Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Wow nem is tudtam, hogy nekik is légzsákos cuccuk van.Igen, a mellkasukon. Amikor rajtban mutatják őket, lehet látni a hátukon a púpot.
Hanni
1 hónapja
Wow nem is tudtam, hogy nekik is légzsákos cuccuk van.
1 hónapja
A terdenek ahhoz van koze, hogy hogyan vette elotte a kanyarokat, es a kapuhoz rossz ivbe ert esetleg oda. Lehet, hogy elrontja ezt barmilyen terddel, de siman lehetett, hogy ezt a terd idezte elo. Es nem ez volt a lenyeg, hanem az, hogy terd nelkul a kockazat jelentosen megno, annyira, hogy mar veszelyes legyen akarcsak elindulni is. Oke, ertem azt is, hogy nem mondhattak neki az utolso olimpiajan, hogy ne induljon, de ez tipikusan az az eset, hogy most meg elo lesz szedve mindenki.De pont, hogy a térdének semmi köze nem volt a bukásához. A keze akadt bele ugrás közben a kapuban és teljes kifordította. Térddel együtt is ugyanez lett volna a vége.Szerintem ezt a TV-orvoskodást jobb hagyni is, remélhetőleg minél kevesebb bajjal megússza ezt Vonn...Attol meg nalam az is eleg nagy kerdojel, hogy egyaltalan engedtek elindulni. Mindenki tudta, hogy terd nelkul ez eletveszely, szo szerint, es nem vicc.
Heisman nádor
Stez
Sixo
1 hónapja
Ha nincs Vonn esése lehet megnyerte volna Goggia.szerintem nem
Sixo
az amerikai olyan bevállalósan tolta a 4. szektorban amilyet senkitől nem láttam
1 hónapja
Aicher foghatja a fejét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Na, a Goggia dobogó legyen meg akkor már kármentés van.
Poloska vagyok.
1 hónapja
gratulálhatunk?Baszki én nem szeretem Vonnt, de mindezek után nem tudok nem neki szurkolni. Elképesztő ez az ember...Ugyanígy vagyok, szerintem fog egy érmet, aztán csá. Egyébként Breezy Johnson a bold predictionom, meg hogy Goggia nem lesz dobogón. 😊
gabokocka
somoskovig
1 hónapja
De pont, hogy a térdének semmi köze nem volt a bukásához. A keze akadt bele ugrás közben a kapuban és teljes kifordította. Térddel együtt is ugyanez lett volna a vége.Szerintem ezt a TV-orvoskodást jobb hagyni is, remélhetőleg minél kevesebb bajjal megússza ezt Vonn...Attol meg nalam az is eleg nagy kerdojel, hogy egyaltalan engedtek elindulni. Mindenki tudta, hogy terd nelkul ez eletveszely, szo szerint, es nem vicc.
Heisman nádor
Stez
1 hónapja
Nah akkor megnézem hátha.Férfi síathlont nyerheti svéd vagy olasz?Hát, ha a négy norvég összeveszik a reggelin és hülyére verik egymást a szállodában, akkor ja. 😀
Sixo
somoskovig
1 hónapja
Azért brutál nehéz lehet fejben ennyi várakozás után, meg a mentőhelikopterezést végignézve utána lejönni...
1 hónapja
Szerintem ezt a TV-orvoskodást jobb hagyni is, remélhetőleg minél kevesebb bajjal megússza ezt Vonn...Attol meg nalam az is eleg nagy kerdojel, hogy egyaltalan engedtek elindulni. Mindenki tudta, hogy terd nelkul ez eletveszely, szo szerint, es nem vicc.
Heisman nádor
1 hónapja
Férfi síathlont nyerheti svéd vagy olasz?Hát, ha a négy norvég összeveszik a reggelin és hülyére verik egymást a szállodában, akkor ja. 😀
Sixo
1 hónapja
Szerintem ezt a TV-orvoskodást jobb hagyni is, remélhetőleg minél kevesebb bajjal megússza ezt Vonn...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Én pont a futam előtt fejeztem be a hagymaaprítást. Az első svájci tagot könnyes szemmel néztem.Azt tudom, csak közben porszívóztam meg hagymát aprítottam.Helikopter baszki?15 perce fekszik a földön.
warr_b
Sixo
warr_b
1 hónapja
Azt tudom, csak közben porszívóztam meg hagymát aprítottam.Helikopter baszki?15 perce fekszik a földön.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Izé.....ez az egy szál kötélen reptetés nekem ijesztőbb, mint a sérülése volt.
1 hónapja
azért ehhez is kell tök, hogy ott lóg a helikopter alatt több száz méter magasan
1 hónapja
Mindket terdem volt szakadt full acl-lel, csak bealltam vedeni bohockodaskent, hogy 15-20 centikre kiroditottam a labam, mar akkor ugralt a terdem, ok meg sielgetnek, mint allat, 100 folotti sebesseggel forgolodnak. Tehetsz erre barmilyen rogzitot, az nem fogja meg a terdet sajnos, ha nincsen acl. Foleg igy par nappal a serulese utan. De hat sielesnel szerintem szetgyurni sem tudja peldaul a combjat, hogy oda menjen a terheles, mert itt a terd fogja kapni.Meg se ismétlik, akkor pedig nagyon csúnyaVisszatekertem, a jobbkanyarban a buckás részen erősen beremegett a léc, majd miután elemelkedett, egész egyszerűen elfordult a levegőben... nagyon furcsa hiba volt, azt tudom elképzelni , hogy már az esés előtt történt valami a térdével
nagir
esz-ki-mo
1 hónapja
Helikopter baszki?Ez már elég standard, múlt héten is így hozták le, meg mostanában többnyire így mentenek.
warr_b
1 hónapja
Az a durva, hogy nem is volt olyan nagy esés, egyszerűen szerencsétlenül akadt bele a kapuba, semmi köze nem volt a térdéhez a bukásnak. A következmények nyilván szarabbak lesznek a sérülése miatt.A bal lába a gáz, a jobb az érkezés után irányban maradt, de a bal aláfordulva, keresztben beragadt.
gabokocka
1 hónapja
Helikopter baszki?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"