OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Durva tériszonyosként muszáj volt rákeresnem, itt még fent van... Ez igazi horror basszus. Ha én ott találnám magam a tetején, azonnal összeroppannék idegileg, az biztos.Rataccess
Én is.. Mekkora állat az ilyen ember, aki felmegy, nekem már 3 méteres magasságtól tériszonyom van, ezt nézni is rossz, én fosom össze magam helyettük. Mondjuk a legvégén amit mondtatok, ott azért rögzítik magukat, na nem mintha ez sokat javítana a dolgon. 😊

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
meg baszki a legvégén van egy pár másodperc amikor áll a torony tetején hogy egyáltalán nem is kapaszkodikCowboykarcsi
ez nekem fel se tűnt, de újra megnéztem és télleg 😮 OMG, ezeknek nincsenek idegeik szerintem
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

ha volt már akkor sorry...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ezt kéne megnézni 3D szemüvegben 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Durva tériszonyosként muszáj volt rákeresnem, itt még fent van... Ez igazi horror basszus. Ha én ott találnám magam a tetején, azonnal összeroppannék idegileg, az biztos.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Közben szépen el is távolították youtube-ról a vidit :o

több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Ez kőkemény bazd....Nehezen de végig néztem....a legvége kegyetlen :/

@KJuraszik
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
baszódj meg aoner 😛
nekem már akkor tériszonyom van ha felnézek egy ilyenre...
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ez brutális. Ennél egy ijesztőbb dolog lehet, lejönni. Folyamatosan nézni kell, hova rakod a lábadat, stb....

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
meg baszki a legvégén van egy pár másodperc amikor áll a torony tetején hogy egyáltalán nem is kapaszkodik :o na ott én is tényleg belekapaszkodtam az asztalba.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az én tériszonyom meg nagyon nem enyhe, és épp ezért ez az első videó, amit szenvedve néztem végig, és nem is fogok többször, az tuti... Főleg hogy a faszi k.vagyorsan mozgatta a fejét, és már totál kikészült tőle a gyomrom.. Ez az a munka, amit akkor se vállalok be, ha máskülönben éhen halok...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
omg. kicsit se durva. kiváncsi vagyok h mit éreznek azért ilyenkor 😮
ha már off shawnka a kép beszél topikba honnan szedted az utolsó képet? 😀 háttér eszméletlen beteg 😀
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
...aztán a lejövetelről ne is beszéljünk.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
Kapaszkodtam az asztalba lelkesen a végefelé. A világ összes pénzéért sem másznék fel oda, az tuti.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.youtube.com/watch?v=txdv_oNq81I

amerika legveszélyesebb melója, egy 540+ méteres torony karbantartói. így a gép előtt se bírtam nagyon idegekkel.gabtsi
hát a végén a tricky partnál már én is majdnem magam alá hugyoztamkonqueror
Ez nagyon kemény. Kb. 5-ször voltam úgy a videó alatt, hogy nah, innen már nem lehet durvább és mindig lett. Az enyhe tériszonyommal nézve hát sokkoló volt.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 642 — Invisible man

amerika legveszélyesebb melója, egy 540+ méteres torony karbantartói. így a gép előtt se bírtam nagyon idegekkel.gabtsi
hát a végén a tricky partnál már én is majdnem magam alá hugyoztamkonqueror
Free climbing... Hát ezek se normálisak az is tuti...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

hát a végén a tricky partnál már én is majdnem magam alá hugyoztam
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

amerika legveszélyesebb melója, egy 540+ méteres torony karbantartói. így a gép előtt se bírtam nagyon idegekkel.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Biztos csak későn észleltek, hogy mennyire bejössz nekik...Egyébként errefelé is megfigyelhető jelenség. 😊shawnka
Zsombor utcazenén két csaj moccant rád, mégis leráztad őket 😛 és biciklivel jöttél utcazenére, ahol nem ittál :rolleyes:konqueror
Feljebb említett okok miatt, akkor természetesen, amikor foglalt voltam 😀 zárógondolatod pedig felettébb sértő. 😂shawnka
tény 😛
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Hihetetlen hogy amikor barátnőm van kétszer annyira tapadnak a csajok,ezek megérzik ezt vagy mi?Pedig ugyanúgy viselkedek ugyanúgy öltözködöm mint amikor szabadúszó vagyok és mégis.Ez van másnál is vagy csak nekem tűnt még ez fel?
Vagy csak ez is csak egy olyan megmagyarázhatatlan törvényszerűség mint hogy ha nem készülök rá ezerrel hogy most aztán felszedek egy csajszit akkor simán összejön mindig,de ha direkt ráfeszülök a témára egy se jön össze.Cowboykarcsi
Biztos csak későn észleltek, hogy mennyire bejössz nekik...Egyébként errefelé is megfigyelhető jelenség. 😊shawnka
Zsombor utcazenén két csaj moccant rád, mégis leráztad őket 😛 és biciklivel jöttél utcazenére, ahol nem ittál :rolleyes:konqueror
Feljebb említett okok miatt, akkor természetesen, amikor foglalt voltam 😀 zárógondolatod pedig felettébb sértő. 😂
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Hihetetlen hogy amikor barátnőm van kétszer annyira tapadnak a csajok,ezek megérzik ezt vagy mi?Pedig ugyanúgy viselkedek ugyanúgy öltözködöm mint amikor szabadúszó vagyok és mégis.Ez van másnál is vagy csak nekem tűnt még ez fel?
Vagy csak ez is csak egy olyan megmagyarázhatatlan törvényszerűség mint hogy ha nem készülök rá ezerrel hogy most aztán felszedek egy csajszit akkor simán összejön mindig,de ha direkt ráfeszülök a témára egy se jön össze.Cowboykarcsi
Zsombor utcazenén két csaj moccant rád, mégis leráztad őket 😛 és biciklivel jöttél utcazenére, ahol nem ittál :rolleyes:
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
szittes
cool 😀
több mint 14 éve
szittes 95 — Patriots fan

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
Ray Lewis Old Spice reklámja http://www.youtube.com/watch?v=sxqlw3cKZHA&feature=player_embeddedszittes
http://www.youtube.com/watch?v=bnLN6DuHXPQ
Ez szerintem jobbCowboykarcsi
terry crews a legjobb. nem tudom mit toltak a kreatívok, de nekem is kell belőle
http://www.youtube.com/watch?v=LCl5uyn5K7k

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
http://www.youtube.com/watch?v=ZOO1vsD3ZTE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal