NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 993
61
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Annyi sikoltozás meg üvöltözés van egy vívócsarnokban, hogy most hirtelen nem is tudom, hogy mire emlékeztet leginkább, de biztosan nem családbarát.Én tegnap taekwondót nézve láttam az iráni srácot aki minden rúgásához iszonyat amgas hangon rikoltott egyet, mint valami müezzin. Iszonyat idegesítő volt.
Kampman
több mint 3 éve
Női tőrözökről röviden:Ja, Siklósi sorsolása jónak tűnik, a női tőrőzők meg nem tudnának jó sorsolást kapni, egyszerűen nem elég jók. Nem rossz ez.
Pásztor Flóranak vívni kell 32 közé jutásért - de hátha egy jó vívással szerez önbizalmat... mert a 32 között, a második kiemelt Thibus jön. Ha itt is nyerne (nagy meglepetésre), a Korobejnikova/Boubakri meccs győztese jön... ez is nagyon kemény ellenfelet eredményez.
Kreiss Fanny 3:25-kor kezd a 32 között Batini ellen, ha nyerne akkor jön az egész verseny topfavoritja Deriglazova a 16 között... 😕
Kondricz Kata szintén egy olasszal, Volpival kezd.. ugye tudjuk mit szokás mondani olasz női tőrözökről... a jó hír, hogy ha Volpit kiejtené, utána elvileg egy verhető ellenfél jönne.. csak aztán a negyeddöntőben jön a 3. (és talán legjobb olasz), Errigo.
Nagy esélyeink nincsenek.. csalódjunk pozitívan.
Viszont férfi párbajtőr... nem akarom elkiabálni, de itt nekem nagyon testszik a sorsolás.
Siklósi első kiemelt, első két körben kínaiaik jöhetnek, de nem igazán ismerem őket.... annyira nem nagy nevek, illene verni őket. Negyeddöntőben jöhet Minobe v Park, talán még ezt is "illene" nyerni.. elődöntőben jöhet Santarelli (#) vagy Yamada (#4), akik már jegyzett nevek, de ez már az elődöntő.. bőven lehetne rosszabb.
Nekem ez egy relatíve szerencsés/könnyű sorsolásnak tűnik - a másik ágon vannak olyan nevek mint Bida, Reizlin, Borel, Heinzer, Limardo, Verweijlen, Garozzo, Nikishin... nekem ez egy sokkal nehezebb ágnak tűnik, az alacsonyabb kiemeltek közt is rengeteg tapasztalt vívó/nagy név akad. Úgyhogy optimista vagyok... ergo biztos ki fog esni a 2. körben a kínai ellen 😕
Igor
több mint 3 éve
Megy közben a holland - japán női kézimeccs is. A házigazdák gyorsan túl akarnak lenni a kiütésen. 😊 Annyi sikoltozás meg üvöltözés van egy vívócsarnokban, hogy most hirtelen nem is tudom, hogy mire emlékeztet leginkább, de biztosan nem családbarát.Pásztor megidézte Sharapova vagy Michelle Wild/Rita Faltoyano szellemét.
Kampman
több mint 3 éve
De miért strandröpi, sehol semmi magyart? Lövészet vagy hasonló?
több mint 3 éve
Annyi sikoltozás meg üvöltözés van egy vívócsarnokban, hogy most hirtelen nem is tudom, hogy mire emlékeztet leginkább, de biztosan nem családbarát.Mire? Gondolom, a teniszre.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 698
Annyi sikoltozás meg üvöltözés van egy vívócsarnokban, hogy most hirtelen nem is tudom, hogy mire emlékeztet leginkább, de biztosan nem családbarát.
több mint 3 éve
Ja a férfiaknál lesz ma párbajtör-Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...ez most tőr szerintem
nagylaza
Kampman
Pásztor továbbjutott.
több mint 3 éve
Akkor ez legalább megvan 😊
több mint 3 éve
Ne szurkálódjatok már.Jó, valami kardozás.Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...ez most tőr szerintem
nagylaza
Kampman
nagylaza
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Jó, valami kardozás.Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...ez most tőr szerintem
nagylaza
Kampman
több mint 3 éve
Így van 😊Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...ez most tőr szerintem
nagylaza
Kampman
több mint 3 éve
Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...Én 3-at nézek egyszerre, az az egyik... de feltételeztem azt kb mindenki nézi.
nagylaza
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 698
Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...ez most tőr szerintem
nagylaza
több mint 3 éve
Női párbajtőrt senki nem nézi? Pedig annyira jó...
