Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ebben most nem értek egyet - meglepően jók/pontosan ezen a téren... csak a lövészet hivatalosan csak negyedtől kezdődik, így a taekwondot hagyták befejezni..rákattintok a m4-1re azt írták lövészet, erre valami box sisakban rúgdossák egymást ...Az teljesen random mi van kiírva és melyik streamen épp mi megy.
Sixo
Sobri Jóska
De az online felületen, ami általában ki van írva, az stimmel.. és jól is frissítik. Néha ilyen 5 perces eltérések vannak, de ott van a link a hivatalos programhoz fönt 😛
Szóval, nem fogom gyakran őket védeni, de most nincs igazatok.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
kinézetre csisztu után fixen, mondjuk abban a mezőnyben nem nehézHorkina bestHorkina nagyon örülne neki. Természetesen azt mondta, ha még mindig aktív lenne, lenyomná Bilest, de hát ő mindig is szerény volt.remélem jön valami orosz vagy japán akik letaszítjáktornát sem mutatnak, tegnap bezzeg ment 5-6 csatorna ...Spoiler: Biles fog nyerni. Mindent is.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Le is nyomná 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Horkina bestHorkina nagyon örülne neki. Természetesen azt mondta, ha még mindig aktív lenne, lenyomná Bilest, de hát ő mindig is szerény volt.remélem jön valami orosz vagy japán akik letaszítjáktornát sem mutatnak, tegnap bezzeg ment 5-6 csatorna ...Spoiler: Biles fog nyerni. Mindent is.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Le is nyomná 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
miért nincs több magyar lövész az olimpián? a többieknek ellopta sidi a fegyverét ?
több mint 3 éve
ez a lövészet is nagyon adja, lőnek egyet, majd utána elkezdenek körbe vizslatani a nők irigy tekintetekkel
több mint 3 éve
Úgy legyen.Felemást nem fogja.tornát sem mutatnak, tegnap bezzeg ment 5-6 csatorna ...Spoiler: Biles fog nyerni. Mindent is.
Sixo
iktriad
Igor
több mint 3 éve
Felemást nem fogja.tornát sem mutatnak, tegnap bezzeg ment 5-6 csatorna ...Spoiler: Biles fog nyerni. Mindent is.
Sixo
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
rákattintok a m4-1re azt írták lövészet, erre valami box sisakban rúgdossák egymást ...Az teljesen random mi van kiírva és melyik streamen épp mi megy.
Sixo
több mint 3 éve
Aquaman?Tunéziai arany és nem Mellouli 😊Mondjuk szerinted ez a srác kinek a hőstettein nőtt fel? 😊
gabokocka
Igor
több mint 3 éve
Kovács Zsófia hogy áll? Nem tudok ránézni.
több mint 3 éve
Horkina nagyon örülne neki. Természetesen azt mondta, ha még mindig aktív lenne, lenyomná Bilest, de hát ő mindig is szerény volt.remélem jön valami orosz vagy japán akik letaszítjáktornát sem mutatnak, tegnap bezzeg ment 5-6 csatorna ...Spoiler: Biles fog nyerni. Mindent is.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
rákattintok a m4-1re azt írták lövészet, erre valami box sisakban rúgdossák egymást ...
több mint 3 éve
Tunéziai arany és nem Mellouli 😊Mondjuk szerinted ez a srác kinek a hőstettein nőtt fel? 😊
gabokocka
több mint 3 éve
sosem voltál 14 éves88 Egér - 14 évesen.nekem Kovács Ági 2000tunéziai aranyérem a 8-as pályáról, nicemindig meghatódom amikor szélsőről nyernek, mindig eszembe juttatják életem első úszását amit valaha láttam, 96 czene attila
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Azt nem használok, de beletehetem a pin-elt hszbe, mi a link? 😊tornát sem mutatnak, tegnap bezzeg ment 5-6 csatorna ...Eurosport player adja, csak nincs kitűzve a főoldalra
Sixo
clbass
több mint 3 éve
88 Egér - 14 évesen.nekem Kovács Ági 2000tunéziai aranyérem a 8-as pályáról, nicemindig meghatódom amikor szélsőről nyernek, mindig eszembe juttatják életem első úszását amit valaha láttam, 96 czene attila
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Ezt épp nem - de ez az a szitu, amikor mindegy, mert innentől kb úgyis megkap mindent...AZTABÜDÖS - és 3.43.3-at!!!Te biztos tudod, mennyit kap egy tuneziai egy aranyéremért?
Ezért (is) imádom az olimpiát!
Igor
Sobri Jóska
több mint 3 éve
AZTABÜDÖS - és 3.43.3-at!!!Te biztos tudod, mennyit kap egy tuneziai egy aranyéremért?
Ezért (is) imádom az olimpiát!
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 699
nekem Kovács Ági 2000tunéziai aranyérem a 8-as pályáról, nicemindig meghatódom amikor szélsőről nyernek, mindig eszembe juttatják életem első úszását amit valaha láttam, 96 czene attila
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
tunéziai aranyérem a 8-as pályáról, nicemindig meghatódom amikor szélsőről nyernek, mindig eszembe juttatják életem első úszását amit valaha láttam, 96 czene attila
Kampman
több mint 3 éve
Tunéziai arany 400 gyorson. Wow. Grat Hafnaouinak.
több mint 3 éve
Czene reload 😊
több mint 3 éve
Tunéziai arany és nem Mellouli 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
azt rohadt élet mindezt 18 évesen 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz