébb lévő gimnáziumba. Ha egy utcával arrébb lakom, akkor most továbbra is ott szavazhatnék :/ De nem csak én voltam a hülye, a kopogtatót 1 hónapja a fideszesek annak a fickónak nevére töltették ki velem (meg annak a szórólapját is dobálták be hozzánk), aki már pont nem az én körzetemben indul.
Gyanút kellett volna fognom, amikor az utolsó napokban már az indexes jócsaj szavazáson udvarhölgynek választott liba arcával jöttek a szórólapok.
több mint 14 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕😀
talán ez:
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - írja az ATV honlapja. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.
több mint 14 éve
meg sem lepődöm h keszthelyi a cédula 😀Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕Sőt, már a szavazó lapokat se nemi szervekkel "díszítik", hanem virágokkal:
talán ez:
http://kep.index.hu/1/0/171/1713/17130/1713027_2cc21e3e9b1d2441a743c6eb3eda72ee_wm.jpgsüti
több mint 14 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕Sőt, már a szavazó lapokat se nemi szervekkel "díszítik", hanem virágokkal:
talán ez:
http://kep.index.hu/1/0/171/1713/17130/1713027_2cc21e3e9b1d2441a743c6eb3eda72ee_wm.jpg
több mint 14 éve
Elhoztam az egyetlen tollat a fülkéből, kicsit necces volt, hogy elég komoly sor volt mögöttem, de leszarom, majd megoldják, fasza nemzeti színes, ilyenem még nincs. 😊
több mint 14 éve
http://neon.hu/kattanj_meg/eldurrant-az-x-factor-haziasszonyanak-az-agya-178602legalább elqssoltak 😀
😂
kedves hölgyJoci
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ide is berakom, hogy segítsetek nekünk, hogy kapjunk sok pálinkát 😊csaj lájkolni kell ezt az oldalt.
http://rovidazelet.blog.hu/2010/09/28/a_gyulolkodes_szakmodszertana_2_resz_szempontelemzes_a_roviditalok#more2329805
több mint 14 éve
http://neon.hu/kattanj_meg/eldurrant-az-x-factor-haziasszonyanak-az-agya-178602😂
kedves hölgy
több mint 14 éve
Én el se megyek, egyetlen egy darab polgármesterjelölt van, akkor meg hova? a "tanácstagok 😊" megválasztása meg nem érdekel 😀
több mint 14 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕H_Marko...mert még nem voltam. 😀
több mint 14 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕talán ez:
Egy urna teteje beszakadt. Egy édesanya gyermekével jött be. A gyermek beleesett, és az urna beszakadt. Az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
inkább a genetikusokban van a lényeg 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
A víz valóban jobban kiszív, de attól nem leszel hegyomlás, h többet eszel, mert többet is égetsz. Amúgy a nagy része valóban genetika, abban van a lényeg.Én is kajás vagyok utána😊), pedig pont akkor kéne megállni:/kishasziMint arra sem, hogy miért mindegyik vizilabdás 2 méteres állat. Nyilván nem a sok vízben töltött időtől nőnek akkorára. Egyszerűen akinek a testalkata nem alkalmas arra, hogy profi váljon belőle, az kikopik az évek során.én amikor úszok utána 3szor többet eszek mint általában, a víz annyira "kiveszi" az erőmet... bár lehet hogy ez csak az én hülye teóriám, de ha egy vizilabdás nap mint nap lubickol, és nap mint nap bivaly adag kajált tol be, nem csodálkozok hogy akkora állat 😀eaglesmcnabb
A fentebbi eszmefuttatás alapján a zsokék is a sok lovaglás miatt maradnak gondolom kicsik, mert a sok rázkódástól összamegy a gerincük. 😀😀GRAFI
több mint 14 éve
én amikor úszok utána 3szor többet eszek mint általában, a víz annyira "kiveszi" az erőmet... bár lehet hogy ez csak az én hülye teóriám, de ha egy vizilabdás nap mint nap lubickol, és nap mint nap bivaly adag kajált tol be, nem csodálkozok hogy akkora állat 😀eaglesmcnabbPersze, hogy izmos mind, az nem is kérdés, hogy a sok dzés miatt van. Inkább a magasságon volt a hangsúly. Mikor elkezdik gyerekkorban nyomatni a témát, még közel sem tudható, hogy mekkorára nől az a gyerek. Akiknek nem megfelelőek a testi adottságaik, jórészt idővel kikopnak, és csak az ideálisabbak maradnak meg.
több mint 14 éve
Én is kajás vagyok utána😊), pedig pont akkor kéne megállni:/én amikor úszok utána 3szor többet eszek mint általában, a víz annyira "kiveszi" az erőmet... bár lehet hogy ez csak az én hülye teóriám, de ha egy vizilabdás nap mint nap lubickol, és nap mint nap bivaly adag kajált tol be, nem csodálkozok hogy akkora állat 😀eaglesmcnabbEz ugyanolyan típusú városi legenda, mint az hogy ha gyakran borotválkozol, akkor megerősödik a szakállad. A tornászok, akik felnőttkorukra is azok maradnak, és versenyeznek, azért kicsik, mert a kisméretű emberek a legalkalmasabbak erre a fajta sportra, ahol a mozgáskoordinációnak ekkora szerepe van. Ezzel párhuzamosan a nagyobbra növő gyerekek szépen kikopnak a sportból, mert ők nehezebben tudják mozgatni a saját testüket. Nagyon leegyszerűsítve a kérdést persze.Mint arra sem, hogy miért mindegyik vizilabdás 2 méteres állat. Nyilván nem a sok vízben töltött időtől nőnek akkorára. Egyszerűen akinek a testalkata nem alkalmas arra, hogy profi váljon belőle, az kikopik az évek során.
