NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 993
61
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Hosszú bronz, Verrasztó és MFV 5.helyVerrasztó és Hosszú hoz egy bronzot, azt tippelemMindkettő érmes lesz sztem
Heisman
davemayer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Verrasztó és Hosszú hoz egy bronzot, azt tippelemMindkettő érmes lesz sztem
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Verrasztó és Hosszú hoz egy bronzot, azt tippelem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lassan indul a nap😊 a vívók hátha meglepetést okoznak és ismét hoznak érmet, Katinka megiszik két pohár Nescafét és javul 3 másodpercet és még tán csurran cseppen mondjuk a lövőktől is valami 😛Hajrá magyarok!
több mint 3 éve
Kampman
28 699
Számomra az MMA a többi küzdősporttal egyenértékűen unalmas, de ez nyilván személyes preferencia.amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Szerintem az egyik leglátványosabb sportág azok közül, amit eddig láttam ezen az olimpián.
bár hagyjuk is, most olvasom, hogy 2024-ben már a breakdancing is olimpiai sportág lesz.
deyell
Ne mondd, hogy egy cselgáncs, gyephoki, súlyemelés vagy akár egy kardvívás (ha nem magyar vív) látványos, szórakoztató, tartalmas. A legtöbb hagyományos sportág kurva unalmas és nehezen közvetíthető szórakoztatóan.
Míg egy mma, darts, bowling, autó-, motorverseny, szkander vagy egy teqball nagyságrendekkel látványosabb, mint egy birkózás, taekwondo, vívás, légpuska, evezés, kajak-kenu, vitorlázás vagy hosszútávúszás.
Sobri Jóska
A többivel egyetértek, bár azért a sima kosárlabda még mindig ezerszer jobb, mint ez a félpályás változat.
több mint 3 éve
gabokockaAsszem veled beszéltük 3-4 éve, hogy szerintem nem nyer Katinka Tókióban, mert az ő sikerei markánsan Tusupnak köszönhetőek.
Csak gondoltam jelzem, hogy kurvára remélem, hogy már ma kiderül, hogy rosszul prognosztizáltam.
több mint 3 éve
amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Szerintem az egyik leglátványosabb sportág azok közül, amit eddig láttam ezen az olimpián.
bár hagyjuk is, most olvasom, hogy 2024-ben már a breakdancing is olimpiai sportág lesz.
deyell
Ne mondd, hogy egy cselgáncs, gyephoki, súlyemelés vagy akár egy kardvívás (ha nem magyar vív) látványos, szórakoztató, tartalmas. A legtöbb hagyományos sportág kurva unalmas és nehezen közvetíthető szórakoztatóan.
Míg egy mma, darts, bowling, autó-, motorverseny, szkander vagy egy teqball nagyságrendekkel látványosabb, mint egy birkózás, taekwondo, vívás, légpuska, evezés, kajak-kenu, vitorlázás vagy hosszútávúszás.
több mint 3 éve
Ezt az egy mindenkiért-et meg lehet valahol tekinteni online? Nem találom, és gondolom tékában sem lesz egy darabig.
több mint 3 éve
Katinka interjút látott amúgy bárki? Vagy elbújt a királynő? Nem jó jel, ha utóbbi...Nem volt hajlandó nyilatkozni, éjjel meglátjuk.... de pont hasonlóra utaltam anno még Federer visszalépése kapcsán (hú mit kaptam 😛) mikor visszalépett miután nyert! hogy tök jó, hogy Katinka ennyi számot "vállal" aztán majd visszalépked mert mégse megy (amit előre lehet tudni) csak épp ezzel megint helyet vesz el speciel megint Jakabostól. Nem mintha Zsutól sokat várna az ember csak maga az elv... szimplán önzőséget látok benne.
Szokol
Tisztelem Katkát drukkolok nagyon neki legyen legalább egy érem (bár ha nem lesz sincs gond) de ezeket a lépéseket nem szeretem.
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Katinka interjút látott amúgy bárki? Vagy elbújt a királynő? Nem jó jel, ha utóbbi...
több mint 3 éve
A neve: water skyball. Youtube-on találsz felvételeket. Szerintem katasztrófa, de gondolom nem én vagyok a célcsoport.Jahamúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Próbálnak nyitni a fiatalok felé is. Nincs ezzel baj, ha az avas teljesen unalmas sportágak helyett jönnek újak. Pl vízilabdából egy hasonló kispályás változat tök jó lenne.
deyell
FLZOLI
Derékig érő vízben.
Még úszni sem kellene tudni...
zemanla
több mint 3 éve
Jahamúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Próbálnak nyitni a fiatalok felé is. Nincs ezzel baj, ha az avas teljesen unalmas sportágak helyett jönnek újak. Pl vízilabdából egy hasonló kispályás változat tök jó lenne.
deyell
FLZOLI
Derékig érő vízben.
