Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Annyira hozzá vagyok szokva a Forma 1-es díjátadókra, hogy itt is vártam, hogy tunéziai himnusz után jöjjön a konstruktőri himnusz is. 😊A doppinglabor indulóját kéne nyomni ilyenkor
iktriad
több mint 3 éve
Annyira hozzá vagyok szokva a Forma 1-es díjátadókra, hogy itt is vártam, hogy tunéziai himnusz után jöjjön a konstruktőri himnusz is. 😊
több mint 3 éve
nekem ott a magyar vívó megyaz úszást most komolyan egyiken sem mutatják ?A tunéziai dobogóját? Viccelsz, m1-en?
Sixo
Eurosporton ott mosolyog.
Igor
több mint 3 éve
lol, kostadinova 56 éves korára lövésnek ált, atlantai magas aranya után most lövészetben is hozni fog egyet
több mint 3 éve
az úszást most komolyan egyiken sem mutatják ?A tunéziai dobogóját? Viccelsz, m1-en?
Sixo
Eurosporton ott mosolyog.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 699
az úszást most komolyan egyiken sem mutatják ?online biztos van valahol
Sixo
több mint 3 éve
az úszást most komolyan egyiken sem mutatják ?Eurosport1
Sixo
több mint 3 éve
Kedenek a pólósok isSűrű a program 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Laikusként a tőr a legnézhetetlenebb.hát ez meg mi az isten, csak mellkasra lehet szúrni ?ez a sima tőr. ja és van támadás joga, szóval kurva nehéz sport ez
Sixo
Heisman
Megvan benne a párbajtőr lassú pöcsölős tempója és a kard bonyolult szabályrendszere.
több mint 3 éve
Kedenek a pólósok is
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kampman
28 699
hát ez meg mi az isten, csak mellkasra lehet szúrni ?csak törzsre, de látszik is a ruhájukon az érvényes terület
Sixo
több mint 3 éve
Kelmeni dupla szorzós sittjének így azert tudok örülni
több mint 3 éve
hát ez meg mi az isten, csak mellkasra lehet szúrni ?ez a sima tőr. ja és van támadás joga, szóval kurva nehéz sport ez
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pupp Réka megverte a címvédő Kelmendi -52 kg judobanEz nagyon nagy hír, pláne h Abe a másik ágon van (őt senki nem fogja megverni) - de a francia még kieshetne azért.
dancogo
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Visszatérve még utoljára a gördeszkához.Olyan van, hogy a rúdugró akár háromszor egymás után leveri a lécet, de ahogy ezek kb. 3 mp után rögtön tanyálnak, az kb. olyasmi, mintha az úszódöntőben 2-3 versenyző is beleszédülne a vízbe még a rajtkőről.
több mint 3 éve
Nyilván.Nem csak úszásból áll az élet.Katinka 5. Vajon Shane Tusup ilyenkor mit érez?Hogy ezt jól elbaszták mindketten...
iktriad
Sobri Jóska
3x olimpiai bajnok, azt már senki nem veszi el tőle, de nem mindegy hogy éli le a hatralevo 50 evet momdjuk.
gabokocka
Itt most sportszempontból értékeltem.
több mint 3 éve
Közben Kondricz kezd, nagyon erős az ellenfeleInnen már mimdegyik tőrözőtől hatalmas upset volna egy győzelem.
Rajna
több mint 3 éve
Earlyshit nem fog aranyat nyerni, és az én kínaim is csak középmezőny... dammit. Orosz és bolgár áll nagyon jól eddig.
több mint 3 éve
Pupp Réka megverte a címvédő Kelmendi -52 kg judoban
több mint 3 éve
Nem csak úszásból áll az élet.Katinka 5. Vajon Shane Tusup ilyenkor mit érez?Hogy ezt jól elbaszták mindketten...
iktriad
Sobri Jóska
3x olimpiai bajnok, azt már senki nem veszi el tőle, de nem mindegy hogy éli le a hatralevo 50 evet momdjuk.
több mint 3 éve
jó mondjuk ott teljesen random volt az egész, senki a korábbi nagyok közül nem volt a döntőbenezt sem gondoltam volna, hogy weyantot meg lehet ma verniKi számított ma tunéziai aranyra 400 gyorson?
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Még 2017-ben is az év edzője volt itthon, tehát vele.Katinka 5. Vajon Shane Tusup ilyenkor mit érez?nem nélküle nyert rioba?
iktriad
Sixo