OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Bria, nem akarsz új avatart? 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hulye allatok 😀

love the way you lie atirat - http://www.numaga.com/funny/should-be-legalized
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az SPről nekem továbbra is a South Park jut eszembe 😛tenorx
nekem is, facebook-ról loptam ezt 😉
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Az SPről nekem továbbra is a South Park jut eszembe 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azok a régi szép idők:
- Amikor a villába nem beszavaztak, hanem ettek vele.
- Amikor az SP még South Parkot jelentett.
- Amikor a celeb szót a beszédhibások használták a szelep helyett.
- Amikor a roma szóról Olaszország fővárosa jutott eszünkbe.
- Amikor csak a libák mondták, hogy Gá Gá.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.
😀
Erre bejön egy kék képernyő mindenféle üzenet nélkül, és újraindul. Majd kiírja, hogy váratlan meghibásodás történt.

WTH?!Mikey
zárlatos lesz a cucc
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Jól hangzik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.
😀
Erre bejön egy kék képernyő mindenféle üzenet nélkül, és újraindul. Majd kiírja, hogy váratlan meghibásodás történt.

WTH?!Mikey
szar a hangkártya, haldoklik az alaplap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
😀

WTH?!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
vagy Tímea, ha netán jány lenne

Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀konqueror
Nem mondasz hülyeséget. 😀 Simán elmehetnél írónak is akár, egy ilyen sztorival. 😀Vadkender
majd beleírlak

te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
1, kikérem magamnak h bárkit segítsek
2, pláne eagles fant 😀

több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
öröm lesz nézni Lucky Luck vergődését a Fidesz-Bowlon 😀eaglesmcnabb
topicot tévesztettél, ez max a viccek közé mehetne 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
öröm lesz nézni Lucky Luck vergődését a Fidesz-Bowlon 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
ajánlhatnátok valami jó álláskereső portált..... 😊

@KJuraszik
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of Green
A UPC és a "csak nekem" szóösszetétel kizárólag a "csak nekem jó a UPC" verzióban lehet valósághű.
több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Kellene gyorsba két téma a sig battle-re... Akinek van ötlete hogy milyen siget szeretne hordani, az küldje át PM-ben az elképzeléseit 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ehhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂Vadkender
ehh? ezt konqueror írtaLittle Jarry
😂 😂 😂 hoppá. ez eléggé Epic Fail.Vadkender
csak szar(ul elsült humorbonbon)
több mint 15 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
majd beleírlak

te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
Ehhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂Vadkender
ehh? ezt konqueror írtaLittle Jarry
😂 😂 😂 hoppá. ez eléggé Epic Fail.

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
majd beleírlak

ehh? ezt konqueror írta
több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Nálam T-Home van, és semmi gond nincs
több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nálunk hálisten semmi baja(kopkop)

|
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of Green
Nem csak.. 😕
több mint 15 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
csak nekem retekszar a netem? UPC...

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Segítséget kérnék!
.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/

előri is köszi.Laki
MP3.Convert.Masterapeszos
neked is köszönöm apeszos 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Segítséget kérnék!
.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/

előri is köszi.Laki
MP3.Convert.Master
több mint 15 éve
catattack 3 520
Na végre nem egy cigó a Magyarországon 2011-ben elsőszülött gyerek! 😊Bruce
Hivatalosan...