OFF topik
31 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hulye allatok 😀love the way you lie atirat - http://www.numaga.com/funny/should-be-legalized
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az SPről nekem továbbra is a South Park jut eszembe 😛tenorxnekem is, facebook-ról loptam ezt 😉
több mint 15 éve
Az SPről nekem továbbra is a South Park jut eszembe 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azok a régi szép idők:- Amikor a villába nem beszavaztak, hanem ettek vele.
- Amikor az SP még South Parkot jelentett.
- Amikor a celeb szót a beszédhibások használták a szelep helyett.
- Amikor a roma szóról Olaszország fővárosa jutott eszünkbe.
- Amikor csak a libák mondták, hogy Gá Gá.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.zárlatos lesz a cucc
😀
Erre bejön egy kék képernyő mindenféle üzenet nélkül, és újraindul. Majd kiírja, hogy váratlan meghibásodás történt.
WTH?!Mikey
több mint 15 éve
Jól hangzik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.szar a hangkártya, haldoklik az alaplap
😀
Erre bejön egy kék képernyő mindenféle üzenet nélkül, és újraindul. Majd kiírja, hogy váratlan meghibásodás történt.
WTH?!Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Alternatív laptop újraindítási módot fedeztem fel. Mindösszesen annyit kell tennem, hogy kikapcsolom a hangfalam.😀
WTH?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
1, kikérem magamnak h bárkit segítsekmajd beleírlakvagy Tímea, ha netán jány lenneNem mondasz hülyeséget. 😀 Simán elmehetnél írónak is akár, egy ilyen sztorival. 😀Vadkender
Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀konqueror
te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
2, pláne eagles fant 😀
több mint 15 éve
öröm lesz nézni Lucky Luck vergődését a Fidesz-Bowlon 😀eaglesmcnabbtopicot tévesztettél, ez max a viccek közé mehetne 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
öröm lesz nézni Lucky Luck vergődését a Fidesz-Bowlon 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of GreenA UPC és a "csak nekem" szóösszetétel kizárólag a "csak nekem jó a UPC" verzióban lehet valósághű.
több mint 15 éve
Kellene gyorsba két téma a sig battle-re... Akinek van ötlete hogy milyen siget szeretne hordani, az küldje át PM-ben az elképzeléseit 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
😂 😂 😂 hoppá. ez eléggé Epic Fail.ehh? ezt konqueror írtaLittle Jarrymajd beleírlakEhhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂Vadkender
te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ehh? ezt konqueror írtamajd beleírlakEhhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂Vadkender
több mint 15 éve
Nálam T-Home van, és semmi gond nincs
több mint 15 éve
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of GreenNem csak.. 😕
több mint 15 éve
neked is köszönöm apeszos 😊Segítséget kérnék!MP3.Convert.Masterapeszos
.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/
előri is köszi.Laki

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Segítséget kérnék!MP3.Convert.Master
.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/
előri is köszi.Laki
több mint 15 éve
catattack
3 520
Na végre nem egy cigó a Magyarországon 2011-ben elsőszülött gyerek! 😊BruceHivatalosan...

|