Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
magyar idő szerint ugyanekkor, viszont riói idő szerint este, mert ugye az egy sávban van az amerikaivalMindenki kb gyenge időt úszott...Rióban mikor úsztak?
Elképesztő, hogy Ázsiában délelőtt kell úszni a faszom USA tv miatt
Chargers LT
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 699
a döntők ugyanekkor voltak magyar idő szerintMindenki kb gyenge időt úszott...Rióban mikor úsztak?
Chargers LT
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mindenki kb gyenge időt úszott...Rióban mikor úsztak?
Chargers LT
több mint 3 éve
Mindenki kb gyenge időt úszott...Elképesztő, hogy Ázsiában délelőtt kell úszni a faszom USA tv miatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hmm, pedig senki nem úszott túl jó időt... egyedül Kalisz 4.10-en belül.Szép úszás volt, de azért pech sajnos 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Van egy 4. helyünk is. (Omar tegnap 5. lett ugye?)
több mint 3 éve
basszameg de közel volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Megtaláltam.bizonyítékot vagy nem hisszük el 😀 😊Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Engem ne keverj bele, ösztöndíjjal végzett sportújságíró vagyok, aki 30ezer ember előtt vezetett műsort élőben úgy, hogy csak beugrottam az esemény kezdete előtt egy órával, és felkészültségemet dícsérték a résztvevők. 😊
iktriad
Sobri Jóska
Heisman
Ott vagyok a színpad közepén.
több mint 3 éve
Nah lássuk a medvétHogy kerül ide a Chicago?
Chargers LT
több mint 3 éve
A Slipknotos Sportsziget vagy 20 éve. Google a barátod. 😊Telefonról nem tudja belinkelnibizonyítékot vagy nem hisszük el 😀 😊Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Engem ne keverj bele, ösztöndíjjal végzett sportújságíró vagyok, aki 30ezer ember előtt vezetett műsort élőben úgy, hogy csak beugrottam az esemény kezdete előtt egy órával, és felkészültségemet dícsérték a résztvevők. 😊
iktriad
Sobri Jóska
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
Nah lássuk a medvét
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Clareburt arany, Kalisz ezüst, Smith bronz - Litherland és Dávid kb fél-egy másodperccel lemarad.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Telefonról nem tudja belinkelnibizonyítékot vagy nem hisszük el 😀 😊Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Engem ne keverj bele, ösztöndíjjal végzett sportújságíró vagyok, aki 30ezer ember előtt vezetett műsort élőben úgy, hogy csak beugrottam az esemény kezdete előtt egy órával, és felkészültségemet dícsérték a résztvevők. 😊
iktriad
Sobri Jóska
Heisman
több mint 3 éve
Mea maxima culpa.Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Engem ne keverj bele, ösztöndíjjal végzett sportújságíró vagyok, aki 30ezer ember előtt vezetett műsort élőben úgy, hogy csak beugrottam az esemény kezdete előtt egy órával, és felkészültségemet dícsérték a résztvevők. 😊
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
bizonyítékot vagy nem hisszük el 😀 😊Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Engem ne keverj bele, ösztöndíjjal végzett sportújságíró vagyok, aki 30ezer ember előtt vezetett műsort élőben úgy, hogy csak beugrottam az esemény kezdete előtt egy órával, és felkészültségemet dícsérték a résztvevők. 😊
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Engem ne keverj bele, ösztöndíjjal végzett sportújságíró vagyok, aki 30ezer ember előtt vezetett műsort élőben úgy, hogy csak beugrottam az esemény kezdete előtt egy órával, és felkészültségemet dícsérték a résztvevők. 😊
iktriad
több mint 3 éve
Kreiss mindjárt kezd, sztem az M4 nem adja, de neten megy legalábbSztem a Duna adja. Vsgy m4sport.hu valóban
Rajna
több mint 3 éve
Lesz majd gól, suhintás, celzás, kidobás és hasonlók.Már 5 éve is megmondtam, hogy a köztévés baseballközvetítésre nagyon kíváncsi leszek.Na végre egy kis íjászat megy az m4-en is.Ahhoz képest, aki most az ijászatot közvetíti a tegnapi kardos kommentátor egy figyelmes szakertő zseni.
iktriad
Ez a szerencsétlen összekeverte a hátralévő időt a pontokkal, és amikor 31 pont hátránynál 3 lövése van a fehéroroszoknak, nem vágja,, hogy az a szett elment, mert max. 30 pont szerezhető, de kettővel a vége előtt már eszmélt, hogy lehet számolgatni, és az utolsó előtt megvilágosodott, hogy ez a szett a kínaiaké.
Sobri Jóska
Kampman
Vegülis, ha focis szókészlettel kell szavakba önteni a látottakat, miért ne?
több mint 3 éve
Hajrá Sandhagen 😀 (ez mondjuk nem olimpia)
több mint 3 éve
Kreiss mindjárt kezd, sztem az M4 nem adja, de neten megy legalább
több mint 3 éve
Jó reggel, jó szurkolást!Megy a fene betonozni vasárnap reggel. 😊
clbass
Mondom, te vagy én beülünk, sokkal rosszabb nem lett volna, 0 készüléssel.Na végre egy kis íjászat megy az m4-en is.Ahhoz képest, aki most az ijászatot közvetíti a tegnapi kardos kommentátor egy figyelmes szakertő zseni.
iktriad
Ez a szerencsétlen összekeverte a hátralévő időt a pontokkal, és amikor 31 pont hátránynál 3 lövése van a fehéroroszoknak, nem vágja,, hogy az a szett elment, mert max. 30 pont szerezhető, de kettővel a vége előtt már eszmélt, hogy lehet számolgatni, és az utolsó előtt megvilágosodott, hogy ez a szett a kínaiaké.
Sobri Jóska
Mindeközben meg Pincési Lászlóék (asszem ő kommentálja a skateboardot most) meg tényleg érdekessé teszik ezt olimpián nagyon szokatlan látvány sportágat a rengeteg baki ellenére.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Már 5 éve is megmondtam, hogy a köztévés baseballközvetítésre nagyon kíváncsi leszek.Na végre egy kis íjászat megy az m4-en is.Ahhoz képest, aki most az ijászatot közvetíti a tegnapi kardos kommentátor egy figyelmes szakertő zseni.
iktriad
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Na végre egy kis íjászat megy az m4-en is.Ahhoz képest, aki most az ijászatot közvetíti a tegnapi kardos kommentátor egy figyelmes szakertő zseni.
iktriad
több mint 3 éve
Jó reggel, jó szurkolást!