OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
nekem fos napjaim vannak mivel 1 tanórát=2 órát vagyok bent és össz 2 órát utazok ezért
több mint 14 éve
Én is letudtam a mai napot, 10-18ig 😊 tenorxuhh az ám az idő, bejársz Szerencsről ?
több mint 14 éve
a bsz a világ legegyszerűbb dolga a gyak meg piteOrkJó 😀 Majd akkor megtanítod nekem sörért 😀
több mint 14 éve
a bsz a világ legegyszerűbb dolga a gyak meg pite
több mint 14 éve
Én is letudtam a mai napot, 10-18ig 😊 Tetszett, bár a BSZ elmélet-BSZ gyakorlat kombó durva volt, de nem csak én néztem értetlenül 😀 A prog.gyakhoz kikaptam Sheldont magabizonytalan kiadásban.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam sosem volt semmilyen baj a fox -al se fagyás se semmi, ráadásul szvsz egyszerű használni...
több mint 14 éve
chrome. egyértelmű. kb 10x sűrűbben fagyott a róka. először azt hittem, a chrome nemtud, de sikerült azért belőle is kihozni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
az RSS-olvasó az Operában a legjobb 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Sajnos ezzel még nem fog hullani.Első egyetemi nap a meglepetés 0. ZH-val letudva 😀barneyaz a jó, hulljon a férgeseHöri
több mint 14 éve
Első egyetemi nap a meglepetés 0. ZH-val letudva 😀barneyaz a jó, hulljon a férgese
több mint 14 éve
chrome. most nemrég megint firefoxot használtam, kurva idegesítő volt chrome után
több mint 14 éve
szaba
10 542
én hardcore foxi voltam, de sikerült átállnom a chrome-ra. Jó.Google Chrome vs. Mozilla Firefox?Escalade100%-ig megszokásból, de Firefox. A Chrome nekem kicsit idegen.gerle
több mint 14 éve
Google Chrome vs. Mozilla Firefox?Escalade100%-ig megszokásból, de Firefox. A Chrome nekem kicsit idegen.
több mint 14 éve
Google Chrome vs. Mozilla Firefox?EscaladeSzerintem a Chrome jobb, én azt használom.
több mint 14 éve
Pedig igen gyakran előfordul ez. Ha megnézed a többi elektronikus terméket, ott is kb. ez az átlagos arány.Gondolkodtam, de sokat nem nyernék, nekem meg egy laptop kell. Amúgy ne mond már, hogy 310ről felmegy itthon 400kra, mert akkor inkább rendelek egyet az USAból. A GX740 is 310-330 áron van az USAban, itthon meg 330-360. Szóval ez egyáltalán nem reális, ha meg 400 lesz akkor veszek Lenovot.tenorxIgen köszönöm szépen, erre a modelre, a GX660asra várok. Egy boltban találtam, ott 400kért van listázva, ha az az ár a reális akkor kapják be a faszom (az USAban konfigurálhatóan 310k)tenorxEz kb. pont a megszokott ami kint 1 USD itthon már 1 euró arány. Szóval mostanában kevesebbre szerintem ne nagyon számíts. Én továbbra is tartom, hogy vegyél inkább egy netbookot, meg egy prémium konzolt és még az árnyereséget is ideadhatod nekem. 😊F.Schleck
több mint 14 éve
Gondolkodtam, de sokat nem nyernék, nekem meg egy laptop kell. Amúgy ne mond már, hogy 310ről felmegy itthon 400kra, mert akkor inkább rendelek egyet az USAból. A GX740 is 310-330 áron van az USAban, itthon meg 330-360. Szóval ez egyáltalán nem reális, ha meg 400 lesz akkor veszek Lenovot.Ez kb. pont a megszokott ami kint 1 USD itthon már 1 euró arány. Szóval mostanában kevesebbre szerintem ne nagyon számíts. Én továbbra is tartom, hogy vegyél inkább egy netbookot, meg egy prémium konzolt és még az árnyereséget is ideadhatod nekem. 😊F.Schlecktenorx tegnap draft alatt már elhintettem neked de itt van link is:Igen köszönöm szépen, erre a modelre, a GX660asra várok. Egy boltban találtam, ott 400kért van listázva, ha az az ár a reális akkor kapják be a faszom (az USAban konfigurálhatóan 310k)tenorx
http://prohardver.hu/teszt/hardveradag_szeptemberre/notebookok.html
mielőtt megvennéd a lenovot sztem nézz szét újra 😊kristof
több mint 14 éve
Ez kb. pont a megszokott ami kint 1 USD itthon már 1 euró arány. Szóval mostanában kevesebbre szerintem ne nagyon számíts. Én továbbra is tartom, hogy vegyél inkább egy netbookot, meg egy prémium konzolt és még az árnyereséget is ideadhatod nekem. 😊tenorx tegnap draft alatt már elhintettem neked de itt van link is:Igen köszönöm szépen, erre a modelre, a GX660asra várok. Egy boltban találtam, ott 400kért van listázva, ha az az ár a reális akkor kapják be a faszom (az USAban konfigurálhatóan 310k)tenorx
több mint 14 éve
tenorx tegnap draft alatt már elhintettem neked de itt van link is:Igen köszönöm szépen, erre a modelre, a GX660asra várok. Egy boltban találtam, ott 400kért van listázva, ha az az ár a reális akkor kapják be a faszom (az USAban konfigurálhatóan 310k)