Még úszni sem kellene tudni...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 643
szarok ? 😀amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Ha ezek az underground szarok kellenek ahhoz, hogy megmaradjon az olimpia, tényleg zavar?
deyell
Hanni
több mint 3 éve
no
7 450
Korábban lemaradtam a háttérről...Valter Ati esete nagyon szomorú 😕maganal a bicajnal ez megszokott egy egynapos versenyen es kutyat nem erdekli a szintido, sot felulnek maguktol. DE itt az olimpia eszmejevel ellentetes lett a dontes.
index.hu/sport/2021/tokio/2021/07/24/olimpia-kerekpar-valter-attila-szilagyi-aron/
clbass
több mint 3 éve
Korábban lemaradtam a háttérről...Valter Ati esete nagyon szomorú 😕index.hu/sport/2021/tokio/2021/07/24/olimpia-kerekpar-valter-attila-szilagyi-aron/
több mint 3 éve
amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Vélhetően két kézzel próbálkozik az olimpia mert sajnos elértünk oda, hogy kurva kevesen nézik. Persze így is nagy világesemény de közel sem akkora már a népszerűsége mint akár csak 20 éve vagy ugye még régebben... És ugye ezek átlagélekora is elég magas. A fiatalokat nagyon nem érdekli.
deyell
Az E-sportot is talán próbálták már behozni nem tudom pontosan de tuti voltak ilyen hírek is.
Az E-sport népszerűbb már mint az 5 karikás játékok.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Próbálnak nyitni a fiatalok felé is. Nincs ezzel baj, ha az avas teljesen unalmas sportágak helyett jönnek újak. Pl vízilabdából egy hasonló kispályás változat tök jó lenne.
deyell
több mint 3 éve
amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?sajnos nem lehet ezt a folyamatot megállítani 😕
deyell
de inkább ez és maradjanak meg az értelmes sportok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?Ha ezek az underground szarok kellenek ahhoz, hogy megmaradjon az olimpia, tényleg zavar?
deyell
több mint 3 éve
Before covid csak 3Elég jó memóriád van, mert az a meccs 5 éve volt 😊 Abból túl sok mindenre nem nagyon lehet következtetni, de tény hogy ellene mindenképp lehet esélye, főleg hogy kifejezetten jó formában van. Gauzy ellen viszont nagyon minimálisak az esélyek, az ő megveréséhez hatalmas bravúr kéne és azért az ilyesmi ping-pongban nagyon ritka.Úgy emlékszem Groth-ot megverte Dániában vmilyen csapatselejtezon szóval ott optimista vagyok, Gauzi már keményebb dió, de nem lehetetlen. Nem ázsiai 😊www.youtube.com/watch?v=yPlC_c019D8Van még mára valamink? Majoros holnap folytatja?hétfő 4:00
alatriste
Szesze
Először a balkezest kellene megvernie, utána a jobbkezest.
bcsarli
sapka
Szesze
Tehát nem olyan régen 😛, azért emlékszem mert a Statban néztük a visszavágót ahová nem jött el a Groth csak a fiatal dánok akik már nem annyira fiatalok 😊
A többit majd meglátjuk 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
deyell
11 735
amúgy a 3x3 kosárlabda mit keres olimpián? lehet én vagyok a beszűkült, de vicc hogy ez olimpiai sportág lehet. sima kosárlabda miért nem elég?bár hagyjuk is, most olvasom, hogy 2024-ben már a breakdancing is olimpiai sportág lesz.
choose life
több mint 3 éve
Es2-n kanada-kína strandröpi máról.Az egész torna egyik leglátványosabb sportága. 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Elég jó memóriád van, mert az a meccs 5 éve volt 😊 Abból túl sok mindenre nem nagyon lehet következtetni, de tény hogy ellene mindenképp lehet esélye, főleg hogy kifejezetten jó formában van. Gauzy ellen viszont nagyon minimálisak az esélyek, az ő megveréséhez hatalmas bravúr kéne és azért az ilyesmi ping-pongban nagyon ritka.Úgy emlékszem Groth-ot megverte Dániában vmilyen csapatselejtezon szóval ott optimista vagyok, Gauzi már keményebb dió, de nem lehetetlen. Nem ázsiai 😊www.youtube.com/watch?v=yPlC_c019D8Van még mára valamink? Majoros holnap folytatja?hétfő 4:00
alatriste
Szesze
Először a balkezest kellene megvernie, utána a jobbkezest.
bcsarli
sapka
több mint 3 éve
Az volt már, hogy Szilágyi a vívás Tom Bradyje 😛 😉?Nem, de nem is helytálló. Tom Brady az NFL Szilágyi Áronja. Utóbbinak nem voltak csalásos balhéi, tehát Arany Áron a nagyobb goat. 😉
dande
több mint 3 éve
Bennem csak most tudatosult, hogy az ellenfelek hány pontot szereztek Szilágyi ellen.Három év múlva rakjatok fel ellene egyszerre kettőt a pástra, hátha úgy menni fog...