OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.F.Schleck
mindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀

persze eddig senki se tudta, hogy ez mi az, még a BCS nagydöntő napján a Longhorns pulcsis gyerek sem 😕Höri
Én ott voltam amikor Shleck meglátta, teljesen felpörgött, hogy léteznek még Oregon fanok 😀 (Bár én nem láttam, szóval lehet, hogy csak kikészült a mikmak után 😀)
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.F.Schleck
mindig oda kell menni, én oda is szoktam, van hozzá pofám 😀 ha ritkaság a cucc akkor mobillal fotózom is, mint a Fresno State kabátot 😀

persze eddig senki se tudta, hogy ez mi az, még a BCS nagydöntő napján a Longhorns pulcsis gyerek sem 😕

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 642 — Invisible man
Huhhú. A nap híre egyértelműen. 😊
F.Schleck
nem volt meglepetés, csak még nincs megcsinálva minden részlet. a lényeg az lesz, hogy rajtunk keresztül tudtok majd rendelni onnanharomt
Csatlakozom. Egyértelműen a nap híre. Főleg mert már időtlen idők óta vadászok egy pólót...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.

Egyébként ha lenne rendelés a footballfanaticsről, én mindenképp beszállnék, mert végre vannak új cuccok a Ducks szekciójánál is.F.Schleck
lesz.
egy héten belül készülünk egy újdonsággal ezzel kapcsolatbanharomt

Bocsi, hogy kicsit lelőttem a meglepetést.F.Schleck
nem volt meglepetés, csak még nincs megcsinálva minden részlet. a lényeg az lesz, hogy rajtunk keresztül tudtok majd rendelni onnan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.

Egyébként ha lenne rendelés a footballfanaticsről, én mindenképp beszállnék, mert végre vannak új cuccok a Ducks szekciójánál is.F.Schleck
lesz.
egy héten belül készülünk egy újdonsággal ezzel kapcsolatbanharomt

Bocsi, hogy kicsit lelőttem a meglepetést.

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
mai metropol, hát dobtam egy hátast mikor megláttam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

lesz.
egy héten belül készülünk egy újdonsággal ezzel kapcsolatban
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Egyébként ha lenne rendelés a footballfanaticsről, én mindenképp beszállnék, mert végre vannak új cuccok a Ducks szekciójánál is.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
Jó dolog ez az autómentes nap.

A legszűkebb városközpont le van zárva, mondván legyen tiszta levegő 1 napot legalább ott. Így minden busz, ami azon az úton menne végig, ami le van zárva, pont a mi házunk előtt megy el kerülőúton, úgy 5 percenként egy.

Nesze neked tisztább levegő. 😊

BTW, bátyám tegnapi "sztorija" tetszett. Merthogy munkahelyen szóltak nekik, autómentes nap lévén ma próbáljanak más járművel menni munkába. Mire bátyám reakciója: "autóval ne, mert autómentes nap lesz? Akkor motorral jövök!" 😀
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
szép volt ma az idő Bécsben (L)

több mint 14 éve
szittes 95 — Patriots fan

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Az gáz, ha ismerem az egyik csávót az eheti édesnégyesből? 😀szaba
Hehe...én meg a Katinkásból ismerek majd 1-et. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Nem is tudtam, hogy milyen jelentést kapott az I'm gonna take my talents to South beach 😀
több mint 14 éve
Martint 😀 Úszó volt Újvárosban 😂

szerk: megvan a tagsági könyve, kb. 5 évesen készült fotóval. Sokat érhet még 😀szaba
Ha ő nyer akkor mehetsz vele a bulvárújságokhoz 😉Matthew99
Esetleg kölcsön adja Szorcsik Vikit, ha szépen kéred.vadibandi
Na ebbe én simán belemennék. szaba délután lemegyek a tagsági fénymásolatáért 😉 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Melyiket? Egyébként az 😀Matthew99

szerk: megvan a tagsági könyve, kb. 5 évesen készült fotóval. Sokat érhet még 😀szaba
Ha ő nyer akkor mehetsz vele a bulvárújságokhoz 😉Matthew99
Esetleg kölcsön adja Szorcsik Vikit, ha szépen kéred.

több mint 14 éve

Ha ő nyer akkor mehetsz vele a bulvárújságokhoz 😉

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543

szerk: megvan a tagsági könyve, kb. 5 évesen készült fotóval. Sokat érhet még 😀
több mint 14 éve
Melyiket? Egyébként az 😀

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Az gáz, ha ismerem az egyik csávót az eheti édesnégyesből? 😀
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
tud valaki kódolt wifihez kódtörő progit?JSanyo
ilyen nekem is jöhet pmben, bár kétlem h van ilyen :/kristof
Vannak szép számmal ilyen programok....kicsit körül kell csak nézni(google).+ pár fórumba is érdemes beleolvasgatni. 😉 DE inkább szerezzetek be egy nagyobb teljesítményű antennát(netvadász) szerintem többre mentek majd vele.

bazzeg, ilyet árulnak az iskolai büfében 😀
http://s-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web04/2010/3/12/15/extra-sour-camel-balls-19404-1268425277-55.jpgHöri
Ez de LOL. 😀 Gondolom azért fogy szép számmal.Milyen íze lehet???? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bazzeg, ilyet árulnak az iskolai büfében 😀
http://s-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web04/2010/3/12/15/extra-sour-camel-balls-19404-1268425277-55.jpg

több mint 14 éve
catattack 3 520
Nem látok semmit.
több mint 14 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
jupiter, ma éjjel

child please!
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
http://www.youtube.com/watch?v=hT9lOVoEmTA&NR=1

😀 Csak ahogy Nikki Sixx mondta: "Minden ribanc egyformán ostoba. Csoda, hogy a cipőjüket be tudják kötni, annyira hülyék. Néha azt hiszem, vennem kéne egy felfújható guminőt. Azonos intelligenciaszint, műanyag és levegővel teli..."TheMileHighCity
Kiváncsi lennék mit reagált erre a mondatra Cat von D. 😛GRAFI
Még '87-ben fogalmazta meg a könyvben. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
http://www.youtube.com/watch?v=hT9lOVoEmTA&NR=1

😀 Csak ahogy Nikki Sixx mondta: "Minden ribanc egyformán ostoba. Csoda, hogy a cipőjüket be tudják kötni, annyira hülyék. Néha azt hiszem, vennem kéne egy felfújható guminőt. Azonos intelligenciaszint, műanyag és levegővel teli..."TheMileHighCity
Kiváncsi lennék mit reagált erre a mondatra Cat von D. 😛
  Felkapott fórum témák