több mint 3 éve
Közben megy azért az olasz-orosz női röpi meccs is.... ha valaki laikus, Egonu miatt egy 5-10 percig akkor is érdemes belenéznie. És akárki akármit mondd, röpi > strandröpi 😛
több mint 3 éve
Kampman
28 698
Nem csak azért.Igen, már-már bántóan sok a rontás.Érdekes ez a gördeszkás verseny. Tiszta "csúszok egyet a korláton" feeling. nem érezni, hogy olimpián vannak.Én ezt nem is tekintem annak, komolytalan.
iktriad
Kampman
iktriad
Nem akarok egy ilyen boomer rantet levágni, én jó néhány klasszikus sportágat is eltüntetnék az olimpiáról (súlyemelés, pontozásos korrupt küzdősportok), de az ilyen trendi bohóckodásoknak tényleg semmi közük semmilyen tradícióhoz, nem csak olimpiai, hanem semmilyen sportszinten. Ez inkább szubkultúra, mint sport.
több mint 3 éve
Igen, már-már bántóan sok a rontás.Érdekes ez a gördeszkás verseny. Tiszta "csúszok egyet a korláton" feeling. nem érezni, hogy olimpián vannak.Én ezt nem is tekintem annak, komolytalan.
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
Puff neki.Szeretnék egy nagyon fontos kérdést tisztázni: ifjabb Jenő közvetít Japániából?Már a kerékpárt is ő közvetítette tegnap szerintem...
nagylaza
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 698
Érdekes ez a gördeszkás verseny. Tiszta "csúszok egyet a korláton" feeling. nem érezni, hogy olimpián vannak.Én ezt nem is tekintem annak, komolytalan.
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 698
Szeretnék egy nagyon fontos kérdést tisztázni: ifjabb Jenő közvetít Japániából?Igen, de most limitáltabb szerepben lesz, mint Rióban.
nagylaza
több mint 3 éve
Érdekes ez a gördeszkás verseny. Tiszta "csúszok egyet a korláton" feeling. nem érezni, hogy olimpián vannak.
több mint 3 éve
Szeretnék egy nagyon fontos kérdést tisztázni: ifjabb Jenő közvetít Japániából?Már a kerékpárt is ő közvetítette tegnap szerintem...
nagylaza
több mint 3 éve
Szeretnék egy nagyon fontos kérdést tisztázni: ifjabb Jenő közvetít Japániából?
több mint 3 éve
Női tőrözökről röviden:Pásztor Flóranak vívni kell 32 közé jutásért - de hátha egy jó vívással szerez önbizalmat... mert a 32 között, a második kiemelt Thibus jön. Ha itt is nyerne (nagy meglepetésre), a Korobejnikova/Boubakri meccs győztese jön... ez is nagyon kemény ellenfelet eredményez.
Kreiss Fanny 3:25-kor kezd a 32 között Batini ellen, ha nyerne akkor jön az egész verseny topfavoritja Deriglazova a 16 között... 😕
Kondricz Kata szintén egy olasszal, Volpival kezd.. ugye tudjuk mit szokás mondani olasz női tőrözökről... a jó hír, hogy ha Volpit kiejtené, utána elvileg egy verhető ellenfél jönne.. csak aztán a negyeddöntőben jön a 3. (és talán legjobb olasz), Errigo.
Nagy esélyeink nincsenek.. csalódjunk pozitívan.
Viszont férfi párbajtőr... nem akarom elkiabálni, de itt nekem nagyon testszik a sorsolás.
Siklósi első kiemelt, első két körben kínaiaik jöhetnek, de nem igazán ismerem őket.... annyira nem nagy nevek, illene verni őket. Negyeddöntőben jöhet Minobe v Park, talán még ezt is "illene" nyerni.. elődöntőben jöhet Santarelli (#) vagy Yamada (#4), akik már jegyzett nevek, de ez már az elődöntő.. bőven lehetne rosszabb.
Nekem ez egy relatíve szerencsés/könnyű sorsolásnak tűnik - a másik ágon vannak olyan nevek mint Bida, Reizlin, Borel, Heinzer, Limardo, Verweijlen, Garozzo, Nikishin... nekem ez egy sokkal nehezebb ágnak tűnik, az alacsonyabb kiemeltek közt is rengeteg tapasztalt vívó/nagy név akad. Úgyhogy optimista vagyok... ergo biztos ki fog esni a 2. körben a kínai ellen 😕
Szerkesztette: Igor