OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezért én is beállnék a sorba 😊én ezt olvasom most, fantasztikusan jó, odaadom majd persze ha kellNahát, nem is tudtam hogy ez megjelent magyarul, bár az a Clevelandi Barnák nem sok jót sejtet fordítás szempontjából. Szerintem jobban jársz ha megtanulsz angolul, és eredetiben olvasol ilyen könyveket. 😉Dömeelolvasom én angolul is csak mondjatok címeket 😊 meg magyarországon belüli elérhetőségetStev
JJ Tiller
több mint 14 éve
én ezt olvasom most, fantasztikusan jó, odaadom majd persze ha kellelolvasom én angolul is csak mondjatok címeket 😊 meg magyarországon belüli elérhetőségetStevhttp://bookline.hu/product/home!execute.action?id=76750&type=22&_v=Grisham_John_Egy_amerikai_ParmabanNahát, nem is tudtam hogy ez megjelent magyarul, bár az a Clevelandi Barnák nem sok jót sejtet fordítás szempontjából. Szerintem jobban jársz ha megtanulsz angolul, és eredetiben olvasol ilyen könyveket. 😉Döme
ilyesmire gondoltamStev
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Valami hasonló könyv a Raiders-ről nincs véletlenül? 😀http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=76750&type=22&_v=Grisham_John_Egy_amerikai_ParmabanNahát, nem is tudtam hogy ez megjelent magyarul, bár az a Clevelandi Barnák nem sok jót sejtet fordítás szempontjából. Szerintem jobban jársz ha megtanulsz angolul, és eredetiben olvasol ilyen könyveket. 😉Döme
ilyesmire gondoltamStev
több mint 14 éve
olyat láttam ma buszon ami azt hittem nincs tróger cigány tetovált horogkereszttel a nyakán cuki Jobbik pólóban és a haverjaitól Szebb Jövőt-el köszönt el 😊kristofnem Kevin Prince Boateng volt?
több mint 14 éve
olyat láttam ma buszon ami azt hittem nincs tróger cigány tetovált horogkereszttel a nyakán cuki Jobbik pólóban és a haverjaitól Szebb Jövőt-el köszönt el 😊kristofidentitáshiányos volt, s most bizonyithat
ajánlott olvasmány Lénárd doktor: Völgy a világ végén, valahol a közepén van a braziliai S.S.-toborzás buktatóiról :cool:
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
olyat láttam ma buszon ami azt hittem nincs tróger cigány tetovált horogkereszttel a nyakán cuki Jobbik pólóban és a haverjaitól Szebb Jövőt-el köszönt el 😊kristofhttp://www.demotivalo.com/camouflage/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
olyat láttam ma buszon ami azt hittem nincs tróger cigány tetovált horogkereszttel a nyakán cuki Jobbik pólóban és a haverjaitól Szebb Jövőt-el köszönt el 😊
több mint 14 éve
Stev
25
elolvasom én angolul is csak mondjatok címeket 😊 meg magyarországon belüli elérhetőségethttp://bookline.hu/product/home!execute.action?id=76750&type=22&_v=Grisham_John_Egy_amerikai_ParmabanNahát, nem is tudtam hogy ez megjelent magyarul, bár az a Clevelandi Barnák nem sok jót sejtet fordítás szempontjából. Szerintem jobban jársz ha megtanulsz angolul, és eredetiben olvasol ilyen könyveket. 😉Döme
ilyesmire gondoltamStev
több mint 14 éve
http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=76750&type=22&_v=Grisham_John_Egy_amerikai_ParmabanNahát, nem is tudtam hogy ez megjelent magyarul, bár az a Clevelandi Barnák nem sok jót sejtet fordítás szempontjából. Szerintem jobban jársz ha megtanulsz angolul, és eredetiben olvasol ilyen könyveket. 😉
ilyesmire gondoltamStev
több mint 14 éve
Stev
25
http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=76750&type=22&_v=Grisham_John_Egy_amerikai_Parmabanilyesmire gondoltam
több mint 14 éve
Ilyen egyelőre nem létezik.nem ilyesmi könyvere gondoltam 😊Milyen amerikai focis könyveket tudnátok ajánlani? olyat amit magyar nyelven is be lehet szerezniStevmenj fel a főoldalra, és nézd meg a legfelső nagy bannert 😉konqueror
inkább olyanra ami egy történetet mond el 😊Stev
több mint 14 éve
Stev
25
nem ilyesmi könyvere gondoltam 😊Milyen amerikai focis könyveket tudnátok ajánlani? olyat amit magyar nyelven is be lehet szerezniStevmenj fel a főoldalra, és nézd meg a legfelső nagy bannert 😉konqueror
inkább olyanra ami egy történetet mond el 😊
több mint 14 éve
Milyen amerikai focis könyveket tudnátok ajánlani? olyat amit magyar nyelven is be lehet szerezniStevmenj fel a főoldalra, és nézd meg a legfelső nagy bannert 😉
több mint 14 éve
Stev
25
Milyen amerikai focis könyveket tudnátok ajánlani? olyat amit magyar nyelven is be lehet szerezni
több mint 14 éve
Utóbbi kérdésekben megtámadtam ezt a topikot, de van még egy kérdésem:Tud valaki LG Mini GD 880asra GPS-es programot? Fasza, hogy van benne, csak a programot nem adnak hozzá.