Semmiféle orvosi bizonyítékot nem találtak még erre a kiskorban edzel => nem nősz meg dologra.Döme
A fentebbi eszmefuttatás alapján a zsokék is a sok lovaglás miatt maradnak gondolom kicsik, mert a sok rázkódástól összamegy a gerincük. 😀😀GRAFI
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ebből annyi az igazság, hogy az adott sportnak megfelelően alakulhat az izomzat és testalkat, sok esetben a génektől is függetlenül. Persze végső soron becsapni nem lehet a természetet. nyílván Dala Tamás se lett méteres, csak 1,8, hiába vízilabdázott, de azért van összefüggés a dolgok között. Én fociztam, a tesóm cselgáncsozott. Nekem felnőttkoromra a 20+ kg túlsúly ellenére megmaradt a formás, izmos vádli, neki meg a rajzolt vállizomzat.... A kosarasok, röpisek meg megmaradnak nyúlánknak általában, a kajakosok-kenusok meg 60 évesen is bivalyerősek.Ez ugyanolyan típusú városi legenda, mint az hogy ha gyakran borotválkozol, akkor megerősödik a szakállad. A tornászok, akik felnőttkorukra is azok maradnak, és versenyeznek, azért kicsik, mert a kisméretű emberek a legalkalmasabbak erre a fajta sportra, ahol a mozgáskoordinációnak ekkora szerepe van. Ezzel párhuzamosan a nagyobbra növő gyerekek szépen kikopnak a sportból, mert ők nehezebben tudják mozgatni a saját testüket. Nagyon leegyszerűsítve a kérdést persze.Mint arra sem, hogy miért mindegyik vizilabdás 2 méteres állat. Nyilván nem a sok vízben töltött időtől nőnek akkorára. Egyszerűen akinek a testalkata nem alkalmas arra, hogy profi váljon belőle, az kikopik az évek során.
Semmiféle orvosi bizonyítékot nem találtak még erre a kiskorban edzel => nem nősz meg dologra.Döme
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
én amikor úszok utána 3szor többet eszek mint általában, a víz annyira "kiveszi" az erőmet... bár lehet hogy ez csak az én hülye teóriám, de ha egy vizilabdás nap mint nap lubickol, és nap mint nap bivaly adag kajált tol be, nem csodálkozok hogy akkora állat 😀Ez ugyanolyan típusú városi legenda, mint az hogy ha gyakran borotválkozol, akkor megerősödik a szakállad. A tornászok, akik felnőttkorukra is azok maradnak, és versenyeznek, azért kicsik, mert a kisméretű emberek a legalkalmasabbak erre a fajta sportra, ahol a mozgáskoordinációnak ekkora szerepe van. Ezzel párhuzamosan a nagyobbra növő gyerekek szépen kikopnak a sportból, mert ők nehezebben tudják mozgatni a saját testüket. Nagyon leegyszerűsítve a kérdést persze.Mint arra sem, hogy miért mindegyik vizilabdás 2 méteres állat. Nyilván nem a sok vízben töltött időtől nőnek akkorára. Egyszerűen akinek a testalkata nem alkalmas arra, hogy profi váljon belőle, az kikopik az évek során.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
erre ugye mindenki emlékszik? 😀fúúú de imádtam ezt én is anno...most meg lehet nézni győzikét,vacsoracsatát,édesnégyest...priceless
http://www.youtube.com/watch?v=121r0YLbjFM
de imádtam ezt 4-5 évesen is nézni, követelem, hogy ez ismét menjen 😊Hurka
|
több mint 14 éve
erre ugye mindenki emlékszik? 😀És legyen Geszler Dorottya ismét 20 éves!
http://www.youtube.com/watch?v=121r0YLbjFM
de imádtam ezt 4-5 évesen is nézni, követelem, hogy ez ismét menjen 😊Hurka
több mint 14 éve
szaba
10 543
Én azért annyiban még ellenkeznék Dömével, hogy amíg nem fejlődik ki a csontozat, addig bizony az tud deformálódni elég szépen. Nem tudom, hogy saját súlyoddal mennyire - nyilván 20 kilós gyereknél kevésbé, mint 50 kilósnál - de súlyzókkal tuti, hogy oda lehet vágni.Nem értek hozzá, de azt tudom, hogy nem ajánlják a kisgyerekeknek az erősítő gyakorlatokat, valami oka biztos van.Jakehomermivel a súlyzózás komoly porckopást eredményezhet, és ez fiatalkorban csak hatványozódikJJ Tiller
több mint 14 éve
Ez a csávó rendszeresen hivat elő kéet nálunk. Nagyon nagy archttp://velvet.hu/szex/2010/10/01/sziterovics_gabor/