Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
11-1.. hát Madarásznál jobb kezdés😊
több mint 3 éve
mik ezek a nyilatkozatok? milyen gyökér tesz fel ilyen kérdéseket?
több mint 3 éve
Majoros most kezd majd a dunán, ha érdekel valakitAz éremátadást meg kell várni, de legalább indítottam felvételt, köszi
Szesze
Liverpool Fc
több mint 3 éve
deyell
11 735
nem rossz az ukrán dzsúdós (Daria Bilodid), aki bronzérmet nyert.choose life
több mint 3 éve
Majoros most kezd majd a dunán, ha érdekel valakitKöszi, nézzük
Szesze
több mint 3 éve
Majoros most kezd majd a dunán, ha érdekel valakit
több mint 3 éve
közben m4-en az van kiírva hogy Salim Gergely Olimpiai-bajnok, Salim Gergely edzőjeNyilván már a felirat készítőknél is megy a bulika az 1. arany miatt. Nem hibáztatom őket, Pl. Hörinél is TELJESEN elgurult a gyógyszer.
Heisman
több mint 3 éve
Londonban volt bivalyerős olimpiájuk, nyertek 7 aranyat, 4-et birkózásban, 3-at súlyemelésben.Sportolói szemmel kicsi...Ma már volt iráni, ecuadori, thai és koszovói arany is... jó látni, h a kis országok(nak) is jó napja volt ma -> úgyhogy hajrá tunéz srác.Irán kis országnak számít?
Igor
Kampman
ThundersNFL
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
M4 kommentátor azt mondta, az első eredményhirdetés a Tokiói olimpián a női parbaj tőr....Bringában, Íjászatban, stb volt már szerintem
Vagy csak nem tette hozzá, hogy a vivó csarnokban
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 697
Én inkább közepesnek mondanám, kb. mint mi.Sportolói szemmel kicsi...Ma már volt iráni, ecuadori, thai és koszovói arany is... jó látni, h a kis országok(nak) is jó napja volt ma -> úgyhogy hajrá tunéz srác.Irán kis országnak számít?
Igor
Kampman
ThundersNFL
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Amerikai Fociban igen.Ma már volt iráni, ecuadori, thai és koszovói arany is... jó látni, h a kis országok(nak) is jó napja volt ma -> úgyhogy hajrá tunéz srác.Irán kis országnak számít?
Igor
Kampman
több mint 3 éve
Sportolói szemmel kicsi...Ma már volt iráni, ecuadori, thai és koszovói arany is... jó látni, h a kis országok(nak) is jó napja volt ma -> úgyhogy hajrá tunéz srác.Irán kis országnak számít?
Igor
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
M4 power hab a tortán...Mária Xiao micsoda spanyol név....tudnád mennyi kínai van itt 😀
ThundersNFL
közben m4-en az van kiírva hogy Salim Gergely Olimpiai-bajnok, Salim Gergely edzője
Heisman
Draft
több mint 3 éve
Közben kezdődik a döntőszett az iráni-lengyel röplabdameccsen, izgi.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 697
Ma már volt iráni, ecuadori, thai és koszovói arany is... jó látni, h a kis országok(nak) is jó napja volt ma -> úgyhogy hajrá tunéz srác.Irán kis országnak számít?
Igor
több mint 3 éve
Omar apja milyen jó arc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mária Xiao micsoda spanyol név....tudnád mennyi kínai van itt 😀
ThundersNFL
közben m4-en az van kiírva hogy Salim Gergely Olimpiai-bajnok, Salim Gergely edzője
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mária Xiao micsoda spanyol név....
Draft
több mint 3 éve
Ma már volt iráni, ecuadori, thai és koszovói arany is... jó látni, h a kis országok(nak) is jó napja volt ma -> úgyhogy hajrá tunéz srác.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
És csak 3 évet kell várni a 4.-re 😊Versenyzői nagyságban talán még a Benedekék vízilabdában 🙂Szerinte a pólótripla sehol nincs ehhez képest. Azért ott főleg azkon a tornákon 2-3 csapat nyerhetett, abból nyerni is szép, de a mai kardmezőnyben röhejes a 3 olimpia. Ha kikap a venezuelaitól az első meccsén, nyilván meglepő, de van ilyen egy Vk-n. Teljesen értelmezhetetlen a 3 arany szériában
Chargers LT
Rajna
több mint 3 éve
Azért a sikereink nagy részét a korábbi években szereztük. Jó persze kellett hozzá, hogy kiheréljék a létszámot, de akkor is érdemes ránézni:Azt tudtam régebben olvastam, hogy a legsikeresebbek ebben a sportágban vagyunk de az akkor is elképesztő szám.Lemaradtam, ez a 38. vívó aranyunk? 😮És összesen van 178 magyar arany
alatriste
Abból 38 vívás
Chargers LT
alatriste
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_gy%C5%91zelmek_v%C3%ADv%C3%A1sban
több mint 3 éve
Köszi meg tudtam nézni!👍Lehalt a neten Nekem az m4, remek!Nekem még megy
nagir
Asszem 2 online adáson is a vívás megy most náluk
Próbálkozz
Chargers LT
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
😂😂😂😂Kis személyest ha megengedtek: amikor az elsőt megnyerte Szilágyi, épp Olaszországban, Pisában egy kempingben söröztem a medence partján a nászutamon, nézve a döntőt. Amikor nyert, a pultos meghívott egy sörre és gratulált. Fiatalok voltunk és minden olyan egyszerű volt.Szóval akkor te vagy az aki annak drukkol, hogy ne induljon több olimpián 😀
Aztán négy év múlva a másfél éves fiam miatt már csak csendben szabadott örülni a következő címének.
Tavaly nyáron pedig megszülettek az ikrek.
Áron három olimpiai címe alatt három fiam született. Nekem az első aranya a kedvenc magyar aranyam mind a mai napig, épp azért, mert ott minden tökéletes volt.
Szokol
NB2
Draft
több mint 3 éve
Kis személyest ha megengedtek: amikor az elsőt megnyerte Szilágyi, épp Olaszországban, Pisában egy kempingben söröztem a medence partján a nászutamon, nézve a döntőt. Amikor nyert, a pultos meghívott egy sörre és gratulált. Fiatalok voltunk és minden olyan egyszerű volt.Szóval akkor te vagy az aki annak drukkol, hogy ne induljon több olimpián 😀
Aztán négy év múlva a másfél éves fiam miatt már csak csendben szabadott örülni a következő címének.
Áron három olimpiai címe alatt három fiam született. Nekem az első aranya a kedvenc magyar aranyam mind a mai napig, épp azért, mert ott minden tökéletes volt.
Szokol
több mint 3 éve
Kis személyest ha megengedtek: amikor az elsőt megnyerte Szilágyi, épp Olaszországban, Pisában egy kempingben söröztem a medence partján a nászutamon, nézve a döntőt. Amikor nyert, a pultos meghívott egy sörre és gratulált. Fiatalok voltunk és minden olyan egyszerű volt.Aztán négy év múlva a másfél éves fiam miatt már csak csendben szabadott örülni a következő címének.