több mint 14 éve
Jó, többet nem hangsúlyozom ki a zseniális GM draftomat, csak ha megvan a következő is (mert ez még lehet véletlen).okay, de barney és az a valaki mezei userek, höri meg én meg modik vagyunk.igen, én is nagyon utálom mikor szóba hozza. boldog vagyok, hogy a Colts-ba senki sem került tőle. Poliannek pluszpont.Csak az UDFAkat dicsérem, a többiektől papírforma a roster, és csak a Miami cseszte el McCoyjal azt is. Amúgy nem tudom miért írjátok, barney hszére válaszoltam, aki írta, hogy jó volt az első nap (meg tegnap írta valaki, hogy várja a hszem a gyűlölködőbe)tenorx
valójában ő azért dícséri a pickjeit, mert nem alapvető dolog, hogy jó játékost húz.
van akinek papírforma, hogy az összes pickje rosteren lesz.Höri
érted mire célzok ugye? 😛briareos
több mint 14 éve
okay, de barney és az a valaki mezei userek, höri meg én meg modik vagyunk.Csak az UDFAkat dicsérem, a többiektől papírforma a roster, és csak a Miami cseszte el McCoyjal azt is. Amúgy nem tudom miért írjátok, barney hszére válaszoltam, aki írta, hogy jó volt az első nap (meg tegnap írta valaki, hogy várja a hszem a gyűlölködőbe)tenorx"kis dancika és a zseniális gm draftja" topikot is csinálj, mert kezd sok lenni a csapatfórumokban... 😊adam8igen, én is nagyon utálom mikor szóba hozza. boldog vagyok, hogy a Colts-ba senki sem került tőle. Poliannek pluszpont.
valójában ő azért dícséri a pickjeit, mert nem alapvető dolog, hogy jó játékost húz.
érted mire célzok ugye? 😛
több mint 14 éve
Csak az UDFAkat dicsérem, a többiektől papírforma a roster, és csak a Miami cseszte el McCoyjal azt is. Amúgy nem tudom miért írjátok, barney hszére válaszoltam, aki írta, hogy jó volt az első nap (meg tegnap írta valaki, hogy várja a hszem a gyűlölködőbe)igen, én is nagyon utálom mikor szóba hozza. boldog vagyok, hogy a Colts-ba senki sem került tőle. Poliannek pluszpont.vazze tenorx biz isten csinálok neked egy "kis dancika és a nagy egyetem" topikot, ott kiélheted majd magad."kis dancika és a zseniális gm draftja" topikot is csinálj, mert kezd sok lenni a csapatfórumokban... 😊adam8
nem állapot h lassan minden egyéb téma topikban csak ez megy 😛briareos
több mint 14 éve
igen, én is nagyon utálom mikor szóba hozza. boldog vagyok, hogy a Colts-ba senki sem került tőle. Poliannek pluszpont."kis dancika és a zseniális gm draftja" topikot is csinálj, mert kezd sok lenni a csapatfórumokban... 😊adam8Persze 😀 Viszont tegnap este már tudtam meccset nézni 😀tenorxvazze tenorx biz isten csinálok neked egy "kis dancika és a nagy egyetem" topikot, ott kiélheted majd magad.
van akinek papírforma, hogy az összes pickje rosteren lesz.
több mint 14 éve
igen, ez a másik."kis dancika és a zseniális gm draftja" topikot is csinálj, mert kezd sok lenni a csapatfórumokban... 😊adam8Persze 😀 Viszont tegnap este már tudtam meccset nézni 😀tenorxvazze tenorx biz isten csinálok neked egy "kis dancika és a nagy egyetem" topikot, ott kiélheted majd magad.
régi szabára emlékeztet. mondjuk ennek köszönhetően tenorx is egyre feljebb kúszik, azaz inkább rohan a ban listámon :p
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
"kis dancika és a zseniális gm draftja" topikot is csinálj, mert kezd sok lenni a csapatfórumokban... 😊vazze tenorx biz isten csinálok neked egy "kis dancika és a nagy egyetem" topikot, ott kiélheted majd magad.uhh az ám az idő, bejársz Szerencsről ?HöriPersze 😀 Viszont tegnap este már tudtam meccset nézni 😀tenorx
több mint 14 éve
vazze tenorx biz isten csinálok neked egy "kis dancika és a nagy egyetem" topikot, ott kiélheted majd magad.Persze 😀 Viszont tegnap este már tudtam meccset nézni 😀tenorxÉn is letudtam a mai napot, 10-18ig 😊 tenorxuhh az ám az idő, bejársz Szerencsről ?Höri
nem állapot h lassan minden egyéb téma topikban csak ez megy 😛
több mint 14 éve
Persze 😀 Viszont tegnap este már tudtam meccset nézni 😀Én is letudtam a mai napot, 10-18ig 😊 tenorxuhh az ám az idő, bejársz Szerencsről ?Höri