Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 132 — LIGHTS OUT!
Wow nem is tudtam, hogy nekik is légzsákos cuccuk van.
Hanni
Igen, a mellkasukon. Amikor rajtban mutatják őket, lehet látni a hátukon a púpot.

1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
Wow nem is tudtam, hogy nekik is légzsákos cuccuk van.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem ezt a TV-orvoskodást jobb hagyni is, remélhetőleg minél kevesebb bajjal megússza ezt Vonn...
Heisman nádor
Attol meg nalam az is eleg nagy kerdojel, hogy egyaltalan engedtek elindulni. Mindenki tudta, hogy terd nelkul ez eletveszely, szo szerint, es nem vicc.
Stez
De pont, hogy a térdének semmi köze nem volt a bukásához. A keze akadt bele ugrás közben a kapuban és teljes kifordította. Térddel együtt is ugyanez lett volna a vége.
Sixo
A terdenek ahhoz van koze, hogy hogyan vette elotte a kanyarokat, es a kapuhoz rossz ivbe ert esetleg oda. Lehet, hogy elrontja ezt barmilyen terddel, de siman lehetett, hogy ezt a terd idezte elo. Es nem ez volt a lenyeg, hanem az, hogy terd nelkul a kockazat jelentosen megno, annyira, hogy mar veszelyes legyen akarcsak elindulni is. Oke, ertem azt is, hogy nem mondhattak neki az utolso olimpiajan, hogy ne induljon, de ez tipikusan az az eset, hogy most meg elo lesz szedve mindenki.

1 hónapja
Ha nincs Vonn esése lehet megnyerte volna Goggia.
Sixo
szerintem nem
az amerikai olyan bevállalósan tolta a 4. szektorban amilyet senkitől nem láttam
1 hónapja
Ha Breezyt nem nézzük legalább a dobogósokat eltaláltam.

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Aicher foghatja a fejét

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 898 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, a Goggia dobogó legyen meg akkor már kármentés van.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Ha nincs Vonn esése lehet megnyerte volna Goggia.

1 hónapja
Baszki én nem szeretem Vonnt, de mindezek után nem tudok nem neki szurkolni. Elképesztő ez az ember...
gabokocka
Ugyanígy vagyok, szerintem fog egy érmet, aztán csá. Egyébként Breezy Johnson a bold predictionom, meg hogy Goggia nem lesz dobogón. 😊
somoskovig
gratulálhatunk?
1 hónapja
Szerintem ezt a TV-orvoskodást jobb hagyni is, remélhetőleg minél kevesebb bajjal megússza ezt Vonn...
Heisman nádor
Attol meg nalam az is eleg nagy kerdojel, hogy egyaltalan engedtek elindulni. Mindenki tudta, hogy terd nelkul ez eletveszely, szo szerint, es nem vicc.
Stez
De pont, hogy a térdének semmi köze nem volt a bukásához. A keze akadt bele ugrás közben a kapuban és teljes kifordította. Térddel együtt is ugyanez lett volna a vége.

1 hónapja
Férfi síathlont nyerheti svéd vagy olasz?
Sixo
Hát, ha a négy norvég összeveszik a reggelin és hülyére verik egymást a szállodában, akkor ja. 😀
somoskovig
Nah akkor megnézem hátha.

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Azért brutál nehéz lehet fejben ennyi várakozás után, meg a mentőhelikopterezést végignézve utána lejönni...

1 hónapja
Heisman nádor

1 hónapja
Sixo
Hát, ha a négy norvég összeveszik a reggelin és hülyére verik egymást a szállodában, akkor ja. 😀

1 hónapja

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Helikopter baszki?
warr_b
15 perce fekszik a földön.
Sixo
Azt tudom, csak közben porszívóztam meg hagymát aprítottam.
warr_b
Én pont a futam előtt fejeztem be a hagymaaprítást. Az első svájci tagot könnyes szemmel néztem.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 161 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Helikopter baszki?
warr_b
Sixo
Azt tudom, csak közben porszívóztam meg hagymát aprítottam.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 698
Izé.....ez az egy szál kötélen reptetés nekem ijesztőbb, mint a sérülése volt.

1 hónapja
azért ehhez is kell tök, hogy ott lóg a helikopter alatt több száz méter magasan
1 hónapja
Meg se ismétlik, akkor pedig nagyon csúnya
nagir
Visszatekertem, a jobbkanyarban a buckás részen erősen beremegett a léc, majd miután elemelkedett, egész egyszerűen elfordult a levegőben... nagyon furcsa hiba volt, azt tudom elképzelni , hogy már az esés előtt történt valami a térdével
esz-ki-mo
Mindket terdem volt szakadt full acl-lel, csak bealltam vedeni bohockodaskent, hogy 15-20 centikre kiroditottam a labam, mar akkor ugralt a terdem, ok meg sielgetnek, mint allat, 100 folotti sebesseggel forgolodnak. Tehetsz erre barmilyen rogzitot, az nem fogja meg a terdet sajnos, ha nincsen acl. Foleg igy par nappal a serulese utan. De hat sielesnel szerintem szetgyurni sem tudja peldaul a combjat, hogy oda menjen a terheles, mert itt a terd fogja kapni.

1 hónapja
Helikopter baszki?
warr_b
Ez már elég standard, múlt héten is így hozták le, meg mostanában többnyire így mentenek.

1 hónapja
Helikopter baszki?
warr_b

1 hónapja
Az a durva, hogy nem is volt olyan nagy esés, egyszerűen szerencsétlenül akadt bele a kapuba, semmi köze nem volt a térdéhez a bukásnak. A következmények nyilván szarabbak lesznek a sérülése miatt.
gabokocka
A bal lába a gáz, a jobb az érkezés után irányban maradt, de a bal aláfordulva, keresztben beragadt.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 161 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Helikopter baszki?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"